13587
-
JLH Fans #5824 És a játék inditásakor hol tudom beállitani?! -
Yeeeaaah ujra itt!!! :)) Úgy látom kicsit elszabadultak az indulatok...
Hát apócák ti aztán nem vagytok semmik, esküszöm ilyen élményben legutobb az oviban volt részem Sztem hivjátok ki egymást egy (dárda) párviadalra, és akkor eldöntitek élesben kinek van igaza. (a dobo vagy a szuro modszerenek:))
A mai fö témához meg csak annyi, ha vkinek nem tetszik a játék nem kell vele játszani. Vagy kényszeritenek rá? Vagy lehet annyira unatkozni, hogy az ember már azzal is játszik ami szar?.
Nekem ha nem jön be egy játék, akkor azonnal DELETE neki, azért biztos nem fogok vele játszani, hogy csak hibákat keressek rajta, nem beszélve arrol hogy csak untatnám vele magam. És pláne nem fecsérelném rá az idömet, hogy bemennyek a topicjába és fikázzam. Bár ez csak az én véleményem, lehet hogy valaki ennyire idömilliomos... Szerintem viszont ez a játék megvan csinálva rendesen (egy-két hibájátol eltekinteve, tény az AI nem a legjobb, de nem is ultra szar), és számomra megérdemelték a fejlesztök hogy megvegyem (pedig nem sürün szoktam venni gémet). A hibák nagy részét pedig ugyis javitani fogják, ugy mint a Medievalnál is. Ennyit erröl részemröl.
ROMA VICTOR!!! -
#5820 Sztem már semmit :(
A játék indításakor tudod megadni ezeket a paramétereket és tudtommal a menet közben már nem módosítható. -
JLH Fans #5819 Basszus tud valaki segiteni hogy mi a fene történt?!?
1.Eddig nem szamolt vissza csatáknál most igen......
2.Eddig 160 volt a maximális egységszam ami 1 helyre betehető volt mikor a Juliusokkal játszottam most pedig csak 80:(:(:(
Mi a franc történt?!Mit tegyek? -
#5761 Akkor 20 kör? -
#5758 Azóta is ezen töröm a fejem. Sztem még easyn is lehetetlen. Nem tudsz annyi sereget fenntartani, hogy körönte átlag 3-4 várost elfoglalj. Kevés sereggel meg lehetetlen, mert nincs annyi mozgáspont a világon se...
Jut eszembe: az elején egy kör alatt el se lehet foglalni egy várost, mert ostromgépeket is kell építeni... -
HUmanHunter #5755 holnap reggelre nekem is meglessz a game! -
Dankó #5754 Hú hála Gábor javaslatának a város lázító-eladó-viszavevő-pénzkímélő módszerének most már igen csak csökkent a római scipii ház befolyása afrikában.Azt vettem észre hogy nem csak nekik hanem a többi római családnak is gondjaik vannak.Folyamatosan lázadoznak a városaik és válnak rebellisekké amiket én szépen megyek és befoglalom.
Következő feladat a scipii ház teljes kiűzése egész afrikából majd pedig irány a főváros.
Kcsi érdekesség hogy rajtunk kívűl van még britannia, armenia(szövi velem és egyszer nem támadt be ezért meg is tartom),hispánia most bukta el, és még vki ,nos nem jut eszembe hogy ki.
Britannia annyira jól tarthatja magát mert többször is kiírta hogy a leggazdagabb frakció.Ennye, most vagy azért mert nagy vagy azért mert sokat keresztel és így van pénz a kincstárba. -
#5753 a kampányban is és a custom battle-ben is lehetsz te a várvédő. -
#5752 Szevasztok , a játékban van olyan mód hogy engem ostromolnak a várban? Én tudok ostromolni de ha én vagyok belül az jobb!
Előre is köszi! -
AnubisEE #5751 Na elkezdtem realism2.2 Britekkel !
