89387
PlayStation3
-
Kou #3572 Nem alkalmasak, és az az igazság, hogy az rs2 textúrákban is szebb, de pont ez van hogy ezt hiába írom, te nem hiszed el mert a berakott képek alpján neked egyforma és hiába bizonygatja több ember (többek közt és is) hogy ég és föld a kettő, te akkor sem hiszed el, de olyanoktól se aki látta, na ezekből alaúlak kia dúrva anyázások, holott elég lenne annyit mondani, hogy biztos... -
Jinchuu #3571 "amikor meg mindenki kirohogi a gagyit"
Hát az a mindenki egyedül te voltál és a véleményeddel is eléggé egyedül vagy miszerint az rs2 ugyanugy néz ki mint az rs1 csak kicsit több poligonnal.
Kicsit körül kellene nézni és észre is vennéd. -
magyar ember 2 #3570 Te is azt hiszed magadrol, meg a haverjaid is. Akkor meg mire panaszkodsz? -
#3569 "Megis szinte csak GT3-at latunk allandoan belinkelve. A tobbit nem meritek megmutatni?"
nem látsz, vagy mi?? mohus az elöbb linkelte be a wrc-t. -
magyar ember 2 #3568 "Már megint lehulladékozod az rs2-t, pedig bevallottad, hogy még csak nem is láttad. Honnan a bátorság?"
Hol voltal amikor csocso belinkelt egy rakas kepet errol es az rs1-rol, ami szinte ugyanugy nezett ki, egyedul egy kicsit tobb poligon volt a 2ben, de mas semmi. Ez egy mai jatek? A minoseg hol marad?
A kerdesedre viszont megint csak azt tudom mondani, hogy nyilvan azert rakta be csocso a kepeit, mert azt hitte ezzel meg tud mutatni valamit. Most akkor alkalmasak azok a kepek mutogatasra, vagy nem? Amikor berakta, meg nyilvan azok voltak, nem pedig sormintanak szanta, amikor meg mindenki kirohogi a gagyit, akkor az avedekezes, hogy nem is latjuk amit latunk? HAt ez eleg komolytalan. -
#3567 nem, pedig jól szórakoztam volna :DD -
Kou #3566 "jösz a textúra szövegeiddel amiben hol igazad van hol nem"
Es ez miben rosszabb mint amikor ti meg folyton csak az ures poligonjaitokkal jottok?"
Azok se mindig üres poligonok..
"1bol anyazni kerd ervek helyett. Ez mit var? Nyalokat? Vagy ott a az a soniq, aki mar a legelso hozzaszolasat is azzal kezdte hogy beszolt nekem"
Alázd meg azzal hogy nem anyázolvissza, hanem elengeded a füled (szemed) mellett..
Itt arról van szó amit nagyon őgy néz ki te sem tudsz megérteni (és még sokan mások), hogy ÚGYSE tudjátok elhitettni egymással hogy ez a jobb vagy az a jobb...ez a topic már az anyázásról szól, vannak akik megálják, de elég sokan nem, szal ha valaki primitív akkor nem feltétlenűl kell primitíven viszaválaszolni
btw megszoktam nézni kinek válaszolsz..
-
magyar ember 2 #3565 ""hogy a "bolcs vezer" sony megmondja mit is lattok tulajdonkepp"
tejóisten:) ezek csak játékok....ha tetszik nyomod ,ha nem akkor nem..."
Ezzel a version fele sony mesek es PR rizsakra gondoltam, es az ennek vedelmet eletceljuknak tekinto csocso fele kisgyerekekre.
"De a te hozzászólásaidból a PC-nek már rég le kellett volna pipálnia egy GT3-at...és mégnincs ilyen GT verő autós gamma PC-n...es miert??"
Pedig abbol kaptatok epp ma 1 rakas kepet. Nem egy csucs PC-s minoseg, de a GT3-al ez is felveszi a versenyt.
"iszonyat mennyiségű és minőségű gamma van jeleneleg ezen konzolokra, soha nem nyomult ennyire a konzol"
Megis szinte csak GT3-at latunk allandoan belinkelve. A tobbit nem meritek megmutatni? -
#3564 Az anti-aliasingon még optimalizálni kell, de egyébként tetszik. :) -
#3563 Én nem szóltam be, mégsem kaptam választ. -
#3562 ja igen...
