89387
PlayStation3
  • magyar ember 2
    Csak az a baj vele, hoyg a karakterre elmegy az osszes poligon, textura meg meg azon sincs igazan, raadasul meg a felbontas is kicsi (rendes tv kepen is), szel erre en azert nem lennek buszke. PC-n is meg lehetne csinalni hogy minden poligont 1 alakra hasznaljanak el (texturazni is csak 1 alakot kene), de akkor a hatterre nem sok maradna, marpedig ez itt nem divat.

"egyebkent izometrikus nezetben latod oket.. :)"
    3D-re mar nem futja?

NEm csak a poligonra kene gyurni (persze abban jo), de PS2-n masra nem is lehet.
  • Laza
    Renit akartal irni, nem?! :D
  • Laza
    "Azt mondom hogy a hatterre is jut poligon, sot meg textura is, nem ugy mint a 2D hatterkiraly PS2-n."

ahha... meg te is kepes lehetsz arra, hogy magadban kiszamold, hogy azon a kepen a karaktereken kivul mennyi polygonbol all a terep... :D

te nem lattal meg "hatteret"?! :DDDDD
  • Jinchuu
    Plusz ehhez még hozzájön a 60fps/sec-es tökéletesen folyamatos mozgás és soha nem esik ez alá bármi történik is.
  • Laza
    ja, megvalami... azert, mert a kepek kicsit homik, a jatek tu eles...
    aki nemhiszi, nalam megnezheti... (nem mondhatja senki, hogy nem kapta meg a lehetoseget:)
  • Laza
    "Nem 1 fal, nagyon sok fal. Olyan sok, amennyit konzolon osszesen nem lattal. Texturazva meg plane. Itt nem a 2D-s fa a divat mint a GT3-ban."

ahha.. szoval azt mondod, hogy azon a kepen en sok falat latok egyszerre (v barmelyiken:)...

nezd meg a BGDA-ben a hegylabanal elterulo erdos reszt, ha fakat akarsz latni.. :D
  • Laza
    ezek a karakterek barmilyen jatekban megalnak a helyuket... :)
    pedig csak oparbeszednel jonnek ilyen kozel, egyebkent izometrikus nezetben latod oket.. :)
    nembeszelve arrol, hogy minden legyilkolt alatnak szetszorodik a felszerelese, es minden ottmarad orokre, ahova esett...

• magyar ember 2
    "szanalmas.hu/"
    csocso.hu az uj neve, rolad neveztek el.
  • magyar ember 2
    Ha mar ennyire vered ra, nyomjal be rola 1 kepet, hadd rohogjunk azon is mint a vudu1 texturas rs2-n.
  • magyar ember 2
    Nekem nem kell bemutatnod, az elso kepeket meg en linkeltem be rola a masik konzolos anyazo topicba. Na annak a grafikanak tenyleg lealdozott. Pcn mar nem divat a kisfelbontas, homalyos maszatolas.
  • magyar ember 2
    "erre azt mered mondani, hogy kidolgozott, reszletes, polygonokban gazdag karakterek vannak benne?!?!?! :DDDDD"
    Azt mondom hogy a hatterre is jut poligon, sot meg textura is, nem ugy mint a 2D hatterkiraly PS2-n.
  • Jinchuu
    Ha sok fal szerinted részletesség akkor baj van. Amugy meg inkább nézd meg a BG-DA-t mert szerintem egyből leesne az állad, egy csöppet szebb mint ez a maszlag amit beraktál. :)
    (2 kockakarakter és sok fal=gyönyörű részletgazdag grafika :))))
  • magyar ember 2
    Nem 1 fal, nagyon sok fal. Olyan sok, amennyit konzolon osszesen nem lattal. Texturazva meg plane. Itt nem a 2D-s fa a divat mint a GT3-ban.

"lesd meg a mar tobb mint 1 eves Baldurs Gate: Dark Alience abrazolasat, modelezeset... egyetlen hasonlo felepitesu PCs jatek meg nem kozelitette meg... :D"
    Valoban, olyan kisfelbontasu, textura nelkuli, 1 szoval konzolos kep PCn mar regota nem divat.
  • Laza
    ""pc-n minden játék mü, nézz meg egy icot,gt3-at az legalább valosághü"
    Hahahahahahaha... Azokat a szar, alultexturazott muanyagkinezetu konzolos szarokat mondod elethunek? Hol elsz te, muanayagorszagban?"

akkor sorold, meleyek a szerinted valosaghuen abrazolt jatekok PCn... szeretnem megnezni oket.. :)
  • Jinchuu
    Hát igen a BG-Dark Alliance helyből mossa le ezt a grafikát, csak milyen nehéz is ezt beismerni. :)))
  • CSOCSO
    pfff......szanalmas.hu/magyarember2
    annyira szanalmas hogy le is törölték azonnal
  • Laza
    ""És a karakterek "részletessége" és "kidolgozottsága" is rendkívül szembetűnő"
    Akarcsak a terepe', mert a konzollal ellentetben PC-n erre is jut poligon, textura."

