89387
PlayStation3
-
#13493 Amúgy szerintem a ninja gaiden a legszebb az eddig látott demókból!
Mondjuk az obliviont még csak videón láttam, nincs demója? -
#13492 Van ott egy kis szivacs vagy mi. -
#13491 szerintetek amikor a gép behúzza a lemezt, lehet benn egy kis ajtó még a behúzó mechanikánál? még nem világítottam bele, csak kíváncsi vagyok védi-e valami az olvasó belsejét a portól, mert kívülről ugye úgy tűnik csak berakom a lemezt és behúzza, meg a por is járkálhat ahol akar... vagy gondoltak erre is? :) -
#13490 Nekem aztán bakelit lemezen is lehet, ha tudnám alkalmazni, hogy letároljam a cuccosokta...
De akkor mi lesz a wincsikkel? -
#13489 Akkor lehet, hogy nem egy dologról beszélünk!;)))
Monnyuk az egy dolog hogy a gémsztár szuperszakértője mit ír, de az eredeti cikkben ez van:
"By applying wavelength multiplexing techniques to multi-layer disc structures, very high storage densities can be achieved, Professor Susanna Orlic told German site Pressetext. The 500GB prototype has 50 data-storage layers."
A projekt eredeti oldalán pedig az is olvasható, hogy spec alapanyagú lemez is kell szal nem elég a bétek duplarétegű DVD. -
#13488 Kösz a gyors választ! -
Papesz #13487 Lehet letölteni, de csak eredeti lemezeket játszik le. -
#13486 "Playstarion 3-hoz lehet letölteni játékokat vagy csak eredetiket játszik le?"
lehet letölteni játékokat
csak eredetieket játszik le -
#13485 Szasztok!Playstarion 3-hoz lehet letölteni játékokat vagy csak eredetiket játszik le?Xboxnál flash-elni kell ha jól tudom PS3-nál kell vmit csinálni?Kösz az infó. -
Jimanszky #13484 hát én is csak másodszorra tudtam kinyírni.az a lényeg szvsz,hogy ne ronts neki,hanem fuss el tőle sokszor és úgy támadd!sokat mozogj,meg ugorj neki a falról.jaaa és használd a varázslást;))én így nyírtam ki.igaz én is már majdnem megpusztultam:D -
#13483 Ninja gaiden demóban ki tudtátok nyírni , azt a nagydarab főellenfelet?
Nekem nem sikerült. -
#13482 Régen a cd lemez, meg a dvd lemez is bla-bla-bla...volt.... -
#13481 blablabla...
ami itt van előttem az pedig a bluray, szal megyek is vissza játszani ^_^ -
#13480 Ez tulajdonképpen egy tömörítési technológia, de az a kérdés, hogy valós időben lehet e olvastatni játék vagy filmként közvetlenül lemezről, mikor a BR is csak 2x-en olvas.... -
#13479 Nem az 500GB az 1 rétegben oldották meg és az 1TB meg a dl dvd-re vonatkozik.... -
#13478 Jah már X360-as verzió előtt akarták pc-re... -
Jimanszky #13477 Jön a GOW PC-re is!! -
#13476 Azért itt vannak tévedések! ;)))
Elöször is a jelenlegi technológiák sem a lemez felszínére írnak, és már most is alkalmaznak rétegeket.
Az új technika nem a bótban vásárolt lemezt használja és nem 1 rétegen tárol 500GB-t, hanem 50 rétegen. Vagy is rétegenként kb annyit tud, mint a mai technológiák.
Amúgy ahogy a vicc mondja a hír természetesen igaz, csak nem osztogatnak, hanem fosztogatnak, nem Moszkvában hanem Leningrádban és nem Volvókat, hanem Volgákat!;)))
-
zottyantas #13475 Annyit a cikkhez hogy nem egészen azt mondja, mint a magyar, mert aza lényaege, hogy egy új technikával a vörös lézeres és a kék lézeres lemezre is több adatot tudnának rakni, de nem ír olyat, hogy csak a dvd-re vonatkozna ez, attól még lehet így van, de a cikkben nem ezt írják. Valami nanogenyóval a lemez belsején lenne az adat nem a felszínén, viszont az elején az van a cikknek, hogy rájöttek hogyan leht 500gb-ot tárolni egy blu ray vagy hd dvd lemezen. -
Jimanszky #13474 én feltaláltam az 5 terabájtos adathordozót!!!sőt,még ebédet is főz a memóriájából,leviszi a szemetet,bevásárol.éli a diszkek mindennapi életét,csak kicsit sokoldalúbb.jah és este meg pihen a tokjában:D:D:D -
#13473 Ultra DVD
Évtizedekre megoldódnának a problémák!
Vajon hagyni fogják ezt?
Jön a III.világháború.... -
Since #13472 Azt nemtudkátok véletlenül hogy nálunk mikor lesz megnyitva a store? -
#13471 Jah igazis....
Bocs megzavart a dolog... -
Since #13470 Nemtudom eldönteni hogy melyik játékot vegyem meg :-) Motorstorm elvilegben nagyon jó multiban, az Oblivion-nak meg hosszú a single player része :-) -
Since #13469 Konzolra gondoltam mivel PS3 topikban vagyunk :-) -
Jinchuu #13468 Elméletileg ez csak Multiplayer pálya addon, a singel playerhez nem nagyon nyúl hozzá. -
Jimanszky #13467 de basszus ez mér pénzér van????grrrr -
Jimanszky #13466 tényleg szebb lett a játék???? -
#13465 Letoltottem a Resistance patchet. Azert eleg sokat dobott a jatekon, sokkal dinamikusabb lett, a framerate is emelkedett szerintem. Illetve most azt nem tudom eldonteni, hogy tenyleg nagyobb felbontasban megy e, mert a feliratok meg kisebbek lettek, meg mintha a grafika is szebb lenne. -
#13464 nyomtam a gépnek egy quick format-ot, csak így tudtam a felhasználókat törölni (összeset), full formatra 3h 15min-et kért O_O -
Jimanszky #13463 de hülyék vagytok:D:Dazért másabb lenne az UTE B középben Fradi mezben.sztem akkor se szúrna le senki,ha hónod alatt egy XBOX-szal jönnél:) -
#13462 ha érdekel valakit:
PSN ID: EmThor (UK, ezzel tervezem hogy játszok, ide írjatok), Slamovitz (USA, innen töltök csak) -
tyrant71 #13461 bejön a ps oldal nyomsz 1 startot és már irhatod is be az uj linket -
#13460 Mármint pc-n akarsz multizni?
Vagy konzolon....? -
#13459 Jah sirály vót...
X-et meg inkább postán...XD -
#13458 pc-n már letoltam, jó volt! -
Since #13457 Egyébként valakinek megvan a Rainbow six vegas játék? Ha igen lehetne majd nyomni egyet multiba valamikor :-) Küldjetek privit. -
#13456 gyere hónod alatt box-al :] kb. mint zöldfehérben kimenni egy UTE B középbe :) -
#13455 Ez rossz vicc lenne, mert ugye nem lehet tudni, hogy valójában ki kicsoda...
Gondolod én elmennék...?
Azt lehet hogy leszúrna valaki, vagy....... -
#13454 hát egyenlőre annyi, hogy "reméljük"
viszont az tuti, hogy ha nem is demohegyekre, de egy pár demora számíthatunk, szal már jó :)