89387
PlayStation3
  • Vers
    sokat ne variáljá mert jönnek a 2600*1400-as tv-k amit a ps3 is tud
    és az 1080 se lesz elég :O
  • EmThor
    grat
  • Kraptor
    Em,

Ezen én is sokat vaciláltam, hogy jaj de jó lenne egy 1080ps TV, de végül is megállapodtam egy 720pnél. Szerintem azon ugyanolyan élvezhető lesz az egész és 1-2 év múlva már jóval kevesebbért tudsz majd venni sokkal fejlettebb 1080ps Tvt. Nekem jobban megéri, hogy most veszek 200kért egy Tvt majd 2 év mulva mégegyszer 200kért egy 1080ps 40" LCD/Plazmát. Szerintem kár vívódnod ezen.:)
  • zola2000
    Kijött egy wii emulator ps3ra. Persze nem igazán emulálható, mert annyi különbség azért nincs a két gép között, de vannak olyan szuper 2ds játékok wiire meg amik nem igazán használják ki a wii hardvert -mint a wiiplay, wario ware smoth moves, wiisports- amiket futtat az emulátor. Az emunak szüksége van egy wiimotera, amivel bluetoothon kommunikál (tehát azt kell venni) a futtatás mikéntje le van írva (angolul) és az emulátor letölthető a www.ajdnolobsilirpa.Jp címen.
  • Dave0092
    csak ugy modnom hogy énis voltam ide regisztrálv megis volt a ps3 az elég kredit, de kb 4 honapja nem küldenek ki semmit, szval reklámozd csak....
  • Tekken5
    Nem baj...
  • NEXUS6
    De igen!!!!;))))

Ebből akkor a ban lesz hogy csak na!

Én szóltam!;)
  • EmThor
    az a baj, hogy nem adok/adhatok ki 400ezret egy tv-ért, annyira nem megy jól, ez a pana bejáccós viszont... majd kiderül, még pár hónap.
  • sector512
    Szerintem ha megteheted hogy 1080p-s tv-t vegyél akkor mindenképpen. Nem is csak a játékok, de a filmek miatt is.
  • EmThor
    42px70

ez csak egy 1024-es plazmatv, viszont 350k, pc-re is lehet kötni, gyönyörű képe van és fogadja hdmi-n az 1080p-s jelet!

nálunk panasonic 42pv71 néven fut, 100hz-et is tud :D
  • Tekken5
    Nagyon jó képek! :)
  • Richard90
    nem csúnya berebdezés :D
    elfogadnám :)
  • baggins
    Srácok!
    Akinek van gépe és online hozzáférése, a Store-ról töltsétek le a Resistance angol TV Spot-ot!!!! Überállatkirály trailer, ritkán látok ilyen faszát, igazi élő szereplőkkel, mitha II. világháborús felvételt néznétek, a játék szörnyeivel!
  • baggins
    Sectre=Sector (pedig ma még nem is ittam)
  • EmThor
    Demók letöltése (gondolom nem az összes) és online játék ingyenes marad ugye? elég a netet fizetni :P

de lehet noname tv-t nem veszek, viszont akkor még mindig ott vagyok, hogy 1080p kell-e, mert 1080p-s tv-n 720p-s játékok tömege(!) meg milyen?! 1080i-t meg tudja az meg kicsivel jobb, olvastam ... 3 méterről nézném...

azért 1024-es pana plazma se rossz, na :)
  • baggins
    Sectre, én egy vagyont fizettem a Yojimbonak, az nyírta ki. Ráadásul hogy megnyugtassalak, DYojimbo nem egyszer jön, hanem asszem hatszor, vagy hétszer. Megölni az összes Dark-ot csupán presztízskérdés, az égvilágon semmit nem kapsz (gondolom, tudod, hogy a japó verzióban benne sem voltak, csak mi európaiak kaptuk meg őket, aztán végülis kijött Japánban is így FFX International néven).
  • NEXUS6
    Egy HDr tv, vagy egy DVI-s monitor orvosolja az bajt, illetve van lehetőség alacsony felbontású szöveges üzemmódban telepíteni, csak az kicsit mecerásabb.

Telepítési útmutató
  • EmThor
    képek a mirai 42"-os full hdtv-jéről, ócsóé, 2 év garival, az a baj sehol sem lehet megnézni és 350k, 42" lcd, full hd, nem, nem csak 1080i, pc-ről csak 1366-ot támogat, de megy 1080p-vel, viszont nem annyira éles, mint 1080i-ben... állítólag firmware orvosolja... viszont ps3-at passzolom, elvileg gond és elmosódás nélkül tudja az 1080p-t, ennyiért meg nem rossz. 440k a következő full hd tv, a samu 40f41-es asszem

• Sund
    játszottam ma Carbonnal egy áruházi PS3-on. Nem nézett ki valami túl jól. :( Remélem, hogy ez csak a multiplatform szutyok miatt volt így.

