89387
PlayStation3
-
#13373 Látod fizet az ember és megszivatnak cserében.... -
#13372 Nekem pl. eredeti xp-m van amit kb. 4 éve vettem és ujrainstal aktiváláskor kiirja hogy már letelt az a számu telepités mennyiség, amit ezzel a példánnyal lehet megteni. Ezért minden esetben már csak telefonon lehet aktiválni. Be pötyögni azt a kb. 50 számot, várni, és leirni azt a 35 számot amit mondanak azt beirni és ha minden stimmel elérkezett az aktiválás vége.
Persze mind ezt nem 7végén és napközben lehet. Plusz a telefon.
Na én innentöl használok warezos xp inkább. -
Jimanszky #13371 igen lehet kapni,de tegnap előtt elfogyott vagy tegnap és csak jövőhéttől kapnak megint. -
#13370 Igen azt meg a fizetésünkből vonják le...úgyhogy akkor végülis csak mi fizetünk érte!!!!!!!
:DDD -
#13369 A GTA 4-et pedig itt már elő lehet rendelni. -
#13368 HI!
Nem tom tudtok-e róla,de már meg lehet venni a Darkness-t.
Legalább is itt tuti lehet kapni.
Láttam. -
Papesz #13367 Nem rossz, hogy csak a kárörvendés jut?
Ez a sokadik ilyen hozzászólásod, amivel abba az irányba viszed a topicot, amiért majd később pont Ti panaszkodtok. -
BJB #13366 Például a cégek. Egy Kft. is megvesz 8-10-et!(Pl. mi) Akkor a nagy multik... Igazáól nem az egyszerű júzereken keres hanem a cégeken!!! -
#13365 ...és ki vesz üzletböl windozt? :))
-
#13364 Arra a pár millió emberre gondolsz, aki warez-ol.... -
#13363 Annyira nem.
A PS2 összességében bőven nyereséges üzlet. A PS3 fejlesztése + piaci bevezetése eddig kb 1.5-2 mrd $-ba volt.
Az első x nem volt nyereséges, az X2 szintén kb ugyan annyi minuszt jelent, ami összesen olyan 5mrdt jelent. Ezt fejelték meg 1mrd szervíz költséggel.
Ez kb azt jelenti mintha minden eddig eladott gép valójában 100$-al lenne többe a cégnek. (Ennyi pénzből viszont már egy tényleg jó hardvert is kihozhattak volna).
A pénzt persze a PC-sek fizetik a windózok árából, merthogy abból van pénze a cégnek. -
Noitulover #13362 kemény offtopic kerekedett ebből , most jobban kéne éreznem magam? mivel M$ szorakoztató , készülék részlege elvágta magát 1 milliárddal a közeljövőben ? XD
akkor kb annyira nyereséges mint sony-éknál nem ? :) -
Sund #13361 Vígh Attila, az Xbox 360 üzletágért felelős marketingszakember akkor lapunknak azt nyilatkozta, cégénél nem tudnak arról, hogy a konzolok meghibásodási aránya kirívóan magas lenne.
a pofám leszakad, hogy ennyire hülyének nézik az embert.
-
#13360 -
BJB #13359 Ez nem kárörvedés,EZEK A TÉYNEK! Amúgy amit az X-esek leművelnek itt azok után simán belefér. Legalább elmennek innen! -
#13358 "ElQrtuk- nem kicsit, nagyon!"
Ha probléma van tagadd le, ha nagy a baj ismerd el!
Amúgy ezt tényleg most kellett megtenniük, most senki nem figyel rájuk, a tengerparton lexarják az emberek hogy mivan a boxxal, karácsonykor cikibb lett volna. -
#13357 Nem sok egy picit a kárörvendés?
Vagy savanyú a szöllő? Ki tugya! :)
-
#13356 Egy kis kárörvendés .
" Nem egészen egy nappal azután, hogy az egyre dagadó nemzetközi botrány hatására lapunk hasábjain is megjelent a Microsoft új generációs konzolgépének meghibásodási arányával, illetve a hiba okával foglalkozó írás, nem várt fordulatot vettek az események: a Microsoft több illetékese tegnap közép-európai idő szerint késő délután lényegében beismerte, hogy az Xbox 360 játékgéppel komoly hardverjellegű problémák adódnak. A vállalat ezzel saját korábbi álláspontját bírálta felül, a redmondi cégnél ugyanis többször úgy nyilatkoztak, hogy a konzolok meghibásodási rátája átlagosnak tekinthető, azaz például a többi nextgen játékgéphez viszonyítva nem megy tönkre több új generációs Xbox.
