89387
PlayStation3
-
Kou #3402 tudok is... -
magyar ember 2 #3401 TaLan azert mert az 1 kicsi, de HOMALY felirat. -
Kou #3400 adj egy mail címet:) -
Kou #3399 drága tudatlan Anonkám, képzeld nem újdonság, horribilis összeg? egy billentyűzet vagy egy egér?:)
LOL
ja és nem azért de c64re sem örföngősség netezni, csak egy kis barkácsolás szükséges... -
#3398 hűű, azt a mailcímet nem használom, a hack-et pedig totál elfelejtettem megkérdezni, bocs!!
na, ha beszélek a fószerrel megkérdezem!! -
Jinchuu #3397 Áá, szoval azért volt ilyen gagyi, de legalább nem véletlen. Azért a másik karakter sem uszik annyira a texturákban mint azt te mondod. Barna bőr ruci, low detail. -
#3396 Sajna nincs itt az NWN hogy csinaljak egy shotot:) -
magyar ember 2 #3395 Csak lehet, vagy tudsz is? -
Kou #3394 Apropó Tila videókat kazáról szedj van egy rehadli és normális sebesség is:) -
#3392 Erdemes ha szereted a szimulatorokat. -
magyar ember 2 #3391 "csak nem arra a NWN karakterre gondolsz aki kicsit sok kőtexturát kapott"
Mivel epp egy Stoneskin nevu varazslat van rajta, ezert nyilvan ko"texturasnak is kell lennie, nem gondolod? -
Jinchuu #3390 PS2-n is van ám minden, olyan dolgok is léteznek amiről te nem is tudsz, hihetetlen igaz? :)) -
#3389 F12002 sem egy mai darab:) jo nem olyan regi minta GT3 de nem uj.
Hat amikor meglattam a GT3-at PS2 atjott a haverom ,4 nap mulva vettem eggyet:DDDDDDDD -
#3388 oh ez már klassz...végre
ezt meg kell tesztelni úgy látom:) -
#3387 lehet hogy nekünk folyik ki a szemünk, mégis te vagy az aki nem tudott egy kicsi de éles feliratot elolvasni... -
#3386 Az jobban hangzik:)) -
magyar ember 2 #3385 Meg RPG, meg hack'n'slash, meg minden... -
Kou #3384 Unreg: válaszolnál a .hackes emailre amit küldtem már elég régen? -
Jinchuu #3383 Na ez meg a másik. :)) -
Kou #3382 :DDD
Én inkább archíváálok TIla videókat.) -
magyar ember 2 #3381 Minden konzolosnak kulon kell elmondani hogy megertse: a Doom3 meg csak ALFA verzio! -
#3380 hahó neked is :))) -
Jinchuu #3379 Istenem, már megint minek kell ezt felhozni, most kizárólag a gamekról van szó, semmi másról, nem kell azzal jönni, hogy a pc-t még egy csomo dolgot lehet csinálni bla,bla,bla. Ezt mindenki tudja, de itt a gamekról van szó. Ezt kellene már megérteni, másban nem is hasonlítjuk össze a konzollal. -
Kou #3378 tudatlan, ma már konzolról is lehet netezni, pl DREAMCAST... -
#3377 Kiváncsi leszek, hogy mire ténylegesen piacra dobják ezt a ketyerét hány hozzászólásnál fog tartani ez a topic:)))) -
Jinchuu #3376 "Nekunk a minoseg jutott!"
:))), csak nem arra a NWN karakterre gondolsz aki kicsit sok kőtexturát kapott, sőt még a kezei is kockák. :)) -
magyar ember 2 #3375 Ahogy szoktad? -
#3373 "Ha tisztában lennél a Doom3 motor újításaival, akkor ezt nem írtad volna...:)))"
a 6 hónapja vett gépen a látvány a diavetítéssel lenne egyenlő...akkor meg mit ér a felbontás meg a keksztúra...vagy neked az nem tartozik a látványhoz? -
Jinchuu #3372 Ismered ám a konzolokat, ha én is így állnák hozzá akkor pc-n pedig nincs más csak fps és rts. -
Jinchuu #3371 Ja persze ennyi erővel minden ember aki tévét néz szemüveges ugye? Hát nekem nem így tűnik, a valóság mást mutat. :) -
magyar ember 2 #3370 Itt van lejjebb par kep, hogy lasd nem verzik el ott se. Mashol meg plane, mert szinte mas sincs konzolra, csak autos, meg usd-vagd. -
magyar ember 2 #3369 Azt inkabb nektek kell, az 50 Hz interlaced tv keptol kifolyik a szemetek. Biztos ezert nem vagytok kepesek eszrevenni a minoseget, mert mar csak homalyos foltokat lattok. -
Jinchuu #3368 Hahó, most csakis autos gameról van szó, ott pedig a pc igencsak elvérzik egy konzollal szemben.
Mint már leírtam a GT3 nem mai gyerek és még így se tudják a pc-s autos gamek utolárni grafikában, választékban stb. -
Kou #3367 UNREG HAHÓÓ:) -
magyar ember 2 #3366 PC-n viszont nem kell erolkodni hogy mi is lehet az a maszat, mert itt tuelesek a texturak. Ez van. Nekunk a minoseg jutott. :) -
magyar ember 2 #3365 PC-n viszont nem kell erolkodni hogy mi is lehet az a maszat, mert itt tuelesek a texturak. Ez van. Nekunk a minoseg jutott. :) -
#3364 bekon=bejon -
Jinchuu #3363 Talán el kellene menni egy szemészhez, mert ha neked gondot jelent a felirat elolvasása akkor bizony szemüvegre szorulsz barátom. -
#3362 na, magyarember mindjárt téged is lelámáz :))) -
Jinchuu #3361 Azért hoztam fel az autos gamet, hogy mutass egyett, mert eddig csak a szád járt, de még 1 jó autos kép nem került be ideáig, most Jacek rakott be egy elfogadható minőségű gameról, csak a baj ott van hogy a GT3 már elég rég megjelent és még csak most tudtatok mutatni egy hasonlót grafikában.