89387
PlayStation3
  • CSOCSO

Nah erre a haverom ( akinek p4 2.4ese van) azt mondta hogy eléggé ritka komolyan néz ki és hogy mutassatok ilyet pc re!!
  • CSOCSO
    Te segg te jösz mindíg ilyen dumákkal:)))) LOL vagy:) direkt viselkedtem ugy mint te te segg!!!és most meg rám mondod hogy én vagyok az aki mindíg ilyenekkel jön?:))))
  • magyar ember 2
    "NWn es képedet?:) haggyjál már azzal mikor jön az? jövőre??"
    Ja, en meg idoutazo vagyok hogy tudtam csinalni screenshotot belole... 1szer mar leirtam, tenyleg nem vagy kepes felfogni, hogy ez a jatek mar FE'L E'VE megjelent?

"és akkor irhattam volna magyar ember 2 modra: ennél szebb gamezokall nyomjuk már 4 éve."
    Csak ilyen baromsagokat irsz allandoan, aztan jossz mindig a vudu1 texturas szarjaiddal. Viccnek persze jo amit csinalsz, de a helyedben inkabb eldugnam a konzolos kepeidet jo messzire, mert csak sajat magad egeted vele.
  • CSOCSO
    nah elpilledtem a hülyeségedien....
  • CSOCSO
    ez a kockaszékes texturátlan játéknál szebbek vannak n64 re!!!(á'lá magyar ember2 styl)
    hogy bírtál iylen nevet választani????román ember1 vagy!! a ROMÁN EMBER NUMERO VÁN!!!
  • CSOCSO
    NWn es képedet?:) haggyjál már azzal mikor jön az? jövőre?? mi meg már 4 éve játszunk addigra ilyen gammákkal...és akkor irhattam volna magyar ember 2 modra: ennél szebb gamezokall nyomjuk már 4 éve.. mert csak magyarázni tudod a hülyeségedet...
    a trabi is jobbanmegy mint egy ferrári igaz (vudu1 vs gc)
    balfasz...
  • CSOCSO
    te fasz az a kép amit belinkeltél KONZOL kép!!!!!!!!!! pc-n változtatás nélkűl és te azt dicséred! nem fogod fel?:)))és neked az szebb mint egy olyan gamez ami pc-re nincs:))LOOOL hát te nevetsz rajtam?:))) hát eleget idegesítettem magamat miattad de csak nevetni lehet rajtad!! te meg engem akarsz kinevetni?? eddig nem láttunk mást csak azt hogy felbasztalak te meg elkezdtél cigányozni te tetves kákabélű :))))
  • CSOCSO
    jajaj miért ki vagy te csicska logótlan fasz te:) GYERE EL A POLIFORUMRA!!!!csak azért hogy ne mond azt hogy szájhős vagyok: nem akarok verekedni csak kinevetni a nevetséges fejedet élőben..ennyi..sőőt..csakhogy tudd már vagyunk páran akik kiváncsiak vagyunk rád!!!
  • CSOCSO
    te erre jobban rákatantál mint én a Suprára:))
    szvsz már simán lerajzolod, még át se kell nézned hozzá:)
  • CSOCSO
    te már csak tudod ki mié' cigány, hisz az vagy'dikkmán rezsó' ecsém' hogy a rák egye meg a szivedet!!!:)
  • CSOCSO
    te kezdted az anyázást te buziköcsög..te.. hogy üssed a fejedet a congába..az neked anyázás hoyg azt mondtam fasz?? biztos nagyon megsértettek és sírtál is..és baromira egy szintű a te kurvaanyázósfajgyűlülős ( ÉS MÉGEGYSZER MONDOM NEM VAGYOK KIVÁNCSI A CSALÁDODRA!!! NEM KELL EMLEGETNI ŐKET!!) mivan anyu elaludt gyorsan felkeltél irni?
  • magyar ember 2
    En is a tiedet, te vadbarom!
  • magyar ember 2
    "Tudod mi kéne neked? Egy jó nagy nyakleves, hogy észhez térj"
    Adok, ha kersz.

"Miért jó neked az, hogy mindenkit lehurrogsz, és trágár szavakkal illetsz?"
    Ezt ugye magadtol kerdezed? Te inditottal azzal hogy leanyaztal, nyilvan ugyanolyan stilusu valaszt kapsz ra tolem. Nem egy csocso fele hulyegyerek vagyok, akinek barmikor beugathatsz.

"lehet kulturáltan is vitázni"
    Azt mikor tanuljatok meg?

"mutass bizonyítékot, és mondj értelmes tényszerű érveket."
    Meg kepet is linkeltem nektek, az se volt eleg jo? Pedig igen meggyozo, nyugodtan mellerakhatod csocso rs2-es vudu1 texturait, annal jobban elszegyelli magat a konzolotok.

