89387
PlayStation3
  • VLB
    van minden hozzá, és úgy tűnik nem a kábelek szarok.
  • NEXUS6
    "németből van a gép az a gáz."

Az szerintem nem gáz! Az a gáz, ha nincs számla, mert asszem a gari az egész EU területére érvényes.
  • DarkSector
    Ez legyen már a polcokon!!!!!!!!!!!!!!!!
    hmmmmmmmmm.......

hehehehhehehehhe...
  • VLB
    04es
  • VLB
    akkor mér nem tűnt fel?
  • DarkSector
    Ismerős...
  • Kraptor
    CECHC03 vagy 04, nem SCH bocsi:)
  • Kraptor
    SCH03 a száma vagy SCH04?
  • VLB
    nem csodálkoztam, flegmáztam.
  • Kraptor
    Írta, hogy sima AV kábelről megy. Német gépre is ugyanúgy van itthon gari a Sonynál, csak legyen meg a blokkod.
  • DarkSector
    Nemtuok angolul....
  • DarkSector
    Szuper Dante a játékra gondolt, hogy azt próbáltad......
    És ezért mondta Super Dante a lemezes dolgot.....
    Te meg csodálkoztál, hogy miről beszél....
  • VLB
    ja és majd elfelejtettem.

AZ AGY
    vmi ilyesmi
  • VLB
    németből van a gép az a gáz.

de mint mondtam hd tv-n is kiprószálom, mer a képen kívül mindent csinál(legalábbis a hangokból ítélve), tok lépkedni a menüben, zenét hallgatni, lemmings is bejön:D szerintem még tölti is a háttérben a demókat:D
  • partizan182
    Ezek szerint akkor megsült szegény.
    Csapkodd a Sony-nál az asztalt hátha kicserélik azonnal és nem kell a javításra várnod.

Kicsit mondjuk félek hogy jön a nyár, bár a gép hűtése überprofi, de már most eléggé melegszik, remélem a nyári 35 fokot is ki fogja bírni...
  • VLB
    ember...gondolkozz
  • DarkSector
    Olyan lemez ami 12cm átmérőjű és 1-2 mm vastag műanyag, ráadásul adat van rajta, és be lehet rakni a jobb oldali nyílásba a gépen...
    Ilyesmi...
  • VLB
    milyen lemez
  • VLB
    volt szellőzés, állva volt a gép, méteres sugárban semmi körülötte, sima felszínen volt tartva a gép, tudott szellőzni. Igaz hogy okádta a hőt de ez megszokott gondolom...
  • Super DANTE
    Vagy talán a lemez hibás?
  • Kraptor
    Volt kellö szellőzés a gép körül? Az néha probléma tud lenni, ha nincs megfelelő szellőzés.
  • VLB
    próbáltuk más tv-n, fos. még ma kipróbáljuk hd tv-v hd kábellel, hátha...
  • partizan182
    Más TV-vel/ más kábellel próbáltad? Mert inkább Tv-gondnak tűnik.
    Vagy sikerült megkapnod az egyetlen hibás PS3-mat amiről eddig hallottunk...
  • guardian hero
    Egy sima AV kábelben nem nagyon van, ami meghibásodjon. Sajnos a leírásod alapján csak valami hardveres (GPU) hibára tudok gondolni. Mindenképp vidd vissza garanciális javításra/cserére.
  • VLB
    Ja mielött elkezdett volna beszarni, azelött motorstormoztunk neten, ott meg szétfojt a kép nagyon csúnyán, de az elmult hamar. Akkor még nem sejtettük, hogy kalács lesz a képnek fél óra múlva.
  • VLB
    Hallottatok már behalt ps3-ról?
    Mer most nálam speciel nincs kép...
    Szép lassan ment el, mintha vmi zavarna a jelet(mágnesesség, kábeltv, aztán fél óra múlva már semmi se lett. Hallottam egy pici kattanást is eccer a gépben amikor nézegettem a kábeleket.
    Hang amúgy van, a játékot is el tom indítani vakon, betölti a versenyt is szal zsír nagyon csak kép nincs:D

Remélem csak a kábel szar(sima av kábel).
  • NEXUS6
    Tegnap este elkezdtem fürdés közben olvasgatni a PS3 magyarnyelvű használati utasítását.

Néha majd kiestem a kádból a röhögéstől, hát mint a Hahota c. kiadvány annak idején!
  • DarkSector
    Már év elején mondták, hogy kiadják mindkét konzolra..
  • Kraptor
    Eredetiröl.
  • Super DANTE
    Killzone a tervek szerint ősszel, MGS talán december, de még csak a japánoknál, ha minden igaz.
  • Eretnek
    Amig nincs olcsó blue ray addig "sajnos" olcsobb lesz az eredeti
  • zottyantas
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a ps3 a ps2es játékokat hogy játsza le. Mármint amit beszéltetek, hogy megy az írott játékról szólt vagy eredetiről? Meg azt, hogy tud e valaki olcsón játékot szerezni, netán írottat, mert már külföldi torrentoldalakon lehet látni de nem tudom hogy hogy lehet ez. Nagyon jó hír lenne hogy már tudnak valamit hekkerkedni:D Előre is köszi a választ(okat)
  • Attila8805
    Én nem lennék benne biztos.
  • Ioles
    Semmi baj :)
  • DarkSector
    Ja bocsesz....
    De ez nem kimosdottan neked ment, legalábbis az 1-mondat után, hanem mindenki másnak aki elolvassa..........
  • Ioles
    Én nem veszem komolyan, direkt odaírtam a link elejére nagybetűkkel hogy LOL!, és én ezt arra értettem hogy tiszta baromság amit Rómeo beszél...méghogy a next-gen konzolnak nincs jövője...haggyuk már
  • DarkSector
    Szerintem nem lesz vele gond, mert már régen elkezték...
  • NEXUS6
    Amúgy engem, nem az érdekel, hogy mikor jön ki a Crysis, hanem hogy a Killzone, meg a MGS4 mikor jelenik meg végre!?

Bár ha nem hozza a KZ közel azt a színvonlat, amit a video annó, akkor inkább még csiszoljanak rajta. Most már kibírom azt a pár hónapot, ha a Dukenukem4ever-rel is kibírtam.;)))
  • DarkSector
    Lesz PS3-ra biztossan....
    Ez is egy példa rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DarkSector
    Lesz az több is hogy lássál különbséget....