13587
-
#6064 Hehe, a faction leaderem már 80éves!!!, és ugy rontott a gallok közé lovas csapatával, hogy öröm volt nézni. Nagyon brutál az az ember :DD
Én sztem örülök ha 80 évesen a WC-re tudok maj ülni, nem hogy lóra -
#6063 a nod nekem is tisztának találta. -
#6062 Tipp:
Alesia megvédhető úgy hogy pár egységet a város köré teszel, így nem tudnak partra szállni a rómaiak mivel a terep csak ott engedné, gondolom máshol is alkalmazható ez.
Dankó!!
talán..de én mikor töltöttem a Nod32 nem jelzett pedig az még idáig veretlen: 100% védelem 27-szeres díj nyertes-> http://longstuff.tk/
-
Dankó #6061 Elméletileg semmit.
-
Dankó #6060 jó ez a magyarítás csak kár hogy a vírus keresőm egyből kiszúrta mint trójai vírus.(az exe-s változatot).Vigyázni vele. -
metlogen #6059 a crackalelésen kívűl semmit nem kell csinálni,mert már mindent próbáltam???
köszi!!! -
#6058 Hát ezzel én is megszívtam egy picit. Mondjuk én a warez game-et töröltem, amikor megjött az eredeti. Szerencsémre pont előtte kezdtem el egy kampányt. Így most ahogy hullik a férgese, úgy lesz játszható is. :) -
#6057 FONTOS!!!
Tehát az alábbi két fájl a magyarításból átmásolva a realism modul alá
kilövi a progit.
Ez érthető mivel új tartományok és városok,vezérek vannak a modulban (2-3).
Ez nem gond, mivel e kettőben nincs nagyon mit magyarítani , úgyis csak neveket
.tartalmaznak.
imperial_campaign_regions_and_settlement_names.txt
és
names.txt
Szóval lehet a magyarítást a realism modul és patch alá berakni ennek a két fájl kivételével.
patch->
http://www.twcenter.net/
crack->
http://www.gamecopyworld.com/
Realism modul->
http://www.rometotalrealism.com/
magyarítás, fórum->
(megy a patch-en és realism modulon, kivéve ezeket nem szabad felülírni: imperial_campaign_regions_and_settlement_names.txt és names.txt)
http://nismaster.iweb.hu/
http://rome.atw.hu/
Egyébb->
(kell a Medieval: Total War hozzájuk)
Hellenic: Total War és Napoleonic. Total War
http://www.mtw-hu.tk/ (linkeknél)
zászló eltüntetés a csatákban:
preferences.txt-ben van egy olyan vonal, hogy SHOW_BANNERS:TRUE. ezt kell átírni SHOW_BANNERS:FALSE-ra
egységek futásának gyorsasága:
Data/ descr_battle_map_movement_modifiers.txt fájl
-
#6056 Üdv Mindenkinek!
Haverok unszolására lassan én is kipróbálom ezt a game-t, de egyenlőre nekik kérnék segítséget! :)
Egyik haverom nyomja ezerrel, de eccercsak XP-srác úgy döntött, hogy nem megy tovább, ledöglött a gépe, XP reinstall kellett ...
A mentései megmaradtak ugyan, de az nem, hogy melyik népeket igázta már le ... nem tud játszani a nemzetekkel :(
Van arra valami lehetséges megoldás, hogy újból engedélyezve legyenek ezek a cuccok? Tudtok ebben segíteni? Registry buhera, vagy valami INI file amit meg kell hekkelni, nem segítene neki?
Előre is köszi! -
Dankó #6055 nos én egyenlőre nem tapasztaltam ilyen jellegű dolgot, próbáld meg hogy újrarakod a progit és fölrakod rá az 1.1-es patch-et. -
metlogen #6054 feladom!!! -
metlogen #6053 valaki segítsen mi a francot csiáljak hogy menjen a játék????? -
dolfy #6052 Juppiéáéajuppióóó!!!!!! Kipróbáltam és műkszik. Thx galenius -
metlogen #6051 hát a leírtak alapjám jó a játék csak nekem nem megy,elindítom és lefagy az egész gép,tud valaki valami okosat mondani?
kösssssz!! -
az alábbi két fájl kivételével
imperial_campaign_regions_and_settlement_names.txt
és
names.txt
lehet a magyarítást a realism modul és patch alá berakni
-
#6049 Nem. Akkorák lesznek, mint egy vár.
Poén nélkül: több lesz a legénység, másban nem változik. -
pedro870 #6048 Unit scale-t ha állítom, ez hogyan hat pl az onager-ekre? Nagyobb személyzettel gyorsabban lőnek? Több lőszert is kapnak? -
#6047 A lehető legegyszerűbb módja, hogy keresel egy lázadó csapatot, aminek nincs igazi vezetője, hanem csak valami captain. Ezen be lehet gyakorolni. Megölöd a vezetőt kétszer-háromszor (mármint mindig a másikat, akit kineveznek) :D.
