89387
PlayStation3
  • UNREG
    "Lehet tul regi a deamonod es ha uj vedelem van a gaman akkor nem megy.
    Talan hasznald az Alcohol 120% CD emujat az sokkal tokeletesebb mint a deamon radasul az az uj vedelmeket is ismeri. De nem veletlenul magyaritottam le a ClonyXXL nevu progit amit letolthetsz Gmiki oldalarol, az pontosan megmondja milyen vedelem van az ISOn."

látjátok, ezért SEM szeretünk pc-n játszani :)))
  • UNREG
    "Mennyi , Simcity fele jatek van PS2re ?"

éppen most jön az új sims ps2-re, ha van aki erre izgul
  • CSOCSO
    mégegyszer: a TELEPÍTŐ MEG SEM MUKKAN!!!!!!!!!!!!!!!
  • Laza
    "hogy pl manga stilusu elvezheto RPGre meg nagyon sokat kell varni, hogy jatszhato is legyen"

tessek: Suikoden3, Kingdom Hearts, Legaia2, Wild Arms 3, Dark Cronicle, Unlimited Saga, Xenosaga, stb. :)
  • Jacek
    Csocso sim4??? akkor szepen nevezd at az exet amire kell a crack konyvtarban es masold be a megfelelo helyre:)
  • CSOCSO
    legujabb deamon..
  • CSOCSO
    HÁHH és mekkora LOl vagy hirtelen hogy elmondtam nekem i a bajom, mindenki ezzel van baja a gamezzal !! MUHHÁHÁHÁHHÁ az összes pc-s lámer akkor? kurva nagy zseninek kell lenni ahhoz hogy a kurva daemonnal mountolni kelljen a kurva cue-t..és a legszebb hogy hiába mountolom baszik elindítani a setupot a gépp..áhh biztos én vagyok a láma....
  • CSOCSO
    nah lenyugodtan...gondoltam felteszem a hitman2-t de nincs hozzá kedvem hogy ezen a szaron játszak..mentem GCzni
  • CSOCSO
    most tartok ott hogy elküldenék minden pc-st a gecibe és ha beszolnának nekem akkor széttö9rném a fejükön a monitort.... PC HACK ugy ebazzeg??? most szedtem le ezt a geci fasszopo gamezt és baszik indulni!!!!!!kiirtam cd re ott is baszik indulni a fasszopo setup!!MEG SE MUKKAN!!!!!KKÚÚÚRVA JÓ A PC HEKK...
  • Laza
    megyek ezek, mert mar ehenhalok...
    addig ne irjatok sokat.. :D
  • Laza
    meg csak 1x, de hetfon megyek megint, es valszeg szerdan is.. :D
    (restellem, de az elso reszt annyiszor lattam, hogy nem birom osszeszamolni:)
  • Laza
    folytatasnak keszult :)
  • Laza
    en sem az elvezetrol, hanem a kinezetrol beszelek.. :D
  • Laza
    "Ezt a japan trendet, arra ertettem , hogy a jatek stilusban milyen jatekokat adnak ki.
    Sajnos a konzolos jatekok nagyon nagy szazalekat a verekedos jatekok teszik ki.
    Aztan jonnek az autosok stb.
    ha pl te strategiat szereted jatszani , nem fogsz annyit talalni , mint pl Street Fighter tipusu jatekot."

a verekedos jatekok eves szinten nem tesznek ki 10%-nal tobbet...
    es ennyi az autos jatekok szintje is...
  • versio
    ja
  • Laza
    a minimalis szintet mindig a kor hatarozza meg...
    attol meg lehet egy regi jatek nagyon jo... :D
  • Laza
    mondjuk igaz, RTS-bol nemigen lehet olyan minosegut, mint PCn.. :)
    (olyan jatekokat, melyek feltetlenul nagy felbontast igenyelnek:)
  • Laza
    "konzoloknal nem lehet rendesen az osszes jatekstilusra megfelelo jatekokat csinalni"

mar miert ne lehetne?!
  • Laza
    eleve a Nigtfirreban a 'serulesi' model hatalmas kalap kaki... mar az elejen toroltem, ugyanis beceloztam a fejet a mukinak, ralottem harmat (mikozben ugyanabban a pozban alt), majd elesett... szeva...
  • UNREG
    ezt te csináltad?
  • UNREG
    "raadasul van sajnos egy igen eros Japan trend a piacon"

amig a japánok olyan játékokat csinálnak, mint a gt3, mgs, silent hill, ico, final fantasy, soul calibur addig ez nem sajnos!! a sajnos inkább az, hogy a legtöbb amcsi és europai fejlesztő még mindig nem nőtt fel a japánokhoz.
  • versio
    gba

