89387
PlayStation3
  • Jimanszky
    nekem egyből ment:)de látom,már sikerült is;)
    5.1-es fejhallgató akár PS3-hoz is!!!!kemény lehet...
    http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=426
  • NEXUS6
    Nyomj kört, aztán tools!
  • Jimanszky
    hol találom ezt az opciót??
  • NEXUS6
    Van egy olyan opcio, hogy flicker reduction, azt be kell kapcsolni és akkor jobb lesz!
  • NEXUS6
    Helyes! M ost elküldte;)
  • NEXUS6
    Hogy tudsy beirni? Nekem a küldés gombra n em csiná l semmit!
  • Jimanszky
    en is psrol irok:)koszi item!!!a bongeszot lehet sima tv-rol is hasznaln de nem vmi jo a felbontas.kisul a szemem.mar kineztem egy dvi-os monitort/samsung940BW/50bol megvan:)vagy vmi tipp?
  • NEXUS6
    Na akkor most a belbecs;)))

Sajnos Jimanszky-hoz hasonlóan nekem is csak sima tv-m van otthon. Ha anno egy kicsit jobban tisztában vagyok a dolgokkal 1 éve valszeg DVI-s csatis LCD momnitort veszek. Szal sajnos most ez van. Marad a jó öreg PAL felbontás.

Volt aki azt mondta, hogy azon nem jön ki a minőség.
    Nem a francot!

Kezdjük azzal, hogy a PS2 játékok is szebbek a PS3-on, gyorsabban futnak (már amelyik fut ugye). A rezgés ugyan néha tud hiányozni, de a Sixaxis analog karjainak érzékenysége sokkal jobb mint ez én első generációs eredeti Sony PS2 kontrolleremé. A Killzone-t próbáltam(ne ijedjetek meg, természetesen az első részt;))), ami láthatólag néha a PS2 képességeinek határaira ért. PS3 tapasztalat: a textúrák nem látszanak szemcsézettnek, mintha valami anizo szűrés is lenne rajtuk(de lehet hogy csak elhagytak valami effektet), a frame rate stabilan magas, és hála a sixaxisnak nagyságrendekkel könnyebb, élvezetesebb az irányítás.

Sajnos PS3 szintű játékokkal csak a store-on fennlevő demókkal tudtam tesztelni. Szerencsére majd az összes megjelent exluzív fenn van.
    A kérdés ugye, hogy milyenek, hogy mutatnak egy hagyományos tv-n?
    Röviden: a PS2-höz, az előző generációhoz képest mérföldekkkel, pontosan egy generációval van előrébb!!! Ez nem kérdés.
    Ez nagyon is nyilvánvaló, hülyeség az hogy nem jön ki, hiszen a sima tv-n sem csak kartúnnetvörköt tudunk nézni, és nem kell HDTVt vennünk ha az SW-t adják az ertéelen.

GTHD: vizualitás szempontjából talán a legjobb a kapható (autós) játékok közül. Annak ellenére hogy teljes játékként hirdetik, csak egy jól sikerült demo. Az autók fizikája még előző generációs, a játékmenet is elég eccerű.
    Motorstorm: mint demo pont az ellenkezője, mint a GT. Csúcs módon pattognak a járgányok, de a vizualitás nem annyira melbevágó, bár a végleges verzió asszem azért jobb.
    F1: röviden, valahol a kettő között.
    Még a Resistancet szedtem le. Az egyszerű lődözős volta ellenére, elég komolyan lehet vele taktikázni. Rengeteg az ellenfél és a saját katona. Nem nagyon tudjuk őket kommandírozni, de szerencsére nem hülyék. Sőt ők is oda bújnak ahova mi, és marha nehéz kilökdösni őket az ellenséges tűzbe, így soxor mi maradunk kint;) A pályák eszméletlenül összetettek. A grafika viszont ellentmondásos, helyenként mellbevágó tud lenni, máshol meg dühítően primitív textúrák vannak benne.
    Ezekben a játékokban külön külön már most van olyan, ami minden más platform fölé emeli a PS3-t, egyelőre még hiányzik az a játék, ami mindegyik fölött van, hiányosságok, gyengeségek nélkül.

