89387
PlayStation3
  • magyar ember 2
    Inkabb azt mondd ki az NWNt hanyszor jatszottad vegig? Ja, hogy nem is lattad meg?
  • UNREG
    flééém!!! :)))
    hol vannak az árnyékok? hol a real time tükröződés a kocsikról? hol a megcsillanó nap az aszfalton? a háttér meg... hát... nem valami szép...:)))
  • UNREG
    mit nem láttam??? végigjátszottam, te.. te... ...inkább nem mondom ki!!
  • Jacek
    UNREG ez sajat gep mint az elobb is volt:)))1024x768 4X Anti 16X Aniso...

de hozza teszem ehez gep kell de bika:)
  • magyar ember 2
    Attol meg hogy a viz faszan mozog, nem fog megszepulni a textura, "de minek is írom ezt egy olyannak, aki nem látta a játékot, csak fikázza??"
  • Jinchuu
    Mit nem értsz az alatt, hogy élvezetesebb pc-n netezni?? Nem működik a fantáziád?
    Azért jobb, mert közben nézhetek filmet, hallgathatok zenét, a tölthetek le orba szájba stb.
  • Jinchuu
    Na igen én is így gondoltam, hogy texturával van megcsinálva, BG-DA-ban pedig poligonokkal.
    A fű akkor elég jo lehet.
  • UNREG
    csakhogy a bgda-ban szinte valós fizikával mozog a víz. ha belegyalogolsz, hullámot keltesz, azok kifutnak a partra, visszacsapódnak és kölcsönhatásba lépnek a többi hullámmal.
    de minek is írom ezt egy olyannak, aki nem látta a játékot, csak fikázza??
  • magyar ember 2
    Az NWNben is hullamzik, de nem poligonbol, hanem texturaval oldjak meg. Itt viszont a fuszalak hajlonganak a lepesek alatt.
  • UNREG
    játékok azok tényleg "orrba szájba" jönnek konzolra. de miután a ps2/xbox net tavaly év végén idult a netet támogató játékok többsége csak ezután fog kijönni.
    ezt akarom megvárni, addig is nyomom singleben.
  • Jinchuu
    3403-as hozzászólásban már leírtam a választ erre a kérdésre, csak el kellene olvasni!!!!
  • Jinchuu
    Tudom hogy van, be is kapcsoltam és azért a morrowind-ben sokkal jobb, de a BG-DA egészen másként kezeli ezt, nem csak egy lap az egész hanem normálisan hullámzik.
    Morrowind-ben is csak egy lap a víz, tehát nem változik a mélysége ha átgázolsz rajta, nem hullámzik, míg a BG-DA-ban igen.
  • Jinchuu
    Te olvasod egyáltalán a hozzászólásokat vagy csak irod a magadét???
    A pént egyedül te hoztad fel, senki más mint ahogy a konzolról való netezést is. Erra a válasz az volt hogy lehet netezni róla és kész. Nem kellene vetíteni, hogy mennyi pénz is az, meg pc-n jobb netezni stb. Ez már nem volt kérdés.
  • UNREG
    ha lesz rá értelmes mennyiségü játék amivel érdemes lesz neten multizni, akkor igen, lesz.
  • magyar ember 2
    Ja, kidoltek, mert nincs mit nevetni, ezert inkabb atultek hozzatok nezonek.
  • magyar ember 2
    "több olyan effect van pl. víz ami azért jóval jobb mint az NWN-ben"
    Erre ne vegyel merget, mert az NWN-ben is van a shiny water opcio, csak GF2-n nem lehet bekapcsolni (GF3, vagy 4 meg nincs), viszont lattam kepen, nagyon utos. Mint a Morrowindben.
  • magyar ember 2
    Te se lattad az NWNt, csak ugyanugy keprol amit beraktam nektek csodalkozni. Mellesleg ha a kepeiteken semmit se lehet latni, akkor minek rakjatok beide? Mit akartok vele elerni? Sormintat? Ha meg mutogatni akarjatok, azt nyilvan azert teszitek, mert megis lehet rajta latni a lenyeget, nem? Nem artana neha ha 1eztetnetek az allaspontjaitokat, mert az hogy amikor szoptok, nem jo semmire, amikor ugy velitek gizdanak laccik, akkor meg igen, az eleg komolytalan.
  • Kou
    abban biztos lehetsz:D
  • Jinchuu
    Áá nem szeretném csocso-tól elvenni a megtiszteltetést, ugyhogy ezt most kihagyom.
