Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
Ellenség eltaposva, irány haza:
A menekülés négy túlélõje:
I believe I can fly...
Imádom nézni mikor az embereim baszogatják az ellenséget. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
lehet majd le kell szednem újra, biztos crc-s az egyik file. Addig viszont játszogatok vele, mert most már csak óránként fagy ki. Igen jó lett a játék! 😊 van egy hangulata...
War. War never changes.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
A lényeg, hogy a nép körében legyen magas a pontod. Amikor én megtámadtam Rómát, akkor külön kiírta, hogy az emberek támogatását élvezem, mehetek. Ekkor nekem kb kétszerannyi pontom volt, mint a másodiknak. Van a pontok mellett egy kis szöveg, ahol el lehet olvasni, hogy a nép hogy áll hozzád. Elég hosszú idõ, mire a nép megszeret. Nem érdemes erre várni, intézz valami közben, egyszer majd úgyis megszeretnek (vagy nem 😄 ).
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Zárójelet általában arra használjuk, ha a zárójel elötti részt jobban megakarjuk magyarázni 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
War. War never changes.
Amikor a görögökkel voltam körönként jott be 10-20000 haszon!!
Most megint romaival vagyok és tök 0-én állok semmi tartalék nem keletkezik.
Pedig direkt körbe küldtem 3 diplomatás és mindenkivel trade rights-oztam😞(
Erre mi az ésszerü magyarázat???
Elkezdtem egy short campaingot Juliussal hardon,és very hard csatában.A csatákban igyis gyalázok viszony annyi embere van az ellennek hogy ihaj!!😞(
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
csak az nem, leirjak hogy szakacs meg, hogy miert megy tobbet, aztan meg hogy forced marchot is ad. Ezt ugy lehet erteni hogy ez 2 kulonbozo hatasa a kepzettsegnek.
May the force serve you well!
Oda van írva, hogy a katona teligyomorral sokkal jobban teljesít, és ez szerintem baromira logikus 😄
Ha a maxot mozgod egy egységgel, akkor logikus, hogy elvileg eröltetettmenetben mennél, ami szakács nélküli seregekben gázos, mert kifáradnak, éheznek stb, így többet kel pihenniük menet közben => azaz lassabbak.
az lenne a logikus ha a skillert megkapnek a +10-25% es ha mar odairtak a forced marchot akkor az is lenne kulon.
Vagy nem kellett volna odairni es akkor nincs felreertes.
Azokat a bónuszokat alapból megkapják, tehát többet tud mozogni alapból. Nincs külön skill.
pedig sok skill ad forced march-ot
+10-25% movment (forced march ability)
valami ilyesmi szokott lenni
Eröltetett menettel még nem is találkoztam.
akkor csak a tabornok menuje jon be, de ott csak a skillek, mercenaruk meg epitkezes van
ja es milyen mellekhatasa van az eroltetett menetnek?
Mi van ha a nep tamogatasa nelkul foglalom el Romat?
Van egyaltalan ertelme elfoglani? Mert akkor nem lesznek szenatusi kuldik.
Nekem pont jó volt, mert germánokkal voltam
Wallentinus
Wallentinus
Bevettem Juliiék egyik alap városát... és mit látok benne? Egy 2. szintû germán templomot 😊
Wallentinus
Megnézte már valaki azt a realism modot?
Wallentinus