• Laza
    ahha, eladot... az jo... :DDD

en olyan multi cegekre gondoltam, ahol eleg hamar kidobnanak (folleg a cegtol:) ha nem tudnam, hogy hova kell dugni vinyoba a telefonkabelt... :DDDDD
  • Laza
    en sem jatszom a NFS6-ttal ha ez megnyugtat...
    es nem is a csili-vili a legjobb...

errol is beszelek mar egy ideje.. :D
    de azert egy minimalis szintet meg kell utniuk a jatekoknak... en is vegigjartam a szamarletrat, es meg ma is szivesen jatszok mondjuk Mamen Rastant.. :D
  • Laza
    nem a kezedben olvad, hanem.... :DDD
  • UNREG
    láttad is, vagy megint látatlanba fikázol? az nfs nagyon szép ps2-n, de nem csak szép, hanem olyan gyors, hogy a hajad leszakad!! pont ez hiányzik a pc-s változatból.
  • Laza
    ja, a 8.-ban nem csodalom... :DDDDDD
  • Laza
    2240 02/12/29 Sweet_Legacy_DVDRiP_JAP_PS2-SOULPS2 SOULPS2 NTSC/JAP DVD-RIP Yes n/a +15

2239 02/12/27 Dragon_Ball_Z_Budokai_PAL_SPANISH_DVDRIP_PS2-iSOSPHERE Isosphere PAL/SPAIN DVD-RIP Yes 5 +6

2238 02/12/27 Dragon_Ball_Z_Budokai_PAL_DVDRIP_PS2-iSOSPHERE Isosphere PAL DVD-RIP Yes 85 nuke

2224 02/12/22 Hack_Vol_3_Erosion_Pollution_JAP_PS2DVDRIP-SIGNUM Signum NTSC/JAP DVD-RIP Yes 2 +15

2223 02/12/22 Jikkyou_Powerful_Pro_Yakyuu_9_Final_Edition_Jap_Ps2-RSiSO RsiSO NTSC/JAP CD Yes n/a +12

2222 02/12/22 Idol_Janshi_R_Jungle_Project_Jap_Rip_Ps2-ORGASM ORGASM NTSC/JAP DVD-RIP Yes n/a +12

2221 02/12/22 Soul_Reaver_2_USA_PS2-PARADOX PARADOX NTSC/USA DVD-RIP Yes 29 +15

ennyi eleg ?! :D
  • UNREG
    olyan ez, mint a ps2-es 007 nightfire! pc-n kiszedték belöle az autós üldözéseket, a helikopteres lövöldözést, egy nagy szar lett belöle!
  • Krinyo
    grafikailag nemmondanám!
  • UNREG
    pc-n gyenge, ps2-re nagyon jól sikerült.
  • Krinyo
    Akkor vegyél kályhát!! :DDD
  • UNREG
    rendszergazda vagy, ha jól tudom?
  • Krinyo
    Én is értek a konzolokhoz.
    Tudom melyik sarokban néz ki jól :D
  • UNREG
    hát ha a tetszés olvaszt, akkor igen, megolvadt :)))
  • Laza
    nem akarok referenciakat sorolni onreklam celjabol, de elhiheted, hogy ertek a PCkhez... :DDD
  • Krinyo
    Mér megolvadt a kezükben???..
    szutyok olvadós konzol :DDD
  • Krinyo
    :DD képzeld a pcs is ember :D
  • UNREG
    én még a rachet&clanket is hozzáteszem :)))
    először csak húzzák a szájukat rachet láttán, hogy mi ez az idétlenség, aztán 2 óra múlva úgy kell a kezükből kiszedni a joyt :))))
  • Krinyo
    Ha ő mondja biztos van... :D