89387
PlayStation3
  • Sund
    szeptemberig akkor tényleg nem jön rá semmi húzónév? Mert számomra akkor még nem éri meg megvenni, nem akarok 4 hónapot motorstormozni. :)
  • tejföl
    Én meg vagyok elégedve a Fall of Resistance-szal.
  • testerlnx
    Ahogy látom ráadásul mind2 game multi lesz, szóval elég cakkos lesz az optimalizálásuk :(
  • testerlnx
    Elég egyedi vélemény :) Szerintem meg csak megjelent játékokhoz lehet hasonlítani egy megjelent játékot. Ha FPS akkor én csak a FEAR-t COD-ot meg PREY-t STALKER-t láttam, másról nem is tudok, a FEAR-t COD-okat meg a PREY-t nálam lazán veri a Resistance. Amúgy a stílushoz az egyedi képi világ is hozzá tartozik, szerintem a fakó jól megy az '50-es évekbeli scifi-hez. Persze nem baj ha nem értünk egyet, ha a Darkness vagy a Dark Sector jobb lesz, akkor én csak örülni fogok... Amúgy a PS3-at nem tudom mivel adják el hiszon blockbuster még messze nincs rá (MGS4, FFXIII...).
  • Jimanszky
    oké,ezt mind meg is csináltam,de mikor beírtam a login-t meg a password-öt helyesen,megjelent egy root@localhost: sor.oda mit kell írnom,hogy elinduljon??
  • EmThor
    hogyan installáljunk yellow dog linux-ot a ps3-unkra könnyen és gyorsan
  • DarkSector
    A baj az hogy nem rosz játék, de azért nagyon messze van a jótól!!!!!!
    FPS-t FPS-hez hasonlítsunk....
    Szerintem ez egy átlagos gém, de ha már valaki ezzel akarja reklámozni a PS3-at az már eléggé gáz dolog........
    Itt FPS-ben a The Darkness amit számításba lehet venni.....
    Én undorítónak tartom ezt a kifakul és elavult grafikai motort, meg a fegyverek is bénák szerintem....
    Ezért megértem azokat akik a cod3-hoz hasonlítgatják....
    A PC-s Hellgate London is egy fos lesz sajnos......
    A Lost Planet meg nem volna gáz ha elhagyták volna azt a gyerekes stratégiai játékokra emlékeztető kereteket a felszedhető tárgyak körül....(ez ki..szottul illúzióromboló hatású) és akkor még nem is említettem a Ghost Recoon-t, amibe milliónyi kis szar jelölés van az ellenfelek, meg kitudja mi körül, ami játék közben kegyetlen zavaró tud lenni....
    A mostani PS3-as gémek közül a Genji2-őt tartom a legjobbnak!!!!!!!!!!!

A Dark Sector-ig semmi nem rúghat labdába...
    és (ha még valaki nem tudná) a Dark Sector lesz a PS3-as GOW!!!!!!!!!!!!!
    Ez az én véleményem.....
  • testerlnx
    Miért? Nekem hosszú idő után ez az első FPS amit 10 percnél tovább tudtam tolni. Eszméletlenül stílusos a game, akár csak a Lost Planet (bár az TPS). Már azt gondoltam kiégtem az FPS-ekből, de ez vhogy megfogott. A COD-hoz hasonlítják, pedig szerintem nem sok a hasonlóság köztük (ez sci-fi az meg 2.vh korhű cucc, és már baromi unalmas!).
    Amúgy egyelőre még a Motorstorm jön be,pedig azt gondoltam az F1 jobban fog tetszeni, vagy a GTHD, de nem.
    Még gondolkodom az Untold-on, de lehet, hogy várok inkább egy hónapot hátha kijön vmi ütős addig rá...
  • testerlnx
    Hát sok konzol bolt blokk nélkül adja el a konzolt, ha leugrik az árról az ÁFA akkor az bizony 138e-re jön ki a 165-ös bruttó ár esetén. Szóval nem csoda, ha nettó 140e körül lehet majd kapni...
  • Super DANTE
    Látam nem csak az én gépemben van a hiba.
  • EmThor
    majd meglássuk mi lesz... de hova lettek a postok ? :D
  • Super DANTE
    Hot Shots Golf 5 (Minna akármi japánul)?
  • NEXUS6
    Mindenki játszik;)))
    Ez a japán golfos demo egész aranyos!
  • Sund
    Hát az eddig király a konzol stúdió 159e+hdmi kábeles ajánlata volt, ez már felfogható valami bundle csomagnak is.
    http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=2352

