89387
PlayStation3
-
magyar ember 2 #3218 Csak az a baj vele, hoyg a karakterre elmegy az osszes poligon, textura meg meg azon sincs igazan, raadasul meg a felbontas is kicsi (rendes tv kepen is), szel erre en azert nem lennek buszke. PC-n is meg lehetne csinalni hogy minden poligont 1 alakra hasznaljanak el (texturazni is csak 1 alakot kene), de akkor a hatterre nem sok maradna, marpedig ez itt nem divat.
"egyebkent izometrikus nezetben latod oket.. :)"
3D-re mar nem futja?
NEm csak a poligonra kene gyurni (persze abban jo), de PS2-n masra nem is lehet. -
#3217 Renit akartal irni, nem?! :D -
#3216 "Azt mondom hogy a hatterre is jut poligon, sot meg textura is, nem ugy mint a 2D hatterkiraly PS2-n."
ahha... meg te is kepes lehetsz arra, hogy magadban kiszamold, hogy azon a kepen a karaktereken kivul mennyi polygonbol all a terep... :D
te nem lattal meg "hatteret"?! :DDDDD -
Jinchuu #3214 Plusz ehhez még hozzájön a 60fps/sec-es tökéletesen folyamatos mozgás és soha nem esik ez alá bármi történik is. -
#3213 ja, megvalami... azert, mert a kepek kicsit homik, a jatek tu eles...
aki nemhiszi, nalam megnezheti... (nem mondhatja senki, hogy nem kapta meg a lehetoseget:) -
#3212 "Nem 1 fal, nagyon sok fal. Olyan sok, amennyit konzolon osszesen nem lattal. Texturazva meg plane. Itt nem a 2D-s fa a divat mint a GT3-ban."
ahha.. szoval azt mondod, hogy azon a kepen en sok falat latok egyszerre (v barmelyiken:)...
nezd meg a BGDA-ben a hegylabanal elterulo erdos reszt, ha fakat akarsz latni.. :D -
#3211 ezek a karakterek barmilyen jatekban megalnak a helyuket... :)
pedig csak oparbeszednel jonnek ilyen kozel, egyebkent izometrikus nezetben latod oket.. :)
nembeszelve arrol, hogy minden legyilkolt alatnak szetszorodik a felszerelese, es minden ottmarad orokre, ahova esett...
-
magyar ember 2 #3210 "szanalmas.hu/"
csocso.hu az uj neve, rolad neveztek el. -
magyar ember 2 #3209 Ha mar ennyire vered ra, nyomjal be rola 1 kepet, hadd rohogjunk azon is mint a vudu1 texturas rs2-n. -
magyar ember 2 #3208 Nekem nem kell bemutatnod, az elso kepeket meg en linkeltem be rola a masik konzolos anyazo topicba. Na annak a grafikanak tenyleg lealdozott. Pcn mar nem divat a kisfelbontas, homalyos maszatolas. -
magyar ember 2 #3207 "erre azt mered mondani, hogy kidolgozott, reszletes, polygonokban gazdag karakterek vannak benne?!?!?! :DDDDD"
Azt mondom hogy a hatterre is jut poligon, sot meg textura is, nem ugy mint a 2D hatterkiraly PS2-n. -
Jinchuu #3206 Ha sok fal szerinted részletesség akkor baj van. Amugy meg inkább nézd meg a BG-DA-t mert szerintem egyből leesne az állad, egy csöppet szebb mint ez a maszlag amit beraktál. :)
(2 kockakarakter és sok fal=gyönyörű részletgazdag grafika :)))) -
magyar ember 2 #3205 Nem 1 fal, nagyon sok fal. Olyan sok, amennyit konzolon osszesen nem lattal. Texturazva meg plane. Itt nem a 2D-s fa a divat mint a GT3-ban.
"lesd meg a mar tobb mint 1 eves Baldurs Gate: Dark Alience abrazolasat, modelezeset... egyetlen hasonlo felepitesu PCs jatek meg nem kozelitette meg... :D"
Valoban, olyan kisfelbontasu, textura nelkuli, 1 szoval konzolos kep PCn mar regota nem divat. -
#3204 ""pc-n minden játék mü, nézz meg egy icot,gt3-at az legalább valosághü"
Hahahahahahaha... Azokat a szar, alultexturazott muanyagkinezetu konzolos szarokat mondod elethunek? Hol elsz te, muanayagorszagban?"
akkor sorold, meleyek a szerinted valosaghuen abrazolt jatekok PCn... szeretnem megnezni oket.. :) -
Jinchuu #3203 Hát igen a BG-Dark Alliance helyből mossa le ezt a grafikát, csak milyen nehéz is ezt beismerni. :))) -
#3202 pfff......szanalmas.hu/magyarember2
annyira szanalmas hogy le is törölték azonnal -
#3201 ""És a karakterek "részletessége" és "kidolgozottsága" is rendkívül szembetűnő"
Akarcsak a terepe', mert a konzollal ellentetben PC-n erre is jut poligon, textura."