"És igen, vannak tények, amiket te hiába akarsz megdönteni sehogysem fog sikerülni"
    Ugy latom ezt magatokra nezve nem igazan teszitek meg, lehazudjatok a Napot is az egrol.

"Pl: BGDA játékkal kapcsolatban, szebb és látványosabb ilyen stílusú játék nincs. Ez például egy tény!"
    Akkor vedd a faradtsagot, es legalabb 1szer nezd meg az NWN-es kepet amit beraktam, aztan mingya' dobod is a kukaba a konzolodat. Se felbontas, se textura, semmi... Csak poligon minden nelkul. Az eleg karcsu. Hogy lehet hogy az istencsaszar konzolotok meg erre se kepes?

Legkozelebb pediug jo lesz ha magadba szallsz, mielott ujbol anyazni kezdesz, kulonben maskor is csak hasonlo stilusu kiosztasban lesz reszed! Talan 1szer felnosz az ertelmes vitahoz.
  • magyar ember 2
    Ilyen beszolasok utan mar ugy se.
  • magyar ember 2
    :)))
  • magyar ember 2
    Te figyu, neked ennel a rajznal leallt az agymukodesed?
  • [Walaki]D`Lair
    gyökér....dugdosd a seggedbe, de előtte nyomtasd ki, mert a monitorral együtt nem menne föl....bár a rezgős gamepad-al már biztos úgyis kitágítottad az ánuszodat.....
  • magyar ember 2
    Majd te megmondod, neked az hazon belul van. Meglatta az elmeorvos a sony reklammeseidet, es 1bol beutalt. 2tok kozul neki legalabb volt esze.
  • magyar ember 2
    "nekem meg a textúra mindig annyira nyolc volt"
    Na ja, hiszen azzal nem lehetett felvagni meg 3 evvel ezelott sem. Ha akkora kiraly az a PS2, hogy lehet hogy meg ezt se birja?
  • magyar ember 2
    Lesz. Nezegesd idonkent a megfelelo topicot, es megtudod.
  • CSOCSO
    mikor lesz poliforum?elmennék egyre...
  • CSOCSO
    szerintem ezt az embert elküldte az anyuci aludni...nah mentem simsezni
  • CSOCSO
    bye
  • soniq
    Na jó éjt mindenkinek.
    Laza: Holnap hívak
  • Laza
    de a 72-eset nem neki akartad cimezni...
  • Laza
    LotR feeling.. :)
  • CSOCSO
    a tul nagy kenyeren:) ez a része tetszett a legjobban:)))
  • CSOCSO
    *****(10:54 PM) :
    de a vicc az,hogy nincsen egy épkézláb érve sem
    CSOCSO (10:54 PM) :
    tudom mindenki ezt mondja:)
    ***** (10:54 PM) :
    nekem meg a textúra mindig annyira nyolc volt,de mindig ezzel a faszsággal jön

ennyit az emberről:) mindenki ezt gondolja, nem én találtam ki
  • Laza
    sovany vagy te ahhoz, mint keves vaj a tul nagy kenyeren... :D
  • CSOCSO
    te mondtad hogy szerinted magyar ember pirul..én írtam hogy nem .. meg a többi...
  • soniq
    Ezt nekem címezted?
  • CSOCSO
    az pirul? dehogy!! szvsz most valami nagyon nagy NUKE ra készű:) széjjel írja a fejét baromságokkal anyázással, cigányozással..annyit cigányozik ez az ember hoyg vagy cigány és végre ki akarja magát élni hogy ő cigánynak született és valakit lecigányozhat vagy a cigányok nagyon soxor elverték az utcán:))))
  • Jacek
    nem hiszem.....
    nem mozgat a PS3 egyelore:))))
    ugyi jon 2005-ben elvileg nalunk lesz 2006-ban na majd akkor mozgat:D
  • CSOCSO
    köszönöm, és ez sem én voltam!!!ezt mondom már miota..csak beszélni tudsz de azt is gagyiul..semmit nem bírsz alátámasztani sosem és akkora marhaságokat írsz hogy jujj..elkezdesz anyázni majd rámfogod:)!!! nevetséges
    megszolalsz hogy az rs1 szebb mint az rs2 majd ezután kijelented én kedztem el ezt az rs1 es faszságot:) megint lol:) mindíg ugyan azt írod vissza amit én mert értelmeset irní nem tudsz de aztán kijön belőled az igazi ember: büdöscigány,anyádat bazd meg stb..gratulálok..ha nem volnál ki kéne találni!!!
  • soniq
    Így jó? (regisztrálás)
    Mikor kenjem el a szádat a Mortal-ba?
  • soniq
    Lehet, hogy most pirul Magyar Ember barátunk
  • Laza
    ahhh...
    meg ott sem turnek meg ilyen figurakat sokaig... :DDDDD
  • Laza
    majd ha mar mindenki fejbol lerajzolja, megszunik az atok.. :D
  • versio
    szerintetek a diliházban van internet?