13587
-
JLH Fans #5864 Nekem egész jol megy Karthágó....
Sőt felbátorodtam és 3 frakcioval is hadbam állok .....
Afrikában Numidiával,Sziciliából kiütöttem a Scipiket,mig Spanyolországban épp egy spanyol várost ostromlok....
Eddig még nem ütköztem jelentősebb ellenállásba,igaz csak 9 kör telt el....az alapba Sziciliába kapott 24 elefántom nagyon brutál.......Lehet nagyot fogok szivni de bizony már gondolkodom egy dél olaszországi partraszálláson.... -
VGQ #5863 Karthágot én is bebuktam 1x már. -
#5862 Nálam kilép save betöltésekor, milyen modok vannak fent, illetve fent van az 1.1-es patch?
Ez akkora kamu, hogy öröm nézni. Talán ha nem használnál cheatet, akkor nem sikerülne ezt megtenned, de lelked rajta, persze, hogy be lehet fejezni, sőt akár 1 kör alatt is be lehet fejezni a gamet.
Nagy LOL vagy. -
#5861 Mázli! :) nekem második körben már támadtak a kékek Sőt pár kör után még egy görög banda is jött :( Szal Carthagoval nekem nem ment elsőre :) -
#5860 indítottam egyet arcadeban, de most is van homokóra. Viszont én ostromoltam és nem volt a csta előtt deploy :-o -
JLH Fans #5859 Köszi........bemasoltam a saves könyvtárba és kipipáltam az offot gondolom működni fog....
Még egy kérdés...
Ugye Carthagóval mondtam hogy kipróbálom very hard/very hardon.....
Többen mondtak hogy túlélésre kell menni,mert a spanyolokkal és a Scipkkel is hadban állsz.....
hát én kipróbáltam mi van ha elnyomok az elején 6-7 kört,de a kutya se üzent nekem hadat.....
Aztan megpróbáltam ezen felbátorodva hogy mi van ha a sziciliai seregemmel megpróbálom bevenni a Scipik városát?
És láss csodát sikerült......
Szóval akkor miért nem állok én hadban velük alapban?!
Vagy később üzennek hadat?
Ill Olaszországbol dobnak majd át nagy erőket?
Mert vki azt irta még én fogok városokat vesziteni..... -
#5858 én se, de mingyá kipróbálom:) -
Dankó #5857 Nekem meg fingom sincs hogy mi az az arcade battle funkció.Sosem próbáltam még. -
Dankó #5856 Innen töltheted le. -
#5855 az Arcade battle bepipálása nem arra való, hogy ne számoljon vissza? -
JLH Fans #5854 honnan szedjem le?
A vicc az,hogy mikor elkezdtem jatszani nem számolta az időt....
Aztan uninstallálni kellett mer feltettem a modot a patch mellé és az elbaszta a gamet nem indult el,és most mikor ujrainstalláltam azota szamolja az időt:(:( -
JLH Fans #5853 gondolom easyn cheattel arcade style battle hasonlok........ -
VGQ #5852 nekem valamikor volt olyan várbevételem ahol NEM ment az idö.Akkor most mivan??? -
Dankó #5851 Van egy program amit úgy hívnak hogy time limit negator azt kell használni hogy nem menjen az idő.Szedd le és kövesd a telepítési utasításokat.Meglévőknél nem lehet használni újjat kell kezdened hogy működjön. -
Dankó #5850 Borzasztó kíváncsi lennék erre a technikára hogy hogyan csináltad meg illetve milyen nehézségi szinten toltad végig avagy használtál e cheat-et mert szerintem képtelenség ez a 18 kör,bár ezt mutatja a kép. -
JLH Fans #5849 Igyvan azért ha vki megtalálja hol lehet kikapcsolni a visszaszámlálást a csatákba akkor szoljon légyszi mert ostromnál nagyon zavar:(:( -
Snipa #5848 Inkabb nyomjuk a romet! :)
-
#5847 Szivemből szóltál. Nekem a doom3 install és uninstall tovább tartott, mint ameddig a játék fent volt.(kis túlzással:)
Nem jött be. A Farcryon toltam néhány pályát, aztán uninstall. Sims2-t megnéztem, nem tetszett. Eszem ágában sem volt ezekre pazarolni az időmet, de azért nem is mentem el a topicjukba leszarni őket... Főleg nem értem, hogy milyen alapon _dühöng_ valaki azon, hogy szar a gém, ha nem adott ki érte 1 Ft-ot sem. A véleményét természetesen elmondhatja, de hogy eltorzult fejjel szidja, az már kicsit visszás.