Jó sok esélyem van legjobb egységem a kardos mukso akit bárki lever hogy lesz ebből 50 tartomány birtoklása........ -
haxoror #5749 Igaz, nem 50-et hanem "csak" kb. 45 tartományt kell elfoglalni -
haxoror #5748 ? ez lemaradt :) -
haxoror #5747 Mégis hogy, bekempeled a légiókat Mi-8 -al -
Sztalin #5745 Nu?:D -
Sztalin #5741 Sziasztok!
remek játék a Rome:) De sajnos nem jöttem rá,hgoy hogyan leeht menteni...valaki kisegítene? A térképes résznél a zESC-et megnyomva látom,hgoy ott van a save és load gomb,de szürkék! Hogy tudnék menteni? Csataközben megsem találtam a save-et...most is alt+tab-oztam:) Pls help! -
Davidsned #5740 Ehh, kicsit sok a hozzászólás ebben a témában :) Mindig kb fél naponként jövök be, de sosem bírom elolvasni az összes üzenetet.
Az AI-val már nekem is meggyűlt a bajom. Irtózatosan elcseszték (nah jó csak félig) a csata részét a játéknak azzal, hogy a csapatunkat nem lehet irányba állítani. Nem egyszer volt, hogy a barmok háttal álltak az enemynek, én meg csak a hajamat tudtam tépni (olyan is volt, h egyszerűen nem oda mentek ahova kértem). Szvsz kéne valami petíció egy ilyen pecshez, mert ez igy qrva idegesítő.
Mielőtt még félreértene valaki, maga a játék nagyon jó. -
#5738 Magyar Népmesék nap van ma vagy mi? -
JLH Fans #5737 jphgpy sőt szerintem nem is kell 18 kör hanem elég 10 kör is és nemcsak 50 tartományt hanem Rómát+full térképet sőt 100 paraszttal meg lehet verni 200 elefántot is....... -
#5736 Választottam SPQR-t és azzal elég sok helyre nem lehet kattintani :))) -
#5735 18 kör alatt? Uhh! Most teljesen elképedtem. Vázold már lécci, hogy lehet 18 kör alatt 50 tartományt és rómát elfoglalni?!
Egyszerűen fel nem fogom. Nem vonom kétségbe a szavad, de valami menetrend félét nagyon szívesen vennék a témában... -
VGQ #5734 Árnyvadász és mindenki.
Kifagyás akkor van,ha nincs elegendö hely a winyon a gamának.Én miota csináltam helyet azota egyszer sem fagott ki a játék.
Na jo 2x,mert tudom,hova kell klikkelni,hogy porrá fagyjon és kilépjen a windowsba:))) -
#5733 na re hazaértem :)
Erre látom eltűnt a fél fórum :)
Megyek is csatázni 1-et, bár az AI nagyon gáz. :DDD
-
#5731 Debizony, meg lehet nyerni a játékot (a hosszú változatot), akár 18 kör alatt is, veryhard/veryhardon. -
JLH Fans #5730 Aha tudjuj hard modban lol.........:D:D:D -
#5729 amikor elkészül az utolsó fájl fordítása is -
#5727 mikor lesz kb fullos a magyarítás???? -
#5720 Én nem szedtem ki semmit a topicból. -
zizzenet #5719 magyarítás: http://nismaster.iweb.hu/ -
#5718 Pax romana -
zizzenet #5717 Panaszkodásaim ellenére maga a játék nekem a kezdetektől bejön. Ezt nem sikerült asszem eléggé hangsúlyoznom korábban. De mindegy, még elmerülök benne jobban is, aztán majd kibuggyan belőlem valami mondanivaló. Vagy sem. Vagy mégis. De lehet, hogy nem. Bár... -
#5716 Hé Dikki! Csak hülyéskedtem, miért kellett kiszedni? -
pedro870 #5715 Játszottam egy 2 vs 2 multit egy ismeretlennel az oldalamon két játékos ellen (egy klánból). Egyrészt nagyon király volt, mert a szövetséges játékos ráeresztette a seregét az erdőben lévő ellenre (gallok), majd mikor látta, hogy nincs esélye kilépett a szerverről... A lovasságomat csúnyán elvesztettem, majd manőverezgettem kicsit, az egyik ellen frontál támadását majdnem sikerült visszevernem, de oldalba kapott a másik lovassága és ott vége is lett... Jobb lenne az ilyen csatákat megbízható magyarok mellett vívni :). Vereséget szenvedni is lehet méltósággal, nem így lelépve. -
#5714 Ennyit erről a témáról.