Az előzőekből is látszik, hogy miközben azért elég sokat játszottam is dúrván 2,5 GB adatot tudtam gond nélkül lehúzni a store-ról, vagy is elég jól jöttek az adatok.
    A web bózer viszonylag használható, még tv-n is. Leszámítva hogy az SG fórumon pont az "elküld" gomb megnyomására nem reagál;)))
    Vannak gondok, amíg az ember mindent be tud állítani, a firmwaret frissíteni, de szerintem nem úgy kell a gépre tekínteni, mint egy hagyományos konzolra, mint pl az xboxra.
    Pl 1-2 napja láttam egy videót amiben 3 PS3-mal real time raytraceltek egy autót, egy Linuxon futtatott progi segítségével, és ez valahogy deja vu érzést keltett bennem. Úgy tűnik újjászületik egy olyan platform, ami ugyan a konzoloktól indult, még is messze tovább akar menni, de közben megtartja az emberközeli IT élményét, ami jelentős közösség formáló erő lehet.

15 éve azt a TV-t, amin most a PS3-am megy, az első Amigámhoz vettem hogy játsszak. Az a gép akkor nagyon megfogott, mint ahogy ez is.
  • DarkSector
    Ja boltja válogatja....
  • Super DANTE
    Inkább olyan 30-35 e Ft.
  • DarkSector
    Főleg, hogy a ps2 ér 40-45000-et újonnan........
    Meg van egy olyan mondás is, hogy olcsó húsnak híg a leve....
  • zsalesz
    Nem mondtam, hogy most kell megvenni! Én sem tudok érte ennyit adni! De azt nem szabad várni, hogy 50000-ért árulják!
  • DarkSector
    Nem!
    Az Cod 3, csak ezt egy oldalról szedtem aztán belekeveredhetett....
  • dante3
    Amit Magyarországon be lehet szerezni:

The Godfather The Don's Edition
    Sonic The Hedgehog
    Resistance: Fall of Man
    Marvel Ultimate Alliance
    Genji: Days of the Blade
    Call of Duty 3
    Def Jam Icon
    Fight Night Round 3
    Untold Legends: Dark Kingdom
    Virtua Fighter 5
    Formula One Championship Edition
    Full Auto 2 Battlelines
    Motorstorm
    Need For Speed Carbon
    Ridge Racer 7
    NBA Street Homecourt
    NHL 2K7
    Tiger Woods PGA Tour 07
    Virtua Tennis 3
  • Olcsi2
    Folias full angol Sonic The Hedgehog 9500, Tony Hawks Project 8 11000. Irjatok privit, ha erdekel.
  • Prince of Máté
    CoD 3 még kijött :D
  • EmThor
    és a Konzol Stúdióban ennyiért jár hozzá hdmi kábel is!
  • Attila8805
    A saint row az nem xbox360 on van csak?
  • Dave0092
    cod 4 inkább...
  • DarkSector
    Augusztusig várható:

Theseis
    Spider-Man 3
    Spider-Man 3 (Collecto...
    MLB 07: The Show
    Surf's Up
    Tom Clancy's Rainbow six vegas...
    Rogue Warrior
    The Club (working title)
    Vampire Rain
    Fantastic 4: Rise of S...
    Transformers: The Game
    Harry Potter and the O...
    The Outsider
    Saints Row
    Lair
    Madden NFL 08
    Two Worlds: Temptation
    Madden NFL 07 (English...
    NBA Street Homecourt
    FolkSoul: Ushinawareta...
    Call of Duty 3
    Ninja Gaiden Sigma
    Marvel: Ultimate Alliance
    F.E.A.R.
    The Elder Scrolls IV: ...
    Untold Legends: Dark K...
    Alone in the Dark
    Pirates of the Caribbe...
    The Darkness