így teljes
na pá mára -
#3561 Freak, te is ott voltál? :)) Mármint a Martin féle összejövetelen? :)) -
#3560 "már 50%-ban kész van a játék"
huhh akkor év végére nem lesz belőle semmi...
Yamauchi még csak most pakolta le a kompról a kocsikat..talán a motorhangokat felvette már:)
és gondolom teljesen új engine-t ír rá...na majd meglátjuk...eddig nulla:) -
magyar ember 2 #3559 "Mindenkit a stílusából itélsz meg"
Mi masbol kene? Talan mellekeltek fenykepet a hozzaszolasaitokhoz?
"jösz a textúra szövegeiddel amiben hol igazad van hol nem"
Es ez miben rosszabb mint amikor ti meg folyton csak az ures poligonjaitokkal jottok?
"sokakat ok nélkűl anyázol"
Nem ok nelkul, meg lehet nezni a jobb also sarokban hogy mire volt VALASZ az anyazasom, es akar veheted a faradtsagot is hogy elolvasd azt, hogy aztan rajojj, tenyleg nem ok nelkul tettem amit kellett.
"mert ebben a bagázsban, te (és nem csak a konzolosok szerint) vagy a legelvetemültebb barom, többet káromkodsz, cigánozól,zsidózól mint bárki más"
Nem tobbet, pont ugyanannyit. De meg azt is ram akartatok kenni, amikor az a fasz gunman unregkent a nevemben anyazott (erdekes mod akik ismernek nem vettek be, csak azok a primitivek akik nem is akartak tudomast venni a tenyekrol). Aki pedig letamad 1 anyazassal, az vallalja a kovetkezmenyeket is erte, ne pedig csodalkozzon a szaja! pl. itt ez a csocso gyerek, aki amikor nem tud mar semmit mondani, 1bol anyazni kerd ervek helyett. Ez mit var? Nyalokat? Vagy ott a az a soniq, aki mar a legelso hozzaszolasat is azzal kezdte hogy beszolt nekem. Csak azt kapta mind, amit megerdemelt. Majd legkozelebb elgodnolkodnak, akarnak-e primitivek lenni, es az ertelmi szintjuknek megfelelo valaszt kapni. -
#3558 Erről az egész anyázásról az a véleményem, hogy ha van egy kis méltóság benned, anyázhatnak bármennyire, felülemelkedsz ezen és ez megalázóbb mint a legdurvább káromkodás.
Mondom méltóság.. -
Kou #3557 Pont ez az, ő mondja hogy a szavunk semmit nem ér, de azért ő asziszi magéról hogy a minden... -
#3556 de hülyék vagytok :) -
#3555 es tobbet torlik mint barki mast :D -
#3554 "és nem a Sonyról van szó...hanem a játékgépekről"
Továbbmegyek, nem is a játékgépekről, hanem a játékokról.. -
#3553 Szar fos texturák! -
#3552 Látod, pont erről beszélünk. Már megint lehulladékozod az rs2-t, pedig bevallottad, hogy még csak nem is láttad. Honnan a bátorság? -
magyar ember 2 #3551 1ebkent a kerdesedre rovid uton megtalalhatod a valaszt magad is, pl. benezel a polforumba. Nem igazan latsz ott anyazast. Szerinted miert? En is ott vagyok, a tema sem kevesbe ad indulatokra okot, akkor meg mi lehet a kulonbseg? Csak nem a tarsasag, es a hozzaszolok stilusbeli kulonbsege? Nahat, micsoda veletlen, nem? Ott nem nagyon anyazik senki, igy nem is kell mire ugyanugy valaszolni, ilyen 1szeru. De itt csak ilyen "szellemi toprongy", "címeres tuskó" csocso felek anyazgatnak (mert mast nem is tudnak), alig akad 1-2 kulturalt hangu konzolos, pl. mohus. Ezen kene elgondolkodni, es leszurni a tanulsagokat! Ez a valo vilag, nem az rtl klub! -
Jinchuu #3550 Sajna még nincs, pedig ha jól tudom már 50%-ban kész van a játék. Remélem hamarosan leközölnek 1-2 képet. -
#3549 nincs róla shot? -
#3548 naa...én és a pacman:)))
én nem is válaszoltam neked:) -
#3547 "hogy a "bolcs vezer" sony megmondja mit is lattok tulajdonkepp"
tejóisten:) ezek csak játékok....ha tetszik nyomod ,ha nem akkor nem...
sajna csökken a PC-s játék...ez van...de vannak rá gammák...amiket csak PC-n jó játszani. De a te hozzászólásaidból a PC-nek már rég le kellett volna pipálnia egy GT3-at...és mégnincs ilyen GT verő autós gamma PC-n...es miert??
