89387
PlayStation3
-
#9613 Szerintem egy vadászós játék lesz....
Fogalmam sincs, hogy ezt vajon miből találom ki, de szerintem olyan lesz mint pl ami a ps2-re is van vadászolós gém....csak ott erdőkben mászkálhattál... -
#9612 Én tőlem screensaver is lehet!
Még annak is elnézegetném!;))) -
#9611 Szerintem valami fotós játék lesz! Amúgy ha a graf olyan lesz ,mint a videoban,akkor nem lesz vele gond! -
#9610 Jah, csak még azt se lehet tudni, hogy eszik-e vagy isszák. -
#9609 Iszonyatdurva játék....
Afrika -
#9608 Van választás ha külföldről rendelsz egyet... -
#9607 Persze a 720p-t megy 1080p-re és ráadásul az 1080p- még fel tudja 2600p-re is nyomni.... -
#9606 Ez sajnálatos. Az európában kiadott gépek butítottak és drágábbak az USA-ban illetve Japánban piacra dobott gépeknél. Ehhez képest négy hónappal később férhettünk hozzá. Ráadásul nincs választási lehetőség senkinek, mert csak a drágább verzió hozzáférhető. Bravó Sony! -
tyrant71 #9605 ez ebben a formában nem igaz
1.60-as FW se visz minden PS2 játékot
-
#9604 Ha nincs a PS3-odon net, akkor le kell szedni az 1.60-os frisítést (kb 100MB).
Rárakni egy pendrájvra, egy PS3/UPDATE (nagybetű fontos) könyvtárba.
A settingsnél elindítani a frissítést. Ha lement és újraindult akkor már viszi a PS2 játékokat.
-
#9603 Sose fogom neked ezt elfelejteni!;))) Ez egy kib@ állat gépezet! -
#9602 /irigykedik
de már nem sokáig:D -
#9601 Az a baj, hogy én sem találtam sehol
Tejföl: a teszt írója biztos tudja a választ. -
#9600 Valaki végig vitte már a Resistance-ot? Arra volnék kíváncsi, hogy hóeséses pálya után sok van még? -
#9599 Könnyen lehet.... -
Kraptor #9598 PS3 felkonvertálja a sima DVDket 720p re? -
#9597 Cső honnan tudnám leszedni ezt a számot, mert nem tudtam sehol megkeresni.... -
#9596 Szerintem meg a warezkodás nem megy neki... -
#9595 Én sem fogok NEXUS6-nak megbocsátani mert nekem nem vett 1 gépet sem.... -
#9594 Van egy kompatibilitási lista, hogy mit visz és mit nem. De ha már vett egy ps3-at, akkor talán vette vele egy játékot is gondolom. Azt biztos indítja. -
#9593 Sosem fogok megbocsátani magamnak... remélem azért Te meg tudsz majd -
1zeusz #9592 hi
valaki segítsen plíííz
haverom vett ps3mat de foggalmunk sincsen hogy hogyan kell elindítani vele ps2 játékokat. asse tudjuk hogy kell felmásolni meg ilyenek. a ps1 játékokat viszont simán elindítja.
valaki legyen szíves írja le részletesen hogy mit is kéne csinálni
előre is 1000 thx -
Jimanszky #9591 üdvözletem Nexus!!!!ha feltetted a Linuxot kérlek írj,mer a fa..om kivan már h ilyen béna vagyok h nem tudom felrakni:S -
#9590 Kötönöm.... -
#9589 welcome to the club... -
#9588 Kösz verimacs!
Minnél előbb megpróbálok valamit összehozni!
(És kösz a sok "támogatást" is, ami nagy lökést adott hogy elhatározzam magam;))) -
#9587 Grat :) Egy Linux-tesztet szívesen vennék a PS3 Linux topikba :) -
#9586 Jó neked!"irigykedik" -
#9585 Háj M-berek!
Immáron nem csak lélekben vagyok a klub tagja!;))) -
#9584 Fiber Optics (Sun Paulo Mix) - Quadra -
#9583 Nekem megvan a motorstorm,a grafika penge,de mint játék....xahara.
Ha a Colin is ilyen fosch lesz akkor a programozók szopogassanak Gnú bogyókat a tűzőnapon. -
#9582 Hát ehhez meg én gratulálnék. :) -
#9581 Láttam azt is! -
#9580 Azért mert a MGS4-et egy hardver-re optimizálják... -
#9579 Ez valóban kemény cucc volt, de nézd meg a 3.részben azt a nagy tavat, amiben a krokodilok vannak és esik az eső..... -
#9578 Ja nem gond....
Csak először nem tudtam hová tenni... -
#9577 ja én várom a crysis-t majd egy két múlva lehet lesz alkalmam jáccani az mgs-el is bár én nekem a második rész se mert én inkább fps párti vok.
-
#9576 Írtam én is hogy szubjektív a dolog.
A képek minősége között is jelentős eltérés van.
Nagyon jó kis game a Crysis, de én azt érzem, hogy az MGS még is évekre van elötte. Egyszeűen már nem megszámlálható számú poligonból álló kis origami alakzatok mozognak a képernyőn. A Crysisnél viszont még van ilyen fílingem.
De majd meglátjuk ha kijönnek.;)))
-
Jimanszky #9575 SZIASZTOK!
NEM TUDTOK VALAMI OLCSÓ 20 COLLOS WIDESCREEN MONITORT?VAGY INKÁBB GYŰJTSEK HD TV-RE?CSAK JÁTÉKRA KELLENE MEG FILMNÉZÉSRE. -
#9574 Mgs mindíg büntet,nekem már az intrójaitól borsózni szokott a hátam az izgalomtól!
Ha jól emlékszem a második rész intójában volt amikor egy hídon esőben sétálgatott Snake,cigivel a szájában és hirtelen jött egy akrobatikai mutatvány"hogyan kerüljünk gyorsan, magasról egy hajóra"! :)