89387
PlayStation3
-
Dave0092 #9533 teccik, de képekről ocsmány... -
#9532 Én is később visszafelé, mikor már meglesz a Resident vagy Silent Hill 5 is....vagy Alone in the Dark 5 -
#9531 Hát igen, király kis game lesz, már alig várom, tuti megveszem! -
#9530 Én azt mondom, hogy ne képeket nézz, hanem mozgás közben...
Én eljáccanék azért vele.... -
#9529 Én meg aszt hittem hogy most jött be magyarországra?! -
Dave0092 #9528 ha ere aztmodnjátok hogy csodaszép, akkor elég kevés képeket láthattatok játékokrol.... -
#9527 sztem te vagy siralmas ;) -
partizan182 #9526 Igaz, az első Lair képeken csak tátottam a számat (renderminőség), itt azért látszik már, hogy annyira azért nem lesz szép (gyönyörű lesz, nehogy félreértsetek, de az első képek jobbak voltak).
Mondjuk engem kicsit zavar, hogy az utolsó fűszálon is bumpmapping van (már a Kameoban sem szerettem), és van néhány csúnyácska is az új shotpackban, de az alsó szörny tényleg lenyűgöző. -
#9525 nekem bejön :) -
Kraptor #9524 Ja, valahogy ezek a Lair shotok nem olyan szépek. A régebbiek sokkal jobban néztek ki. -
Dave0092 #9523 nemtom, lemetnettem, neme rossz az iie7 avgy vmi, de igyse teccik, nagyobb fény esik a szörnyekre, mint a földre -
#9522 Az biztos, hogy egy normális framerate mellett, egy minimum japó minőségű animációval (ez még kérdéses) ez odabasz majd sokmindennek! -
#9521 Te amúgy tistában vagy azzal, miket beszélsz????? Mi mosott? Mi szögletes? Biztos, hogy ugyanabban a dimenzióban járunk? Ez a játék durva szép még képeken is, milyen lesz élőben??? -
Dave0092 #9520 hát vanank sokal szebbgémek is ps3 ra...
és nema zért irom mertr irigykedek hogy nektek van meg stb....
ez a vélmeényem
nézf emg az első képet, a textura mosott....
a 2. meg szögletes szar -
#9519 Hozzáteszem engem a Shadow of The Colossus-ra emlékeztet a grafikai stílusa és a színvilága. -
#9518 Húúú, bazzeg. Ha neked ez siralmas, akkor mi a jó? Bár az a véleményem, hogy csak azért mondtad, hogy mondj valamit... -
Dave0092 #9517 sztem ez siralmas, nem fikázok, csak ez a véleményem -
#9516 Lair
-
Papesz #9515 Rosszul hallottad. Vagyis mégsem, hiszen ez volt a szöveg, amivel eladták a mozgásérzékelőt.
Valójában azonban a Sonynak esze-ágában sem lett volna kiszedni a rezgést, hanem nyer pert az Immersion. -
#9514 Én úgy hallottam hogy a vibra zavarta az irányitó egységet , és nem is fértek el egymástól . Pont tegnap néztem és a hely meglenne ahol a ps2 ben a wibra motor volt. -
Papesz #9513 22 és fél millió dollárt fizet a Sony az Immersionnak három évre. -
Papesz #9512 Egyébkén jelenlegi állás Ps3 fronton meglátásom szerit:
-majd lesznek rá jó játékok.
-majd lesz kiforrot online
-majd lesz gyorsan működő linux
-majd lesz rezgés az irányítóban
-majd lesz árcsökkentés
Konklúzió: Majd veszek.
-
#9511 Telepjaro :))
Nem inkabb terepjaro!! :)) -
Kraptor #9510 Ez jó is meg nem is mert akkor megint kell venni majd vibris kontrollert a mostani meg kuka:(:( -
Kraptor #9509 Ezen nem tudom mi a meglepő. Mon egyszerűen nics akkora kereslet, hogy ilyen játékok/sorsolások dögivel legyenek és itt nem az érdeklődésre gondoltam:) -
#9508 hali
miért nem tudok regelni a play b3yondon? v csak én nem látom a registration gombot? :S
assassin's creed honlapján van egy banner h lehet nyerni ps3at, rányomtam regeltem, aztán=>
ja a korral nincs baj, magyarul mi kivunk zárva a nyereményjátékból. jófejek, bár gondolom keletebbre is kivannak zárva....unió mi? -
#9507 bocs az én agyamban működik az automatikus helyesírás-korrektor :D Komolyan észre se vettem a hibát... -
#9506 3 éves szerződést kötöttek immersionnal, nemtom hány milkát fizettek, úgyhogy lesz vibri ^^ -
partizan182 #9505 Nemrég egyeztek meg az immersionnel, az új GTHD demóban már van is FFback támogatás. Nincs még semmi bejelentve de szerintem ez csak idő kérdése... -
Kraptor #9504 Itt mindenki szidja az online részét a PS3nak. Boxnak nem láttam még az online részét de a Wii online részénél sokkal jobb. Szerintem rezgész viszont nem lesz a kontrollerben mert az valami jogi vita miatt lett kiszedve nem amiatt, hogy nem megy bele rezgés + motion sensor. -
#9503 Hahó, még mindíg nexus vagyok!!!!
Engem nem Igornak hívnak!;))) -
partizan182 #9502 "Viszont a legeslegelső mondatodat akkor sem értem, pedig esküszöm, elolvastam vagy hatszor. :)))) "
Jogos, egy "n" betű lemaradt. Szal az igore ignore akart lenni. Mea culpa.
