PlayStation3
  • magyar ember 2
    "Tudod mi kéne neked? Egy jó nagy nyakleves, hogy észhez térj"
    Adok, ha kersz.

"Miért jó neked az, hogy mindenkit lehurrogsz, és trágár szavakkal illetsz?"
    Ezt ugye magadtol kerdezed? Te inditottal azzal hogy leanyaztal, nyilvan ugyanolyan stilusu valaszt kapsz ra tolem. Nem egy csocso fele hulyegyerek vagyok, akinek barmikor beugathatsz.

"lehet kulturáltan is vitázni"
    Azt mikor tanuljatok meg?

"mutass bizonyítékot, és mondj értelmes tényszerű érveket."
    Meg kepet is linkeltem nektek, az se volt eleg jo? Pedig igen meggyozo, nyugodtan mellerakhatod csocso rs2-es vudu1 texturait, annal jobban elszegyelli magat a konzolotok.

"És igen, vannak tények, amiket te hiába akarsz megdönteni sehogysem fog sikerülni"
    Ugy latom ezt magatokra nezve nem igazan teszitek meg, lehazudjatok a Napot is az egrol.

"Pl: BGDA játékkal kapcsolatban, szebb és látványosabb ilyen stílusú játék nincs. Ez például egy tény!"
    Akkor vedd a faradtsagot, es legalabb 1szer nezd meg az NWN-es kepet amit beraktam, aztan mingya' dobod is a kukaba a konzolodat. Se felbontas, se textura, semmi... Csak poligon minden nelkul. Az eleg karcsu. Hogy lehet hogy az istencsaszar konzolotok meg erre se kepes?

Legkozelebb pediug jo lesz ha magadba szallsz, mielott ujbol anyazni kezdesz, kulonben maskor is csak hasonlo stilusu kiosztasban lesz reszed! Talan 1szer felnosz az ertelmes vitahoz.