GTA 4 meg októberre....
  • DarkSector
    Ugye...
    És eltelt kemény 2 hét a magyar premier óta...
  • dante3
    Már az első napokban a konzols tudióban 169990 ft-volt,most 159990 ft!Csak így tovább és nekem is lesz egy!
  • DarkSector
    Esni fog én ebben már biztos voltam az elején és néhány embert figyelmeztettem is, hogy bő fél év múlva emlékezzenek szavaimra...
    Az erős konzolfelhozatalra meg nem kell karácsonyig várni...
    Elég augusztusban benézni az üzletek polcaira...
  • EmThor
    karácsonyi felhozatal erős lesz úgyis mind a 3 konzol terén, és ahogy az asztali br olvasók ára is esik, időval majd kisebb ps3 árcsökkenés is lesz, max bundle csomagban!
  • DarkSector
    Látod erről van szó és nem arról, amit sokan összetévesztenek, hogy "most azonnal meg kell venni"......
    Attól, hogy valaki jobbnak tartja a PS3-at, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy másnap már fut az illető és megveszi a gépet....
    Az x360 is gennyes volt addig amíg meg nem jelent a Gears of War.....ez 8 hónappal a gép megjelenése után következett be....
    ÉRTITEK "NYOLC HÓNAPPAL A GÉP MEGJELENÉSE UTÁN"
    És most meg ezekre verik a nyálukat néhányan 1.5 elteltével....
  • Papesz
    A hozzászólásod tele van találgatásokkal a jövőre nézve. Akkor mégis mi indokolja, hogy jelenleg, ezért az árért PS3-at vegyek? Értem én, hogy remekmű (meg nagyjából egyet is értek vele), de én nem nézegetni szeretném, hanem játszani rajta. Játékok viszont nem nagyon vannak. Majd ha lesznek, akkor megveszem én is. Addigra talán az ára is a megfizethető kategóriába tartozik.
  • dante3
    Szeptemberben ébred a PS3
  • zsalesz
    Nekem még csak PS2-öm van de amint tehetem meg fogom venni a PS3-at! Sokan el vannak ájulva az árától, azoknak ajánlom az xbox 360-at! De azért azt nem ártana figyelembe venni, hogy ez mind technikailag, mind formatervezésileg egy remekmű! Nem szabad abba a hibába esni, hogy összehasonlítjuk a konkurenciával! Ők jelentős időbeli előnnyel rendelkeznek, mégsem tudnak felmutatni semmi nagy durranást amiért azt mondhatnánk jobb mint a PS3. Hány év is telt el a PS2 megjelenése óta, hogy olyan játékokkal játszunk mint az MGS3, GOW, GT4, SOTC, Stb?! Nem kell 2 év ahhoz, hogy a PS3 megmutassa mennyit ér a szakértelem és a konzolos mult. Egyébként akik olvassák a híreket azok tudhatják, hogy a Microsoft 2010-re tervezi az új xbox kiadását. Lehet szétszedtek egy PS3-at és rájöttek, hogy sehol sincsenek???
  • DarkSector
    Digitális tunner?
  • Jimanszky
    szerintem egy full HD tv-re gondolt.az Africa-nak elég komoly lehet a fizikája.a grafika megy egyenesen szuper!!!szvsz.Nexus6!!felrakod a gépre a sárga kutyát?:)
  • partizan182
    ingyen digitális tuner, én is örülnék neki.
    Más kérdés hogy még 10 évig semmi haszna nincs mo-n.
    Megint más kérdés hogy a kolléga tökmásra gondolt...
  • DarkSector
    Én tudom, hogy mire gondolt....és szerintem más is....
  • athlon7
    "Kb mintha egy HDTV-t kapnál egy olcsó HDready áráért."

