Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hard to see, the dark side is.\"
War. War never changes.
http://gaborszantai.co.uk/
War. War never changes.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Email-címem: n2zoltan <kukac> chello.hu
War. War never changes.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
War. War never changes.
Nem kell hozzá szupergép ???
(1.7 cerka, 768mb RAM, 128 GeForce FX)
Még mindig bosszant ez a hatalmas BUG, el is ment a kedvem a játéktól egy idõre. Arghhh!
Segítsetek légyszí , nekem max csak 400 fõs seregem van , de abbol sok , hogy lehet ezeket összevonni.
Köszi
Very hard/Very hardon játszom Julikkal, és elég nagy a gall nyomás rajtam. Elfoglaltam az egyik városukat, pár körig tartom, mire mellé ér egy 2800-as sereggel. kitámadtam rá a campaign map-en, de a battle-n a városba állomásoztam (1500fõ) õ meg elötte. Kitámadással és a tornyokhoz csalogatással végül hosszú szenvedés után draw lett, õ vesztett 2000 embert, én 300-at (fõleg a két családtagom lovasait akiknak a morálja is megtört a végére, ill. az ijásszaim, akire visszalõttek a dárdásai) és az idõ lejártával visszhúzódva a városomba vége lett a csatának. Ráklikkelek hogy ok, erre a campaign map-en a gall sereg bevonul a városba, az én seregem pedig eltûnik szõrén-szálán, a családtagok pedig halottaknak lettek nyilvátva...
hát ba*d meg, ezért szenvedtem???
Hazafelé benézek azért Bagolyba....
Ha nem lesztek ott Spilerhez begurulok....

Őrült gyenge.....

Hogyan lehet neten játszani? (Hogyan tudnánk 2 en neten coustom csatát játszani mert leszedtem valami Batle lan nevü progit de nem igazán értem hogy mükszik😞 szal chaten ki van irva a haver neve ugyan egymás irásait nem látjuk serverekröl nem is beszélve😞 )

\"This is a good day to die!\"
Kb ennyi hirtelen. 😊))
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Jah, elkapott engem is. Már két hete csak ezzel nyomom, tulajdonképpen minden mást le is törölhetnék a gépemrõl.

Julii házzal támadtam (2 sereg), kb. 4500 fõ.
SPQR védekezett + egy Scipii segítség (összesen 2 sereg), kb. 3800 fõ. Huge beállításokkal.
Mindez Róma bevételekor, max. várossal. Tehát iszonyat módon szaggatott. De megérte... 😊))
Szóval az összlétszám kb 8300 fõ volt.
NA.
Asszem, belassultam, megint nem értelek. 1024 mi felett? RAM, 1024x768, vagy? Mert 1024 MB RAM-om van és 1024x768-ban játszom.
Továbbá nem azért kérdeztem, mert kell AA vagy nem, hanem mert valami gáz lehet nálam, mert a program ki sem írja a medium vagy high opciókat, bárhogy is állítom a CP-n a kártyát. Márpedig a Sims 2 például tudja kezelni, és szépen alkalmazza is az opciókat. Éppúgy jól fut egy Perimeter is a gépen.
Szóval azért kérdeztem, mert kezd az a gyanúm lenni, hogy a nálam lévõ progi nem jó valamiért (Reloaded verzió, asszem). ATI-ra nem jó vagy valami ilyesmi.
Wallentinus
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nálatok az AntiAliasing beállításánál a játékban hány lehetõség van? Nálam itt is csak kettõt ír ki (No és Low), sõt, a csta közbeni menüben is csak ez a két hely van a csúszkának.
Wallentinus
Nekem most dölt meg a korábbi rekordom egy germán (1800) v Julii&SPQR (5800) ütközettel. A Julii degeszre tömött fõvárosának felmentésére érkezett a szenátusi hadsereg. Majd fél órán át tartott míg levertem õket.
Ha nem verték volna szét a seregemet, akkor talán lehetne egy még nagyobb csata is, mert a környéken két Bruti és egy Julii fõsereg van még. Csak hát vissza kellett vonulnom egy kis feltöltésre.
Wallentinus
szal ha valaki tudna segiteni azt megköszönném.
\"This is a good day to die!\"
Õszintén kérdezem: nálatok az AntiAliasing beállításánál a játékban hány lehetõség van? Nálam itt is csak kettõt ír ki (No és Low), sõt, a csta közbeni menüben is csak ez a két hely van a csúszkának.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Írják csalódottságom és igyekezetem számlájára. További sikeres csatározásokat és többképernyõs birodalmat kívánok Önöknek.
Igen ez az Epic Stone Wall, amit utoljára lehet építeni a város köré. Nekem már két városom körül is van ilyen. Nagyon durvulens kinézetû az egyszer biztos, és az a jó az ilyen városnézésekben, meg ugye az ostromokban is, hogy minden méretarányosan van lemodellezve. Tehát ezek tényleg ilyen b*szott nagyok voltak az emberekhez képest. Amit még nem tudtam kipróbálni, hogy ezek ellen az ellen hogy jön be. Csak egyel kisebb falaknál ostromoltak engem (Large Stone Wall) már ott is kemény a dió nekik. Hát még itt milyen lenne.