89387
PlayStation3
-
Since #13333 Én meg tegnap vettem :-) BD filmet néztél már rajta? Kiváncsi lennék a véleményedre...MM-ben csak a Fűrész 3 van az meg annyira nemérdekel. Nemtudjátok hol lehet nagy választékban BD filmeket kapni? MM, EW ilyenekre gondolok nem internetes áruházra. -
Kraptor #13332 Em ha kell én eladom 10ért a Resistancomat. Nagyon jó állapotban van, nem sokat játszottam vele kb 10 órát vagy annyit se. -
#13331 köszönöm,
tegnapelőtt vettem, resistance-t tuti megveszem hozzá.
1080i-nél talán a menü annyiban fut de a játékot 720p-ben nyomná, talán ezért lehet
kicsit zavar, hogy most lett 99.99%, hogy júli 15.-től 100$ zuhan a gép ára, azaz 499$ lesz, ami itthon olyan 145-150-et tesz majd ki. no nem ban, én sem 165-ért vettem :)
amúgy meg szerelem :) -
Since #13330 Gratula hozzá! Tegnap vetted? -
Since #13329 Ezekkel a játékokkal játszik valaki? (R6V, Darkness, Fight Night 3) Mi a véleményetek róla? Egyébként észrevettem hogy néha nincsen kép mivel 1080i-re van beállítva a cucc és nemtudja megjeleníteni a képet. Mondjuk érdekes mert ha ki-be húzom a hdmi kábelt van kép de nagyon elmosódott a dolog :-) Kár hogy nincsen benne olyan opció hogy automatikusan ismerje fel játéknál hogy mi a legmegfelelőbb felbontás. -
Jimanszky #13328 gratulálok a géphez kolléga:)))
most toltam végig a Resi-t és nekem nagyon bejött!!!melyik játékot fogod hozá megvenni? -
#13327 béke poraimra, engem is "jelentettek" már fel :)
itthon Sony boltokban volt már árcsökkenés (50$-nyi), csak neten nem frissítették még az árakat...
ja, 30 perc alatt megvolt a 3 acc regelése, egy magyar, egy usa meg egy angol... nem bonyolult, angolnál fura az "irányítószám", de aki angol órán anno kicsit is odafigyelt nem for problémába ütközni + google: UK address :)
zajos volt a kép raktam rá egy kis posterize-t :)
- super-rub-a-dub: ki az az elmebeteg aki ezt kitalálta? kurv@jó :D
- ninja gaiden sigma: hát nem jött be, pedig a DMC 3 pc-n letoltam; passz, nem fogott meg a hangulat
- gt hd-t még bezsákoltam usa store-ról: ez büntet :)
- motorstorm: el lehet vele bohóckodni, de 10en sokezret nem adnék érte, motion sensor poén
- F1 CE: mentem pár kört gyorsba, ennyiből nem tudom megítélni, de "nem rossz"
- Resistance: ez a pápaság, pc-n imádom az FPS-eket, de féltem az irányíástól, be is jött az elején ez a félelem valahol, mert elsőre levadásztak mint a tavi kacsát...
viszont amint megszoktam az irányítást, ááá kész, 42"-on 5.1-ben büntet,
egyenlőre ennyi, várjuk a jövő heti E3-at ápdéttel + demo jöhetne még...
genji-t lehet még leszedem -
Jimanszky #13326 alszom:)) -
Jimanszky #13325 jelentem végigvittem a Resistance-t.most pedig alszpom egy jót:)mindenkinek kellemes napot!! -
#13324 Az bizti, főleg, hogy árcsökkentést is rebesgetnek.
Monnyuk nem biztos, hogy a nyár közepén van ennek itt az ideje, de hát ugye ez a klima manapság rettentően kiszámíthatatlan..;))) -
#13323 Vegyél egyet te is az örökös okoskodás helyett! -
#13322 Élvezetes lesz az E3 az biztos:) -
#13321 "Vérszagra gyűl az éji vad :
Te tetted ezt király!"
:) -
#13320 Jah vágom....el is feledkeztem már róla...
De egyenlőre letehetek róla, mert még nincs gépem hozzá.... -
Jimanszky #13319 látom gyűlnek a kollégák!!!helyes!!:)))
-
Jimanszky #13318 hát h az e3-on bemutatják a gémet.az a kiadója. -
#13317 Jah már értem. Polca az van. -
Noitulover #13316 Az nem olyan biztos ,lehet hogy csak a Resistance-t fogja tán megvenni azt kirakja a polcra a gw gyűjteménye mellé XD -
#13315 Na jó, de mi ez???
