13587
-
Braveheart #6024 "Én sem vagyok könnyű helyzetben a gallokkal" = A gallokkal vagyok :D -
JLH Fans #6023 olvasd lejebb 2 hülye filet kell masolni be vhová.... -
JLH Fans #6022 Te melyik nácioval is vagy?
Ugye nem a detonácioval? -
dolfy #6021 Hi Skacok! Akár mit csinálok nem műkszik a realism 3.0 és a magyarítás. Mi a fenét kell csinálni vele, hogy működjön. Aztán lehet,hogy csak én vagyok loller -
Braveheart #6020 Én sem vagyok könnyű helyzetben a gallokkal, folyamatosan támad mind4 római frakció+ a britek is... ált. másfél-kétszeres túlerőt kell levernem ,de szerencsére az én egységeim sokkal tapasztaltabbak... -
#6019 Hogy retraineltek? Nekem nem tölti fel az egységszámot, csak "felújítja" az egységet.
A másik kérdésem : Fent van a realism 2.2-es patch, de a rómaiknál nagyon hiányzik az íjjász egység, ezt hogy tudnám visszaállítani? -
haxoror #6018 Velük lehet megorgyilkolni az ellenséges kémeket, diplomatákat vezéreket plusz gyújtogatni is tudnak -
HUmanHunter #6017 az orrgyikosok mire jók? -
JLH Fans #6016 hátdevazze..........folyamatos ostrom alatt állok.......a seregem kb fele az indulonak....a területem meg 2 szer akkora...és még mindig 4 nemzet szorongat.....ráadásul.....elvesztek a war elephantok....eddig mindig visszapotoltam őket maxra mert maradt belőlük pár db....de most az összes megpusztult...
Félek nem huzom sokaig....az ellenfélnek sincs halistennek perpill semmije kb 15000 embert és 8 sereget vesztett az elmult 3-4 körben....ha sikerul kihuznom még 3 körig amig megjön az 1000 es erősités Afrikábol akkor tán van sanszom. -
#6015 Jólvanmárno! Csak panaszkodol, közbe pedig sorra irtod ki az ellenfeleket! :)))) -
#6014 sracok help plz.rome lanhoz mikell?Látom a szervert de nemtok joinolni. -
Gábor #6013 De minek belázítani őket,mikor ajándékozni is lehet -
haxoror #6012 Ha már megvan a legmagasabb szintű kormányzati épület akkor bonts le minden templomot meg titkosrendőrséget így már sokkal kisebb lakosságnál is betudod lázítani a népet és így annyira le tudod csökkenteni a lélekszámot hogy még 8-9% növekedés mellett is csomó ideig nyugtod lesz tőlük persze max adók mellett. -
haxoror #6011 Oké most nekem is összejött, fővárost védem a köcsög daciatól, szokásos forgatóköny, kirohanok első körben mindennel ami van, nyilazok amig ki nem fogyok aztán lovasroham (leszoktam az Esc-es nyíl újratöltésről, legyetek rám büszkék )
Persze iszonyatos veszteségek de szerencsére minden csapatomból van túlélő így retrain képes maradok, ami ugye kell is mert a fitymareszelék trákok már sorszámot téptek a következő kör ostromára.
Erre az a 16 éves családtagom akit ki se hoztam a fórumról meghal, üzenetet nem kapok de a családfán kifehéredett -
#6010 Jah. Elég csücskös is az neked barátom. -
#6009 Sajnos nekem a perzsákkal van hasonló. Ugye megálltak a városok egy szinten. Okos fejjel a parazstokat odamozgattam és felfejlesztettem mindegyik ilyen várost naggyá. Ez király, mert így mindent gyárthatok. Tevéket, miegymást.
Azonban sajnos ezzel elértem azt, hogy egy város kb. 10 körönként lázad. Keresztelek, miegymás. De utána a növekedési ráta felmegy 8-9%-ra is. Így kurvagyorsan megnő a lakosság elviselhetetlen szintre.
És fosok, mert ez most legalább 8-10 városomat érinti.
Ehh... :D -
#6008 Akkor amint lesznek jo orgyilkosaid, adjál nekik, én is ezt teszem, hulljon a férgesük :)) -
#6007 Köszi :DD
-
JLH Fans #6006 Na......érdekesen halad a dolog.....már boldog boldogtalannal hadban állok.....hadat üzentek természetesen a görögök makedonok gallok mindenki.....
Szegény Hasdrubál kb 15 csatát nyert már meg.....Dél Itáliát vasmarokkal de szilárdan tartom.....Capuát időnként kifosztom és leölöm.
Szicilia elveszett,Numidia ellen csak bribeokkal tartom magam,Spanyolországban viszont ugy tunik végre támadásba mentek át erőink a kezdeti 2 tartomány mellé sikerült még 2 őt befoglalni....
