13587
-
#5904 Hey!! Ilyen FoP-os logót honnan lehet szervózni?? -
JLH Fans #5903 Az hagyján de ezentul Kru.180 ig lehet játszani.....Elolvastam a teljes leirást....hihetetlen király...
Azonkivul lehet jatszani az eredeti campaignt is nem kell hozzá uninstallálni a modot....Azota csatába is teszteltem már...Szoval minden elismerésem a készitőknek......... -
haxoror #5902 Skandináviában van új nép is? -
#5901 Ja és nőtt a térkép mérete északon!!! Brittania teljes, van skandinávia stb.!!! -
#5900 No emberek 3.0 os modra fel!!!
- ezt csak megerősíteni tudom, mert egyre inkább süt erről a modról a profizmus és az igényesség. Tesztelni még nem tudtam, de a körítés (töltőképernyők, infók a frakcióról, annak nehézségeiről stb.) fantasztikus!!
Must See!!!!!!!!! -
haxoror #5899 Remélem a térképet a kiegészítőben majd növelni fogják, jó lenne japánnal vagy az eszkimókkal világuralomra törni -
wallen #5898 Bele is kezdtem egy új Julii kampányba. Asszem a rómaiaknak most tényleg nehezek lesznek -
wallen #5897 Az piros hátterű töltőképernyőket lecserélték. Egyszerűen lenyügőző ahogy most kinéz -
JLH Fans #5896 azota megoldottam ezt is zsoval tárgytalan.....
No emberek 3.0 os modra fel!!!
Azt hiszem innentol kezdve akinek rossz szava volt az AI ra vissza fogja szivni elég gyorsan... -
haxoror #5895 Usage:
======
1.) Drag-and-Drop File into Window.
2.) Press Button.
Save-games are located in the "\saves" subdirectory of wherever you installed
the game to.
There's no backing-up of files, so if you want to be sure, you need to do so
manually. -
JLH Fans #5894 bocsánat hogy ilyen barom kérdést teszek fel meg ilyen láma vagyok de hogy érted hogy bele kell huzni az ablakba? -
wallen #5893 Ezek a legjobbak
- ZONE OF RECRUITABILITY (ZoR): A new concept has been introduced to the gameplay, Zone of Recruitability. What this means, is, unique units for each faction are now only recruitable in a surround 'radius' or 'zone' of their starting provinces. For instance, the furthest East that the Roman factions can construct Legionary troops is the province of Propontis. That is the limit to their ZoR in the east. Provinces outside of the ZoR, factions will only be able to recruit auxillia troops. By auxillia, I mean archers, peltasts, Gallic Mounted Auxillia, etc, along with hireable mercenaries. This attempts to replicate the difficulties in defending and maintaining a far flung empire. When attempting to conquer far away provinces, it is now more important think of logistics, and consider the importance of each unit (do you really want to potentially lose half of that Legionary unit, forcing you to truck more reinforcements in from all the way over in Byzacium? Will they arrive in time?) It also suggests a more varied, 'mercenary' centric army when dealing with far off encounters.
- All special Carthaginian Gallic troops (Gallic Foot Auxilia, Gallic Mounted Auxilia, Gallic Spear Auxilia) are no longer exclusive to them. They are only buildable in and around the Gaul and Celt-Iberian territories, recruitable by all factions here.
Ez aztán érdekessé teszi a távoli területek meghódítását -
haxoror #5892 A százalékos esély függ azoktól amiket leírtam és pont ezért írtam hogy 40% körüli mert pl. szkítáknál startból ha bejut a kém a trák városba csak 40% alatti esélye lesz -
haxoror #5891 -
JLH Fans #5890 Ez igy nem igaz,nekem pl Syracusa kapuinak megnyitására 48% sanszot mondott tetejébe legnehezebb fokozaton....