    Hát ha rajtam nevetnek az emberek akkor tőled már rég kidöltek.
  • UNREG
    ps2-höz, x-hez már kábelmodem van.
  • magyar ember 2
    LAtod, nemcsak en veszem eszre hogy nem ertetek a temahoz.
  • Jinchuu
    Még ha igazad is lenne a texturázást illetően, több olyan effect van pl. víz ami azért jóval jobb mint az NWN-ben, de ezt sajna látni kell.
  • magyar ember 2
    "Ilyen minőséget a BG-DA röhögve kiköhög"
    En meg azt rohogom ki. Foleg egy NWN utan.

Orulok neki hogy jot mulatsz sajat magadon, mi is ezt tesszuk. Mokamester? Akarsz udvari bolondom lenni, mint csocso?
  • UNREG
    vazz, ez már a negyedik olyan játék, amit úgy fikázol, hogy nem is láttad: rs2, mgs2, gt3, bgda. mi jöhet még?
  • Kou
    na most neked nem ezt mondtam?
    "DChez nem csak az létezik egyedűl amit hozzáadtak"
    szted ez mi villanyborotva?
  • Jinchuu
    Ki beszélt itt neked a pénzről?? Minek kell ferdíteni? Van modem konzolra és lehet is róla netezni ennyi, ez a válasz a kérdésedre!!
  • magyar ember 2
    Mint jatek, a stilusa miatt biztos teccene, meg akkor is ha nem egy NWN fele minosegi texturas csoda.
  • Kou
    Már elnézést, de te kérdezted hogy netezek konzoltól, bár gondolom a te nagy tudásoddal tudsz mindent, ezért azt is tudod, hogy te kezdtél kötözködni, kúltúrálódj egy picikét, és utána nevezd a másikat lamernek, mert ha te 2 hozzászólásból elitélsz valakit akkor tutira veheted hogy te vagy a hogy is volt lamer muki
  • UNREG
    hát lémernek inkább te tüntél eddig, barátom...
  • Jinchuu
    :))))))))))))))))))))))))))))
    Ilyen minőséget a BG-DA röhögve kiköhög.
    Bazz ez a totális megtörés nagyon fasza volt, majd leestem a székről. Mókamester. :))
  • magyar ember 2
    Ez mar csak a sirankozas a szadbol, hogy miert nincs ilyen minosegi grafika a hulladek konzolodra. A tudat hogy totalisan megtortel a latottak alatt, es mar ra se tudsz nezni a konzolodra, megnyugtat. :)
  • Jinchuu
    Az ovodás gamekról hidd el mi se tudunk és nem is játszunk velük azokat meghagyjuk a megcélzott közönségnek, de attól hogy azok is vannak még nem kötelező velük játszani és nem is játszunk velünk. Csak egyszer néznéd meg a BG-DA-t élőben és szerintem neked se lenne a grafikára panaszod.
  • UNREG
    elküldtem a "koukonzol" címre!!
  • Kou
    hehe, a Dreamcastben alapban van modem semmit nem kell érte fizetni..ja és DChez nem csak az létezik egyedűl amit hozzáadta lolkabolka..
  • Gery1980
    Ok-s, thx, ahogy hazaértem elkezdem a keresést:)
  • Jinchuu
    Kár hogy a modem benne van a gépben alapból, tudatlan kis barátom.
  • magyar ember 2
    Nem hihetetlen, de a mario fele ovodas kakirol nem is akarok tudni. Ami jo, az ugyis csak PC-re van. Persze konzolon is vannak jo jatekok, amik attol meg lehetnek jok, hogy se grafikaban, se masban nem tudjak felulmulni a PC-t. Pl. a BG: DA-t szivesen kiprobalnam, mert szeretem a Diablo fele hack'n'slasht is, de ettol meg a tenyek tenyek maradnak, es grafika sem szepul meg attol hogy neked esetlegteccik.
  • UNREG
    hagyd már azt a shotot, félig meddig költői feltevés volt...:)))
  • UNREG
    vazze, mindig ezzel a netezéssel jöttök!!! soha senki nem álította, hogy a pc nem arra való amire kitalálták, munkára netezésre stb..
    a konzol pedig játékra...
  • Jinchuu
    A lényeg az hogy lehet, te kérdezted miután megkaptad a választ minek kell még kötözködni? Más kérdés hogy pc-n azért élvezetesebb netezni, meg jobb is.