89387
PlayStation3
-
Marko001 #9733 CRYSIS lehet hogy pc-n szebb lesz, de ahhoz olyan gép is kell. Aki nem csak alkatrészt cserél az nem ússza meg 350 alatt... -
#9732 Sajna az a gáz, hogy azokban a stílusokban amit szeretek (szimu, stratégia) már PC-n is csak alig van értelmes dolog, újdonság se sok.
Az meg hogy egy sima stratégia is erőművet követel (lásd CivIV, GalCiv2) a szimukról nem is beszélve (LockOn). Akad, döcög, fagy, ahogy mondod, és még ronda is. Na kösz.
Rómeó ide Rómeó oda, egy időre jegelem a PC-m fejlesztését.
"Mellesleg kiváncsi leszek, hogy mi különbség lesz pl.. Crysis PC és Konzol változatban....?"
KB 2 év.
Mire kegyeskednek Boxra portolni. PS-re meg nem hiszem, túl messzire ér az M$ keze.
-
#9731 Imádkozom érte, hogy ezt legalább te ne vedd már komolyan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem senki nem hiszi az, hogy ha a konzoloknál több magot pakol egy otthoni PC-be, akkor az attól még jobb vagy olcsóbb lesz....
Vagy eltűnnek a hülye hibái....
Visza-compatibilitás-akadozás-fagyás-szaggatás........
És még sorolhatnám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A megoldás mi??????????????
Hát vegyél 80-100e-ért egy gépet, ami mindent tud a játékokon kívül, és mellé egy NextKonzol-t..............
És csinálj exel-t meg word-öt olcsó pc-n és jáccá konzolon!!!!!!!!!
Ennyi!!!!!!!!!!
Ha valaki nem bírja ki pc-nélkül.....
Mellesleg kiváncsi leszek, hogy mi különbség lesz pl.. Crysis PC és Konzol változatban....?
Mert szerintem egy hangyafasznyi sem!!!!!!!!!!!!
Csak mindenki nyomja, hogy "hú basszátokmeg még PS3-on sem fog futni"....
A nagy lófaszt szerintem még az X360 is lazán kirázza magából.... -
#9730 Pont ilyenre gondoltam;))) -
#9729 Szerintem valami ilyesmi kék lesz, ha lesz.
-
SlickAdam #9728 Hát pedig én fehéret szeretnék majd... -
#9727 Ha kijön a bugatti (királykék) metál, akkor a feketét lecserélem!;))) -
#9726 Tavaly még az E3-on mutattak egy ezüst verziót is ezüst SIXAXIS-szal, de akkor már nem volt látható a fehér, talán a nyár folyamán bejelentik, hogy jön a fehér és az ezüst verzió is, azután a pink, a kék és az arany színű kivitel is (arany metál). -
#9725 És akkor a napi pozitív hír:
Az új AceCombat nem igazi x360 exkluzív, csak úgy nevezett timed exclusive, vagy is előbb utóbb jön a PS-re is.
És ráadásul ugye, nagy átlagban ami utóbb jön, az jobban is sikerül!;))) -
#9724 Ez a Romero a Daikatana óta fejlesztett már valamit?
Ez amolyan a pályaszéléről történő bekiabálásnak tűnik.
Ha a Romero ír nekem a PC többmagos i86 procijaira egy olyan szinten álló progit, mint a Resistance, vagy a GTHD, na akkor elkezdem komolyan venni. És esetleg megfontolom, hogy megint ráköltök pár 10 ezeret a PC-mre. -
#9723 Nekem is ez ugrott be!!!;))) -
SlickAdam #9722 Emberek! Amúgy csak fekete színben kapható a PS3? Régebben eleve 3 színben mutogatták a reklámokat... -
SlickAdam #9721 A végén tetszett a felirat: "Coming Never"! -
#9720 ez hülyeség
a konzolok nem fognak eltűnni :)
-
#9719 Én is arra gondoltam :-D -
#9718 Bírtam a videóba, mikor 360-nál mutatták, hogy világít a power gomb zölden...ott berakta volna, ha 3 ledes hibajelenséget :D LOL :D -
#9717 LOL! Ezt láttátok már? -
#9716 És ha szabad tudnom miért? -
#9715 -
#9714 Ahogy én tudom az elmúlt 4-5 hónapban nem került nyilvánosságra, olyan általános, sok gépet érintő meghibásodás, mint túlmelegedés, lemezkarcolás, meg ilyenek.
