89387
PlayStation3
-
#3614 jo csak mas mar vegig tolta az 1-2-3-at fukkra pl en 1 eve:D -
#3613 te is béta teszter vagy? :) -
#3612 Én is (többekközött) ezért imádom. Kb. egy hete játszom (új vagyok még na!), de még közel sincs a vége és ez jóóóó! Nagyon bejön a sokfajta versenylehetőség és a karriermód. I'm addicted... -
#3611 nyihhahhhaaa:DD
-
#3610 Én sokat játszok vele (GT3), nekem nem tűnik egyhangúnak. Egyszóval very teccik. Én meg a Nascar-t hanyagolom mostanában. Ami most játék van a PC-men az a Sim City 4. Atomjó!(Meg néhány MAME játék) -
#3609 Hát azért a versenyek végignyerése és az egyre újabb, jobb megnyerhető autók azért az élettartamát egy kicsit megnövelték SZVSZ nálam! :) -
#3607 Ez érdekes!!
Nekem a GT3 pár nap alatt egyhangú, gépies előrenyomulás volt, görcsös hajsza a pénzért. A célomat (full tuningos CL600) 4 nap alatt elértem, utána már semmi újatt nem hozott a game. A Nascar viszont azóta is megy... :)
-
Jinchuu #3606 Mind1 a lényeg hogy érdemes lesz rá odafigyelni. :) -
#3605 Szerintem elszúrta a címet, helyesen AB2K4. -
Jinchuu #3604 Hmm, ez egész faszán néz ki, mikor jön a game? -
#3602 Nálam az nem mérvadó, hogy hány autót látok. Imádom a Nascar-t is, játszottam/játszom vele elég sokat PC-n -ott aztán van autó autó hátán-, de a GT3 szinte teljesen függővé tett. -
magyar ember 2 #3601 A kepen viszont egyutt volt, ha nem is 160, de egy rakas auto. -
#3600 Választani. -
magyar ember 2 #3599 Ne tolem kerdezd! -
magyar ember 2 #3598 Ez azt jelenti hogy elfogytak az erveid? -
#3597 mmuuuhhhhaaaaaaa!!!! :)))) PC!! hihihihihi!
Most ennek mi értelme van, te magyarember????? :)) -
#3596 Éljen a KONZOL!!! :)
(meg a PC is! LOL :) -
#3595 Mondták már, hogy reménytelen eset vagy? -
magyar ember 2 #3594 Valasztani, vagy 1szerre annyi van a jatekban a kepernyon is? -
magyar ember 2 #3593 Elhinnem amig nem latom az ellenkezojet. De a kepek nem ezt tamasztjak ala. Persze lehet felmutatni jobb kepeket is rola (ha van), mi is azert rakjuk be a screenshotokat. Tenyleg, azokat akkor mi alapjan fikazzzatok, hiszen mondhatom azt is hogy a valosagban 1000szer jobban nez ki? -
#3592 160 -
#3591 Ugyanmár, te egy elvakult konzolos lémer fasz vagy! -
#3590 Khmm... csak csendben jegyzem meg, hogy a GT3-ban 100valahány (Asszem 130 a vége, de javítsatok ki ha tévedek) autó közül lehet választani. -
magyar ember 2 #3589 Odairtam hogy tisztelet a keves kivetelnek. De ha magadra vetted, biztos nem alaptalanul. -
#3588 Mondjuk nekem elhiszed, hogy tényleg szebb? Nem képek alapján mondom, mindkettőt teszteltem... -
magyar ember 2 #3587 O lehet, de meg 1 paran irogatnak ide rajt kivul is. AZert mert nem minden percben ernek ra megcafolni a kamuitokat, meg itt vannak, es kifejezik velemenyuket. Csak vissza kell lapozni. -
#3586 Persze, minden konzolos szellemi rokkant, ellentétben veled, a megváltóval. -
magyar ember 2 #3585 A gyakorlat azt mutatja megse. Nem 1szer elofordult hogy az illeto is csak akkor vette eszre amikor felhivtam ra a figyelmet. -
magyar ember 2 #3584 "polforumba nincs anyazas? :D LOL miegis miert lettek kitiltva az altlanos bol? :D"
Nemtom, en mar csak a polforumba neztem be. Ott pedig eleg csak benezned, magad is lathatod hogy hanmy anyazas van. 1-2 persze elofordul, neha felbukkannak ott is a gunman fele mas neveben irogatos barmok, de amint eltakarodnak, az is megszunik. Ossze lehet hasonlitani a 2 forumot. Amig ott az emberek mar felnottek, tudnak vitatkozni, ervelni, addig ide csak a csocso fele szellemi rokkantak jutnak (tisztelet a nagyon keves kivetelnek). -
Jinchuu #3583 A hozzászólásokból ítélve itt egyedül te képviseled ezt a nézetet senki más, a pc-s haverjaid azért elismerték hogy igencsak szép volt az amit láttak. -
magyar ember 2 #3582 "és az az igazság, hogy az rs2 textúrákban is szebb"
Akkor nezd meg ujra azokat a kepeket!
