89387
PlayStation3
-
#3175 1ébként ez igy van.
pl egyik haverom ugy nyomja wolfensteint hogy teljesen levan butítva a graf mert ugy messziről is csak egy nagy világos alaknak látja az ellent.
Mivel nincs árnyék,szin stb... -
magyar ember 2 #3174 Te meg szijjal faszt, mondjuk az apadet, ahogy szoktad! -
magyar ember 2 #3173 Most kaptal eszbe, hogy hulyeseget csinaltal amikor szar konzolodra dobtad ki a penzt? Vegyel be 1 kis nyugtatot! -
#3172 sztem nincs ilyen konzolra!
Én minden új ps2 gamét láttam és nem volt olyan amire azt mondtam volna hogy film szerű.
Véletlenül nem az átvezető animációra gondoltál?
-
#3171 "a másik topicban is azt kérdezték hogy lehet 640*480-nál kisebb felbontásba tenni a doom3-at"
Ilyet szoktak quake fanatikkusok is, hogy nehogy veletlenul 200 ala essen az fps.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL hát ez több szempontbol is nagyon LOL!:)))) -
#3170 naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!szvsz Version arrol beszél hogy mikor volt olyan hogy egy haverod átjött és megkérdezte hogy melyik csatornát nézed.... nah ilyen gamezok vannak konzolra..pcre nem!amivel végülis semmi baj ettől függetlenűl lehet jo gamez pc re is... -
#3169 jovammá'menjé szijjá gázt...ugysem sajnálna senki! -
#3168 Morrowind -
magyar ember 2 #3167 Igy van. -
#3166 Monj egyet ps2re!!!
Pcre az összes új fps ilyen
-
magyar ember 2 #3165 "amelyik játék jol nézne ki pécén ahhoz erömü kéne"
A PC maga az eromu. Termeszetes hogy egy konzolos nincs ilyesmihez szokva, de mint latod, nalunk ez mar a mindennapos valosag. Nektem majd talan 5 ev mulva.
"a másik topicban is azt kérdezték hogy lehet 640*480-nál kisebb felbontásba tenni a doom3-at"
Ilyet szoktak quake fanatikkusok is, hogy nehogy veletlenul 200 ala essen az fps.
"pc-n minden játék mü, nézz meg egy icot,gt3-at az legalább valosághü"
Hahahahahahaha... Azokat a szar, alultexturazott muanyagkinezetu konzolos szarokat mondod elethunek? Hol elsz te, muanayagorszagban? -
magyar ember 2 #3164 Pofa be kuss, te budos cigany! -
#3163 mondj egy játékot ami élethü pc-n !
amiröl 3 méterröl nézve azt mondod ez egy film !
-
#3162 nyugi má vazzeg! :D -
#3161 Ne anyázzál te kurva! -
#3160 na nyugi -
#3159 én is ezt vallom... -
magyar ember 2 #3158 Anyad, te buzi! -
magyar ember 2 #3157 Hat meg te, kis faszkalap! -
#3156 Te szerencsétlen állat!
Megint csak mondasz valamit amit a konzolos haverjaidtól hallottál!
Mindig ezzel jössz:"amelyik játék jol nézne ki pécén ahhoz erömü kéne"
Ha álmodból felkeltenek akkor is ezt lököd,ezt a SABLON dumát.
A doom3 meg alfa verzió szal neked is nyasgem!! -
#3155 te hülyébb vagy mint ez a sebők -
#3154 fantasztikuus!!!
de kit érdekel...? :D -
#3153 ne kurjá föl vazzz
amelyik játék jol nézne ki pécén ahhoz erömü kéne
a másik topicban is azt kérdezték hogy lehet 640*480-nál kisebb felbontásba tenni a doom3-at
pc-n minden játék mü, nézz meg egy icot,gt3-at az legalább valosághü -
#3152 Busta Rhymes: "The game is hot. I'm a big fan of the TV show, but the video game takes it to another level."
Anna Nicole Smith: "I can't wait for the game to come out, catch me if you can, but watch yourself because I've got some secret weapons."
Cindy Margolis: "I can't tell you how excited I am to be a part of Celebrity Deathmatch. This game has heart-pounding action from start to finish. My days of being a nice girl are over so you better watch your back!"
-
#3151 :))))) te ratyi te!
-
magyar ember 2 #3150 "És a karakterek "részletessége" és "kidolgozottsága" is rendkívül szembetűnő"
Akarcsak a terepe', mert a konzollal ellentetben PC-n erre is jut poligon, textura. -
magyar ember 2 #3149 En is a minosegi texturazast. -
magyar ember 2 #3148 Anyad a fasz, te kis buzi kocsog! Nem szoptad meg le apadat, hogy megint mocskos a pofad? -
magyar ember 2 #3147 Akkor meg minek gizdazol vele? Csak addig jo, amig nagyot lehet kamuzni rola? Hangember vagy csak. -
#3146 ezt inkább kényelemnek,és minőségnek mondanám.... -
#3145 ebben az volt a lényeg hogy olyan faszságot irjak mint amilyen fasz a magyar ember2... -
magyar ember 2 #3144 Te meg a poligon-buzisagot, meg a 60 fps-buzisagot, baratom. -
#3143 haggyadmá a vududat!!! SNES már akkor öreg volt mikor a vudud még fogalom se volt -
#3142 TUDJÁTOK MIAZ HOGY MMORPG? -
magyar ember 2 #3141 Igen? Na akkor mutasd az ujavv vudu1 texturas szarjaidat, hadd rohogjunk megint rajta! -
#3140 majd kinövöd a feature-buziságot barátom...hogy lehet valaki erre ennyire rákattanva..... -
#3139 de bazz nemértitek hogy ebben nem az a lényeg!
-
magyar ember 2 #3138 Nincs arnyek? Vegyel szemuveget!
"amugy ilyen lehet ps2-n is"
HA-HA-HA...
"meg már mondtam hogy textura tömöritéssel akár 300 mega texturát bele lehet nyomni a gépbe"
HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA...
"azt viszont nem értem mér nem használják"
Mert PS2-n ilyet nem lehet. Jobb ha megszokod, hogy a kvarcjatekod nem egy Cray-II. -
#3137 látszik is hogy gagyi..SNES em szebbet tudott -
#3136 Mivel valszeg ez mmorpg ezért nem ez a lényeg...de azért elég alaposan megnézted és nagyítóval kellett keresned a hibát,amíg konzolról ordít a bug