Az érem másik oldala, hogy sokunknak a fórumozás a játékélmény kiegészítése, sőt megkockáztatom: megkoronázása. Milyen alapon rondítsak bele mások szórakozásába? Most minden topicba, a jégkorongtól a focin keresztül a repülőszimulátorokig menjek be és mocskolódjak, mert a topic tárgya nekem nem teccik? Lelkivilág kell ehhez is... -
HUmanHunter #5846 hurrá rendesen műxik már thx
gondolom mi volt a baja hogy valami windows player 9 et nem raktam fel
a videók se jöttek be
már bejönnek -
HUmanHunter #5845 mennyibe kerül most eredetiben a rome? -
HUmanHunter #5844 oksa thx
kipróbálom -
HUmanHunter #5843 gondolom nem ijennek kéne lennie! -
#5842 Iyet nekem is csinált. Uninstall, reinstall, működik. -
HUmanHunter #5841 az alap gameval is ugyanez volt a gondom feltettem a peccset és ígyis szar! -
HUmanHunter #5840 1 ébként a dvd s változat van meg -
HUmanHunter #5839 mié szar a kép linkje??!!! -
HUmanHunter #5838 csá!
nemtuggyátok miért szar a romem??
a menüben ha metgmozdítom az egeret akkor az előző egér nyom is ottt marad szal ha végig húzom az egeret a képernyőn akkor az egész képen egér lessz!
-
VGQ #5837 Ez engem is izgatna:))
Valahol megtaláltam a muldkor,de megint elfelejtettem.
Egyébként szvsz nem annyira jo használni,mert akkor nem tudod a várvédésnél a tuleröt leküzdeni,ha végetelen az idö.igy viszont 5 nap multán kelet felöl,ja ez más.
szal 30 perc mulva automace nyersz.Csak ostromnál zavar az idölimit ott nem mindig elég a 30 perc:(( -
JLH Fans #5836 értem....csak az unit scale nem unit size.......de ha azaz akkor jó:)
Azt hittem hogy az a megjelenésre vonatkozik..... -
JLH Fans #5835 Oké és a csatákba a tim limitet hogy a francba tom kikapcsolni?
Ill hol? -
Braveheart #5834 A kedvedért megnéztem... options, vide, show advanced options és ott jobboldalt fent -
VGQ #5833 Video kontrol alatt van jobb oldalon az elsö választhato akármi. -
JLH Fans #5832 istenbizony........video audio control meg camera......ez a 4 van csak....... -
JLH Fans #5831 ilyet nem találok........ -
#5830 Ezen még egy évet lehet faragni... -
#5829 Ne bántsátok Jakuzát, én írtam a 18 kört.
1 2 3 4 5 6 7 8
9 -
Braveheart #5828 unit size néven méghozzá -
Braveheart #5827 van egy olyan is hogy game settings nem? sztem ott van -
JLH Fans #5826 észrevettem csak azon belül lilám sincs hogy hol........
van összesen video audio control meg camera settings és ezekből egyikbe sincsen szoval hol?! -
Braveheart #5825 Van egy ún. Options menü, amit néhány ember észre sem vesz...
eddig 1X sem volt nálam olyan hogy úgy kezdjek el játszani hogy nem rágom át többször is...