A scipik mellett a Brutikat is kipusztitottam igy már csak 3 an támadnak körönként Dél-Italiaban....a Julik a görögök és a szenátus....... -
haxoror #6005 -
haxoror #6004 Ráadásul a Trákok meg Dacia felváltva támadja MINDEN körben a fővárosom és elég kreatívak mert a kezdeti pofáraeséseik után már tizessével hozzák a missile egységeket és az a rohadt trák diplomata pont a probléma orvoslására szánt Tanais-ból indított 6 szakasz barbarian cavalrymat vette meg -
#6003 Jé, csak most veszem észre, hogy enyém volt a 6000. hozzászolás -
haxoror #6002 Még csak 15 év telt el szal nem tudok gyártani :(
Illetve tudok csak a birodalom másik felén, Sarmatia elég NAGY. Egyetlen keleti tartományomba simán beleférne az olasz félsziget az Alpokkal és Korzikával együtt -
haxoror #6001 Én a beragadton azt értem hogy a lakosság növekedése még low adó mellett is stagnál vagy minuszos, általában a squalor vagy a kormányzó traitje csinálja, de nekem campus alani-nál pl. a bányát kellett felépítenem és hirtelen lett 2% növekedés
Úgy tűnik ez kellett hogy a mezőgazdasági növekedési bónuszok "bekattanjanak" a helyükre. -
#6000 Neked sikerült az átirás? -
#5999 gyilkold ki öket orgyilkosokkal -
zizzenet #5998 Először is köszönöm haxoror, VGQ és a többiek válaszát, igyekszem feldolgozni.
haxorornak még valami:
A város részletes lapján ott van hogy mi gátolja a lakosság növekedését
A válaszom erre: semmi, de semmi jele annak, hogy gond lenne. Mintha valami tereptárgy lenne csak a város. És ezáltal építeni sem tudok ottan. Na, majd kísérletezem. -
JLH Fans #5997 ha karthágoval indulsz akkor kapsz induláskor 24 darabot............ -
HUmanHunter #5996 csá!
öö elefántokat hol lehet szerezni?
mert én a mezőn találtam párat de nemtudok velük micsinálni -
haxoror #5995 thx :) -
Gábor #5994 -
#5993 Ha minden igaz a stat_pri: 5. bejegyzese az hogy mennyi loszer van az ijhoz es a soldier: 2. bejegyzese hany katona van egy egysegben. -
#5992 Data konyvtar export_descr_unit.txt -
JLH Fans #5991 Hát egy oriási köszi a karthagoi war elephantoknak...
1300 as seregemmel épp Közép-Italia felé vettem az irányt gondolkodván hogy visszavonuljak-e vagy megprobáljam még végül Capuat is bevenni is kifosztani előtte....
Végül előbbi mellett döntöttem ám ekkor rámcsapott a szenátus 2600 as serege,a tulerő tehát 2 szeres volt....
(Persze továbbra is realism mod 3.0 és emp/emp)
Mikor a csata elérte kuliminácios pontjat bevetettem a megmaradt 21 fánit....oldalrol....szerencsétlen romaiak már győztesnek látszottak de eszméletlen mit muveltek.....Ugyan elestek mind egy szalig...de kozben vezereim ujjazserveztek az ellenállást középen.A szárnyakon pedig kitartott a 2 szazadnyi gyalogság és a lovasijaszok....
Végül a reménytelen helyzet miatt tamadasra indultak vezereim is....3 ből 2 elesett,de a csatát ha hajszal hijan is és mindössze 500 emberrel de megnyertem... -
JLH Fans #5990 A faszom televan.....Karthágoval vagyok még mindig.....Hadat uzent a 3 romai család a szenatus a spanyolok,Egyiptom......Egyetlen Szövetségesen Numidia meg persze ugyanezt tette az előzö körben és hatbatamadott......
Egyre jobb a helyzet...Legalabb a köcsög brutikkal nem kell számolnom mert kiirtottam őket....... -
haxoror #5989 Akkor azt is nézd meg légyszi hogy hogyan lehet a köcsög szardarab utánpótlást pofátlanul felvásárló diplomatákat sima csapatnak célpontként megadni...
Nem hiszem hogy akkoriban bárki is eltűrte volna hogy az ellenség diplofaszfejei a területén mászkáljanak
Kicsit kezdeg ideges lenni :) -
Gábor #5988 Én sem tudom pontosan melyik fájlt kell piszkálni, de majd szétnézek a twcenter fórumain. -
VGQ #5987 Miért letargiába esett a toszted és visszafokozta magát közkatonává:)
Aztán ugye nem halott csak baka,és a bakák meg halandoak.
És vesztes csata után nem mindig élték tul a csatákat a harcosok.
nekem is volt olyan,hogy behalt a sereg visszavonuláskor,de ez olynkor van álltalában mikor nem tud biztos fedezék "mögé" vonulni a serege.Ez lehet távolság,város,hajo vagy akármi. -
VGQ #5986 Akkor 1 pont nekem:)
És jo a magyarositás:) -
haxoror #5985 Csak majd mond meg hogy mit és hol kell átírni mert én sajnos hülye vagyok az ilyen dolgokhoz :)
A nehéz elsajátításról meg annyit hogy a kőbalta meg a lándzsa után talán az íj az egyik legősibb fegyver, pár ember még mindig képtelen felfogni hogy Kolombusz előtt is volt élet ezen a bolygón :D