89387
PlayStation3
-
#9573 Bocs nem neked akartam hanem nexus-nak. -
#9572 És akkor?
Nem értem, hogy mire válasz ez....? -
Dave0092 #9571 onan hogy mcrae egy hires ember...
ps1 en a cmrae 2 se volt arcade....
és haveromné a 4 se volt az
valszeg a 7 se fog átmenni arcadeba -
Dave0092 #9570 most tervezik... -
#9569 no comment -
#9568 nembeszélve arról hogy a két játék képi világa olyannyira elüt egymástól hogy tényleg semmi értelme:) -
turho #9567 Igen, ez kb. a Mario és a Castlevania összehasonlításával ér fel így...Más stílus, más történet, más designer, más kiadó. És mindkettő igencsak baszottxép :) -
#9566 nem értem ezt az MGS vs crizist:D teljesen más kaliberű játékokrol van szó! unalmukban már nem tudják mit mihez hasonlítgassnak:DDD az MGS kb felfog érni egy mozifilmel:) ps2-n már bizonyított kojima -
#9565 Hát má bocs de nekem crysis jobban teccik. -
#9564 hát hja MGS büntetni fog ismét:) -
#9563 LAttal mar videot rola,mert en neztem es arcados sajnos az autok mozgasa!! :( -
#9562 Ja és tudja valaki, hogy milyen zene megy a fenti GT4 videó-ban????
Az legyenszíves bökje be nekem a címet.... -
#9561 Srácok!
Léteznek Tekken filmek?????????? -
#9560 A crysis és mgs4 más gépre van és más stílus, ebben természetes, hogy a metal gear a jobb számomra is, mert én már undorodom a sok FPS-es szemétkupactól.... -
#9559 Le kell szedni emu-t hozzá.....a felmásolást meg minek, ha lemezről is megy? -
Dave0092 #9558 a lemez helyére rakjál be egy gyémántvágó lapot... -
1zeusz #9557 hi
valaki segítsen plíííz
haverom vett ps3mat de foggalmunk sincsen hogy hogyan kell elindítani vele ps2 játékokat. asse tudjuk hogy kell felmásolni meg ilyenek. a ps1 játékokat viszont simán elindítja.
valaki legyen szíves írja le részletesen hogy mit is kéne csinálni
előre is 1000 thx -
#9556 Jöttem megint hájpolni. Egy kis összehasonlítás amiből kiderül, hogy a "hazug" Sony és "söpredék" fejlesztői az exluzívokkal, hogy "átbaxják" a népet!;)))
Heavenly Sword: Ilyere volt tervezve(2005) és ilyenre sikerült(2007)!;)))
Crysis vs. MGS4
Húbameg!;)))
A Crysis a MGS4-hez szerintem úgy viszonyul, mint egy 2-3 éves játék egy újhoz (szubjektív!). -
#9555 Öldd meg az össze Dark Aeont. -
1zeusz #9554 hi
valaki segítsen plíííz
haverom vett ps3mat de foggalmunk sincsen hogy hogyan kell elindítani vele ps2 játékokat. asse tudjuk hogy kell felmásolni meg ilyenek. a ps1 játékokat viszont simán elindítja.
valaki legyen szíves írja le részletesen hogy mit is kéne csinálni
előre is 1000 thx -
#9553 Te már egy téjlerből vágod az irányítást!!!!!!!!?????????
Akkor a resident 5 nek milyen irányítása lesz???
Meg tudnád mondani, hogy jobb lesz-e mint a 4-nek, vagy olyan lesz, mint az első3 rész??? -
#9552 Szerintem semmiben...max az angol... -
Eretnek #9551 Bár ez alapján magyarországon kéne a legolcsobbnak lennie..halál a forgalmazókra -
Eretnek #9550 ox köszi
nekem is drágának tünik -
Dave0092 #9549 ez arcade? soha... -
#9548 Igen ez igeretes grafikara ,de ha arcade lesz ,akkor kuka! Marpedig ha grafra gyurnak ,akkor fizikara nem marad idejuk tuti!! :( -
#9547 tudom én is olvastam
és az még mindig több eladott gép ott mint a németeknél ;) -
Papesz #9546 Nagyobb volt a kereslet. 82%-al esett vissza az eladás a premierhez képest a múlt héten. -
#9545 Kolinmekré:Dört
Lezúzza a Motorstormot-é,ha másba nem jácchatóságba biztos.
Kolin tréler -
#9544 angol ebayt azért sem ajánlom ps3 vételnél mert...
1. nagyobb a kereslet ott a ps3-ra mint a sógoroknál, ergo ott drágább
2. kevesebb a Mo.-ra is szállítható darab
3. drágább a szállítási díj
inkább keress egy németül jól tudó ismerőst ha komolyan rászánod magad a vételre...
(azért mégse mindegy hogy 130ezer vagy 165ezer) -
#9543 A PS3 játékokon nincs régiókód. -
Eretnek #9542 ya azért kérdeztem köszi...
és a játékoknál nincs ijen régio kód? -
Kraptor #9541 Csak a konektor más. Lényegében csak simán egy PCs tápkábel kell ami jól van szigetelve és kész -
#9540 Nem kevered véletlenül a japán és észak-amerikai gépekkel, ott ugyanis a 110 voltos hálózat miatt másféle a tápkábel csatlakozó feje (kisebb, mint az itthoni), de mivel a táp univerzális, ezért csak egy az itthoni konnektorba passzoló kb. 300 Ft-os tápkábel kell. -
Eretnek #9539 tyü ezt köszi én is onnan akarok venni
azt nemtom hogy a szabványok mennyire másak..mondjuk angliában asszem más konnektor van meg talán a tv szabvány is eltér..nemtudjátok esetleg angol ps3 mennyire más?
németül nemtok :) -
#9538 megkérdeztem a Sony Hungária-t, hogy a külföldön vásárolt PS3-ak garanciáját itthon is lehet e érvényesíteni, ugyanis ezzel nem voltam teljesen tisztában...
ezt a választ kaptam:
"Köszönjük levelét.
Magyarországon 1 évig érvényesíthető minden olyan (hazánkban is forgalomban lévő) termékre a garancia, melyet az Európai Unió valamely tagállamában vásárolt.
Így természetesen a Németországban vásárolt PlayStation3 készülékre is 1 év garanciát vállal a Sony Magyarországon.
Üdvözlettel,
Földi Edina
Ügyfélszolgálat
Sony Hungária Kft.
1023 Budapest,
Árpád fejedelem út 26-28.
Tel.: +36-1 346-8288
Fax: +36-1 346-8225"
azért is kérdeztem meg, mert a német ill osztrák ebay-en (hozzánk képest) nevetséges árakon lehet hozzájutni a géphez
530€-ért (~130ezer Ft) már hozzá lehet jutni bontatlan, számlás, vadi új EU-s masinákhoz (20-30€ körül van a szállítás Mo.-ra) -
#9537 Mivel nincs benne semmi, csak a smiley....viszont azt nem rejti el. -
#9536 Tök jó ez az IE7;)))
Nemtom kijelölni, M$ succks!!! -
#9535 Cső elnéztem a dolgot és a PENANCE nevű szörnyet még én sem láttam.....
Az a kérdésem lenne, hogy hol tudok vele összefutni, vagy pontossabban hogyan???????? -
#9534 Jah én is élőben vagyok szebb....ha látnád az igazolványképemet....
Saját felelősségre!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Élőben meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!