Közben Cheapboy mondott valami olyasmit (az egyik adok-veszek topicban), hogy nemsokára lesz 14X-ért PS3-ja. Sajnos nem tudom pontosan idézni mert nem tudom mikor írta, de a lényege, hogy jóval olcsóbban mint a mostani ár.
  • Super DANTE
    Miért ilyen fura itt a fórum? Mintha kevesebb lenne a hsz, mint pár órája.
  • Jimanszky
    nálam se indul el,sőt senkinél se,mert gondolom régiókódos.sucks
  • DarkSector
    Háát erre nem tenném fel a PS3-at....
  • NEXUS6
    Shit!!!! Ez a DEF-JAM demo lefagy!!! El sem indul!
  • NEXUS6
    HÚ! Itt az amcsi store-on fasza dolgok vannak! Na megyek DEF-JAM-ezek egyet!;)))
  • Super DANTE
    GT HD Concept teszt
  • Szaszura
    Uhh ütős ez a Resistance trailer biztos fasza a game is irigylem azt aki már tolja az biztos!!!!
  • HAF Rigel
    F1 es programot játszik valaki , online lehetne egy jó tátszani.

Elkezdtem a carrier modot , már versenyzői állást is kaptam a super agurinál , Beállitásokról van valakinek valami infója .
  • EmThor
    valami bundle csomag remélem kopogtat-> gép + 1-2 játék + hdmi-hdmi kábel :D
  • Sund
    Neked semmi. Más esetleg ki tudja fizetni egyben, és örül neki. Ennyi.
  • Jimanszky
    esetleg valami magyar leírást nem tudsz??basszus már Nexus6 is felrakta.mindent úgy csináltam,ahogy mondták.nem értem mért nem megy..
  • EmThor
    sajna előbb tv-t kell vennem, azután konzolt :D amint mondtam, nyár - ősz lesz belőle, viszont: itt egy galéria, ez a srác rakta fel a yellow dog linux 5.0 for ps3 változatot... biztos van egy leírás a neten valahol, onnantól kezdve, hogy rakjuk be a dvd-t, stb. stb... de a múvit nem tudom hogy játssza le, pen drive-ról ps3 vinyójára és úgy?! ehhez végképp' nem értek...
  • Jimanszky
    basszus hogyan raktad fel a Linuxot:(???te szemét:D/viccesen,nem komolyan mondtam!!!/
  • Super DANTE
    GT HD Concept teszt
  • EmThor
    fog ez menni gyerekek, fog ez menni!

• DarkSector
    Ez nem meglepő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    John Woo filmek, játékok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Már a gondolatuk is *5-ös!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • NEXUS6
    Ooops, na most buktam egy tizest!;)))
  • Jimanszky
    http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1739
    ez a játék nagyon kemény lesz!!!!
  • Jimanszky
    na és akkor mi van?!részletre úgyse lehet megvenni...egyből meg akkor se tudnék kicsengetni annyi pénzt..
  • dante3
  • Sund
    2 NAPOS AKCIÓ! PLaystation 3 149990 ft

www. consolecorner. hu AZ AKCIÓ CSAK KEDD ÉS SZERDA ÁPRILIS 10. ÉS 11. - ÉN TART

• Jimanszky
    milyen tv-t vagy monitort fogsz hozzá venni kolléga?:)
  • NEXUS6
    Bocs! Ja háromszöget, még nem állt rá a kezem, meg a zagyam eléggé.;)))
  • Kraptor
    Érdekes, hog ynekem is hasonló volt a véleményem míg SDTVn nyomtam. Mikor váltottam HDre eléggé megváltozott:):) GT HD míg szép azért annyira mégse, valahogy az AA hiánya befigyel néha az autókon és ez nem valami szép. Motorstorm és F1 nagyon hangulatos és szépen néznek ki HDn. Mondjuk F1 nél csak 3 nézetben ( 2 madár és felsőkamera) míg visszajátszások elég csúnyára sikeredett.
  • Jimanszky
    haromszoget:)de igy se lett sokkal jobb...
  • Jimanszky
    köszönöm,kipróbálom