89387
PlayStation3
-
Jimanszky #9372 Isten tartsa meg jó szokását:)de akkoris szeretem nézni,ahogy vitáznak az emberek.végtére nem vagyunk egyformák.lehet,hogy másnak hülyék a nézetei,de őket is meg kell hallgatni.nem céloztam senkire!!!!! -
#9371 Nem vitaként írtam, de tartsuk tiszteletben más véleményét, mert ha jól gondolja, ha nem ettől még nem változik meg senki véleménye, had mondjon amit szeretne....
Ő legalább a PS3-ról beszél egy PS3 topicban....... -
#9370 Ez kurva jó :D -
Jimanszky #9369 bocsi,akkor többet nem linkelek -
lowdog #9368 a ps3 mailman-je :))) -
Jimanszky #9367 én mindenesetre kíváncsi vagyok,hogy milyen.. -
#9366 Na ne mondd :) Képzeld a szerverünkön freeBSD van, minden napom úgy indul hogy indítok egy putty-ot és ssh. Ha meg ennyire félsz a hekkerektől akkor a grafikus felület ugye alapból kilőve, tehát irány a könyvtár meg a google :D Tényleg terjednek a UNIX rendszerek, szerver szinten már régóta és ez tényleg nem véletlen. De asztali oprendszernek akkor fogják sokan használni ha anyám is elboldogul vele mint egy windows-al. -
turho #9365 Köszi, megvizsgálom :) -
#9364 NHL 2K7 EUR PS3-NextLevel 7.99GB
Blazing Angels Squadrons of WWII EUR PS3-NextLevel 4GB
Marvel Ultimate Alliance PAL PS3-DNL 6.62GB
The Godfather The Dons Edition USA PS3-PARADOX 8.75GB
Full Auto 2 Battlelines EUR PS3-NextLevel 3.42GB
Fight Night Round 3 EUR PS3-NextLevel 3.39GB
MotorStorm USA PS3-PARADOX 14GB
Virtua Fighter 5 EUR PS3-NextLevel 4GB
Def Jam Icon USA PS3-PARADOX 7.31GB
Tekken 5 Dark Resurrection USA PS3-PARADOX 555MBxDDD
és így tovább -
Jimanszky #9363 http://www.gamekapocs.hu/forum/topic.php?t=1864
itt található az írás!!!
aki gondolja,adjon neki hsz-t -
#9362 kicseréli a olvasófejet... tuti kamu:)
még a kétrétegű dvd-re sem férnek fel a játékok? ez hülyeségxD
egy két játék van ami nem fér rá
úgy mint resistance, forma1 needforspeed, motostrom, a legtöbb egy sima DVD-re is ráfér:) ami meg nem az rafér egy dualosra
eladta a föstömlőjét ez is hihetőxD -
Jimanszky #9361 amúgy ma megkezdjük a Linux-felrakást? -
Jimanszky #9360 csak belinkeltem cimbi -
Jimanszky #9359 sőt...ha Linuxod van,nem kell félned támadásoktól,mert a hackerek a Linuxot használják,nem pedig az ellen!szerintem egyre jobban terjed el a Linux.sztem nem véletlen.. -
Jimanszky #9358 vannak már elég könnyen érthető Linux disztribuciók is.ott van pl a Suse,ami állítólag nagyon egyszerű egy kezdő számára is.igaz a yellow dogot ami PS3-ra van nem tudom milyen.majd kiderül. -
#9357 Nem kell elhinni mindent..
"itt nem egy chipről lesz szó,hanem egy olvasófejről amit ha beleültetünk olvassa majd a ps2es cuccot és a ps3mas dvd-t vagy bluray disc-et...merthogy:dvd-n is meglehet szerezni a ps3-mas játékokat...ez tuti.. ... játékokról pedig annyit,h vinyóról is lehet majd futtatni..."
kicseréli a beépitett blu-ray drive olvasófejét ??
Még a kétrétegű dvd-re sem férnek fel a játékok.
Nem tartom valószínűnek, bár már fent vannak a torrenteken a játékok, lerippelték őket,de egytől egyig több mint 10GB méretet foglalnak el! A sony nem hülyébb mint az MS, gondolod nem gondoltak arra hogy hogyan kell ellenőrizni hogy az adott media (jaték,film,zene) milyen hordozón olvasható vagy futtatható?
