89387
PlayStation3
-
#3265 és jö a megválito mely felszabaditja a világot a gonosztol:)
-
-
#3263 regisztrald mar be gyors magad...
igy senkisem vesz komolyan.. :D -
#3262 "trukkosen ala DOOMIII."
ott is a hatalmas polygonszamu karakterekre utaznak... (csak trukkosen oldjak meg:)
-
#3260 mint pl ezen a kepen, ahol a tereptargyak megkaptak a maguk megfelelo polygonszamukat...
de en inkabb futni szeretnem latni ezt a jatekot... -
#3259 ha a valosaghu megjeleniteshez mar kozel all az alkotas, nem is kell tobb.. :) -
#3258 oooooo
-
#3257 nahjovan unom azt a tirpkák hülyeségedet... -
#3256 kiosztja a fejemet?:)LOOOOOL hát te nagyon nagy arc vagy:) az a tipikus hatalmas háboru van és meg sem mersz mukkani..bujsz a sarkoban és mikor megnyertétek a háborut te elöjösz hogy te vagy a legnagyobb király hogy te voltál alegjobb:)LOOL te ezt hiszed magadrol, te ilyen vagy:)))
én tagadom?:) te segg? jééézusom:)Pfff itt van lent az anyázás te kezdted el...nézd meg te vakbalfasz -
#3255 De a jatekok a texturazas irnyaba mennek nem az eszeveszett poligonszam fele, trukkosen ala DOOMIII.
Persze kell a poligon is de nem az a lenyeg. -
magyar ember 2 #3253 Hiaba tagadod, kis vadbarom, ott a nyoma hogy te kezdted. Mindenkinek beugatsz meggondolatlanul, aztan meg sir a pofad ha valaki kiosztja a fejedet. Majd maskor elore gondolkodsz, pubi! -
#3252 KI RÖHÖG?:))))))) pőff már meint kezded?:)))fogyatékosság istene kérem bocsásson meg:)))pfff -
#3251 te anyázol meg cigányozol, stb... látod mekkora pöcs vagy.... -
magyar ember 2 #3250 Jaj de nagy arca van valakinek. Kinek kepzeled te magad, te vagy isten? Az anyazok istene? Szanalmas kis senkio vagy, terj mar eszre, mert igy csak mindenki rajtad rohog! -
#3249 te kezdtél el anyázni te hányadékmaradék..lesd meg mielött még ilyeneket mondasz.. mindig te kezdesz el valamit aztán meg rámfogod..mint a multkor az rs1 és a vudu grafikánál...13 éves?.....te nethuszár te!!! -
magyar ember 2 #3248 "sztem siman latszik, hogy itt te vagy a legnagyobb anyazo.. :D"
Tevedsz, nezd csak meg a mindenkit egybol leanyazo csocso haverod beszolasait! NEm kell elkezdeni, akkor nem kell sirnotok a valasz miatt! Ez van. -
#3247 amugy sem töröltetnélek mert nagyon nagy fun LOL arc vagy -
magyar ember 2 #3246 Majd en eldontom mit mikor fejezek be, nem egy 13 eves kis csipas fogja megmondani! Te viszont azt dontsd el, hogy el se kezded az anyazast, akkor nem kell teged is kioktatnom. -
#3245 "mert ugy latom neked is csak monitor mogul nagy az arcod, mint az anyazo haverjaidnak"
sztem siman latszik, hogy itt te vagy a legnagyobb anyazo.. :D -
Jinchuu #3244 Ki nem szarja le a minőségi texturákat, mikor kocka karakterek vannak benne? Míg a BG-DA azért összhatást tekintve földbe döngöli az NWN-t, de ehhez legalább 1x meg kellene nézni a gamet, nem pedig képek alapján mondani a jót. -
#3243 te tenyleg azthiszed, hogy a textura teszi a jatekot?!
szanalmas vagy, a beszolasaiddal egyutt...
szted komolyan vesz teged valaki?! mert az eleg nagy buta ember lehet... -
magyar ember 2 #3242 Ezzel csak azt bizonyitod, hogy mast nem lattal meg, csak ami a konzolodon van, de ettol meg nem lesz mas a valosag. Csak ki kene nyitni a szemedet.
Ha olyan nagy arcod van, beszovegelos baratom, nyugodtan eljohetsz 1 polforumos talalkara, mert ugy latom neked is csak monitor mogul nagy az arcod, mint az anyazo haverjaidnak. -
#3241 kulturabol azert latom kevesebb jutott neked, mint az allatalad belinkelt karakterekre polygon.. :DDDDDD -
#3240 nah most fejezd be mert ugy törölve leszel hogy itt fogok rajtad röhögni 3 évig...kurva unalmas vagy már nem veszed észre? -
magyar ember 2 #3239 Csak te egeted magad a bizonyitvanymagyarazassal, ez a game se tud felmutatni semmit a NWN minosegi texturai ellen (pedig az meg nem is a 64 megas, meg jobb minosegu texturakkal keszult). Hat ez se jott be, lehet ujra probalkozni. -
#3238 gyere, es nezd meg nalam... ha van merszed.. :)
vagy felsz, hogy kiderul nincs igazad?! -
#3237 "Poligonszamban igen. El is ment ra az egesz PS2 teljesitmenye, azert nem marad a hatterre semmi"
hahahahhaaa... nezd mar meg a jatekot...
