89387
PlayStation3
  • Since
    Én meg tegnap vettem :-) BD filmet néztél már rajta? Kiváncsi lennék a véleményedre...MM-ben csak a Fűrész 3 van az meg annyira nemérdekel. Nemtudjátok hol lehet nagy választékban BD filmeket kapni? MM, EW ilyenekre gondolok nem internetes áruházra.
  • Kraptor
    Em ha kell én eladom 10ért a Resistancomat. Nagyon jó állapotban van, nem sokat játszottam vele kb 10 órát vagy annyit se.
  • EmThor
    köszönöm,

tegnapelőtt vettem, resistance-t tuti megveszem hozzá.

1080i-nél talán a menü annyiban fut de a játékot 720p-ben nyomná, talán ezért lehet

kicsit zavar, hogy most lett 99.99%, hogy júli 15.-től 100$ zuhan a gép ára, azaz 499$ lesz, ami itthon olyan 145-150-et tesz majd ki. no nem ban, én sem 165-ért vettem :)

amúgy meg szerelem :)
  • Since
    Gratula hozzá! Tegnap vetted?
  • Since
    Ezekkel a játékokkal játszik valaki? (R6V, Darkness, Fight Night 3) Mi a véleményetek róla? Egyébként észrevettem hogy néha nincsen kép mivel 1080i-re van beállítva a cucc és nemtudja megjeleníteni a képet. Mondjuk érdekes mert ha ki-be húzom a hdmi kábelt van kép de nagyon elmosódott a dolog :-) Kár hogy nincsen benne olyan opció hogy automatikusan ismerje fel játéknál hogy mi a legmegfelelőbb felbontás.
  • Jimanszky
    gratulálok a géphez kolléga:)))
    most toltam végig a Resi-t és nekem nagyon bejött!!!melyik játékot fogod hozá megvenni?
  • EmThor
    béke poraimra, engem is "jelentettek" már fel :)

itthon Sony boltokban volt már árcsökkenés (50$-nyi), csak neten nem frissítették még az árakat...

ja, 30 perc alatt megvolt a 3 acc regelése, egy magyar, egy usa meg egy angol... nem bonyolult, angolnál fura az "irányítószám", de aki angol órán anno kicsit is odafigyelt nem for problémába ütközni + google: UK address :)

zajos volt a kép raktam rá egy kis posterize-t :)

- super-rub-a-dub: ki az az elmebeteg aki ezt kitalálta? kurv@jó :D
    - ninja gaiden sigma: hát nem jött be, pedig a DMC 3 pc-n letoltam; passz, nem fogott meg a hangulat
    - gt hd-t még bezsákoltam usa store-ról: ez büntet :)
    - motorstorm: el lehet vele bohóckodni, de 10en sokezret nem adnék érte, motion sensor poén
    - F1 CE: mentem pár kört gyorsba, ennyiből nem tudom megítélni, de "nem rossz"
    - Resistance: ez a pápaság, pc-n imádom az FPS-eket, de féltem az irányíástól, be is jött az elején ez a félelem valahol, mert elsőre levadásztak mint a tavi kacsát...
    viszont amint megszoktam az irányítást, ááá kész, 42"-on 5.1-ben büntet,

egyenlőre ennyi, várjuk a jövő heti E3-at ápdéttel + demo jöhetne még...
    genji-t lehet még leszedem
  • Jimanszky
    alszom:))
  • Jimanszky
    jelentem végigvittem a Resistance-t.most pedig alszpom egy jót:)mindenkinek kellemes napot!!
  • NEXUS6
    Az bizti, főleg, hogy árcsökkentést is rebesgetnek.

Monnyuk nem biztos, hogy a nyár közepén van ennek itt az ideje, de hát ugye ez a klima manapság rettentően kiszámíthatatlan..;)))
  • tejföl
    Vegyél egyet te is az örökös okoskodás helyett!
  • tarti19
    Élvezetes lesz az E3 az biztos:)
  • tejföl
    "Vérszagra gyűl az éji vad :
    Te tetted ezt király!"
    :)
  • DarkSector
    Jah vágom....el is feledkeztem már róla...
    De egyenlőre letehetek róla, mert még nincs gépem hozzá....
  • Jimanszky
    látom gyűlnek a kollégák!!!helyes!!:)))
  • Jimanszky
    hát h az e3-on bemutatják a gémet.az a kiadója.
  • tejföl
    Jah már értem. Polca az van.
  • Noitulover
    Az nem olyan biztos ,lehet hogy csak a Resistance-t fogja tán megvenni azt kirakja a polcra a gw gyűjteménye mellé XD
  • DarkSector
    Na jó, de mi ez???
    "D3 Publisher
    Dark Sector"
  • tejföl
    Nem mondod, hogy vettél PS3-at te kis árulkodó?:)
  • Jimanszky
    sajna nem tudok többet:(
  • partizan182
    Tessék már hozzászólás előtt kicsit utánanézni a dolognak (vagy pl 20 hsz-t visszaolvani). Van az új HP-nek magyar szinkronja, a filmet szinkronizáló csapat készítette az eredeti magyar hangokkal, 360-on és PS2-n így is jelent meg (PC-t sajnos nem tudom, de sejtem ott is). A nevetés/fejcsóválás tárgya az, hogy ha van egy kész szinkron és az egyik gépre így jelentetik meg akkor az utódjára miért nem jut belőle.
  • EmThor
    Ez a Resistance k&rvajó, lehet holnap meg is veszem :)

