89387
PlayStation3
-
#9453 Ha valaki régen közületek használt AR max kódokat Ps2-re az szóljon legyenszíves... -
#9452 Amit belinkeltem a #9441-ben az 185 ezer. -
Jimanszky #9451 milyen árban vannak azok? -
#9450 Na ja. Én is inkább összehúzom a nadrágszíjat, aztán veszek valami értelmes 24"-os monitort. -
Jimanszky #9449 de ennyiért inkább már beruházok egy DVIU-os monitorba:) -
#9448 Jó kérdések. Nekem is pont ilyen kéne.;)))
De ahogy nézem totálban 295$-ért még ki is küldik. Hmmm...;)
Erősen gondolkodom rajta, az a baj hogy csak gagyi kártyám van. -
Kraptor #9447 Most olvasom, hogy PS3 néha problémázik HDMin keresztül pár LCDvel. Samu S71-el menni fog? Van valakinek ezzel tapasztalta?
-
Jimanszky #9446 hálás köszönetem!!!egy ilyen mennyi nálunk?:Settől HD közeli kép lenne?vagy sdtv-nél jobb,de HD-nál rosszabb?!/persze HD közelinél rosszabb,mert nem lesz HD kép:(/ -
#9445 Szerintem nem, mert a DVI ugyan tartalmaz analog kivezetéseket is, a HDMI viszont nem. A sima DVI-VGA átalakító csak az analóg pineket köti össze.
Neked még kéne egy ilyen is: link -
Jimanszky #9444 rá szeretném kötni a gépet a monitoromra,de csak sima VGA bemenet van rajta -
#9443 Illetve moncsiban sincs 24"-os százezer alatt! -
Jimanszky #9442 egy kérdésem lenne:az müködik ha én kapok a PS3-hoz HDMI-DVI kábelt és a DVI felét átalakítom VGA-ra/ami egy sima LCD monitorba megy/,hogy úgy müködni fog a dolog??!
szerintetek? -
#9441 Moncsiban viszont van kisebb ugyan itt megtalálod.
Szerintem most marhára nem éri meg HDTV-t/nagy felbontású moncsit venni.
Pl ha a moncsikat nézzük 24" 1600x1200 körüliek 100 ezres alatt vannak, az 1900x1200 körüliek meg 300 ezer körül!!!
Ez tűnik a legolcsóbbnak -
lowdog #9440 itt van egy:
Samsung LE-37M86 FullHD
ez full HD, 37" (kb 93 cm). szerintem ezen azért talán mar élvezhető az 1080, ennél kisebb viszont lehet hogy már tényleg nincs.
(én is TV vásárlás előtt vagyok, úgyhogy most nézelődom...)
EmThor, szerintem Samsung 40F71-re gondoltál :) -
Jimanszky #9439 mi történt cimbi???? -
#9438 Én bevettem:D
Má kezdtem örülni hogy lehet fikázni a Ps3-mat:D -
#9437 Még szerencse hogy operát használok, és mielött megnyitom az oldalt elötte lecsekkolom az URL-t! Nem csak ész nélkül kattogtatok.. -
Dave0092 #9436 A SONY visszahivja az öszes kiadott PS3-at
ok: találtak a tápjába vmi gubancot lényeeg az hogy bármikor kigyuladhat:
link: itt -
#9435 Majd nézek másikat, csak most el kő mennem megint... -
#9434 Mivel az csak egy overclockolt gamecube :D -
#9433 Azért mert csak szoftveres emulációt használ(na), ugyanúgy mint az x360 ilyen szempontból is a legjobb a wii. Annak egy gamecube játékkal nincs baja. -
#9432 Olvass vissza !! -
#9431 A PS3-as gép miért nem olvassa a PS2-es szoftvereket?
Azt írja nem kompatibilis wazz -
#9430 Ez HD ready HDTV, maximum fel tudja skálázni a 720p jelet 1080-ra, de panelfelbontás 1024 x 768. -
#9429 Egy kérdés srácok! Van egy olyan eléggé zavaró jelenség a mostani LCD és Plazma tv-knél mikor ugynevezett sávosodás lép fel, ez attól van hogy a tv nem tudja megjeleniteni a köztes színeket. Az lenne a kérdésem hogy melyik az a gyártó amelyiknek a termékeiben minél nagyobb színárnyalattal dolgozik a panel?! És mi alapján lehet egyáltalán eldöndetni hogy az adott termék pl megfelelő sávosodásmentes képet tud e előállítani?! -
#9428 Ha van mentésed, akkor elküldenéd???
Ha megtennéd nekem, akkor szólj és megmondom, hogy hogyan.... -
#9427 Kapásból egy.....
Ez durván 93cm
Ezért ajánlom, hogy 106-107 cm-nél is nagyobbat érdemes venni....
Én láttam egy 270cm-eset....na az már sirály!!!!!!!!!!!!!!!! -
Papesz #9426 DarkSector nem szokta ám linkkel alátámasztani a mondanivalóját...
De majd meglátjuk, én is kíváncsi vagyok. -
#9425 Akkor lökj egy linket, mert én meg egyetlen gyártó kínálatában sem láttam 1 m alatti Full HD-t. -
#9424 Ne mond má tesó...
Én hozatok neked 82-esbe és lemérheted ha akarod.... -
#9423 1 m alatt nincs is Full HD tv. -
#9422 Igazad van, mert full hd-s tv-nek csak 1m felett van értelme.... -
#9421 -
#9420 Köszönöm.....
Én 5 meccsről tudok...
És mennyit fizettél neki???????????????????
Nekem van 11 milliom az elég???????????????? -
#9419 A Japó store *t kellen kipróbálni Konicsiváá -
#9418 Szép napot... -
Decooy #9417 én nem töröltem mastert,csináltam egy másodikat,amcsiba reg.geltem és ennyi,utána ment a store......... -
#9416 Akkor a Sub marad magyar a Mater meg eng ?
És ez késöbb nem lesz probléma ? -
#9415 "Na, itt is megosztom, mit sikerült buherálnom a Store-al kapcsolatban.
Először is: a PS3 két accountot különböztet meg: egy Mastert és több sub-ot. Az első bekapcsoláskor ugye a mastert kreálja meg az ember, és ha itt Hungary-t ad meg a bállításoknál, akkor minden subnál az lehet csak az ország (logikus). Amikor pedig az online profit kreálod, automatikusan beadja az általad megadott felhasználói adatokat. Változtatni nem lehet.
Namármost. Le kell törölni a Master accountot. Ezt csak akkor lehet, ha van mellette egy sub is, akinek nincs az csináljon egyet. Master account letörölve, New User opció, itt ismét megkérdezi, hogy master vagy sub. Jelöljük be a Mastert, s most adjuk be az angol címet. Innentől kezdve ezt a felhasználót használva simán menni fog a Store."
by baggins -
#9414 Sziasztok . Lenne egy kérdésem .
Nektek meg a playstaton store ? Mert én regisztráltam accot, és utána csak azt írja hogy ezen a nyelven nem elérhető .