"Öööö ez most dicsekvés, vagy valami hibádnak a beismerése?"
Ténykérdés. Netre a PC/Mac való, ez egy ideig így is marad. Szigorúan SZVSZ, mielőtt valaki a torkomnak ugrana.
Linux:" De majd optimalizálják és akkor nem lesz gáz." Úgy legyen, fő az optimizmus.
"Bakker itt senki nem tud számolni? 4.5 hónap!"
Olvasd el mégegyszer, nem azt mondtam h 6 hónapja van ps3, hanem hogy ez a ps3 6. hónapja (igaz még csak az eleje). Nov dec jan febr márc ápr, ez akárhogy is nézzük a 6. Becsapós elismerem.
"Én láttam már igazi HDTV-t, olyan mint a mozi, csak jobb!"
Juhú, örüljünk. Nekem meg már egy éve van otthon, nem olyan mint a mozi, de tényleg jobb. :)
"Ez a fórum a PS3-ról szól, arról hogy miért érdemes ilyen gépet venni, nem pedig arról, hogy miért nem. "
A fórum neve Playstation 3, és nem a "Playstation 3 imádók zártkörű klubja". Minden konzolnak vannak hibái, az hogy leírjuk még nem feltétlen rossz dolog.
Egyébkén jelenlegi állás Ps3 fronton meglátásom szerit:
-majd lesznek rá jó játékok.
-majd lesz kiforrot online
-majd lesz gyorsan működő linux
-majd lesz rezgés az irányítóban
-majd lesz árcsökkentés
Konklúzió: Majd veszek. -
#9501 "Kis fika, aki érzékeny az ilyesmire az igore."
Ez szerintem neked szólt. -
#9500 OK, akkor a 4-5 hónapnál maradva, emlékezz vissza, PS2-re mennyi játék volt: azt tudom, hogy én nagy kínszenvedések árán beszereztem egy Dinasty Warriorst. Másról akkor még nagyon nem is hallottam. Ja, de a Ridge Racer már akkor is kinn volt :)) -
#9499 Erre van egy jó sztorim. Mármint hogy nem lehet kontrollerrel játszani. Hidd el, ha megszokod, sokszor használhatóbb, mint a bil+egér kombó. Soha nem felejtem el, mikor a SW Battlefrontban bucira aláztuk a PC-s kollégákat. Kapkodtak szerencsétlenek a fegyverváltás, meg egyéb gombok után, nekünk meg minden ott volt egy helyen.
Mellesleg ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor nézd meg a Resistance dobozán: ha rajta van, hogy keyboard vagy mouse támogatás, akkor játszahtod úgy. Ha nem, akkor viselkedj konzooshoz méltón és játszd kontrollerrel. -
#9498 OK de itt az volt a lényeg hogy kevés a játék nem és azt nem csak nekünk gyártják.Tehát ahogy nexus mondta 4.5 hónap. -
#9497 Bocs, de nálunk csak fél hónapja. Engem ez érdekel, nem a világviszonylat. Ha innentől számítva hat hónapig semmi nem lesz, el lehetek keseredve. De biztos vagyok benne, hogy fél év alatt már úgy el leszünk látva anyagokkal, hogy válogatni sem tudunk majd.
Partizan: a netes dologban igazad van, én ugyanígy vagyok pl. a Linuxal is konzolra. Szerintem felesleges. Viszont a legeslegelső mondatodat akkor sem értem, pedig esküszöm, elolvastam vagy hatszor. :)))) -
#9496 "Valóban, várható hogy a jövőben használható(bb) lesz. Más kérdés, hogy sosem értettem azokat akik konzolon akarnak netezni, Wii-m is van otthon, sosem fordult meg a fejemben hogy azon netezzek..."
Öööö ez most dicsekvés, vagy valami hibádnak a beismerése?
""A Linux szintén."
Ez is így van, viszont 256 mega rammal nem lehet sajna csodát tenni. Nagyon sokáig töltődnek jelenleg a progik, lassú az egész..."
Gondolom saját tapasztalat.
Amúgy 256 MB ram kb 200MB-al több mint amire egy átlagos otthoni használathoz szükség van. Más kérdés hogy fikák a progik. De majd optimalizálják és akkor nem lesz gáz.
""Játékok lesznek, mindenki csodát vár fél hónap után?"
A ps3-nak ez most a 6. hónapja, ideje lenne valami említésre méltó is (tudom, motorstorm)."
Bakker itt senki nem tud számolni?
4.5 hónap!
Májusban Lair, meg szépen jön a többi exluzív is, a multikról nem is beszélve.
""Blu-ray filmek? Minek? "
Ott a pont. Viszont attól még ki kell fizetned a feature-t amit sosem fogsz használni."
Erre mondom én is, hogy aki nem jár vidékre az mi a somnak vesz telepjárót?
De persze mások meg járnak, és pont emiatt nem kéne általában fikázni a telepjárót ugye.
Én láttam már igazi HDTV-t, olyan mint a mozi, csak jobb!!! Ha nem szeretsz moziba járni, hanem megelégszel hogy az agyontömörített avikat nézzed akor igazad van, de csaka te esetedben.
Ez a fórum a PS3-ról szól, arról hogy miért érdemes ilyen gépet venni, nem pedig arról, hogy miért nem. -
#9495 Kontroller. -
#9494 LOL
4.5 hónap. Ezt a matek, meg hozzá kapcsolódóan a számtek kérdést általában szerintem nagyon ne eröltesd!;)))
És most sorold 4.5 hónappal a megjelenés után milyen naccerű X-box játékokat lehetett nyomatni?