A Sony szerintem a PS3-mat is olyan szinten fejleszti, mint az előző konzoljait. Ha a típusszámot nézzük, az európai a 4. változat lehet. Lényeges fejlesztések eltérések is lehetnek az egyes sorozatok között, a tipikus meghibásodások is mások lesznek, de mivel általánosan nagyságrendileg magasabb gyártástechnológia áll a PS3 mögött, az X-szel szemben, ezért sokkal kisebb az esélye, hogy hibás gépet fogsz ki. -
#9713 -
-
#9711 Kira![Nem akar flémet indítani] -
SlickAdam #9710 Én azt szeretném megkérdezni a jelenlévőktől, hogy hallott-e már valaki, neadjisten tapasztalt-e már valaki bármiféle meghibásodást a PS3-al kapcsolatban? Én egyáltalán nem, csak gondoltam megkérdem, mert anno (vagy még ma is) a fostalicska XBOX360-nál voltak gondok szépszámmal (fagyás, eltorzult grafika, ...)... -
Kraptor #9709 Én úgy értettem, hogy a többi FPSben van valami kis fejtörő, kapcsolók, bonyolultabb dolgok, stb míg Resistanceban csak gyiklani ezerrel. -
#9708 >lőni gyilkoni kell és ennyi, semmi több csak nyírni mindenkit akit csak látsz
Öööö, ahogy mondod, a nyelvemen az ilyen stílusú játékok neve... Ööö, izé...
megvan ez egy FPS, nem?
Amúgy az F1-nél hiányzott nekem legjobban a rezgés, és ahoz képest, hogy azt kajtattam több helyen, az kötött le legkevésbé (én is a Resistance, F1, Motorstorm játékokat szereztem be a gép mellé). A Motorstorm hangulata eszméletlen jóra sikeredet, igazi jamboree :) De nehogy azt mond, hogy az nem is annyira jó játék, mert csak körözgetni kell benne! -
#9707 most olvastam még idén lesz FFXIII demó :D -
Kraptor #9706 Resisitance azért annyire nem jójáték. nem rossz de nem egy egetrengető. Fegyverek szerintem elég jóra sikeredtek, grafikával sincs akkora gond az eleje elég béna mondjuk késöbb sokkal jobb lesz de, a stílus az hent és a hent alatt azt kell érteni, hogy lőni gyilkoni kell és ennyi, semmi több csak nyírni mindenkit akit csak látsz. Végül is nem rossz, de engem annyira nem köt le, mondjuk lehet, hogy ez azért is van mert még most se tudtam megszokni igazán az irányítást. Engem jelenleg F1 demo köt le a legjobban.:)
Ténlyeg, Kraptor a felhasználóm ha valaki fel akar venni. -
Jimanszky #9705 helyes -
#9704 Most meg müködik. -
#9703 Az iskoláját, valamiért eltünt az ékezetes betük bevitelére szolgáló tábla, hiába nyomom meg a bal oldali ravaszt.
Nem tudja valaki hogy lehet visszahozni? Már mindent végignéztem, és multilingualra van a karakterkészlet is állítva. -
#9702 Elég enyhén fogalmaztál... -
#9701 Olvass vissza egy kicsit a hozzászólások....ban -
kangoo #9700 köszi
-
#9699 Szerintem, ha nincs más, és csak játékra használod, akkor feltétlenül érdemes.
Amúgy, persze hogy egy HDTV ezerszer jobb lenne.
De előnyei is vannak, pl: alapból bekapcsolt, teljesképernyős AA;))) Értsd mindíg összemosssa a képpontokat, így nem annyira pixeles, mint pl az LCD. Na jó ez csak vicc, de ahhoz képest, hogy egy LCD monitorhoz/tvhez képest mennyivel rosszabb a felbontása, ez az összemosási hiba még jót is tesz.
Amúgy a sima tv sokkal több szín megjelenítésére képes (gyak bármennyi), mint az LCD, és a gyors mozgásoknál az utánhúzások is kissebbek. -
kangoo #9698 NEXUS6! Milyen képet ad a tévéd? Egy 10 éves 4:3 arányú tévére szerinted érdemes rákötni a gépet?
-
#9697 Szerintem is jó kis gém a Resistance. Sajnos elég speckó lett a gfx és ez tényleg nem mindenkinek jön be.
Egyetlen olyan dolog zavar, ami nagyon árkádossá teszi az egészet, hogy a lövedékek kb 100 km/h sebességgel mennek, vagy még annyival se.
Ha ilyen lassúak lennének a valóságban biztos leesnének útközben;))) -
Jimanszky #9696 én Jimansky vagyok:) -
#9695 Srácok leírhatnánk a nevüket és felvehetnénk egymást a kedvencek listájában . hátha lehetne valami gamet tolni multiban online .
Én acc neveim ariel , és Rigel . az egyik a magyar a másik az "angol" acc.
játékok F1 C.e , Motorstom, és a Resistance . Ha valakit érdekel vegyen fel ismerösők közé .
ui: Távirányitót hogyan kell üzembe helyezni ,mert megvettem , megtaláltam a menütben ,hogy registred Bluetooth remot device , ekkor kér hogy egy start vagy entert nyomjak de nem történik semmi . Elemet már cseréltem. -
#9694 Jaja, jó is az :)