89387
PlayStation3
-
Vers #9413 sokat ne variáljá mert jönnek a 2600*1400-as tv-k amit a ps3 is tud
és az 1080 se lesz elég :O -
#9412 grat -
Kraptor #9411 Em,
Ezen én is sokat vaciláltam, hogy jaj de jó lenne egy 1080ps TV, de végül is megállapodtam egy 720pnél. Szerintem azon ugyanolyan élvezhető lesz az egész és 1-2 év múlva már jóval kevesebbért tudsz majd venni sokkal fejlettebb 1080ps Tvt. Nekem jobban megéri, hogy most veszek 200kért egy Tvt majd 2 év mulva mégegyszer 200kért egy 1080ps 40" LCD/Plazmát. Szerintem kár vívódnod ezen.:) -
#9410 Kijött egy wii emulator ps3ra. Persze nem igazán emulálható, mert annyi különbség azért nincs a két gép között, de vannak olyan szuper 2ds játékok wiire meg amik nem igazán használják ki a wii hardvert -mint a wiiplay, wario ware smoth moves, wiisports- amiket futtat az emulátor. Az emunak szüksége van egy wiimotera, amivel bluetoothon kommunikál (tehát azt kell venni) a futtatás mikéntje le van írva (angolul) és az emulátor letölthető a www.ajdnolobsilirpa.Jp címen. -
Dave0092 #9409 csak ugy modnom hogy énis voltam ide regisztrálv megis volt a ps3 az elég kredit, de kb 4 honapja nem küldenek ki semmit, szval reklámozd csak.... -
#9408 Nem baj... -
#9407 De igen!!!!;))))
Ebből akkor a ban lesz hogy csak na!
Én szóltam!;) -
#9405 az a baj, hogy nem adok/adhatok ki 400ezret egy tv-ért, annyira nem megy jól, ez a pana bejáccós viszont... majd kiderül, még pár hónap. -
#9404 Szerintem ha megteheted hogy 1080p-s tv-t vegyél akkor mindenképpen. Nem is csak a játékok, de a filmek miatt is. -
#9403 42px70
ez csak egy 1024-es plazmatv, viszont 350k, pc-re is lehet kötni, gyönyörű képe van és fogadja hdmi-n az 1080p-s jelet!
nálunk panasonic 42pv71 néven fut, 100hz-et is tud :D
-
#9402 Nagyon jó képek! :) -
Richard90 #9401 nem csúnya berebdezés :D
elfogadnám :) -
#9400 Srácok!
Akinek van gépe és online hozzáférése, a Store-ról töltsétek le a Resistance angol TV Spot-ot!!!! Überállatkirály trailer, ritkán látok ilyen faszát, igazi élő szereplőkkel, mitha II. világháborús felvételt néznétek, a játék szörnyeivel! -
#9399 Sectre=Sector (pedig ma még nem is ittam) -
#9398 Demók letöltése (gondolom nem az összes) és online játék ingyenes marad ugye? elég a netet fizetni :P
de lehet noname tv-t nem veszek, viszont akkor még mindig ott vagyok, hogy 1080p kell-e, mert 1080p-s tv-n 720p-s játékok tömege(!) meg milyen?! 1080i-t meg tudja az meg kicsivel jobb, olvastam ... 3 méterről nézném...
azért 1024-es pana plazma se rossz, na :)
-
#9397 Sectre, én egy vagyont fizettem a Yojimbonak, az nyírta ki. Ráadásul hogy megnyugtassalak, DYojimbo nem egyszer jön, hanem asszem hatszor, vagy hétszer. Megölni az összes Dark-ot csupán presztízskérdés, az égvilágon semmit nem kapsz (gondolom, tudod, hogy a japó verzióban benne sem voltak, csak mi európaiak kaptuk meg őket, aztán végülis kijött Japánban is így FFX International néven). -
#9396 Egy HDr tv, vagy egy DVI-s monitor orvosolja az bajt, illetve van lehetőség alacsony felbontású szöveges üzemmódban telepíteni, csak az kicsit mecerásabb.
Telepítési útmutató -
#9395 képek a mirai 42"-os full hdtv-jéről, ócsóé, 2 év garival, az a baj sehol sem lehet megnézni és 350k, 42" lcd, full hd, nem, nem csak 1080i, pc-ről csak 1366-ot támogat, de megy 1080p-vel, viszont nem annyira éles, mint 1080i-ben... állítólag firmware orvosolja... viszont ps3-at passzolom, elvileg gond és elmosódás nélkül tudja az 1080p-t, ennyiért meg nem rossz. 440k a következő full hd tv, a samu 40f41-es asszem
-
Sund #9394 játszottam ma Carbonnal egy áruházi PS3-on. Nem nézett ki valami túl jól. :( Remélem, hogy ez csak a multiplatform szutyok miatt volt így.