erre azt mered mondani, hogy kidolgozott, reszletes, polygonokban gazdag karakterek vannak benne?!?!?! :DDDDD
  • Laza
    milyen hatter?!
    van egy fal, meg egy 6szogletu oszlop...

lesd meg a mar tobb mint 1 eves Baldurs Gate: Dark Alience abrazolasat, modelezeset... egyetlen hasonlo felepitesu PCs jatek meg nem kozelitette meg... :D
  • Laza
    miert?!
    azthiszed, ha jobb textura van valamin mar helyetesitheti a modelezes reszletesseget?!
    sokkal latvanyosabb egy ennel rosszabb texturakkal, de 3x ennyi polygonbol felepitett vilag.. :D
  • magyar ember 2
    A hatter is kiraly mi? Ilyet nem latsz konzolon, ott mar nem jut ra eroforras.
  • Jinchuu
    Hát nem is tudom, hogy akkor ki nyögte be hogy bizony az ő haverjának 1.3 procin 30fps-el száguld a game, nézd vissza és meglátod!!
  • Laza
    milyen bud te buta?! :D mondj egyet...
    ja megint a duma, hogy "azert, mert mmorpg"...
    akkor miert ezzel dobaloztok... :DDDDD
  • magyar ember 2
    Nem is mi hoztuk fel, hanem a csokkent szellemi kepessegu csocso baratunk.
  • Laza
    csak mar polygonra nem futja.. :DDD
    (milyen kiraly okluk van:))))))
  • Jinchuu
    Szerinted én nem tudom? Pont ezért hülyeség felhozni bárhol is. Hiszen még a leggyorsabb gépeken se nagyon megy 30fps-t, nemhogy egy 1.3-as gépen. Várjuk csak meg amíg itt lesz a teljes és utána jöhetnek az ilyen dumák.
  • magyar ember 2
    HA meg nem jottetek volna ra, mert csak kb 100szor volt leirva, a Doom3 meg csak ALAFA allapotban van!
  • Jinchuu
    Gondolod engem érdekel, csak nem szeretem ha valaki hülyeségeket beszél.
  • magyar ember 2
    HAsznald az 1 bites kis tyukagyadat, te idiota, hatha rajossz!
  • magyar ember 2
    Meg te pofazol, mikor csak engem masolsz, es semmi eredetit nem tudsz felmutatni? Kis hulyegyerek!

Apad ne uzengessen nekem semmit, inkabb menj es elegitsd ki a pofaddal, ahogy szoktad! Majd hazakuldom anyadat is, adtam neki 1 100ast a szopasert, legalabb lesz otthon kenyer az asztalon, tomheted a hulye kis fejecskedet.
  • Krinyo
    nem,de nemérdekel hogy hiszel-e nekem vagy sem.
  • Jinchuu
    :), persze és mindezt 1024-ben ugye?
    Ja, hogy akkor megy ennyivel ha a karakter áll és bámulja a falat, ha van valami ember vagy esetleg vér a képen akkor a 0 fps felé közelít az egész. :)
  • CSOCSO
    Értem te arra válaszoltál hogy most jöttem rá hogy mé vettem konzolt, felesleges volt:))))))))))Értem és ennek mi köze a 200fps hez te fasz?:)) istenem mekkora egy SEGG VAGY:))
  • CSOCSO
    te már megint azt dobod vissza amit bekapott a kis bucid? ember te már a szanalmas.hu-n is TOP történet lennél...apám meg üzeni multkor látta anyádat..15 csöves állta körbe és verték rá..pénzt anyádért nem adnak...de érted se..te is szutyok vagy...
  • magyar ember 2
    Feltunt neked hogy van valami a jobb also sarokban?
  • Krinyo
    hát az érdekes mert az egyik ismerősömnek jól megy(24-30fps)a doom3.
    És 1,3as tualatinja van!
  • magyar ember 2
    Az anyadnak, annak a kurvanak, amelyik a rakoczi teren arulja a testet, hogy a kis hulye fiacskajanak legyen mibol draga konzolos jatekokat vasarolnia?
  • CSOCSO
    nem arrol van szo...200fps..doom3ban top pcvel még 20fps is maga volt az isten...hova 200?:)))amugy láttam a doomot olyan grafikával mint a doom..ugysem futott sokat....lesd meg a doom3 topicot...
  • CSOCSO
    ezt kedves anyukádnak mesélgesd az utcasarkon engem nem érdekel...
  • CSOCSO
    MIVAN??? hülye vagy???te ezt mire írtad?
  • magyar ember 2
    Na ja, mert senki nem teveszti ossze a minoseget (PC) a homalyos tv maszattal (konzol).