És ha ez megvan onnantól lehet nagyobb falatokat is keresni. Célszerű kezdő kémet, diplomatát találni. Ezeket is megölöd és utána már mehetsz a családtagokra.
Azt vettem észre, hogy valójában nem csak az számít, hogy mekkora a bérgyilkosod tudása. Hanem az is, hogy egymás után sikeres küldetéseken vegyen részt. Így lehet felturbózni. Ha egy küldetése mondjuk 78%-os, de nem csinálja meg, akkor a következő kísérletre már csak 50% körül kap és így tovább lefelé.
-
Dankó #6046 vki tud akkor nekem segíteni hogy hogyan tudom az orgyilkosokat kiképezni hogy ne vérezzenek mindíg el? -
#6045 Sehogy. -
#6044 Amit elbaltaztak a 3.0-ban.
Csak azoknak a bugoknak a javitasa. -
Gábor #6043 És mi a csöcs van a 3.2ben megint igazítva? -
JLH Fans #6042 naa ne szidd őket imadom azt a szekeruket.......
Rendesen fingattak vele mikor mas néppel toltam.....
Meg azon a kietlen szigeten azért legalabb biztonságban van az ember........ -
AnubisEE #6041 Én tolom 3.0 val a brittekkel hát nem egy leány álom ezeknek szar sincsen nemhogy seregük.... -
Sztalin #6040 Hi!
Csataközben hogy leeht menteni? -
#6039 Ennél kisebb lélekszámmal már falu sem lehetne... Egy-egy keresztelés után maradnak kb. 2500-an a 20000-es városban.
Lehet, hogy azt fogom csinálni, hogy minden ilyen városban folyamatosan gyártom a parasztokat. Lesz egy kb. félmilliós parasztseregem és azzal veszem be Rómát. -
JLH Fans #6038 nem nagyon hallottam tapasztalatokat a realism patchről......Pedig már 3-4 napja jelent meg és azt hittem jo sokan most azt tolják....
Egyedul 2 en irtuk meg eddig Brave és én a gall ill karthágóval való szerencsétlenkedésünket......... -
#6037 A fórumot nézegetve azonban aki türelmes várhta még, ugyanis:
It's also on page 1 post 1.... When the main realism site gets back up (you people are KILLING it) tonight, I'll have a full 3.2 download, as well as a full 3.2 patch, so that people won't have to download all these multiplae files. -
#6036 Ave!
Már meg is jelent egy javító patch a total realismhoz, illetva a 3.1 verzió.
Töltsétek!
imperial_palace_fix
total_realism 3.1 -
#6035 Muhaha -
Dankó #6034 Orgyilkosokat hogyan tudok kiképezni illetve tapasztaltabbá tenni?Valamint olvastam hogy játékokat lehet rendezni, azokban a városokban ahol megvan az erre szánt épület.nem autómatikusan csinálja vagy nekem kell beállítanom? -
#6033 mielőtt megostromolsz egy várost, minden más városodból szedd ki a kormányzót! Csak a benépasíteni kívánt helyen legyen! Mikor megnyerted a csatát, válaszd a rabszolgának elhurcolást! Csak ne feledd körváltás előtt visszatenni a kormányzókat, ill átnézni, hogy a kormányzó variálás miatt nem állítódott-e el az adózás valamelyik városban! Macerás, de műxik. -
#6032 az orrgyilkosok orrot ölnek...
az orVgyilkosok pedig kinyírják akit kell
:))))
-
#6031 Elöször én is bekaksiztam mikor nem találtam a füzet hátulján, már mindenkit elküldtem a retkesbe, mikor megtaláltam a cd-k alatt -
VGQ #6030 Bele van ragasztva a boritoba(Aszonták) szal nem kell visszamenj!!!!
A papir cd alatt van!!! -
Deadexpert #6029 Üdv mindenkinek!
Én is megvásároltam a játékot, sajnos otthon vettem észre, hogy hiányzik a CD-key a kézikönyvről.
Másnak is volt ilyen problémája?
Utálom ha valamit vissza kell vinnem. :(
-
VGQ #6028 leveszed az adot ,ha tudsz játékokat rendezel naponta ezek mind növelik a bevándorlást.Persze csak bizonyos határokon belül. -
Gábor #6027 Kormányzó be, rabszolgaszedés hadjáratban. -
zizzenet #6026 Építenék én bányát vagy mezőt vagy metrót, ha lehetne. De az építési panel is tök üres. Azonban már rájöttem, hogy 2000 főnél vált méretet a város, azonban jelenleg valahol 1400-1500 körül jár. Szóval mire lépne egyet a város, már szinte véget ér a kampány. Amellett, hogy a városban feloszlatok egy egységet, van más lehetőség arra, hogy növeljem a település lélekszámát? -
JLH Fans #6025 huha azokat nem is nagyon ismerem........Ugye jo gyalogosuk van elvileg?