89387
PlayStation3
-
#9773 van minden hozzá, és úgy tűnik nem a kábelek szarok. -
#9772 "németből van a gép az a gáz."
Az szerintem nem gáz! Az a gáz, ha nincs számla, mert asszem a gari az egész EU területére érvényes.
-
#9771 Ez legyen már a polcokon!!!!!!!!!!!!!!!!
hmmmmmmmmm.......
hehehehhehehehhe... -
#9770 04es -
#9769 akkor mér nem tűnt fel? -
#9768 Ismerős... -
Kraptor #9767 CECHC03 vagy 04, nem SCH bocsi:) -
Kraptor #9766 SCH03 a száma vagy SCH04? -
#9765 nem csodálkoztam, flegmáztam. -
Kraptor #9764 Írta, hogy sima AV kábelről megy. Német gépre is ugyanúgy van itthon gari a Sonynál, csak legyen meg a blokkod. -
#9763 Nemtuok angolul.... -
#9762 Szuper Dante a játékra gondolt, hogy azt próbáltad......
És ezért mondta Super Dante a lemezes dolgot.....
Te meg csodálkoztál, hogy miről beszél.... -
#9761 ja és majd elfelejtettem.
AZ AGY
vmi ilyesmi -
#9760 németből van a gép az a gáz.
de mint mondtam hd tv-n is kiprószálom, mer a képen kívül mindent csinál(legalábbis a hangokból ítélve), tok lépkedni a menüben, zenét hallgatni, lemmings is bejön:D szerintem még tölti is a háttérben a demókat:D -
partizan182 #9759 Ezek szerint akkor megsült szegény.
Csapkodd a Sony-nál az asztalt hátha kicserélik azonnal és nem kell a javításra várnod.
Kicsit mondjuk félek hogy jön a nyár, bár a gép hűtése überprofi, de már most eléggé melegszik, remélem a nyári 35 fokot is ki fogja bírni... -
#9758 ember...gondolkozz -
#9757 Olyan lemez ami 12cm átmérőjű és 1-2 mm vastag műanyag, ráadásul adat van rajta, és be lehet rakni a jobb oldali nyílásba a gépen...
Ilyesmi... -
#9756 milyen lemez -
#9755 volt szellőzés, állva volt a gép, méteres sugárban semmi körülötte, sima felszínen volt tartva a gép, tudott szellőzni. Igaz hogy okádta a hőt de ez megszokott gondolom... -
#9754 Vagy talán a lemez hibás? -
Kraptor #9753 Volt kellö szellőzés a gép körül? Az néha probléma tud lenni, ha nincs megfelelő szellőzés. -
#9752 próbáltuk más tv-n, fos. még ma kipróbáljuk hd tv-v hd kábellel, hátha... -
partizan182 #9751 Más TV-vel/ más kábellel próbáltad? Mert inkább Tv-gondnak tűnik.
Vagy sikerült megkapnod az egyetlen hibás PS3-mat amiről eddig hallottunk... -
#9750 Egy sima AV kábelben nem nagyon van, ami meghibásodjon. Sajnos a leírásod alapján csak valami hardveres (GPU) hibára tudok gondolni. Mindenképp vidd vissza garanciális javításra/cserére. -
#9749 Ja mielött elkezdett volna beszarni, azelött motorstormoztunk neten, ott meg szétfojt a kép nagyon csúnyán, de az elmult hamar. Akkor még nem sejtettük, hogy kalács lesz a képnek fél óra múlva. -
#9748 Hallottatok már behalt ps3-ról?
Mer most nálam speciel nincs kép...
Szép lassan ment el, mintha vmi zavarna a jelet(mágnesesség, kábeltv, aztán fél óra múlva már semmi se lett. Hallottam egy pici kattanást is eccer a gépben amikor nézegettem a kábeleket.
Hang amúgy van, a játékot is el tom indítani vakon, betölti a versenyt is szal zsír nagyon csak kép nincs:D
Remélem csak a kábel szar(sima av kábel). -
#9747 Tegnap este elkezdtem fürdés közben olvasgatni a PS3 magyarnyelvű használati utasítását.
Néha majd kiestem a kádból a röhögéstől, hát mint a Hahota c. kiadvány annak idején! -
#9746 Már év elején mondták, hogy kiadják mindkét konzolra..
-
Kraptor #9745 Eredetiröl. -
#9744 Killzone a tervek szerint ősszel, MGS talán december, de még csak a japánoknál, ha minden igaz. -
Eretnek #9743 Amig nincs olcsó blue ray addig "sajnos" olcsobb lesz az eredeti -
zottyantas #9742 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a ps3 a ps2es játékokat hogy játsza le. Mármint amit beszéltetek, hogy megy az írott játékról szólt vagy eredetiről? Meg azt, hogy tud e valaki olcsón játékot szerezni, netán írottat, mert már külföldi torrentoldalakon lehet látni de nem tudom hogy hogy lehet ez. Nagyon jó hír lenne hogy már tudnak valamit hekkerkedni:D Előre is köszi a választ(okat) -
#9741 Én nem lennék benne biztos. -
#9740 Semmi baj :) -
#9739 Ja bocsesz....
De ez nem kimosdottan neked ment, legalábbis az 1-mondat után, hanem mindenki másnak aki elolvassa..........
-
#9738 Én nem veszem komolyan, direkt odaírtam a link elejére nagybetűkkel hogy LOL!, és én ezt arra értettem hogy tiszta baromság amit Rómeo beszél...méghogy a next-gen konzolnak nincs jövője...haggyuk már -
#9737 Szerintem nem lesz vele gond, mert már régen elkezték... -
#9736 Amúgy engem, nem az érdekel, hogy mikor jön ki a Crysis, hanem hogy a Killzone, meg a MGS4 mikor jelenik meg végre!?
Bár ha nem hozza a KZ közel azt a színvonlat, amit a video annó, akkor inkább még csiszoljanak rajta. Most már kibírom azt a pár hónapot, ha a Dukenukem4ever-rel is kibírtam.;))) -
#9735 Lesz PS3-ra biztossan....
Ez is egy példa rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#9734 Lesz az több is hogy lássál különbséget....