89387
PlayStation3
-
Jinchuu #3534 Meghalsz!!!! :DD -
Jinchuu #3533 Milyen homályosság?? Az autón tisztán kivehető, minden. Az se sokkal jobb, hogy minden olyan iszonyatosan éles mint a te képeiden, szvsz. -
#3532 Oda irtam hogy ki fogom probalni mert az egy sem volt rossz ne akarjatok mar megenni:DD -
magyar ember 2 #3531 "P4 1.6Ghz (nem celeron) GEF2MX400 elég?"
Nem. Hiaba a jo proci, ha a videokartya 1 hulladek. Egy 1000es celeronon, GF4-el sokkal jobban menne. -
#3530 "de tudom ezt tudja a PS2:DDD"
én ne tudnám...300Mhz és 32MB ram...nem is vártam többet..ez is kész csoda és még a valóságra hasonlít...ergo jól "néz" ki...vagy te sosem püfölted a sega rallye-t a játéktermekben?
-
#3529 majdnem egy kategoria nem az elethusegrol beszeltem hanem a texturazas homajossagarol. -
Kou #3528 jaja kb így volt, sőtt:) -
Jinchuu #3527 Azért az ultragagyitól elég messze vannak, az auto nem kicsit hasonlít az eredetire, a háttérről itt nem lehet mit mondani, mert mint élőben nincs fokuszban pont emiatt homályos.
A talaj se néz ki rosszul, kicsit élethűbb az összhatás mint belinkelt képeiden szvsz. -
#3526 magyar ember 2, szeretnék kérdezni valamit...
Valamelyik nap szóba került szűk haveri körben a fórum téma, tehát te is.
Többek szerint te vagy itt az utóbbi idők legnyomorultabb szellemi toprongy férge, egy akkora címeres tuskó, hogy simán ki kéne gyomlálni még az írmagjaidat is a világból.
Én NEM osztottam ezt a meglehetősen szélsőséges nézetet! Szerintem te direkt szítod a tüzet, mert erdőzni akarod a többieket, sőt, magadban jókat derülsz az egyre jobban eldurvuló anyázáson. Azért bátorkodtalak VÉDENI téged, mert évek tapasztalata után sem hiszem, hogy valaki épelméjűsége tudatában nyílvánosan le mer írni ennyi szemenszedett, elvakult gyökérséget, mint te.
Kérlek, segíts! A fenti kettő közül melyik az igaz? Esetleg egy harmadik verzió? -
magyar ember 2 #3525 Valaszoltam is: kerdezd meg a konzolfan haverjaidtol! En mindenkinek ugy szolok vissza, ahogy az nekem. Amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten. Ezt nem tanitottak? -
#3524 "ha jobb geped van mozgasban azert nagyon cool az egesz." - jacek
P4 1.6Ghz (nem celeron) GEF2MX400 elég?
"Az F12002-ben a legjobb dolog hogy mod hegyek vannak ala Alfa147cup BMWM3cup meg hasonlok LeMans meg ilyenek egy ido utan akkora az auto valastek es a versenyszam mint a GT0ben csak hat szimulator es online versenyze."
ez faszán hangzik...köll
hát f1 2002 nyomtam chelloval...de isznyatosan lagolt..csak cikázott előttem a német fickó:)aztán eltűnt:)
a gt3 is szimulátor...csak úgy kell beállítani persze kormánnyal és bazi 100Hz-en
-
magyar ember 2 #3523 nyugodtan, en is kicsivel irok mindent, meg a laaleet is. :) -
magyar ember 2 #3522 Te nem altalanositasz? Mindegyikotok csak ahhoz ert. Mivel 1szerre tobb embernak is valaszolok, nyilvan nem tartom szaon hogy ki mikor epp mit mondott, , amire valaszolok, arra meg ott a hivatkozas, legtobbszor meg az idezet is. Azzal viszont hogy o vedelmebe veszi a az 1ik oldalt, felvallalja az altaluk kepviselt nezeteket, igy akar mondta, akar nem, egyet ert vele. Tudod: bunosok kozt cinkos aki nema. -
#3521 Ne haragudj jol nez ki de a felbontas es a texturak ultra gagyik de tudom ezt tudja a PS2:DDD
Valoszimuleg ki fogom probalni mondjuk ugy sm lesz egy szim. de ez van a Colin3 is egy szutyok. -
#3520 Na itt mar nem sima textura a fu:)
-
#3519 én is linkelek kettőt...csak azért, hogy a "látvány", persze SZVSZ mit jelent...és amit a szemem is szeret látni(hiába van esetleg becsapva), mert realisztikus (TV-n a felbontás miatt ez még jobban "néz" ki,pláne mozgás közben, mint monitoron)
WRC2...PS2
és előben Grönholm...
