89387
PlayStation3
-
#3494 azt fogjatok elerni hogy szolok a havernak hogy hozza at a PS2-ot es shotolok egy kepet a GT30bol sirni fogtok:DDDDDDDDDDDDDD -
#3493 Nem várok.. de hátha, mégis egyszer a nevéhez méltóan egyenes gerinccel válaszol, de látom nem.. -
Jinchuu #3492 Túl nagy és a garázs fölött mi akar az az izé lenni, csak nem lámpa?? Hogy rakhatsz be ilyen képet? :DDDD -
#3491 ??????????????? -
#3490 na ebben mi? de ne vard hogy berakok megegyet:DD -
#3489 Én feltettem egy kérdést.
Erre te nem válaszoltál, hanem visszapasszoltad.
Ezek után én nem vagyok egyenes? -
#3488 hát egyenes választ magyarembertől ne is várj soha!! -
magyar ember 2 #3487 Hat veled? Most is csak azt csinalod. -
#3486 A képeket elnézve én is jöhetnék az ocsmány texturákkal. De nem jövök.. -
Jinchuu #3485 Hát ez is érdekes egy kép.... :DDD -
#3484 Valahogy nem is számítottam más válaszra...
Előfordult már veled, hogy a felelősséget nem továbbpasszoltad, hanem egyenes választ adtál? -
#3483 ha jobb geped van mozgasban azert nagyon cool az egesz.
Az F12002-ben a legjobb dolog hogy mod hegyek vannak ala Alfa147cup BMWM3cup meg hasonlok LeMans meg ilyenek egy ido utan akkora az auto valastek es a versenyszam mint a GT0ben csak hat szimulator es online versenyze. -
magyar ember 2 #3482 "Ha hozzáértőnek tartod magad, akkor azt is tudod, hogy mindent mozgás közben, tv-n kell megnézni."
A meghozzaertobb pedig azt mondja, monitoron. Tv-n a Duke Nukemen se laccik hogy milyen gagyi (mostmar). -
#3481 szintén "műanyag"
legjobbak a manusok az üvegfal mögött...hamár a 2D-s cuccokat vágjátok a GT3-hoz
de ki fogom próbálni, mert végre látom a fényt az alagút végén:)lesz itt autók a PC-n is csak meg ne őszüljünk -
magyar ember 2 #3480 Onnan ahonnan ti. Kerdezd meg magadtol, megtudod a valaszt! -
magyar ember 2 #3479 Print screen + ms paint nem mukodik ennel? En az NWNbol ilyen mezeien szedtem ki a kepet. :) -
#3478 ok te akartad de ez is jpg mert a bmp 3.75mb:DDDDDDD
az a kep mar nincs mert letoroltem es shotoljon a facom:))itt egy masik:)
-
#3477 ME2! Kiváncsivá tettél, hogy honnan veszed a bátorságot, hogy folyamatosan itélkezel olyan játékok felett, amit soha nem próbáltál vagy láttál? Pár kép alapján véleményt mondani nagyon elhamarkodott viselkedésre vall.
Ha hozzáértőnek tartod magad, akkor azt is tudod, hogy mindent mozgás közben, tv-n kell megnézni. -
Jinchuu #3476 De belekötök. :)))
Állóképnek "megteszi", bár azért a talaj elég gagyesz, mozgásban milyen? :) -
#3475 nehogymar bele kosss:) eloszor kerdezd meg a hypersnapDX-et aztan a Photoshop-ot.
A HSDX ugyanis BMP kepet csinal nem hiszem hogy orultetek volna egy 1mb kepnek ja es az eredeti felbontasa a kepnek 1280x1024 berakhatom ha szeretned:DDDde ez ingame a GT3-as kep nem az. -
Jinchuu #3474 Akkor mégis hogy lett ez 1024*819-es felbontású? Kicsit érdekes egy felbontás, gameban nem sokszor találkozom vele. :)) -
#3473 termeszetesen -
Jinchuu #3472 Ez ingame? -
magyar ember 2 #3471 Szegeny konzolosok mingya' elsirjak magukat hogy osszesen nem lattak ennyi autot, nemhogy 1 jatekban. :) -
#3470 juj ez melto befejezes volt kurva nagy a kep merete:DDD modemesek sorry:)))) -
#3469 Meg 1-et buntetek aztan abba hagyom mert mar en is unom:DDD
ilyen is van tuti:))) -
#3468 en a jatekbol shotolok ezek meg promo kepek sajna ha a keprol shotolnal sirnank rendesen:))) -
#3467 nem az a baj vele hanem ez nem game shot:DDD -
magyar ember 2 #3466 Az auto mar eleri egy PCs jatek szintjet, a pocsolya is, de a tobbi hol maradt? Nem futotta ra az "izmos" hardverbol? -
magyar ember 2 #3465 Ennel a Duke Nukemben is komolyabb volt. -
magyar ember 2 #3464 Atyaurisetn, mi ez a homaly? Ez a hatter? Ez valami vicc? -
magyar ember 2 #3463 "lassan felfoghatnátok, hogy itt mindannyian rendelkezünk pc-vel és nem 486-ossal!!"
Sajnos leginkabb meg azzal se. Ezert nem is lehet fogalmatok arrol milyen is ma 1 Pcs jatek. De mi megmutatjuk nektek, legyen miutan vagyakoznotok.
Ezt is beszoptad, lattam a "csodalatos" PS2 istenedet mukodes kozben, de nyilvan nem minden jatekkal. De veled ellentetben en legalabb a belinkelt kepeket megnezem, nem pedig csak vaktaban nyomom a suket rizsat. -
#3461 jo figyi amilyen messze van a kamera a GT0ben sem larsz semmit 98% nyomtam az NTSC verziot 1 eve szoval azert jatszottam am vele:) -
#3460 igen UT2K -
Jinchuu #3459 A felső kép is az UT-ből van, vagy az milyen game? -
#3458 az árnyékok látszanak a gt3-ban, a tükröződés is, sőt még hőhullám effect is bejátszik a kocsik felett :)) -
#3457 jo csak gondoltam egy komolyabb Pc-m is akarjatok latni:DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3456 lassan felfoghatnátok, hogy itt mindannyian rendelkezünk pc-vel és nem 486-ossal!! ha már van pc-nk, kipróbáljuk a jobb játékokat, tehát valamennyire képben vagyunk, ellentétben magyaremberrel, aki életében nem látott még konzolt és így fikázik!! -
#3455 Te ezek ugyanazok a kepek csak tavolabbrol szoval a GT3 kepen se latszik semmi az auton ha meszebb van te:DDDHatteret meg inkabb ne fikazd mert kapsz olyan kepet beszarsz:DD
A masodik kep azert olyan mert borus az ido.
Ja es mielott valaki beanyazna abba hagyom a kepek beloveset es ugysem arrol szol:DDDDDDD -
#3454 na ez a felső kép eléggé "műanyag" ízű..értsd nem valóságos..árnyék sehol..mintha nem is a pályán lennének a járgányok
amire fokuszál a kamera ez legyen éles...de a háttér is vakítóan éles...szóval nem TV közvetítés a hatás...