A Rise from Lair, csak a japán címe lett a Lair-nek, USA + EU-ban továbbra is Lair tudtommal...
  • Noitulover
    (technikai szünet...) De jó témátok van, ... ismét : harry potter magyar szinkronnal lol , magyar store sincs ,de azért legyen már eu regióban "inkább" magyar szinronizált játék nem de ? tényleg valószínű , bizonyára jó lenne ha valmi random ember adná a hangját mert hogy tutira nem a "magyarhangját" keritenék elő , vagy akkormár n legyen kispályás miért is ne legyen akkor mingyá excluzív magyar lokalizáció , offical terjesztéssel
    ... de mintha budös lenne már a kezem (ha érted mire célzok XD)

egyébként marha jó NGS , de mintha a demo-ért a 2500 arany biz-baszt nem adná meg , nem mintha számítani is valamit :)
  • DarkSector
    Kicsit bővebben??
  • partizan182
    Nem, de mivel egy kb 7 gigás játékról beszélünk (box és ps3 verzió pixelre megegyezik), a maradék 18 gigára simán felrekhatták volna a régió összes szinkronját (ha már egyszer megcsinálták).

1ébként nem hinném hogy már van 1000 Ps3 tulaj, de ez egy csak tipp a részemről, semmivel sem tudom alátámasztani.
  • HAF Rigel
    szerintem hamár megcsinálták a ps2 verziót akkor nem egy nagy feladat átkopizni.
    A másik hogy boxra sem fognak többet eladni , mert ugye ott sokan játszanak hackelve . magyarországon min 80% hackelt boxal játszik és nem eredeti játékal.
  • partizan182
    Nyilván mindenki a csont eredeti, módosítatlan Box-át széjjelszedi csak azért hogy a gari jól elvesszen.

Nem tudom hol élsz, akinek annyi esze van hogy flash/csip nélkül átlalakítgatja a dobozát az meg is érdemli ha félévente vennie kelljen egy újat. A hangja meg nem vészes ha van egy normális hangrendszered, észre sem lehet venni játék közben.

Mind1, ez már fájdalmasan off.
  • Dave0092
    HAHAHA
    azért nicns szinkron, mert magyarországon kb 1000 embernek van PS3 a, szted ezért érdemes kiadni PS3 ra a szinkronos verziot?
  • zottyantas
    Én már vigigvittem a Heri Potykát de nem tudom mi a szar van mert 76%-os. Ha tovább tudod vinni szólj már majd meg lehet tudnék egy kettőt kérdezni.
  • partizan182
    Remek meglátás, kár hogy azon kívül, hogy sötét van bennük sem felépítésben, sem játémenetében, sem hangulatában nem hasonlít a kettő egymáshoz. Gratula, tessék játszani véleménnyilvánítás előtt.
  • partizan182
    Ja, nevetséges, a Blu-ray-re röhögve ráfért volna a világ összes szinkronja. Nem tudom mit művel a Sony, még csak nem is következetes, olyan mintha tök más cég foglalkozni a ps2/ps3 -mal.
  • HAF Rigel
    azt nem tettem be egy honapja kb.
  • Jimanszky
    mintha a Resi-re is lenne..
  • HAF Rigel
    eddig még motorstromon kivül nem láttam volna pachelni akármelyik a játékom. Sajna ez nem szokása a Ps 3 supportnak. Vagy ami jobb le lehet majd tölteni Storbol, persze magyar nyelven nem elérhető a store.
    :(
  • Jimanszky
    majd jön rá egy patch;)))
  • HAF Rigel
    Nem nem magyar , Nem értettem miért , a kézikönyv az de a szemetek csak 360 ra és Ps2 re adták ki magyarul. Köcsögség az EAtól. Hamár megvan a forditás miért nem lehet kiadni ? Tudom hogy ps2 játékbol több fogy de akkor is ciki az előző generációra kiadni , az újra meg nem
  • Jimanszky
    ezt neked:
    D3 Publisher
    Dark Sector
  • DarkSector
    Jah és a Darkness az tiszta Fear-es koppintásnak tűnik az alapjában véve....
  • Jimanszky
    gamekapocs,bocs akit nem érdekel:
    Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Activision

* Call of Duty 4: Modern Warfare
    * Enemy Territory: Quake Wars
    * Guitar Hero III
    * Tony Hawk's Proving Ground

Atari

* Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3
    * Godzilla: Unleashed
    * Jenga
    * The Witcher

Capcom

* Devil May Cry 4