Nem igaz, hogy nem voltak képesek valami normális játékot belerakni. -
#9393 Jah de ez kb olyan mint ps2-re a nintendo játékok.....
Én nem pazarolnám erre az időmet..... aaaaa bittos.... -
#9392 Aha -
#9391 Most néztem, hogy az év játéka 2006-ban konzolok tekintetében....
A CALL OF DUTY 3 lett, amivel én mélységessen egyetértek.... -
#9390 Jah hogy akkor a psp-s játék játszható ps3-on????? -
Dave0092 #9389 tekken 6, tekken tag tournament 2--> ami biztos
-----------
jovoben: tekken 7, tekken 8 -
#9388 Szerintem nem. Gondolom, csak letölthetővé tették ezt, hogy legyen valamilyen verekedős játék a Virtua mellett. -
#9387 Ps3-ra is lesz Tekken 5??? -
Jimanszky #9386 hát....szarul de büszkén:D -
#9385 Hát valahogy úgy volt, hogy először megjelent Ps2-re a Tekken 5, ebből csinálták a Dark Resurrection-t Psp-re, és ez a verzió tölthető le Ps3-ra. -
#9384 Pont fordítva van .......
Legalábbis én előbb játszottam a Tekken 5-el és utána hallottam a PSP-s verzióról.... -
#9383 Én nem vettem rosz néven a dolgot... -
#9382 A Tekken 5: Dark Resurrection átirata. Psp-re jelent meg, azt hiszem, tavaly nyáron. -
#9381 És hogy áll a Linux telepítés? -
Jimanszky #9380 ezzel nem megbántani akartalak!!!!jó,hogy itt vagy nekünk,de tényleg!!!én általában olvasgatok,meg néha belinkelek valami hülyeséged,meg kérdezek valami nagy ökörséget.nekem ez a státuszom:) -
#9379 Melyik psp játék átirata a tekken 5???? -
#9378 Kösz, most viszont lehet hogy sokan le fognak cseszni, de muszály megtudnom valamit, mert már teljessen kész vagyok, és nem tudok más megoldást a problémámra.....
A fő gondom a FFX lenne......
A FFX topicban nem sokan járkálnak, úgyhogy kénytelen vagyok itt megkérdezni a régi PS2-es fan-okat.....
Figyelem minden PS2-es FANnak!!!!!!!!!
FFX-ben hogy a bugyborékos cindág gecibe kell lefektetni DARK YOJIMBO-t, mert iszonyat VERYVERY BRUTAL hard-ra sikerült....
És ha valaki lenne olyan kedves, akkor azt is közölné velem, hogy mi a rákot kapok cserébe ha megvan az összes Dark Aeon......???????????
Mert csak 1 van hátra és ezért érdekelne, hogy érdemes-e szenvednem vele????????????
Kérem ha tud valaki valamit, akkor válaszoljon...
Előre is köszönöm....
Dark Yojimbo -
#9377 tudom, hogy psp átirat:) -
#9376 A Tekken 5 a Psp-s játék átirata, (a Store-ról 4 fontért leszedhető), azért olyan kicsi.
Amúgy tele vannak dummy file-okkal az isok, úgyhogy valószínüleg a jövőben még kissebb lesz a méretük.
Viszont Sector kollégával 100%-ig egyetértek, hogy a szektorok egyezősége miatt hibás lesz. -
Jimanszky #9375 igazából rád is,de te olyan kulturáltan tudsz vitatkozni és érvelni:)ez tetszik -
#9374 Ja bocs azt hittem hogy rám gondoltál..... -
#9373 Ez egyértelműen kizárható.....
Mert a probléma oka az, hogy ha valamit felrippelnek BR-ről, akkor az a képfájl még ha 600 mb akkor sem lehet cd-re vagy dvd-re ráírni, mert tudi illik, hogy nem az adatmennyiség a fontos, hanem azok a szektorok, amiket a képfájl készítésekor letárol a program.....
Ha meg esetleg ráerőszakolja valaki a BR-ről rippelt 600mb-os játékot egy cd-re vagy dvd-re, akkor valszeg végigírja a lemezt a program, de tutkóra nem fog működni!!!!!!!!!!
Ez abban az esetben lehetséges, ha az eredeti játék is dvd vagy dl dvd-n van....