89387
PlayStation3
  • Jimanszky
    Isten tartsa meg jó szokását:)de akkoris szeretem nézni,ahogy vitáznak az emberek.végtére nem vagyunk egyformák.lehet,hogy másnak hülyék a nézetei,de őket is meg kell hallgatni.nem céloztam senkire!!!!!
  • DarkSector
    Nem vitaként írtam, de tartsuk tiszteletben más véleményét, mert ha jól gondolja, ha nem ettől még nem változik meg senki véleménye, had mondjon amit szeretne....
    Ő legalább a PS3-ról beszél egy PS3 topicban.......
  • Tekken5
    Ez kurva jó :D
  • Jimanszky
    bocsi,akkor többet nem linkelek
  • lowdog
    a ps3 mailman-je :)))
  • Jimanszky
    én mindenesetre kíváncsi vagyok,hogy milyen..
  • sector512
    Na ne mondd :) Képzeld a szerverünkön freeBSD van, minden napom úgy indul hogy indítok egy putty-ot és ssh. Ha meg ennyire félsz a hekkerektől akkor a grafikus felület ugye alapból kilőve, tehát irány a könyvtár meg a google :D Tényleg terjednek a UNIX rendszerek, szerver szinten már régóta és ez tényleg nem véletlen. De asztali oprendszernek akkor fogják sokan használni ha anyám is elboldogul vele mint egy windows-al.
  • turho
    Köszi, megvizsgálom :)
  • mila69en
    NHL 2K7 EUR PS3-NextLevel 7.99GB
    Blazing Angels Squadrons of WWII EUR PS3-NextLevel 4GB
    Marvel Ultimate Alliance PAL PS3-DNL 6.62GB
    The Godfather The Dons Edition USA PS3-PARADOX 8.75GB
    Full Auto 2 Battlelines EUR PS3-NextLevel 3.42GB
    Fight Night Round 3 EUR PS3-NextLevel 3.39GB
    MotorStorm USA PS3-PARADOX 14GB
    Virtua Fighter 5 EUR PS3-NextLevel 4GB
    Def Jam Icon USA PS3-PARADOX 7.31GB
    Tekken 5 Dark Resurrection USA PS3-PARADOX 555MBxDDD

és így tovább
  • Jimanszky
    http://www.gamekapocs.hu/forum/topic.php?t=1864
    itt található az írás!!!
    aki gondolja,adjon neki hsz-t
  • mila69en
    kicseréli a olvasófejet... tuti kamu:)
    még a kétrétegű dvd-re sem férnek fel a játékok? ez hülyeségxD
    egy két játék van ami nem fér rá
    úgy mint resistance, forma1 needforspeed, motostrom, a legtöbb egy sima DVD-re is ráfér:) ami meg nem az rafér egy dualosra
    eladta a föstömlőjét ez is hihetőxD
  • Jimanszky
    amúgy ma megkezdjük a Linux-felrakást?
  • Jimanszky
    csak belinkeltem cimbi
  • Jimanszky
    sőt...ha Linuxod van,nem kell félned támadásoktól,mert a hackerek a Linuxot használják,nem pedig az ellen!szerintem egyre jobban terjed el a Linux.sztem nem véletlen..
  • Jimanszky
    vannak már elég könnyen érthető Linux disztribuciók is.ott van pl a Suse,ami állítólag nagyon egyszerű egy kezdő számára is.igaz a yellow dogot ami PS3-ra van nem tudom milyen.majd kiderül.
  • item
    Nem kell elhinni mindent..

"itt nem egy chipről lesz szó,hanem egy olvasófejről amit ha beleültetünk olvassa majd a ps2es cuccot és a ps3mas dvd-t vagy bluray disc-et...merthogy:dvd-n is meglehet szerezni a ps3-mas játékokat...ez tuti.. ... játékokról pedig annyit,h vinyóról is lehet majd futtatni..."

kicseréli a beépitett blu-ray drive olvasófejét ??
    Még a kétrétegű dvd-re sem férnek fel a játékok.
    Nem tartom valószínűnek, bár már fent vannak a torrenteken a játékok, lerippelték őket,de egytől egyig több mint 10GB méretet foglalnak el! A sony nem hülyébb mint az MS, gondolod nem gondoltak arra hogy hogyan kell ellenőrizni hogy az adott media (jaték,film,zene) milyen hordozón olvasható vagy futtatható?

