89387
PlayStation3
  • Olcsi2
    Jopar kiadonak valszinu mar keszen vagy majdnem keszen vagy egy-ket nagyobb durranasa, de ebben a szituban kiadni egy jatekot ongyilkossag. Szal 6 honap ide vagy oda, a Sony-n kivul epeszu kiado meg var a jobb cuccokkal, amig nagyobb lesz a felhasznalobazis - vagy multiplatformot csinal belole. Akinek van esze, az tanult a Namco RR7-es buktajabol.
  • Attila8805
    November 13-tól van ps3 majdnem 6 hónap.
  • DarkSector
    Milyen 6 hónap??????
    És mihez viszonyítod a dolgokat???????
    Csak nem az X-hez?
  • DarkSector
    Attól függ, hogy mihez képest mérte a "nem tud semmit" dolgot?
  • DarkSector
    Például jó még könyvtámasznak is, meg fel lehet nekem adni postán........
  • HAF Rigel
    Kérdésem lenne .

Usb csatlakoztatható egér és bill . Megvettem a Resistance: Fall of Man , de nem tudom rávenni , hogy egér bill komboval lehessen írányitani . Pedig fps máshogy nem lehet szerintem játszani. A menüben rendesen megy az egér bill is.

Ötletek ?
  • partizan182
    Kis fika, aki érzékeny az ilyesmire az igore.

"A netes dolog majd alakul az updatekkel."
    Valóban, várható hogy a jövőben használható(bb) lesz. Más kérdés, hogy sosem értettem azokat akik konzolon akarnak netezni, Wii-m is van otthon, sosem fordult meg a fejemben hogy azon netezzek...

"A Linux szintén."
    Ez is így van, viszont 256 mega rammal nem lehet sajna csodát tenni. Nagyon sokáig töltődnek jelenleg a progik, lassú az egész...

"Játékok lesznek, mindenki csodát vár fél hónap után?"
    A ps3-nak ez most a 6. hónapja, ideje lenne valami említésre méltó is (tudom, motorstorm).

"Blu-ray filmek? Minek? "
    Ott a pont. Viszont attól még ki kell fizetned a feature-t amit sosem fogsz használni.
  • baggins
    Sok mindenre.
    A netes dolog majd alakul az updatekkel.
    A Linux szintén.
    Játékok lesznek, mindenki csodát vár fél hónap után?
    Blu-ray filmek? Minek?
  • Super DANTE
    Neked több, mint 200 ujjad van? Biztosan jól gépelsz!
  • item
    Várd ki a végét. A blu-Ray már elérhető, az máskérdés hogy te nem néztél utánna. Nem adja be a kulcsot,megy rendesen. Nemtudom hogy hol hallottad ezt hogy "Linux rohadt lassan megy rajta." Még nem a saját tapasztalat, de olvastam pár fedora, és társai fórumot, semmi gond nincs a futtatásával.
  • edios
    Egyre érdekesebb számomra ez a ps3. Tulajdonképpen mire lehet használni?
    Netezésnél nagyobb oldalaknál beadja a kulcsot.
    Linux rohadt lassan megy rajta.
    Játékok nagyjából nincsenek.
    Blu-ray filmeket meg tudom számolni a két kezemen?:P
  • Jimanszky
    helló!
    avi-t nem,de mp3-at lejátszik.
  • SlickAdam
    Hé emberek! A PS3 játszik például avi kiterjesztésű videó fájlokat? Vagy mondjuk mp3?
  • Kufii
    Koszi
  • item
    Szerintem megfelelő, nekem is 26 osom van, csak LG ben. Nekem megfelel.
  • Kufii
    sztetek ez mennyire lenne jo vagy rossz PS3-hoz? hogy ha rossz lenne letszi mondjatok el miert koszi.
    http://www.olcsobbat.hu/products/product-1022651.html