te tenyleg nem lattad meg ezt a agmet...
sajat magad egeted ilyen kijelentesekkel... :) -
#3234 "Csak annyira mint te es a hasonszoru beuhatos haverjaid"
ahha... ellenben nem en vagyok az, aki naprol napra probalja bizonygatni a parasztsag erejet az ertelemmel szemben, hanem te... :D -
magyar ember 2 #3233 Most se nyugozott le, csak ugy mint 1.5-2 eve. A poligonszam ok, de a texturak... Ilyen kicsiben pont nem latszik rajta az hogy valojaban mekkora maszathegy az egesz. Ez azert raktam be full felbontason a kepet, hogy azt lathasd amit latsz a valosagban is. Mert az ugy is megallja a helyet, de ez... -
#3232 -
Jinchuu #3231 Hát azért a háttére is jutott elég rendesen, de amíg nem játszol vele addig ugysem látod meg.
Hát azért a te karaktereiden se poligon nincs se nagy textura, kicsit érdekesen is néz ki az a kőborításu gyerek, ennél a BG-DA karakterei jóval szebbek. -
#3230 te beszélsz te cigánygecianyabaszoapafaszopo köcsög te beszélsz??? aki csak ennyit tud de 200szor leirja?:)LOL nevetséges barom vagy kisöcsém.. -
magyar ember 2 #3229 "Azért szerintem ez a karakter sokkal jobban néz ki mint az amit te raktál be és kicsit szebb a textura is rajta."
Poligonszamban igen. El is ment ra az egesz PS2 teljesitmenye, azert nem marad a hatterre semmi. De texturaban? Ne nevettess mar! Gondolom ezt a viccet meg te se gondoltad komolyan. -
-
magyar ember 2 #3227 "Látom izmos vagy!"
Te ugattal be nekem, mire szamitottal? Magadnak koszonheted amit kaptal, ne sirankozz!
"És, hogy én ki vagyok? Ahogy elnézem, biztos egy jobban hozzáértő ember"
Nyilvan... Elered csocso haverod "szinvonalat"?
"Én már akkor irogattam ide szorgalmasan, mikor te még kvarcjátékon gyakoroltál!"
Huha... Az en apukam meg erosebb a tiednel. NA szallj le a magas lorol, kisgyerek, nalam nem jon be ez a stilus! -
magyar ember 2 #3226 Csak annyira mint te es a hasonszoru beuhatos haverjaid. Ha nem tetszik a valasz, akkor minek kototzkodsz? Azt hiszed itt te vagy a kiraly? Hat nagyot koppansz.
Az onjellemzesed a tetuvel bizonyara igen talalo, hiszen nap mint nap lathatod magad a tukorben, viszont ez nem jogositja fel hogy beugasson nekem. Ha megteszi, szamoljon a kovetkezmenyekkel! Igy jart. -
#3224 a stilusodon latszik, hogy egy hatalmas parasz rejlik benned...
tudod en evek ota ismerem ezt a bizonyos 'unreget', es ha o lamer, akkor te egy kis bolha vagy a szomszed kutyajan.. :D -
Jinchuu #3223 Azért szerintem ez a karakter sokkal jobban néz ki mint az amit te raktál be és kicsit szebb a textura is rajta.
Az meg hogy nem marad poligon a háttére egy nagy hülyeség, ha játszottál volna vele tudnád, pl. az erdő valami félelmetesen jó, a fák nagyon jól néznek ki benne. Az épületek pedig egyenesen tökéletesek. -
#3222 ""egyebkent izometrikus nezetben latod oket.. :)"
3D-re mar nem futja?"
izometrikus nezetre ertettem, hogy "Diablo nezet" (hatha igy megerted:), attol meg 3D...
"Csak az a baj vele, hoyg a karakterre elmegy az osszes poligon, textura meg meg azon sincs igazan, raadasul meg a felbontas is kicsi (rendes tv kepen is), szel erre en azert nem lennek buszke. PC-n is meg lehetne csinalni hogy minden poligont 1 alakra hasznaljanak el (texturazni is csak 1 alakot kene), de akkor a hatterre nem sok maradna, marpedig ez itt nem divat."
ebbol latszik, hogy kajak nem ismered a jatekot... :)
ugyanis ha ismerned, tudnad, hogy a terep is rengeteg polygonbol all... :)
-
magyar ember 2 #3220 "ahha.. szoval azt mondod, hogy azon a kepen en sok falat latok egyszerre (v barmelyiken:)..."
Azon a kepen en razoomoltam a padlora, hogy lassatok milyen textura az alapkovetelmeny PC-n, de termeszetesen lehet tavolabbra vinni a nezopontot, ugy mar tobbminden latszik.