89387
PlayStation3
  • dante3
    Amúgy szerintem a ninja gaiden a legszebb az eddig látott demókból!
    Mondjuk az obliviont még csak videón láttam, nincs demója?
  • dante3
    Van ott egy kis szivacs vagy mi.
  • EmThor
    szerintetek amikor a gép behúzza a lemezt, lehet benn egy kis ajtó még a behúzó mechanikánál? még nem világítottam bele, csak kíváncsi vagyok védi-e valami az olvasó belsejét a portól, mert kívülről ugye úgy tűnik csak berakom a lemezt és behúzza, meg a por is járkálhat ahol akar... vagy gondoltak erre is? :)
  • DarkSector
    Nekem aztán bakelit lemezen is lehet, ha tudnám alkalmazni, hogy letároljam a cuccosokta...
    De akkor mi lesz a wincsikkel?
  • NEXUS6
    Akkor lehet, hogy nem egy dologról beszélünk!;)))

Monnyuk az egy dolog hogy a gémsztár szuperszakértője mit ír, de az eredeti cikkben ez van:
    "By applying wavelength multiplexing techniques to multi-layer disc structures, very high storage densities can be achieved, Professor Susanna Orlic told German site Pressetext. The 500GB prototype has 50 data-storage layers."

A projekt eredeti oldalán pedig az is olvasható, hogy spec alapanyagú lemez is kell szal nem elég a bétek duplarétegű DVD.
  • REALista
    Kösz a gyors választ!
  • Papesz
    Lehet letölteni, de csak eredeti lemezeket játszik le.
  • james69holden
    "Playstarion 3-hoz lehet letölteni játékokat vagy csak eredetiket játszik le?"

lehet letölteni játékokat
    csak eredetieket játszik le
  • REALista
    Szasztok!Playstarion 3-hoz lehet letölteni játékokat vagy csak eredetiket játszik le?Xboxnál flash-elni kell ha jól tudom PS3-nál kell vmit csinálni?Kösz az infó.
  • Jimanszky
    hát én is csak másodszorra tudtam kinyírni.az a lényeg szvsz,hogy ne ronts neki,hanem fuss el tőle sokszor és úgy támadd!sokat mozogj,meg ugorj neki a falról.jaaa és használd a varázslást;))én így nyírtam ki.igaz én is már majdnem megpusztultam:D
  • dante3
    Ninja gaiden demóban ki tudtátok nyírni , azt a nagydarab főellenfelet?
    Nekem nem sikerült.
  • DarkSector
    Régen a cd lemez, meg a dvd lemez is bla-bla-bla...volt....
  • EmThor
    blablabla...

ami itt van előttem az pedig a bluray, szal megyek is vissza játszani ^_^
  • DarkSector
    Ez tulajdonképpen egy tömörítési technológia, de az a kérdés, hogy valós időben lehet e olvastatni játék vagy filmként közvetlenül lemezről, mikor a BR is csak 2x-en olvas....
  • DarkSector
    Nem az 500GB az 1 rétegben oldották meg és az 1TB meg a dl dvd-re vonatkozik....
  • DarkSector
    Jah már X360-as verzió előtt akarták pc-re...
  • Jimanszky
    Jön a GOW PC-re is!!
  • NEXUS6
    Azért itt vannak tévedések! ;)))
    Elöször is a jelenlegi technológiák sem a lemez felszínére írnak, és már most is alkalmaznak rétegeket.

Az új technika nem a bótban vásárolt lemezt használja és nem 1 rétegen tárol 500GB-t, hanem 50 rétegen. Vagy is rétegenként kb annyit tud, mint a mai technológiák.

Amúgy ahogy a vicc mondja a hír természetesen igaz, csak nem osztogatnak, hanem fosztogatnak, nem Moszkvában hanem Leningrádban és nem Volvókat, hanem Volgákat!;)))

• zottyantas
    Annyit a cikkhez hogy nem egészen azt mondja, mint a magyar, mert aza lényaege, hogy egy új technikával a vörös lézeres és a kék lézeres lemezre is több adatot tudnának rakni, de nem ír olyat, hogy csak a dvd-re vonatkozna ez, attól még lehet így van, de a cikkben nem ezt írják. Valami nanogenyóval a lemez belsején lenne az adat nem a felszínén, viszont az elején az van a cikknek, hogy rájöttek hogyan leht 500gb-ot tárolni egy blu ray vagy hd dvd lemezen.
  • Jimanszky
    én feltaláltam az 5 terabájtos adathordozót!!!sőt,még ebédet is főz a memóriájából,leviszi a szemetet,bevásárol.éli a diszkek mindennapi életét,csak kicsit sokoldalúbb.jah és este meg pihen a tokjában:D:D:D
  • DarkSector
    Ultra DVD
    Évtizedekre megoldódnának a problémák!
    Vajon hagyni fogják ezt?
    Jön a III.világháború....
  • Since
    Azt nemtudkátok véletlenül hogy nálunk mikor lesz megnyitva a store?
  • DarkSector
    Jah igazis....
    Bocs megzavart a dolog...
  • Since
    Nemtudom eldönteni hogy melyik játékot vegyem meg :-) Motorstorm elvilegben nagyon jó multiban, az Oblivion-nak meg hosszú a single player része :-)
  • Since
    Konzolra gondoltam mivel PS3 topikban vagyunk :-)
  • Jinchuu
    Elméletileg ez csak Multiplayer pálya addon, a singel playerhez nem nagyon nyúl hozzá.
  • Jimanszky
    de basszus ez mér pénzér van????grrrr
  • Jimanszky
    tényleg szebb lett a játék????
  • NEXUS6
    Letoltottem a Resistance patchet. Azert eleg sokat dobott a jatekon, sokkal dinamikusabb lett, a framerate is emelkedett szerintem. Illetve most azt nem tudom eldonteni, hogy tenyleg nagyobb felbontasban megy e, mert a feliratok meg kisebbek lettek, meg mintha a grafika is szebb lenne.
  • EmThor
    nyomtam a gépnek egy quick format-ot, csak így tudtam a felhasználókat törölni (összeset), full formatra 3h 15min-et kért O_O
  • Jimanszky
    de hülyék vagytok:D:Dazért másabb lenne az UTE B középben Fradi mezben.sztem akkor se szúrna le senki,ha hónod alatt egy XBOX-szal jönnél:)
  • EmThor
    ha érdekel valakit:

PSN ID: EmThor (UK, ezzel tervezem hogy játszok, ide írjatok), Slamovitz (USA, innen töltök csak)
  • tyrant71
    bejön a ps oldal nyomsz 1 startot és már irhatod is be az uj linket
  • DarkSector
    Mármint pc-n akarsz multizni?
    Vagy konzolon....?
  • DarkSector
    Jah sirály vót...
    X-et meg inkább postán...XD
  • EmThor
    pc-n már letoltam, jó volt!
  • Since
    Egyébként valakinek megvan a Rainbow six vegas játék? Ha igen lehetne majd nyomni egyet multiba valamikor :-) Küldjetek privit.
  • EmThor
    gyere hónod alatt box-al :] kb. mint zöldfehérben kimenni egy UTE B középbe :)
  • DarkSector
    Ez rossz vicc lenne, mert ugye nem lehet tudni, hogy valójában ki kicsoda...
    Gondolod én elmennék...?
    Azt lehet hogy leszúrna valaki, vagy.......
  • EmThor
    hát egyenlőre annyi, hogy "reméljük"

viszont az tuti, hogy ha nem is demohegyekre, de egy pár demora számíthatunk, szal már jó :)