89387
PlayStation3
-
#3360 Nekem a GT3 kulomben nagyon bekon a hatterrel sincs semmi gondom , a fenyefektusok meg nagyon jok. -
#3359 sőt én még az út feletti táblán is látom: firestones -
magyar ember 2 #3358 Ja. Az Ultima1-et is meg akarta csinalni par fan korrekt 3D grafikaval, mindezt ingyenesen, erre Az ORigin vagy melyik (Garriot volt cege) perrel fenyegetozott, es leallittatta. PEdig az elozetes screenshotok alapjan eleg komoly lett volna. -
#3357 de nyugodj meg 36 auto es 30+fps ha sok auto van a kepen ha nincs akkor 50-60 fps.
De nem kicsi a gepem ezt hozza kell tenni. -
#3356 hát ha te azt a feliratot nem tudtad magadtól elolvasni, akkor tényleg komoly baj lehet a szemeddel... szegény... -
#3355 nem tudtam kirakni mert nem shotolja le a frapsnal az fps-t de majd probalkozom:)) -
magyar ember 2 #3354 Most hogy igy betuvel leirtad, akar ahoz is lehet hasonlitani. De miert nem a keprol latszik ez magatol? Persze ez koltoi kerdes volt, a valaszt en is tudom: kis felbontas, kis texturak. Ez a mult ido. -
magyar ember 2 #3353 "Persze ennek a gaménak sokkal szebb a talaj texturája igaz me2?"
Nem szebb, nem rosszabb, de annyit tud, mint az istencsaszar konzolos kiralyotok. Viszont konzollal ellentetben PCre vannak jobb grafikaju jatekok is, a jatszhatosagot, tortenetet, miegymast meg nem is emlitem, mert az szinte kizarolag PC-n letezik. -
Kou #3352 Unreg küdtem emailt anno a hackok ügyében, válasz?:) -
#3351 "Arra az 1 szem maszatra gondolsz jobb felul a haz sarkan?"
már miért lenne maszat, tökéletesen olvasható: magneti marelli -
magyar ember 2 #3350 " ha mutatsz nekem ilyen minőségű autós gammát pc-re"
Nektek az autos jatek a maniatok! Mindig csak ezzel tudtok jonni? MAst nem ismertek? Akkor meg hogy fer bele a kepbe az az allitasotok hogy ez csak a 10%-a a konzolos jatekoknak? A beszolasaitok alapjan jo lesz az 90%-nak is. Mellesleg kaptal kepet Jacektol, nezegesd! Igaz, ezen se sokkal jobb a hatter, mint a PS2-es gagyidon, de arra jo, hogy lasd hogy ilyet is tud a PC. -
magyar ember 2 #3349 "Hagyd már abba ezt a halál gagyi texturás szöveget"
Hagyd mar abba a halal gagyi poligonos szoveget!
"nézd már meg az autókat, iszonyat szépek"
Mint a GP4-ben PC-n.
"a háttérben pedig a felirat is elolvasható"
A micsoda? Arra az 1 szem maszatra gondolsz jobb felul a haz sarkan? Ennyire futotta? Nezd meg az en kepemet meg1szer, ha tueles, nagyfelbontasu (ami ugyan csak a kozepes a lehetsegesek kozul), korrekt texturazast akarsz latni! Ilyen minoseget nem latsz te konzolon. -
#3348 Ja ez a gepemrol volt 1152x1024x32 4x Anti 16x Aniso.
Hozza teszem 1024x768-ban 36 auto hibatlanul megy csak az a baj hogy a F12002 motor nem szereti az antialisinget. -
magyar ember 2 #3347 "szerintem a látvány nem csak a textúráktól függ..."
Ahogy nemcsak a poligonszamtol. -
#3346 36 autoval is megvan a 25 ember mirol beszelsz? -
magyar ember 2 #3345 Viszont a tobbi mind raver az osszes konzolra. -
#3344 inkább rakj be egy képet a gépedről játék közben, fps kijelzővel, hogy azon hogy néz ki!! ja, 6 autóval az fps legyen minimum 25!! -
#3343 Ez a vicc benne ha bele gondolok hogy ilyet otthoni emberek csinalnak a eredeti jatekok meg egy szarok rohej:) -
magyar ember 2 #3342 Hat meg a NWN-ben. Kevesebb,de mindenhova juto poligon, kivalo minosegi texturak. "az összhatás fenomenális!!!!! Ez csak a programozókat dicséri" -
#3341 Ez ra adasul egy mod az F12002-ala 10 ember csinalta koztuk egy magyar GT 2002 MOD a neve.