-
#9356 persze hogy lehetséges én is megszabadúltam attól a szarkupactól:) márcsak megkéne venni a ps3-atxD -
#9355 Knoppix Live -
#9354 Egy szóval sem mondtam hogy szar. Sok szempontból jobb mint a windows, de szerintem még egy átlag felhasználónak otthoni oprendszernek sokkal nehézkesebb használni. Ha meg akarod tanulni hajrá ;) -
Jimanszky #9353 majd megtanulom.szóval szerinted a Linux szar...hm...te ismered a Linuxot? -
turho #9352 Offtopic-ba átmenés: Linux-szakértő van itt? Keresnék valami Linux vagy Linux live verziót (amit telepíteni sem kell) amely képes torrent és ftp-kezelésre, msn-ezni és netezni. Mondom, telepíthető sem baj (ha nem nehéz telepíteni). Tudtok segíteni, vagy hová forduljak? Egy Via EPIA M10000 mikropc-n szeretném kipróbálni, most xp proo megy rajta 1 éve...
És hogy ON is legyek: Érdekelnének ps1 és ps2 kipróbálási tapasztalatok ps3-on (képminőség, töltési idő), illetve szerintetek mikorra esik az ára egy újnak vagy alig használtnak 100 k körülre? -
#9351 Linuxra van Gaim, ha nem akar webcamozni/mikrofonozni, az is megteszi. Wine sajnos nincs, mivel ez PPC architetúran, nem x86. Maximum QEMU-val emulált virtuális x86-os gépre telepített Windows alól lehetne msn-ezni, de ez iszonyatosan lassú és körülményes megoldás. -
#9350 Szerintem is kamu, nekem is az jön le már csak a fogalmazásból is hogy valami 14-15 éves hülyegyerek írhatta. -
#9349 Indítasz egy wine-t vagy valami szar linux MSN-re gondosz? Szerintem ha nem ismered a linux-ot nem fogod annyira élvezni mint gondolod... -
Jimanszky #9348 annyira bírlak titeket amikor vitatkoztok
abba ne hagyjátok!!! -
#9347 Ebből azt látod, hogy komolytalan.....
És a haja színét vagy a szeme színét is látod ebből?? -
Jimanszky #9346 hát amit PC-n szoktam.netezek,böngészek,msnezek,töltögetek:) -
#9345 Aztán mihez kezdesz vele ha fent van? -
#9344 "x360-am van...de sajnálatos módon most megszabadulok tőle...mert a ps3 űbereli"
Már ebből láthatod, hogy komolytalan a srác -
Jimanszky #9343 tudom,hogy nem ez az a hely,de tudna valaki segíteni Linuxot rakni fel a PS3-ra? -
#9342 Furcsa. Én nemhiszem.... -
Jimanszky #9341 jó reggelt mindenkinek!
a következő sorokat egy fórumon találtam:
"skacok! csak mellékesen szólok,h van ps3hoz átalakító!!! itt nem egy chipről lesz szó,hanem egy olvasófejről amit ha beleültetünk olvassa majd a ps2es cuccot és a ps3mas dvd-t vagy bluray disc-et...merthogy:dvd-n is meglehet szerezni a ps3-mas játékokat...ez tuti...még tesztelik,de jövőhét szerdán mikor már az én tulajdonom lesz a gép akkor konkrétumokat is tudok mondani...a játékokról pedig annyit,h vinyóról is lehet majd futtatni...és csak,h eloszlassam a kételyeket a most megjelent játékokról:olvassatok utána...a játékfejlesztők nem tudtak elég gyorsan kiadni olyan játékot amit a ps3 az elvárásoknak megfelelően visszaadhatna...ez nem a gép problémája...0,5-1éven belül várható a minőségi tökéletesen kidolgozott játékok megjelenése...szal fel a fejjel....x360-am van...de sajnálatos módon most megszabadulok tőle...mert a ps3 űbereli...ez van..."
valóban lehetséges ez??! -
#9340 mirai 40" lcd full hdtv, 350k bruttó :) -
#9339 Ezt úgy értem ahhogy mondtam....
"Milyen állat, már csak egy jó pc kéne ezek MELLÉ, azt nem lenne olyan probléma, hogy ekszklúzív játékocskák.....:DDDDDDDDDDD" -
Dave0092 #9338 minőségi kiegészitők.. már akinek van mihez venni :S
:
http://www.logitech.com/index.cfm/products/productlistns/HU/HU,crid=2904 -
Dave0092 #9337 ő angliai :D?
nembaj, ottis jobb az élet mint itt.... -
#9336 amcsinak miköze angliához?:) -
Dave0092 #9335 nem csod
lkoznék ha félév mulva ott lenne mellete egy Apple iPhone.. mint otthoni telefon :P
de sztem ő amcsiba iyen közép rétegnek számit, mint itthon menő felső 10000 nek -
#9334 ezt hogy érted? csak nem megint az emuláls irányba akarsz indúlni? -
#9333 Milyen állat, már csak egy jó pc kéne ezek mellé, azt nem lenne olyan probléma, hogy ekszklúzív játékocskák.....:DDDDDDDDDDD