És meg is nyitotta pedig kőfal volt........ -
haxoror #5889 A negátort nem csak elindítani kell hanem egy mentést bele kell húzni az ablakába és akkor kell az OFF-ot nyomni, onnantól az a mentés nem lesz időlimites és azok sem amiket az így no-limitessé vált játékból mentesz :) -
#5888 Egyszerű: beviszed a kémet az ellenséges városba, amire ezután ráklikkelve láthatod, hogy amíg a kém bent van mennyi az esélye, hogy kitudja nyitni a kaput amikor a várost megostromlod.
Ha sikerül neki akkor nyitva lesz a kapu az ostrom kezdetén. -
JLH Fans #5887 Yeeees!!!!
Megoldottam azota már a problémát és műlödik is!!!
Fent csücsül a gépemen a 3.0 ás mod....
Még csak félorája de az eddigi gyors tapasztalataim nagyon állatok mindenkinek csak ajánlani tudom!
A gép a legelső csatában rögtön olyat lépett hogy majdnem összecsináltam magam...... -
haxoror #5886 Alapból 40% körüli esélye van a bennt lévő (kezdő) kémnek a kapunyitásra de ez függ a város méretétől, a bennt lévő ellenséges kémtől és a kormányzó traitjeitől is (asszem) -
Dankó #5885 Nos nekem egy kérdésem lenne.Még sohasem nyitotta ki nekem am kém a kaput.Azt hogyan kell? -
#5884 Hmm... nekem nem kérte a cd-t úgy emlékszem a patch felrakása után. Esetleg keress crack-et s gamecopyworld-ön. -
JLH Fans #5883 Egy db kérdésem lenne:
Ugye kell hozzá az 1.1 es patch....Ezt letöltöttem,de mikor felpakoltam akkor kiirta hogy kéri a CD t.....
Szoval elkurta a játék inditását is....
És ugye a modhoz kell a patch is.....
Pedig most már szeretném felrakni a modot...Szóval mit tegyek? -
wallen #5882 Van benn egy pár nagy újítás:
Pl az egységek gyárthatósága a területtől függően. Légiót ezentúl nem lehet toborozni az isten háta mögött bevett nagyvárosban :)
Meg egy csomó új tartomány, egység
-
wallen #5881 Az első müxik -
#5880 igrn, mindkettő jó -
#5879 mellesleg 59,9Mb azaz jól megpakolták a srácok. -
JLH Fans #5878 A 2 link közül bármelyik jó? -
JLH Fans #5877 Ja és érdekes......letöltöttem a time negatort........Bemásoltam a savesek közé és elinditottam.....Off ra raktam...A Hatása:eddig 34 percet adott most már csak 13 at.....Fasza....egyre jobb....Pedig mondom első telepitéskor nem volt semmi ilyen,nem ment időre semmi....Egyéb ötlet hogxy ne teljen az idő?!? -
VGQ #5876 Ez csak egy sima mod.Bemásolod a fieokat és inditasz.Semmi különleges.Én most rakom fel a troja modot.Remélem rendesen lezedi a páncélokat 3/4 hold alakura a hoplitáknál.Nekem az nagyon bejövös volt!!!! -
VGQ #5875 Na most hogy védeztem a Brutikkal ugy döntöttem nekikezdek 4x a seleucidokkal.Most iszonyatos offensiv taktikát választottam az egyiptomiak ellen ,eddig sikerrel,mert már csak a fövárosuk áll:))
Ugyhogy asszem végre sikerült jol megoldanom,az elejét.
Igaz szerencse is kellett,mert az örmények meg pontusok egymásnak estek,igy nem engem osztottak szövetségben.
Remélem sikerül végre megnyernem. -
JLH Fans #5874 Vmi leirás van róla?