"mert a berakott képek alpján neked egyforma"
Ha 1szer az, akkor az. Pedig csocso azert rakta be ezeket, mert azt hitte van kulonbseg koztuk, akkor meg alkalmasnak laccottak bizonygatasra?
"hiába bizonygatja több ember (többek közt és is) hogy ég és föld a kettő, te akkor sem hiszed el"
Megis kinek kene elhinnem? A version es a csocso fele viccembereknek? Mar reg leirtak magukat, szavahihetoseguk nulla, hogy is lehetne komolyan venni oket. En csak a valosagban hiszek, nem a sony reklamokban.
"na ezekből alaúlak kia dúrva anyázások, holott elég lenne annyit mondani, hogy biztos..."
Ez mar viszont a ti bajotok, hogy ervek fogytan csak ezzel tudtko jonni. Sajat magatoknak keritek ki a hasonlo anyazos valaszokat. De akkor meg mit csodalkoztoko? -
#3581 miről beszélsz??? még a többiek is beismerték, hogy szebb az rs2, egyedül te nem vettél tudomást erről. kifejezetten emlékszem, hogy még CDV is elismerte. -
magyar ember 2 #3580 ""amikor meg mindenki kirohogi a gagyit"
Hát az a mindenki egyedül te voltál"
Meg a tobbi PC-s is, akinek egybol szemet szurt a hulladek. Oket miert nem akarod eszrevenni, pedig itt vannak? Mert az mar nem teged tamasztana ala, mi? -
magyar ember 2 #3579 "nem látsz, vagy mi?? mohus az elöbb linkelte be a wrc-t."
Jacek meg a PC-s megfelelojet, megse akarjatok eszrevenni, folyton csak nyomjatok a suket dumat hogy "holvanilyenpcn?". -
Jinchuu #3578 De ha nem írnál neki vissza akkor egy idő után magától abbahagyná az anyázást, ugyis mindenki tudja hogy azokat nem te írtad. -
#3577 polforumba nincs anyazas? :D LOL miegis miert lettek kitiltva az altlanos bol? :D
az hogy nemsok anyazast latsz a cutter miatt van :D -
Kou #3576 Jah, csak ha nem anyáztad volna lehet hogy nem kaptál volna több oldalnyi anyázást.. -
magyar ember 2 #3575 Kaptal. -
#3574 "csocso belinkelt egy rakas kepet errol es az rs1-rol, ami szinte ugyanugy nezett ki"
Hát igen, a ps1-es gt1 is "szinte" úgy néz ki, mint a ps2-es gt3. Szinte. -
magyar ember 2 #3573 De ez nem mindenkin segit, lasd nicktolvaj gunman baratunk. Nyilvan azert anyazgatnak, mert azt hiszik az a legnagyobb sertes, ezert oket is az bosszantja legjobban ha ilyen valaszt kapnak. Engem nem erdekel, en lazan elkuldom az anyjaba ha igenyli, aztan majd felbosszantja o sajat magat. Aki masnak vermet as...