erre azt mered mondani, hogy kidolgozott, reszletes, polygonokban gazdag karakterek vannak benne?!?!?! :DDDDD -
#3200 milyen hatter?!
van egy fal, meg egy 6szogletu oszlop...
lesd meg a mar tobb mint 1 eves Baldurs Gate: Dark Alience abrazolasat, modelezeset... egyetlen hasonlo felepitesu PCs jatek meg nem kozelitette meg... :D -
#3199 miert?!
azthiszed, ha jobb textura van valamin mar helyetesitheti a modelezes reszletesseget?!
sokkal latvanyosabb egy ennel rosszabb texturakkal, de 3x ennyi polygonbol felepitett vilag.. :D -
magyar ember 2 #3198 A hatter is kiraly mi? Ilyet nem latsz konzolon, ott mar nem jut ra eroforras. -
Jinchuu #3197 Hát nem is tudom, hogy akkor ki nyögte be hogy bizony az ő haverjának 1.3 procin 30fps-el száguld a game, nézd vissza és meglátod!! -
#3196 milyen bud te buta?! :D mondj egyet...
ja megint a duma, hogy "azert, mert mmorpg"...
akkor miert ezzel dobaloztok... :DDDDD -
magyar ember 2 #3195 Nem is mi hoztuk fel, hanem a csokkent szellemi kepessegu csocso baratunk. -
#3194 csak mar polygonra nem futja.. :DDD
(milyen kiraly okluk van:)))))) -
Jinchuu #3193 Szerinted én nem tudom? Pont ezért hülyeség felhozni bárhol is. Hiszen még a leggyorsabb gépeken se nagyon megy 30fps-t, nemhogy egy 1.3-as gépen. Várjuk csak meg amíg itt lesz a teljes és utána jöhetnek az ilyen dumák. -
magyar ember 2 #3192 HA meg nem jottetek volna ra, mert csak kb 100szor volt leirva, a Doom3 meg csak ALAFA allapotban van! -
Jinchuu #3191 Gondolod engem érdekel, csak nem szeretem ha valaki hülyeségeket beszél. -
magyar ember 2 #3190 HAsznald az 1 bites kis tyukagyadat, te idiota, hatha rajossz! -
magyar ember 2 #3189 Meg te pofazol, mikor csak engem masolsz, es semmi eredetit nem tudsz felmutatni? Kis hulyegyerek!
Apad ne uzengessen nekem semmit, inkabb menj es elegitsd ki a pofaddal, ahogy szoktad! Majd hazakuldom anyadat is, adtam neki 1 100ast a szopasert, legalabb lesz otthon kenyer az asztalon, tomheted a hulye kis fejecskedet. -
#3188 nem,de nemérdekel hogy hiszel-e nekem vagy sem. -
Jinchuu #3187 :), persze és mindezt 1024-ben ugye?
Ja, hogy akkor megy ennyivel ha a karakter áll és bámulja a falat, ha van valami ember vagy esetleg vér a képen akkor a 0 fps felé közelít az egész. :) -
#3186 Értem te arra válaszoltál hogy most jöttem rá hogy mé vettem konzolt, felesleges volt:))))))))))Értem és ennek mi köze a 200fps hez te fasz?:)) istenem mekkora egy SEGG VAGY:)) -
#3185 te már megint azt dobod vissza amit bekapott a kis bucid? ember te már a szanalmas.hu-n is TOP történet lennél...apám meg üzeni multkor látta anyádat..15 csöves állta körbe és verték rá..pénzt anyádért nem adnak...de érted se..te is szutyok vagy... -
magyar ember 2 #3184 Feltunt neked hogy van valami a jobb also sarokban? -
#3183 hát az érdekes mert az egyik ismerősömnek jól megy(24-30fps)a doom3.
És 1,3as tualatinja van! -
magyar ember 2 #3182 Az anyadnak, annak a kurvanak, amelyik a rakoczi teren arulja a testet, hogy a kis hulye fiacskajanak legyen mibol draga konzolos jatekokat vasarolnia? -
#3181 nem arrol van szo...200fps..doom3ban top pcvel még 20fps is maga volt az isten...hova 200?:)))amugy láttam a doomot olyan grafikával mint a doom..ugysem futott sokat....lesd meg a doom3 topicot...
-
#3178 ezt kedves anyukádnak mesélgesd az utcasarkon engem nem érdekel... -
#3177 MIVAN??? hülye vagy???te ezt mire írtad? -
magyar ember 2 #3176 Na ja, mert senki nem teveszti ossze a minoseget (PC) a homalyos tv maszattal (konzol).