Nem igaz, hogy nem voltak képesek valami normális játékot belerakni.
  • DarkSector
    Jah de ez kb olyan mint ps2-re a nintendo játékok.....
    Én nem pazarolnám erre az időmet..... aaaaa bittos....
  • s73
    Aha
  • DarkSector
    Most néztem, hogy az év játéka 2006-ban konzolok tekintetében....
    A CALL OF DUTY 3 lett, amivel én mélységessen egyetértek....
  • DarkSector
    Jah hogy akkor a psp-s játék játszható ps3-on?????
  • Dave0092
    tekken 6, tekken tag tournament 2--> ami biztos
    -----------
    jovoben: tekken 7, tekken 8
  • s73
    Szerintem nem. Gondolom, csak letölthetővé tették ezt, hogy legyen valamilyen verekedős játék a Virtua mellett.
  • DarkSector
    Ps3-ra is lesz Tekken 5???
  • Jimanszky
    hát....szarul de büszkén:D
  • s73
    Hát valahogy úgy volt, hogy először megjelent Ps2-re a Tekken 5, ebből csinálták a Dark Resurrection-t Psp-re, és ez a verzió tölthető le Ps3-ra.
  • DarkSector
    Pont fordítva van .......
    Legalábbis én előbb játszottam a Tekken 5-el és utána hallottam a PSP-s verzióról....
  • DarkSector
    Én nem vettem rosz néven a dolgot...
  • s73
    A Tekken 5: Dark Resurrection átirata. Psp-re jelent meg, azt hiszem, tavaly nyáron.
  • NEXUS6
    És hogy áll a Linux telepítés?
  • Jimanszky
    ezzel nem megbántani akartalak!!!!jó,hogy itt vagy nekünk,de tényleg!!!én általában olvasgatok,meg néha belinkelek valami hülyeséged,meg kérdezek valami nagy ökörséget.nekem ez a státuszom:)
  • DarkSector
    Melyik psp játék átirata a tekken 5????
  • DarkSector
    Kösz, most viszont lehet hogy sokan le fognak cseszni, de muszály megtudnom valamit, mert már teljessen kész vagyok, és nem tudok más megoldást a problémámra.....

A fő gondom a FFX lenne......
    A FFX topicban nem sokan járkálnak, úgyhogy kénytelen vagyok itt megkérdezni a régi PS2-es fan-okat.....

Figyelem minden PS2-es FANnak!!!!!!!!!
    FFX-ben hogy a bugyborékos cindág gecibe kell lefektetni DARK YOJIMBO-t, mert iszonyat VERYVERY BRUTAL hard-ra sikerült....
    És ha valaki lenne olyan kedves, akkor azt is közölné velem, hogy mi a rákot kapok cserébe ha megvan az összes Dark Aeon......???????????
    Mert csak 1 van hátra és ezért érdekelne, hogy érdemes-e szenvednem vele????????????

Kérem ha tud valaki valamit, akkor válaszoljon...
    Előre is köszönöm....
    Dark Yojimbo
  • mila69en
    tudom, hogy psp átirat:)
  • s73
    A Tekken 5 a Psp-s játék átirata, (a Store-ról 4 fontért leszedhető), azért olyan kicsi.
    Amúgy tele vannak dummy file-okkal az isok, úgyhogy valószínüleg a jövőben még kissebb lesz a méretük.
    Viszont Sector kollégával 100%-ig egyetértek, hogy a szektorok egyezősége miatt hibás lesz.
  • Jimanszky
    igazából rád is,de te olyan kulturáltan tudsz vitatkozni és érvelni:)ez tetszik
  • DarkSector
    Ja bocs azt hittem hogy rám gondoltál.....
  • DarkSector
    Ez egyértelműen kizárható.....
    Mert a probléma oka az, hogy ha valamit felrippelnek BR-ről, akkor az a képfájl még ha 600 mb akkor sem lehet cd-re vagy dvd-re ráírni, mert tudi illik, hogy nem az adatmennyiség a fontos, hanem azok a szektorok, amiket a képfájl készítésekor letárol a program.....
    Ha meg esetleg ráerőszakolja valaki a BR-ről rippelt 600mb-os játékot egy cd-re vagy dvd-re, akkor valszeg végigírja a lemezt a program, de tutkóra nem fog működni!!!!!!!!!!
    Ez abban az esetben lehetséges, ha az eredeti játék is dvd vagy dl dvd-n van....