Bár az ügyben nyilatkozó felsővezetők továbbra sem említenek konkrét adatokat, annyit elárultak, hogy több mint egymilliárd dollárt különítettek el a végzetesnek bizonyuló „Red Ring of Death” hibajelenséget mutató konzolok javítására. Ezzel együtt változtak az Xbox 360-ra vonatkozó jótállási feltételek is, mely szerint a konzol konstrukciós hibájából adódó javítást a Microsoft a vásárlás napjától számított három éven belül térítésmentesen elvégzi – visszamenőlegesen is. Akitől tehát eddig pénzt kértek a szervizben, annak utólag megtérítik a költségeit. A cég így lényegében úgy vet véget a vásárlók kálváriájának, hogy elkerüli a kínos visszahívási akciót.
Mégis arat a vörös halál
A gyártónál mindezek alapján jó ideje tudhattak a problémáról, melynek előfordulási valószínűségét a legújabb szériáknál és a még eladatlan készletek egy részénél kisebb módosítások révén próbálják csökkenteni – legalábbis ez derül ki a Microsoft szórakoztatóipari üzletágvezetőjének, Peter Moore-nak tegnapi nyílt leveléből, melyben a cégvezető megdöbbentő őszinteséggel és komoly megbánást mutatva szól az Xbox 360-tulajdonosokhoz: „A jó szolgáltatás és a vevőelégedettség olyan részei az üzletnek, amelyet különösen fontosnak tartunk. És ezen a téren őszintén szólva nem végeztünk elég jó munkát” - kezdi levelét Moore, melyben a probléma kezelésével kapcsolatosan később kitér az új jótállási rendszer ismertetésére is.
Mint arról tegnap beszámoltunk, a három vörös LED felvillanásával jelzett hibajelenséget szakértők szerint elsősorban a konzol bizonyos komponenseinek elégtelen hűtéséből fakadó anyagfáradás okozza: a grafikus feldolgozóegység érintkezői a hőtágulás hatására kontakthibásak lehetnek, ez pedig lefagyáshoz vagy rosszabb esetben ahhoz vezet, hogy a konzol egyáltalán nem indítható el.
Az Xbox 360 konzolok jelentős részénél előforduló „Red Ring of Death” hibajelenségről tegnap a Microsoft Magyarország illetékesét is kérdeztük: Vígh Attila, az Xbox 360 üzletágért felelős marketingszakember akkor lapunknak azt nyilatkozta, cégénél nem tudnak arról, hogy a konzolok meghibásodási aránya kirívóan magas lenne. Szerettük volna megtudni Vígh álláspontját a Microsoft tegnap esti bejelentésével kapcsolatban; az illetékes megkeresésünkkor későbbre ígért részleteket az ügyben." -
#13355 Csak nem Nintendo DS?
Mert az tényleg hihetetlen lenne!;)
Amúgy ezért is szeretem az exluzívokat, ott nincs az a veszély hogy azon idegesítsem magam, miért máson jelenik meg előbb. -
#13354 Hát most már nekem sincs;))) -
#13353 A kifogás az első mondatban volt....
De ha van fölös 200e-ed akkor szólj és küldök egy címet, hogy hová postázhatod....! -
Papesz #13352 Találjátok ki, hogy melyik platformon csúszik a Medal Of Honor: Airborne megjelenése.
Ez egész egyszerűen hihetetlen. -
#13351 Yin és Jang, fekete és fehér! El kel tudni fogadni a világ duális erőit!
;))) -
#13350 XBox szarrá melegszik és használhatatlan, PS3-ra meg nincs semmi játék, ráadásul drága is (viszont jó a hardvere).....hát én mindgyárt falnak rohanok...áááá -
#13349 Aztán meg kell várni a citromsárga színű változatot,
aztán a rezgősdzsojsztikosat,
aztán amelyikben már venti sincs, sőt a sört is behűti,
aztán anyáknapja, virágot kell venni,
aztán minnyá úgy is kijön bundlepackban a killzóna3,
aztán elbizonytalanodtam, mert mintha a ps2 megint feltámadna, sőt gémbolyt is tök jó árban lehet venni és mostanában ezek a menők,
aztán hát úgy is összeomlik a klíma nemsokára, addig meg minek,
aztán minnyá itt a PS4, addig még kihúzom.
