89387
PlayStation3
-
#3135 pff te barom..oda adom a cdimet indítsd el ha tudod... -
#3134 ezzel csak az a baj hogy totál nem élethü
se árnyék , se radiosity
amugy ilyen lehet ps2-n is, mivel ismétlödik a textura, össze lehet frankon pakolni
meg már mondtam hogy textura tömöritéssel akár 300 mega texturát bele lehet nyomni a gépbe
azt viszont nem értem mér nem használják
-
#3133 bénaság = bénázás -
#3132 LOL
Hibás az illesztés (az oszlop talpa alatt látszik).
És a karakterek "részletessége" és "kidolgozottsága" is rendkívül szembetűnő.
Ez olyan tipikus PC-s bénaság. -
magyar ember 2 #3131 Nesztek textura:
Es ez csak 1 gagyi 32 megas textura pack, mert a GF2-n nem megy a 64 megas (ami szinten alapbol van a gamehoz). -
#3130 itt má megin' mivan....:) -
#3129 Nem kell álnévvel irkálnod...vagy csak nem félsz? -
magyar ember 2 #3128 Kerdezd meg apadat, hatha engedi hogy te is megbasszad neha, ne mindig csak o hasznaljon teged a kocsogjenek. -
magyar ember 2 #3127 Persze, hiszen te egy anyabaszo cigany vagy, kis buzi Gunman! -
magyar ember 2 #3124 Mi ez, 1 kocsma? Ennyi apu es sehol 1 anyu... -
#3123 bazz, te kototttel bele... :DDDDD -
magyar ember 2 #3122 Na ez az igazi szopas, mert itt ugye meg ujabb drivert se tudsz letolteni ami megoldja a problemat. Majd talan a PS3 5 ev mulva. Ha az se, akkor a PS4 10 ev mulva... -
#3121 Te meg hagyd má a faszba ezeket! -
#3120 csak poén volt ne köss bele! -
#3119 az isten:
-
#3118 inkabb nezd a filmet.. :D -
#3117 bazzeg nem tudsz olvasni...
ez volt elozoleg:
"a verekedos jatekok eves szinten nem tesznek ki 10%-nal tobbet...
es ennyi az autos jatekok szintje is..."
es utolag:
"miert hiszitek azt, hogy csal ilyen jatekok vannak...
ez a ket stilus az eves megjelenesek 20%at teszi ki max..." (verekedos es autos, tejhat 10-10%)
-
#3116 Előbb még 10% volt..már 20 :D
Holnap már 30.... :DD -
#3115 "akkor vennem kell 500db verekedos vagy autos jatekot helyette"
miert hiszitek azt, hogy csal ilyen jatekok vannak...
ez a ket stilus az eves megjelenesek 20%at teszi ki max... -
#3114 ja, nem volt ott konkretan a 'PCre' szocska.. :)
inkabb nezzetek az RTL Klubot... most megy
egyik kedvenc klaszikusom, a 'Egy mareknyi dollarert'... :) -
#3113 :DD -
#3112 Én láttam!!!
Láttam lefagyást...
A ps2 cd olvasója KIAKADT a 80 perces cdtől! LOL
Ott szerelgette a gyerek az orrom elött!
Aztán bizonyos irt cd-ket csak "boot" cdvel lehet elindítani..
Szal ott cserélgeti a cdket...
szal ne mond hogy konzolon nincs semmi -
#3111 Jó akkor örüjjél neki! -
magyar ember 2 #3110 A szavak kiforgatasaban tenyleg eleg "LOL vagy". Ha nem ertesz a gephez, ne piszkalj benne, maradj a leirasnal, ott nyomd meg a gombot, ahol arra felszolitanak, es kesz. Akkor nem lesz semmi gaz. Az akkor jon elo, ha ennek ellenere megis elkezded piszkalni. De miert? A kocsidban is nyulkalsz a vezermuszij kozt? Nem? Akkor a PCdet miert akarod hozzaertes nelkul buzeralni? Az az advanced juzereknek valo, a szoke titkarnok meg maradjanak a dupla klikknel! -
magyar ember 2 #3109 "láttam már nem egy original gamet nem elindulni"
De nem a game hibajabol, hanem a felhasznaloebol. -
#3108 a te elméleted szerint, soha semmi baj nincs a pc-vel.
akinek mégis van baja, az mind láma!
LOL vagy! :))) -
#3107 te már láttál szarakodást konzolon? mert én nem!!
azt meg ne próbáld bemesélni, hogy csak a rip miatt szarakszik, láttam már nem egy original gamet nem elindulni -
magyar ember 2 #3106 Hat nemtom kinek szaraxik, nekem a mohaaval semmi bajom nem volt, es egyik full cd-sel se. Lehet hogy valami szutyok rippelt verziot probalgatnak, de azon meg nem kell csodalkozni, az konzolon is barmikor elofordulhat. -
#3105 de ugyanezt elmondhatnám a sof2 topikról is!! -
#3104 most néztem be a moh topikba, vazz az egész utolsó oldal nem is a játékról szól, hanem arról, kinek hogy szarakszik!! -
magyar ember 2 #3103 Nem a PCsek 75%-anak legfobb problemaja a setup.exe elinditasa. -
#3102 most kifejezetten a játékos fórumokra gondoltam!!
egyébként éppen most lámáztad le a pc-sek 75%-át. -
magyar ember 2 #3101 Altalaban 2 fele problema merul fel 1 forumon:
1. valaki lama, es mindenfele hozzaertes nelkul akar valamit butykolni, aztan jol szetbassza a gepet / oprenceret. Mintha 1 komuves repulogepet akarna szerelni. A legtobb konzolos "hozzaerto" ebbe a kategoriaba tartozik.
2. az illeto nem lamer, es nem is lamer dolgot kerdez, itt azonban mar nem a hetkoznapi problemakrol folyik a vita. -
#3100 vazze, a pc-s fórumok háromnegyede arról szól, hogy kinek mi a gondja!! -
#3099 fasza fény-árnyék hatások lesznek ebben az új tomb raiderben... tudom tudom, a texturák nam olyan részletesek, de az összképet nézzétek :)))
-
#3097 simsben emebereket kell irányítanod ( egy családot) mnig a simcityben egy várost építeni.. -
#3096 itt a bizonytalankodásra és szarakodásra céloztam, ami együtt jár a pc-n játszással.
ps2-n ha beteszed a chippet, nem okoz több problémát. -
#3095 nem csak egy van!! ott a rollercoaster tycoon, akkor van valami vasútas építkezős, meg valami buszos stratégia, nem tudom a címüket, ezek tényleg pc-re valók. -
#3094 nem tudom, látjátok e, de a fószer a háttérben éppen pc-zik :))) egy ps2 játékban, lol!! :))) -
#3092 azt kérdezted, hány simscity FÉLE játék!! a sims eléggé féle.. :)))