"D3 Publisher
Dark Sector" -
#13314 Nem mondod, hogy vettél PS3-at te kis árulkodó?:) -
Jimanszky #13313 sajna nem tudok többet:( -
partizan182 #13312 Tessék már hozzászólás előtt kicsit utánanézni a dolognak (vagy pl 20 hsz-t visszaolvani). Van az új HP-nek magyar szinkronja, a filmet szinkronizáló csapat készítette az eredeti magyar hangokkal, 360-on és PS2-n így is jelent meg (PC-t sajnos nem tudom, de sejtem ott is). A nevetés/fejcsóválás tárgya az, hogy ha van egy kész szinkron és az egyik gépre így jelentetik meg akkor az utódjára miért nem jut belőle. -
#13311 Ez a Resistance k&rvajó, lehet holnap meg is veszem :)
A Rise from Lair, csak a japán címe lett a Lair-nek, USA + EU-ban továbbra is Lair tudtommal... -
Noitulover #13310 (technikai szünet...) De jó témátok van, ... ismét : harry potter magyar szinkronnal lol , magyar store sincs ,de azért legyen már eu regióban "inkább" magyar szinronizált játék nem de ? tényleg valószínű , bizonyára jó lenne ha valmi random ember adná a hangját mert hogy tutira nem a "magyarhangját" keritenék elő , vagy akkormár n legyen kispályás miért is ne legyen akkor mingyá excluzív magyar lokalizáció , offical terjesztéssel
... de mintha budös lenne már a kezem (ha érted mire célzok XD)
egyébként marha jó NGS , de mintha a demo-ért a 2500 arany biz-baszt nem adná meg , nem mintha számítani is valamit :) -
#13309 Kicsit bővebben?? -
partizan182 #13308 Nem, de mivel egy kb 7 gigás játékról beszélünk (box és ps3 verzió pixelre megegyezik), a maradék 18 gigára simán felrekhatták volna a régió összes szinkronját (ha már egyszer megcsinálták).
1ébként nem hinném hogy már van 1000 Ps3 tulaj, de ez egy csak tipp a részemről, semmivel sem tudom alátámasztani. -
#13307 szerintem hamár megcsinálták a ps2 verziót akkor nem egy nagy feladat átkopizni.
A másik hogy boxra sem fognak többet eladni , mert ugye ott sokan játszanak hackelve . magyarországon min 80% hackelt boxal játszik és nem eredeti játékal. -
partizan182 #13306 Nyilván mindenki a csont eredeti, módosítatlan Box-át széjjelszedi csak azért hogy a gari jól elvesszen.
Nem tudom hol élsz, akinek annyi esze van hogy flash/csip nélkül átlalakítgatja a dobozát az meg is érdemli ha félévente vennie kelljen egy újat. A hangja meg nem vészes ha van egy normális hangrendszered, észre sem lehet venni játék közben.
Mind1, ez már fájdalmasan off. -
Dave0092 #13305 HAHAHA
azért nicns szinkron, mert magyarországon kb 1000 embernek van PS3 a, szted ezért érdemes kiadni PS3 ra a szinkronos verziot? -
zottyantas #13304 Én már vigigvittem a Heri Potykát de nem tudom mi a szar van mert 76%-os. Ha tovább tudod vinni szólj már majd meg lehet tudnék egy kettőt kérdezni. -
partizan182 #13303 Remek meglátás, kár hogy azon kívül, hogy sötét van bennük sem felépítésben, sem játémenetében, sem hangulatában nem hasonlít a kettő egymáshoz. Gratula, tessék játszani véleménnyilvánítás előtt. -
partizan182 #13302 Ja, nevetséges, a Blu-ray-re röhögve ráfért volna a világ összes szinkronja. Nem tudom mit művel a Sony, még csak nem is következetes, olyan mintha tök más cég foglalkozni a ps2/ps3 -mal. -
#13301 azt nem tettem be egy honapja kb. -
Jimanszky #13300 mintha a Resi-re is lenne.. -
#13299 eddig még motorstromon kivül nem láttam volna pachelni akármelyik a játékom. Sajna ez nem szokása a Ps 3 supportnak. Vagy ami jobb le lehet majd tölteni Storbol, persze magyar nyelven nem elérhető a store.
:(
-
Jimanszky #13298 majd jön rá egy patch;))) -
#13297 Nem nem magyar , Nem értettem miért , a kézikönyv az de a szemetek csak 360 ra és Ps2 re adták ki magyarul. Köcsögség az EAtól. Hamár megvan a forditás miért nem lehet kiadni ? Tudom hogy ps2 játékbol több fogy de akkor is ciki az előző generációra kiadni , az újra meg nem -
Jimanszky #13296 ezt neked:
D3 Publisher
Dark Sector -
#13295 Jah és a Darkness az tiszta Fear-es koppintásnak tűnik az alapjában véve.... -
Jimanszky #13294 gamekapocs,bocs akit nem érdekel:
Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.
Activision
* Call of Duty 4: Modern Warfare
* Enemy Territory: Quake Wars
* Guitar Hero III
* Tony Hawk's Proving Ground
Atari
* Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3
* Godzilla: Unleashed
* Jenga
* The Witcher
Capcom
* Devil May Cry 4