89387
PlayStation3
  • Attila8805
    Nektek is szinkronos?
  • DarkSector
    Mi köze a két állításnak egymáshoz??????
  • Jimanszky
    wow!!!én segítettem?nagyon szívesen kolléga:))).jó játékot!!!
  • HAF Rigel
    Ma vettem Harry Potter új részét , majd írok hogy milyen .
  • dante3
    Már sikerült, köszi a segítséget!
    Nyomtam is egy kis Resistance demot.
  • Since
    Esetleg letudjátok írni hogy a wifi hálózatot hogy állítom be a ps3an? Holnap lesz meg a wifis routerem, előre is köszi!
  • Since
    No megvan a PS3, bele is néztem mind a 3 játékba. Darkness iszonyatosan jól néz ki, r6v is tetszik de csak belenéztem. Darknessben nagyon jók az effektek ha van az embernek egy jó házimozirendszere :-) Csak ajánlani tudom.
  • Noitulover
    Na Ninja gaiden sigma ... install , amint fentvan 1080p turáztamom majd a vast, aszem 72 órázok (milyen jó is mikor az embernek csak 4 napon kell hogy dolgozzon hetente XD) , majd irok első benyomásokrol , addig is bye :)
  • Shenmue26
    Ráadásul még jóval halkabb mint az Xbox360, a Ps3 tele van rézcsövekkel melyek ide-oda kanyarognak és ügyesen elvezetik a hőt!gamevision.hu
  • Jimanszky
    adj meg egy házszámot:)
  • NEXUS6
    Szállodák, repterek, egyetemek előnyben sok sikert a gugli használatához;)
  • dante3
    City: California
    Street Address 1: Sunset boulevard
    így sem megy.
  • Jimanszky
    írj California,Sunset boulevard-ot:)én is azt írtam
  • dante3
    Elakadtam a store regisztrációnál amikor a címemet kell megadni!
    Mi a fenét írjak utcanévenk,hogy el is fogadja?
    Country: United states
    pls
  • feki25
    Ja értem.Akkor viseljem el a 2db ultra gagyi ventillátor porszívó hangzását?Mert még egy filmet sem lehet normálisan megnézni.Kultúráltabb helyeken is moddolják (nem warez-ről beszélek elsősorban)a gépet, ebbe belenyugodhatsz.
  • partizan182
    Kultúráltabb helyeken nem moddolgatják a gépet, a warez is minimális.
  • feki25
    Én nem is a gariba cserélt gépekről beszélek.Láma azért nem vagyok.
    Én úgy tartok a 3.-ik gépnél,hogy a moddal a gari elszált,de szerintem ezzel nem csak én vagyok így.Sőőt vettem rossz gépet magáért a meghajtóért és a tartozékaiért is.Na így tartok a 3.-nál.Akkor is tartom, hogy a tényleges eladás bőven 10 milla alatt van.
  • dante3
    köszi
  • tyrant71
    online bejelentkezést nem engedi, ami kell a store-hoz
  • dante3
    A legújabb nélkül nem is enged fel a storera?
  • tyrant71
    1.82 a legujabb
  • Papesz
    Nekem nem kedvencem a Halo, de az mindenképpen tény, hogy a Halo 3 túl van a 4 milliós előrendelésen. Ha ez beégés, akkor igazad van.
  • Papesz
    Miért fog elkapni az irigység? Ha tetszik, akkor megveszem és játszok vele.
  • DarkSector
    Jah és a beégéssel kapcsolatban a Halo3 is jeleskedhetne...
    Úgyhogy akik mutogatnának a ps3 irányába, azok gondolkodjanak el egy kicsit...
  • DarkSector
    Ezzel várjunk a megjelenésig...
  • tarti19
    Deh ha kijön az 5 szaladjatok:) amerre láttok mert olyan irigység fog elkapni titeket hogy az csuda lesz:)
  • DarkSector
    Tudom, de így rövidebb....
  • tarti19
    ebben igazad van azt hittem, de már tom:) hogy nem arról.
  • Jimanszky
    szóval,hogy a Vegas ps-re szebb?bocsi mindenkitől csak közben nyomom a Resistance-t:)
  • dante3
    Sziasztok!
    kellene kis segítség, kérdésem a következő: Hogyan tudok fellépni a Storera?
    Ezt írja: System software update is required.
    1.81-es van a gépen.
  • Papesz
    Ne vitatkozz vele, ő eddig a percig is azt hiszi, hogy a Resident Evil-ről van szó, pedig a Resistance-ról.

Figyeld ezt a mondatot a #13236-ból:
    Nincs olyan X-es játék ami annyi játákost leültetne mint a Resi sorozatok.
  • partizan182
    Valóban, anti-aliasingnak hívják.
  • DarkSector
    X360-on azé nincsen rece, mert el van homályosítva...
  • partizan182
    Obli szebb Ps-en, de az antialiasing hiányára a Darknessben sokan panaszkodnak, és néha megröccen a framerate is. Videóban az élsimítás hiánya pont nem látszik.
  • Since
    Szerintem nagyon nem lehet megmondani hogy melyik platformon "szebb" a játék, mert mindkét konzolon vannak pozitív, illetve negatív befolyásoló tényezők. Valamit jobban "kezel" a PS3 mint az Xbox, de ez fordítva is igaz. Mondjuk nekem a videók alapján PS3-on jobban tetszik a Darkness és az Oblivion, de ez az én saját véleményem.
  • partizan182
    A Darknessben az élsimítás elég szaksz, egyébként megegyezik a Boxossal.
    R6 Vegas viszont gyengébb:

IGN-ről:
    "One area that Rainbow Six: Vegas on the PlayStation 3 does fall a little short on when compared to the other versions is with regards to visuals. It's a nice looking game to be sure, but the whole thing doesn't look quite as sharp as it could. Colors are a little duller and there isn't as much use of certain effects, like bloom lighting and such. Some folks may appreciate that aspect to a certain degree, but beyond that it still doesn't look quite as nice as what we've seen previously. Some texture work isn't quite as sharp, and the characters aren't as detailed as what's found in the 360 release, especially in the faces. Weapons that have been dropped pop in and out of view as you approach and walk away when they're but a mere 50 feet or so away."

Szabadfordításban: a játék szép, de a színek erőtlenebbek, kevesebb a speciális effekt (pl bloom), a textúrák nem annyira élesek, a karakterek nem annyira kidolgozottak (különösen az arcuk), az eldobott fegyvereknél zavaró a popup.

Tehát a klasszikus multiplatform betegségek.
  • Jimanszky
    amúgy most msn-eztem az Überkonzolos arccal és azt mondta,hogy 14.990-nél nem lesznek drágábbak a játékok!jah meghogy a Darkness meg a Vegas is sokkal szebb Ps3-on
  • DarkSector
    És aki nem tud angolul...?
  • Jimanszky
    translate please:))
  • partizan182
    Kis móka (Sarcasticgamer-ről való, így nem kell halálosan komolyan venni)

Some guy named Ted from Insomniac Games says that the media is beating the crap out of Sony and the PS3, because it's human nature to take out the guy on top.

After a bit of soul-searching and a staff meeting, we've decided that Ted is right. We do like picking on Sony for reasons that go beyond their lack of interesting titles, horrible online offering, chronic self-hype, inflated price tag, lack of rumble, programming difficulty, and annoying President. As it turns out, we're all just jealous, because we wish that WE were losing the console war to a pair of less-powerful systems. WE wanted to invent a genius gaming platform descended from an epic brand and run it into the ground.

We're such haters.