és nem a Sonyról van szó...hanem a játékgépekről..Xbox PS2 GC...iszonyat mennyiségű és minőségű gamma van jeleneleg ezen konzolokra, soha nem nyomult ennyire a konzol -
#3546 Köszönöm, hogy megtiszteltél a válasszal! Ezért én is megtisztellek egy képpel, amin egyrészről elég kevés a poligon, másrészről viszont tű éles, nem elmosódott, és minden játékok ősapját ábrázolja...
-
Kou #3545 Már ne is haragudj, te a te szavad ér valamit? Mindenkit a stílusából itélsz meg, olyan dolgokat csinálsz ami miatt eldöntik hogy milyen vagy, jösz a textúra szövegeiddel amiben hol igazad van hol nem, sokakat ok nélkűl anyázol, és még neked áll feljebb? Azért gondolkozz el te is egy kicsit magadon, mert ebben a bagázsban, te (és nem csak a konzolosok szerint) vagy a legelvetemültebb barom, többet káromkodsz, cigánozól,zsidózól mint bárki más -
magyar ember 2 #3544 Pont te meg a tobbi anyazos, beszovegelos haverod szava nem er 1 rakas szart se, szal ez nem izgat. Mi is nagyon jot rohogunk rajtatok, megha nem is akartok tudomast venni rola. -
#3543 és ezt magyarok csinálják?vagy mindenki, a magyarok is...
kéne Dakar mod:) -
magyar ember 2 #3543 "Többek szerint te vagy itt az utóbbi idők legnyomorultabb szellemi toprongy férge, egy akkora címeres tuskó, hogy simán ki kéne gyomlálni még az írmagjaidat is a világból."
Uzenem a haverjaidnak, ugyanez a velemenyem roluk.
"szemenszedett, elvakult gyökérséget"
Te igy hivod a tenyeket? Pl azt a kepet amit nemreg raktam be, hogy vegre a konzolosok is lassanak 1 kis minoseget, ne csak a csocso fele rs2 hulladekot? Mi is ebben a hazugsag (vagy barmelyik mas tenyben)? Az hogy nem tamasztja ala az elkepzeleseiteket? Nem a sztalinuzmusban vagyunk, hogy a "bolcs vezer" sony megmondja mit is lattok tulajdonkepp, aztan az ugy van akkor is ha nem. Ki lehet nyitni a szemeket, meg lehet nezni a valosagot! Az anyazas meg mas teszta, mar elmondtam szamtalanszor. Ha valaki nekem elkezd anyazni, en is hasonlokepp valaszolok neki. Pl. Legutobb jott ez a soniq, aztan nagy arccal 1bol azzal inditott hogy beszolt nekem, megnezheted nyugodtan. Megis mit vart, hogy megdicserem erte? Elotte kell gondolkodni, nem utana sirankozni!
-
Jinchuu #3542 Vagy a GT4. :)) -
#3541 sőt...az nálam a "műanyag" -
#3540 "Na jo de valahol a PS2-es es az en kepeim kozott kene eltalalni az egyensulyt..."
na az lesz a PS3:)a nonpluszultra realitás remélem meg lesz...én olyat várok mint a GT3 és concept animjai -
Jinchuu #3540 Hát ja, de a pc-s gamek között sajna nincs ilyen próbálkozás ott minden tű éles, de minek? Nem lesz élethűbb a game tőle, sőt... -
#3539 Racing Legends
modok amiket tudok GT2002\BMW M3\Alfa 147 Cup\LeMans
Keszul hozza Clio Cup meg ilyenek:D -
Kou #3538 Racing Legends
-
#3537 :( tavaly márciusi...Compaq -
#3536 Na jo de valahol a PS2-es es az en kepeim kozott kene eltalalni az egyensulyt... -
#3535 "Na itt mar nem sima textura a fu:)"
wow
ez dög...igazi rücskös,betonos:)semmi "műanyag"..
semmi: tavoli homály, aztán hirtelen tűéeles...
mijez?