Látom kevered a szezont a fazonnal! :)
  • DarkSector
    Hidd el hogy itt simán egy milla a gép, ha alkatrészenként vennéd meg szerény hazánkban...
  • DarkSector
    Pont ez a lényeg, hogy tök olyan mintha a természetben, vagy egy természetfilmben lennél...
    És nekem nem csak az számít, ha egy idegent vagy egy idegen katonát tudok lelőni egy játékban pl távval....
    Szerintem ennek is meglesz a maga egyedisége, és ez a grafika példamutató lesz....
    És úgy érzem, hogy itt a készítők hozzányultak a cell-ekhez rendessen, ami a nagy tömeget illeti....
    Ez egy NAGY játék lesz vagy lehet még!!!!!!!!!!!!!
  • EmThor
    jöhetnek a belsőségek :D grat!
  • EmThor
    és mit kell csinálni, éhes gepárddal őzikére vadászni? :P nemá! attól még viszont brutál a graf :D
  • NEXUS6
    Amúgy, hogy kicsit megosszam veletek az élményeimet, az első együtt töltött éjszaka után...;)))

Szal marhára vissza kell magamat fogni, hogy ne írjam tele a fórumot. A PS3 nekem pont az amire számítottam, és még sokkal több.
    Ez nem egy konzol! Fényévekre van a PS2-től, a kis PS egy másik univerzum, de még pl a Wii is másik galaxisban van. Egyszerűen nem ugyan az a műfaj.

Kezdődik ott, hogy kibontod a dobozt, kiveszed a gépet. Ugye elég sokba került, de meg is látszik rajta!!! Semmi olcsóság, monnyuk esetleg akadó ajtó a slotok felett, vagy ilyesmi, minden a helyén van. A lemez beszopálása is valami könnyed dolog, nem olyan mint pl OTP autómatába beeröltetni/kibányászni a bankkártyát.

Méret. Had tegyem fel fordítva a kérdést: abból mekkora felháborodás lett volna, ha egy Wii méretű dobozkáért kérnek el ennnyit?!!! Jó ez nem egy tudományos megközelítése a dolognak. De még így sem egy kiba nagy dologról van szó, mert hogy sokkal kisebb, mint az asztali BD lejátszók, és sokkal kisebb annál is, mint amekkorába egy hasonló képességű PC-t össze lehetne hozni.
    Az eredeti PS2-nél nem nagyságrendileg nagyobb, de nekem úgy tűnik bőven meg tudták volna csinálni közel akkorába, csak akkor a dizájnos körvikkekre épülő formáról le kellett volna mondani.

Bekapcsolva hangja szinte nincs is, aztán persze kicsit beleerősít, de még így is halkabb mint az erdeti PS2-esem ventije, itt inkább csak a surrogó levegőt hallani.

Melegedés. Az nincs, mert nem így mondanám, mert hogy nem hőséget, hanem szinte tüzet okád magából;))) Épp ezért az ideális helyzet neki valszeg az álló, a jobb ventilláció miatt, mégha szerintem fektetve jobban is néz ki. De nézzük pozitívan a dolgot, ha nem is grillsütőt, de egy kézszárítót azért extraként adtak a géphez;))) Nem tudom hosszútávon hogy lesz, én nem is magát a gépet féltem, hanem a dobozt, az egyik részen ugyanis eléggé felmelegszik, és a müanyagok ezt nem szeretik igazán. Ennek ellenére, egyáltalán nem érezni, hogy kilágyulna, lehet hogy valami hőálló müanyagból van? A gép általános minőségét látva ezt is elképzelhetőnek tartom, de hogy letesztelték, hogy mit építenek oda az biztos.

A külsőt és a gyártási minőséget összegezve, én megadom rá a csillagos ötöst, nem azért mert tökéletes, hanem mert ma a Földön nem állítanak elő ennyi pénzért jobb minőségű berendezést. Látszik rajta, hogy sokkal kevesebbért kapod, mint amennyibe ez a Sonynak kerülhet Kb mintha egy HDTV-t kapnál egy olcsó HDready áráért.

Ennyit a külsőségekről.
  • DarkSector
    Biztos lehet belőle csinálni valamit....
    Afrika screensavers
  • DarkSector
    Tutkó ilyen lesz a grafikja, mert ezt azért észre lehet venni, hogy videóról van-e szó vagy ingame-ről....