• mila69en
    persze hogy lehetséges én is megszabadúltam attól a szarkupactól:) márcsak megkéne venni a ps3-atxD
  • sector512
    Knoppix Live
  • sector512
    Egy szóval sem mondtam hogy szar. Sok szempontból jobb mint a windows, de szerintem még egy átlag felhasználónak otthoni oprendszernek sokkal nehézkesebb használni. Ha meg akarod tanulni hajrá ;)
  • Jimanszky
    majd megtanulom.szóval szerinted a Linux szar...hm...te ismered a Linuxot?
  • turho
    Offtopic-ba átmenés: Linux-szakértő van itt? Keresnék valami Linux vagy Linux live verziót (amit telepíteni sem kell) amely képes torrent és ftp-kezelésre, msn-ezni és netezni. Mondom, telepíthető sem baj (ha nem nehéz telepíteni). Tudtok segíteni, vagy hová forduljak? Egy Via EPIA M10000 mikropc-n szeretném kipróbálni, most xp proo megy rajta 1 éve...

És hogy ON is legyek: Érdekelnének ps1 és ps2 kipróbálási tapasztalatok ps3-on (képminőség, töltési idő), illetve szerintetek mikorra esik az ára egy újnak vagy alig használtnak 100 k körülre?
  • guardian hero
    Linuxra van Gaim, ha nem akar webcamozni/mikrofonozni, az is megteszi. Wine sajnos nincs, mivel ez PPC architetúran, nem x86. Maximum QEMU-val emulált virtuális x86-os gépre telepített Windows alól lehetne msn-ezni, de ez iszonyatosan lassú és körülményes megoldás.
  • sector512
    Szerintem is kamu, nekem is az jön le már csak a fogalmazásból is hogy valami 14-15 éves hülyegyerek írhatta.
  • sector512
    Indítasz egy wine-t vagy valami szar linux MSN-re gondosz? Szerintem ha nem ismered a linux-ot nem fogod annyira élvezni mint gondolod...
  • Jimanszky
    annyira bírlak titeket amikor vitatkoztok
    abba ne hagyjátok!!!
  • DarkSector
    Ebből azt látod, hogy komolytalan.....
    És a haja színét vagy a szeme színét is látod ebből??
  • Jimanszky
    hát amit PC-n szoktam.netezek,böngészek,msnezek,töltögetek:)
  • sector512
    Aztán mihez kezdesz vele ha fent van?
  • guardian hero
    "x360-am van...de sajnálatos módon most megszabadulok tőle...mert a ps3 űbereli"

Már ebből láthatod, hogy komolytalan a srác
  • Jimanszky
    tudom,hogy nem ez az a hely,de tudna valaki segíteni Linuxot rakni fel a PS3-ra?
  • jaszy
    Furcsa. Én nemhiszem....
  • Jimanszky
    jó reggelt mindenkinek!
    a következő sorokat egy fórumon találtam:
    "skacok! csak mellékesen szólok,h van ps3hoz átalakító!!! itt nem egy chipről lesz szó,hanem egy olvasófejről amit ha beleültetünk olvassa majd a ps2es cuccot és a ps3mas dvd-t vagy bluray disc-et...merthogy:dvd-n is meglehet szerezni a ps3-mas játékokat...ez tuti...még tesztelik,de jövőhét szerdán mikor már az én tulajdonom lesz a gép akkor konkrétumokat is tudok mondani...a játékokról pedig annyit,h vinyóról is lehet majd futtatni...és csak,h eloszlassam a kételyeket a most megjelent játékokról:olvassatok utána...a játékfejlesztők nem tudtak elég gyorsan kiadni olyan játékot amit a ps3 az elvárásoknak megfelelően visszaadhatna...ez nem a gép problémája...0,5-1éven belül várható a minőségi tökéletesen kidolgozott játékok megjelenése...szal fel a fejjel....x360-am van...de sajnálatos módon most megszabadulok tőle...mert a ps3 űbereli...ez van..."
    valóban lehetséges ez??!
  • EmThor
    mirai 40" lcd full hdtv, 350k bruttó :)
  • DarkSector
    Ezt úgy értem ahhogy mondtam....

"Milyen állat, már csak egy jó pc kéne ezek MELLÉ, azt nem lenne olyan probléma, hogy ekszklúzív játékocskák.....:DDDDDDDDDDD"
  • Dave0092
    minőségi kiegészitők.. már akinek van mihez venni :S
    :
    http://www.logitech.com/index.cfm/products/productlistns/HU/HU,crid=2904
  • Dave0092
    ő angliai :D?
    nembaj, ottis jobb az élet mint itt....
  • mila69en
    amcsinak miköze angliához?:)
  • Dave0092
    nem csod
    lkoznék ha félév mulva ott lenne mellete egy Apple iPhone.. mint otthoni telefon :P
    de sztem ő amcsiba iyen közép rétegnek számit, mint itthon menő felső 10000 nek
  • mila69en
    ezt hogy érted? csak nem megint az emuláls irányba akarsz indúlni?
  • DarkSector
    Milyen állat, már csak egy jó pc kéne ezek mellé, azt nem lenne olyan probléma, hogy ekszklúzív játékocskák.....:DDDDDDDDDDD