Ja es szimulator a javabol nem arcade fostomlo:D -
Jinchuu #3340 Na végre egy jó kis autos game is pc-re, ez már valami. Kijött már ez a game?
Persze ennek a gaménak sokkal szebb a talaj texturája igaz me2? Pedig teljesen ugyan olyan, azt viszont nemtudom, hogy pl. a nap megcsillantja-e. -
#3339 Ja. Tok folosleges vita.
En is csak rohogni jovok neha, mert van egy-ket igazan gyoker ember. -
Kou #3338 Komolyan mondom szánalamasak vagytok, de viccen kivűl, nem igaz hogy a faszér nem veszitek észre hogy semelyitek nem tudja bebizonyítani a másiknak hogy az övé a jobb, mindenki jáccon azzal amilye van.. -
#3337 Bocsi! Az elobb igy gondoltam, hogy: "Ha egy jatek nekem nem tetszik, akkor barmilyen is lehet a grafikaja, ugy sem jatszom vele." -
#3336 mintha nem 6 auto menne es a felnik sem egy sima textura:) -
#3335 Tessek a multkor is a foshugy GP4-hez volt a merce rohej...
-
#3334 :D -
#3333 PS2NobEmu alphatest -
#3331 mar az unreal 1 is tudott ilyet :D -
#3330 Ja. Csak az ember nem tukrozodik. Amugy nezd meg az NHL-t, ott mar par eve ez van, csak dinamikusan.
Amugy tok folosleges. Nem a grafikatol lesz jo egy jatek. Kell hogy jo legyen, noveli az elmenyt, de ha a jatek egy rakas szar, akkor felolem filmszeru is lehet. -
Jinchuu #3328 Hagyd már abba ezt a halál gagyi texturás szöveget, mert ennél a gaménál nagyon sántít, nézd már meg az autókat, iszonyat szépek a háttérben pedig a felirat is elolvasható, nem valami maszlag mint a nállatok, ha mutatsz nekem ilyen minőségű autós gammát pc-re akkor talán elhiszem, de semmi ilyen nincs, az az egy szem lfs ami talán játékmenetileg megközelíti meg elmehet a halál faszára a grafikai résznél. -
Cvd #3327 Ha tisztában lennél a Doom3 motor újításaival, akkor ezt nem írtad volna...:))) -
#3326 "A kész játékban a textúrázás lesz az, ami megdobja a látványt."
szerintem a látvány nem csak a textúráktól függ... -
#3325 mondjuk a Pc-s autós játékok ezen túljutottak,szar autómodellek,szar háttér...Az mégszarabb....:) -
#3323 kocka és papirlap környezet....bazz és mégis az összhatás fenomenális!!!!! Ez csak a programozókat dicséri....Egyszerű trükkök szép grafika.... -
Cvd #3322 Nem egészen, sima 4-5 ezer poly-s karakterekkel mahinál, mint minden átlagos játék, csak épp nem sima textúrákkal, hanem először lemodelleztem mindent magas polygonszámmal (karakterenként 250-500ezer), és ezekről szedték vissza a textúrákat, amiken így rajta maradtak az apró 3D-s részletek. Persze 2D-ben, de sokkal jobban néz ki, mintha eleve csak rajzolt lenne. Vagyis maga a játék nem fog hatalmas polygonszámot használni, csak a készítésénél kellett. A kész játékban a textúrázás lesz az, ami megdobja a látványt. Emiatt nem lesz Doom3 PS2-re, mert az meg pont polygonszámban jó, textúázásban gyenge, ezzel az elvvel nem lehet rá dolgozni. -
magyar ember 2 #3314 Poligonszamban persze jo az auto, de azzal is az a baj, hogy ramegy a PS2 osszes eroforrasa, a hatterre mar semmi sem marad. Ez neked az elethu? Szepen megrajzolt automodellek kocka es papirlap kornyezetben? Hat neked tenyleg valami baj lehet a szemeddel, orvosnal voltal mar? -
magyar ember 2 #3313 Ha fuvet akarsz latni, nezd meg az NWN-t, abban van korrekt fu, meg mozog is ha rajta lepked az ember. -
magyar ember 2 #3312 Ezzel most mit akarsz mar megint? Ujra bebizonyitani hogy mennyire halal gagyi texturakat tud csak produkalni a konzolod? Azt sikerult. -
#3309 és azt mondta hogy a felső szinte olyan mintha élő fénykép lenne kivétel a háttér talán egy kicsit randa, de ki nézi 300kph nál azt a rohadt füvet???..magyar ember2 biztos soxor mert tuti béndzsa hogy vezessen egy Surpát:)))