-
#3518 Ezen ne múljék..:)) -
#3517 Ki beszélt itt anyázásról?
Feltettem egy kérdést, amire, ha egy kicsit is lenne egyenesség benned, válaszoltál volna. De nincs, ezért kerülgeted a kérdést, mint kígyó az áldozatát. -
#3516 kisbetukkel a me -t :D hamar sajat maga szerint sem erdemel tobbet:D -
#3515 vazze, te tényleg lol vagy!!! :))) doc az egyik legnormálisabb közöttünk, anyázni se láthattad soha, hetente 3X ha hozzászól valamihez, de te már általánosítasz!! nevetséges!! -
magyar ember 2 #3514 Mert nem birod elviselni ha valaki leall veletek vitatkozni, de anyazni azt tudtok. Meg csodalkozni amikor erre valaki hasonlo stilusban valaszol. En csak azon lepodok meg hogy ti ezen meglepodtok. -
magyar ember 2 #3513 Az lehet, de a csocso fele elvakultak ugyanezekkel a kepekkel probalkoznak, csak ok meg komolyan is gondoljak. -
#3512 jaja mi csak dumalgatunk semmi anyazas:D
na meg egy:DDDDDDDD
Racing Legends a kepen ket gokart lathato az egyik kep 3DSMAX a masik engine kep:DDDD
-
magyar ember 2 #3511 Jaja, legalabb annyira mint te. Csak akkor meg milyen alapon problemazol? -
#3510 Jacek jó fej, vele nincs semmi baj, ellenben ME2 az kriminális. :)) -
#3509 hajrá jacek! :) -
Jinchuu #3508 Mivel az én hozzászólásom csak ugratás volt, ezért erre most nem is válaszolok.
Minek kell mindent komolyan venni, hány smile-t rakjak ki. -
#3507 Látom, válaszolni azt nem tudsz. -
magyar ember 2 #3506 A GT3-as hulladek hatterkep... nem is kep az, inkabb csak hattermaszat... utan ez is valami. -
#3505 Egyebkent nem szeb csak csomo dolog nem latszik rajta ezert van az hogy egy pl. DivX-es film jobban nez ki rajta. -
magyar ember 2 #3504 1 olyan kerdest tettel fel, amit kezdettol fogva magatoknak kellett volna feltenni. -
#3503 te szerinted ez a kep PS2-on ilyen kozeli hogy nezne ki??????
milyen fu???? johogynem 3D fu legyen benne mi:DDDD -
magyar ember 2 #3502 Csak olyat ami passzol a stilusotokhoz! -
Jinchuu #3501 Na majd szólj ha megvannak. :))) Ugyis letagadom, tv sokkal szebb. :) -
magyar ember 2 #3500 Csak olyat ami passzol a stilusotokhoz! -
#3499 Mit nem értesz? Szerinted a zöld garázsajtó és a kis képen a fű szép? -
#3498 megoldhato de sirni fogtok:DDDDDDDDDDDDD -
#3497 GT3-bol persze mert ebbe is bele kotnek mindjart:D -
Jinchuu #3496 Na arra kíváncsi lennék. :)) -
#3495 lol bazz:D