Egyébként görögök kiirtva. Enyém egész kelet és Kis-Ázsia. Megnéztem a diplomáciánál, hogy állunk a világban (EU). Érdekes.
Első vagyok pillanatnyilag. Rajtam kívül van még:
Egyiptom, SPQR, Brutii, Julii, Scipii, Britannia és Scythia.
Magyarul 5 nép létezik már csak. Most Egyiptom ellen indultam, Jeruzsálemet és Sidont elfoglaltam. Jelenleg két csapásmérő osztagom tart Alexandria és Memphis felé, onagerekkel, cataphractokkal és elefántokkal megpakolva. Emellett a családtagjaimmal egy kis körúton összeszedtem két fullos seregre való zsoldost, vegyesen. Ezek is Egyiptom felé masíroznak. Nem sok jó vár rájuk a folyamatos baszogatásért. :)))
A hülye szkíták egészen eddig szövetségeseim voltak. Most, két körrel ezelőtt árultak el és üzentek hadat. Idióták.
Gondolom a menet az lesz, hogy Róma kiirtja a briteket, én Egyiptomot. A Szkítáknak 3 tartománya van, egyikünk (Róma, vagy én) elvégzi a dolgát.
És utána Perzsia-Róma végső csata Európáért. Érdekes lesz.
-
Realtibi #5713 mi is annak az oldalnak a neve ahol a magyarositás van? -
Gábor #5712 Tényleg nem értem a moderátorokat...... -
Árnyvadász #5711 Van Isten!:) Na én tényleg pályáztam... -
zizzenet #5710 Illetve fordítva... -
zizzenet #5709 Szerintem, ha vártál volna még két évet, Ré isten oda terelte volna az agresszivitás pórázával a Galacsingörgető bogarát, aztán megverte volna a Farkasod. -
#5685 Várd meg, hogy legyen ostromgépe! Ne nyilazd le őket egy körben 30*, az újra töltött tegezekkel! Meg hasonlók... Nem mondom, hogy akkor sem győzöd le, de legalább nem azért, mert az AI primitív hibáit használod ki.
Más:
Légyszi, olvasd vissza magad! Beképzelt, fennhéjázó stílusban osztod nekünk az észt. Le kisbutázod az embereket és hasonlók. Olyan egyszerű dolog lenne pedig a fórumozás. Bejössz, elmondod, hogy mi tetszik és mi nem, aztán kész. De ez minek kell ide? Símán kinézem belőled, hogy inteligensebben is meg tudod fogalmazni a kritikádat, de ugye a net névtelensége mögé relytőzve minek fárasztanád magad ezzel? Mindenesetre megnézném azért, hogy beülnél-e ilyen nagy szájjal egy fradi meccsre a fradi szurkolók közé, hogy "kisbuták, ez egy szar csapat, nagy szar edzővel"? Nézd! Lehet, hogy mi gyengék vagyunk, meg buták is, de a maga gyengeségeivel szeretjük ezt a játékot. Neked nem kell sem szeretned, sem játszanod vele. A kritikádat meghallgattuk, megköszönjük. Ennyi. Ne rontsd tovább a szórakozásunkat a megkérhetünk! Köszönjük szépen a megértésed!