89387
PlayStation3
-
#13693 Na megnéztem végre normális felbontásban is, és a korábbi negatív észrevételeim nagyrészét revidiálom.
A minőség összességében megegyezik a prerend videóval, sőt inkább azt mondanám meghaladja. A látványosság szempontjából lehet, hogy visszavettek, de ez valahogy sokkal realisztikusabb.
Naggyon szigorú!
A Killzone igaz KillerApp!!!;))) -
Noitulover #13692 elég jól néz ki de pl a robbanás meg a villám effecteken még kéne dolgozniuk -
#13691 Helyenként a poligonok is egymásba lógnak, a textúrák is elég alacsony felbontásúak.
Viszont szerintem több poligon van a képen, mint a prerend videón, a karakterek mozgása, nagyon szép folyamatos, nincs ugrás a mozgások között (de talán már az első résznél sem volt!). A fények/árnyékok tényleg jók, bár elég alacsony felbontású a videó, hogy ezeket a dolgokat meg lehessen ítélni.
Szal a Halo3-nak lőttek!;))) -
#13690 killzone 2 trailer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#13689 itteni idő szerint éjfélkor (PST 3.00 pm) kerül fel a store-ra a killzone 2 trailer, ha jól számolok -
Jimanszky #13688 köszi szépen!!további szép napot!!én is remélem;))
üdv! -
#13687 killzone 2 preview, képek és videó coming soon! -
#13686 Köszi szépen, szép álmokat!
;)))
Remélem mire felébredsz már valósággá válnak!;) -
Jimanszky #13685 én viszont most elköszönök délutánig ,mert leragadnak a szemeim:((de nem baj,mert addig megy vééégre a Folding!!!!!! -
Jimanszky #13684 itt megtalálod;)))1 órás -
#13683 Az M$ tájékoztatóra, a trélereket ugyan nagyjából megnéztem de hátha van még valami amit Moore papa mondott. -
#13682 Hogy még offoljak egy kicsit. Megnéztem a Mass Effect meg a Fatál Inercia trélerét. Az utóbbi asszem már volt PS3 exluzívtól kezdve minden, most a tréler végén asszem csak Xbox logo volt.
Sajna elmondható, hogy a prerend videókhoz képest szépen lassan ezek is belecsúnyultak a realitásba. A mass Efect nem rossz, teccik a dizájn, a környezet meg ilyenek, de ugyan az igaz rá mint a Fatálra, hogy egy dögösebb PC játék 1-2 éve már hozta ezt a színvonalat;( -
Jimanszky #13681 10 óra magasságában?basszus!!akkor most ne aludjak?eléggé fáradt vagyok,mivel éjjeles voltam.de sebaj!!ameddig alszok végre segíthetek a Folding-nál;)) -
Jimanszky #13680 jajjj igazán nincs mit;)))de aztán lehet,hogy tévedtem:S -
Jimanszky #13679 melyik videóra gondolsz? -
#13678 hazaérek délután megnézem :) köszi cimbi!
10óra magasságában állítólag killzone infók várhatóak?! -
#13677 Én is elolvastam, de újdonságértéke télleg közelít a zéróhoz. Viszont lesz új konzol: spenótszínű Halló3-as dizájnnal.
Hol lehet a videót letölteni? -
Jimanszky #13676 hát engem is meglepett,hogy milyen semmitmondó volt.de az ingame játszások jók voltak!!! -
Jimanszky #13675 amúgy szerintem ha felmész Ps3-on a Ps tv-re akkor ott is lehet szerintem
tudod,amikor kiadja a képeket,hogy milyen videókat lehet megnézni,amikor egymás alatt jeleníti meg őket,akkor nyomj egy balra irányt a joy-on.ott lesz h live stream,meg valahol ki volt írva h még nem elérhető.szóval ha megnyomod balra akkor lesznek menük/live stream,settings meg ilyenek/lehet,hogy itt is lehet majd nézni esetleg HD felbontásban?...nézd meg;)) -
#13674 magyarán szolva semmit se mondtak, amit eddig nem tudtunk .... -
#13673 nem tudom ti hogy vagytok vele, xbox konferenciától nem dobtam magam hanyatt, a sony-tól nagyon sokat várok + valóban a Live mérföldekkel előrébb jár, mint a store, reméljük nem sokáig!
ja meg várjuk a demo + trailer hegyeket! -
#13672 Itt lehet majd lesni ma 20:30-kor a Sony E3 konferenciát! -
Jinchuu #13671 Töltsd le inkább a Jap Storeból a normális trailert az elég fasza. -
Noitulover #13670 + abszolut nevetséges amit az arc művel -
Noitulover #13669 Ez valami ritka semmit mondóra sikerült
folklore jappo reklám -
Jinchuu #13668 Én az első pár napban elrontottam, mert kb. reggel 9-től ment álttalában éjjel 1-ig az első 2-3 napban mert minden hülyeséget letöltöttem az összes Storeból, és nem kapcsoltam ki közben a kontrollert hanem folyamatosan ment az is feleslegesen és a 3. napon már villogott, néztem is hogy wtf, 3 nap csak?? Aztán eszembe jutott hogy 3 full nap volt ez. :D -
Jinchuu #13667 Fennt lesz a Store-n is a konferencia, tehát még ha le is maradsz, jó minőségben leszedheted majd, amit én is meg fogok csinálni! :D -
#13666 nagyszerű köszönöm!
akit érdekel egyébként: olyan 2 órát tölti a Sixaxis-t (tm) :) a gép, ezzel nekem 6 napig elment most ^_^ -
#13665 Gamespot-on ha jól látom a régióra aktuális időt mutatja, szóval nem kell számolgatni ^^ -
Jimanszky #13664 én úgy olvastam hogy fél 8kor kezdődik,ami nekem jobb lenne:)).sztem Pstv-n állítólag a Ps hivatalos honlapján.jó lenne pontosan tudni!!!azért MS konferenciáról is írjatok ide,mert érdekel!!na jó virrasztást,melót,éjszakát!!
üdv kollégák! -
#13663 vááááááááááááááááááááá :D
Sony Konferenciáról le ne maradjak.
1. időpont Los Angeles 11:30am PDT, azaz itthoni idő szerint 20:30, ha minden igaz!
2. hol tudjuk nézni? USA store-on felül az E3-as bannerra kattintva? vagy máshol?
FAQ-ba vele :D -
Jimanszky #13662 E3-on egy egész pályát ki lehet majd próbálni!!! -
#13661 lol mikor leállt a store, valaki már killzone 2 demót vizionált :D -
#13660 ahogy olvasgatom a nagyobb magyar oldalakat (gamestar.hu, gamekapocs -> full xbox beállítottság :( )... -
zottyantas #13659 Resistane van e valakinek eladó? Érdekelne: [email protected], bocsi inkább a [email protected]. -
zottyantas #13658 Resistane van e valakinek eladó? Érdekelne: [email protected] -
Jimanszky #13657 nem nem!!!mindig ilyen voltál;))) -
#13656 Köszi!;)))
De eccerűen olyan izgatott vagyok már, hogy mindenféle hülyeségeket irogatok, meg csinálok, a végén, még a cigire is rászokok. Ez már beteges! -
zottyantas #13655 Lehet majd később nyomják oda. Volt már olyan. Mert ha nem akkor rendelni kell megfelé:D -
Noitulover #13654 Annak ugye tudatában vagy ,hogy ezzel haza vágtad Ciniuzmus métert XD