amugy nem szeretnek nagy tvt mivel nem nagy a szobam :D
  • zola2000
    Jajj dsen nincs is szinkron, mégis elég sok jó rpg van rá, pedig lehetne, pl egy-két órányi is 128mb kazettára ráférne. Na ez a nagyon off ^_~
  • baggins
    Nem a minősége bánt, hanem ahogy felmondják. Balthier és Fran pl. minden érzelem nélkül dumál, de a többi sem nagy szám. Nagyon messze van a jótól. Én is nagyon sok jrpg-vel játszottam, szerintem ez a középmezőnyben van szinkron-ügyileg. Mindenesetre ez magánvélemény.
    De ez már tényleg nagyon OFF. Szerintem fejezzük be.
  • Seth
    szerintem mindenbe bele lehet kötni, de a szinkronba nem. Egyik legjobb,amit hallottam. (tucatjával játszom,játszottam jrpg-ket, hallottam már 1-2 szörnyű példát)
  • baggins
    Mindezek ellenére végigjátszom, de tuti nem lesz kedvem összegyűjteni minden titkos cuccot, mint a többi részben. :(
  • baggins
    Nekem nem is ezekkel van a bajom, hanem: a SZTORI!!! Lapos, unalmas, vontatott. A hangulat a béka segge alatt, a pocsék szinkronok még ezt is tönkre teszik. Kár érte, nagyon vártam ezt a játékot.
  • UNREG
    Ez még egyszer jól jöhet:

Tutorial - Quicktime High Definition Trailers on PS3
  • Sir Quno Jedi
    Nekem nem tűnt annak. Egész érdekes egy idő után, csak az elejét kell kibírni. Nem egy FFX, de kellemes kis játék. Mondjuk a karakterek/NPC-k többnyire felejtősek, nem úgy mint egy Auron!
  • Seth
    sajnos a monotonításán ez nem segít :(
  • Sir Quno Jedi
    Idővel, mikor már 3-nál több karid van és van elég gambit, akkor simán és könnyedén fel lehet programozni őket. Nem egy körökre osztott hagyományos stílus, amit én szeretek, de elfogadható, sőt megkedvelhető. ÉS onnan már nem akciójáték... :D
  • DarkSector
    FFXII szerintem PS2-őn meg úgy álltalánban egy nagy szar................
    Én a Vargant Story-t utáltam a harcrendszeréért.......
    Na most beleestek a FF-val is ebbe a hibába....
  • guardian hero
    Ahhoz képest a hivatalos backward compatibility listán két pöttyöt kapott ("Should play on PLAYSTATION®3 with some minor issues")... Jó tisztában lenni vele, hogy mi számít nekik minor issue-nak :D
  • baggins
    Lehet. Most a FF12-vel nyomulok, de eddig nem vagyok tőle elájulva. Nem beszélve arról, hogy a PS3-on elég gányul is fot, akadnak az animációk, intelace hegyek, akadó játék (modjuk ez az emulálás hibája, remélem egy update segít majd rajta).
    Na, ne offuljunk tovább :)))
  • DarkSector
    Asszem van a Penance után valami ettől erőssebb is....csak nemtuom a nevét...
  • baggins
    Szerintem nem. Emeld tovább a tétet.
    Dark Anima megvolt? Na azt Yojimbo nélkül öltem meg, nem volt annyi pénzem, amitől kifeküdt volna. Nem volt kis munka.
    Itt találsz PAL mentéseket. Javaslom, azt mentsd le, aminek a leírásában a "before Penance" szerepel. Itt jegyezném meg, hogy hazudtam, mert az összes Dark Aeon legyőzése után megjelenik ez a Penance nevű dög a Calm Lands-en. Teljesen kiment a fejemből, ugyanis ezt még nem öltem meg. Egyszer nekiestem, de megevett reggelire. :)))
  • DarkSector
    De ha 3000000-t adok neki akkor sem csinál zanmato-t, vagy ez függ valamitől?????
  • DarkSector
    Tudom néztem, de nekem csak európai jó.....
  • baggins
    Sajna eladtam a PS2-m, a játékokat memo kártyával együtt a PS3 miatt. :(((
    De ha kell, talán meg tudom szerezni, egy ismerős vette meg, remélhetőleg nem törölte a mentést. Egyébként a Gamefaqs-on találsz full játék mentést is. ha az kell.
  • baggins
    Az kicsit sok is. :))))))
    Nem emlékszem már, de 5 meccsre tényleg elég lesz. Próbálkozz vele, először kevesebbel (mondjuk 500.000), aztán emeld a tétet, amíg ki nem csinálja.
  • lowdog
    fórumkereső az oldal alján.
  • Winz
    Kösz,majd visszaolvasom mind a 9000-et...végülis van időm.
  • item
    Jóreggelt...
  • NEXUS6
    Hellóka!
  • Jimanszky
    na jó éjt mindenkinek!!!köszönöm mára is mindenkitől a segítséget
    üdv
  • Jimanszky
    huhh...akkor majd ha lejár a PS3 részlete:)