Gondolom crack nélkül nem fog működni sőt el sem fog indulni tőle a játék,nem? -
JLH Fans #5873 Azért alapgame ide alapgame oda nekem sikerült rögtön az első csatában very hard fokozaton Messina bevételénél a 24 ből 9 fánit buknom......... -
#5872 Most láttom, kint van a Total Realism v3.0!!!
link:
http://rtr.russiananimation.com/RomeTotalRealism_v3.0.exe
http://www.creative-minds.org/rometotalrea...ealism_v3.0.exe
a readme pedig itt: http://www.twcenter.net/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=250737 -
wallen #5871 Szerintem nincs benne csalás (visszatöltögetés valószínüleg van). De alapgame és nem a legnehezebb fokozat. Ezt azért gondolom, mert a gépek nagyon inaktívak stratégiai szinten. Én is nyomtam Kárthágóval és sokkal aktívabbak voltak a rómaiak. Pl. Messéna bevétele után, mindhárom római frakció körönként partra rakott egy sereget a város mellett. Itt, ahogy látom a Brutiiék, Juliiék nem csináltak semmit. Aztán feltünően gyengék az ellenséges flották, pedig a gép VD fokozaton az elejétől kezdve fossa a hajókat.
A csata veszteségei sem nagyok, de alapgaméban amúgy sem az. Nagyon hamar megfut az ellen, pláne fánik ellen. -
JLH Fans #5870 Szoval szerinted cheat nincs benne csak keményen easyn játszott? -
wallen #5869 Alapgame, nincs patch sem mod
Hogy megnézzem én újrainstalláltam a gamét -
wallen #5868 Megnéztem a kimentett állasaideat. Hihetőnek tűnik, de fenntartással a very difficulti fokozatot.
Konkrétan kérdezném. Hogy vetted be 2 kör alatt Messénát és Syrakuzát. 270BC (2 kör vége) csapataid mozgáspontjának a több mint a fele megvan. Az oké, hogy az 1 körben be lehet venni Messenat, mert flottával mellédobod az induló sereget és megtámadod a városon kívűl álló Scipii sereget. Ha levered ezt és a városból segítségként kitötőeket, akkor ostrom nélkül tied a város. Fánik szimplán begázolnak és csak a menekülőket lekaszálják a családtagok. Ez oké is. Alapgaméban veszteség nincs - mivel a fánik el vannak tápolva. De, hogy esett el Syracusa. Ezt a második körben vetted be? Vagy a görögök lépése során. A görögök nem lépnek ki a városukból (5 próba körből egyszer sem), tehát az elöbbi trükk nem jöhet szóba. A kémed nem csinált semmit, de úgysem jöhet szóba a kapunyitás, mivel kőfalas a város. Tehát a bevételnek az ő lépésük alatt kellett történnie, amikor kitámad. Lehet, hogy csak a két főnök és a fánik vették ostrom alá, hogy tuti kitámadjon és megint bedaráltad őket?
A többi állást is megnéztem és a városfoglalásokból kapott extra pénzből zsoldosokkal operálsz.
Annak ellenére, hogy alapgaméval ment, mégha easy is a fokozat (ha az), akkor is szép teljesítmény.
Most csináld meg Realism 2.2-ben :) -
JLH Fans #5867 lehet hogy ócska,de azért ha nincsenek akkor nem sikerült volna elfoglalni azt a pöcstalicska várost......Igaz a kémem előtte kaput nyitott,én meg beküldtem a 24 fánait.......Kellemes volt a hangulat a rómaiak közt mikor feél perc mulva beértem a fősereggel......
persze volt 2 csoport aki még ekkor se fogta menekülőre....Szóval látszik a very hard/hard közti különbség....
Ugyhogy be kellett dobni a fővezér testősségét..... -
VGQ #5866 Én nem is emléxem,hogy kaptam volna fánit.Bár lehet hogy kaptam csak az "ocska" fajtábol.Bár asszem nekem kapásbol elpusztultak:) -
VGQ #5865
LOL
Kiprobáltam SPQR-rel játszani,de amint bekattintottam a senate menübe a játék kivágott a windowsba.Egyszoval az a nép sajna játszhatatlan