Végül is intelligens ember mindíg tud mondani egy jó kifogást!;))) -
#13348 Jah, de egyenlőre nem állok stabil lábon egy hitelhez....
Meg még nem késő, amíg nem jönnek ki a játékok....
Aztán meg hátha lesz mod a ps3-hoz.... -
Sund #13347 húzzá' el hitelért az MM-be és csatlakozz a Családhoz :) -
#13346 Én is gratulálok magamnak, mert ma még nem csináltam semmmit.... -
#13345 Én is gratulázok minden új kollégának!!!;))) -
BJB #13344 Múlt hónapban voltam Superbike versenyen Misano-ban. Volt játékstand az SBK '07 játékkal. Nézem, PlayStation 2 felirat. Aztán feltűnt hogy nagyon jó a grafika, meg vezeték nélküli a joy! Megnéztem, egy PS3 volt az SBK-t meg felskálázták! Ügyesek! -
zottyantas #13343 Ha valaki tudja mondja már meg hogy lehet megnézni az amazon-on hogy nilyen feliratok vannak egy filmen. Előre is köszi -
Kraptor #13342 Lehet, hogy majd az újabb firmware verzióknál lehet, de eddig amit beállítottál settingsben legmagasabb felbontást az volt az alap érték és azt hasnzálta a menüben, pl 1080i akkor ha a játék támogatta 1080it akkor abba indult el ha nem akkor 720pbe. Aszem GT HDnál játékon belül is lehet állítani/választnai, hogy milyen felbontást akarsz.
Ha valakit érdekel ninja Gaidenböl 2 verzió van Európában egy 15 és 18 korhatáros. Erre érdemes figyelni. A 18-ban lehet fejet vágni, míg a 15ben nem. 15 angliában jelent meg de lehet, hogy nálunk is lehet majd ebböl kapni, de szerintem érdemesebb a 18-ast venni.:) -
#13341 nekem fektetve van a földön, a parkettára raktam 2 járólapkockát, erre raktam a gépet.
resit még meglátom thx.
bd filmet lehet tudok okosba, de még kiderül :)
amikor beállítom hdmi-vel a támogatott felbontásokat, nekem a plazmán be lehet az 1080-at is, mert fogadja és támogatja. viszont akkor menüt is rögtön átrakja 1080-ba. persze nem full hd a cucc, így nem az igazi, de játékot megnéznék így. szal nem lehet, hogy 720p legyen a menü a game meg amikor elindítom 720p/1080p amit majd ő kiválaszt?
vagy marad az hogy a menüt is nézem 1080p-ben amíg a gémet be nem fejezem? thx.
RR6-ot leszedem majd. Rainbox 6 Vegas az R6V
jövő héten várok sokmindent, köztük demokat is a store-ra, ugye E3, ezen a héten böjt van, eddig csak 2 új trailert láttak.
kicsit szkeptikus vagyok a home-al kapcsolatban. remélem nem akarják a demo letöltést meg ilyeneket is home-osítani? azért egy menüs rendszer egyszerűbb és nem kell 3d-ben bohóckodni... -
Kraptor #13340 Hát hátul és jobbra oldalt is nyomja a levegőt mikor fektetve van. Egy jó 20-20 cm helyet azért én hagynék neki minden oldalról a biztonság kedvéért. R6V ha Ridge Racer 6 akaor lenni akkor annnak a demójával játszottma és nekem mikor automatán volt akkor 1080ibe váltott. -
Since #13339 Még egy fontos kérdésem lenne majdnem elfelejtettem. A PS3 egy vitrines szekrényben helyezkedik el ahol az erősítő meg a dvd lejátszó etc. is megtalálható. A szekrénynek nincsen hátulja tehát tud szellőzni a PS+. Ha jól láttam akkor hátul nyomatja ki a levegőt. Nem elsz ebből probléma hogy túlmelegszik a PS3? Megmondom őszintén egy óra játék után elég meleg volt :-) -
Since #13338 Nemtudom azt észrevettem hogy a Darknessnél nem csinálja, azt viszi rendes 1080-ban. A R6V meg a FN3 játékoknál kell ki be dugdosni mert gondolom nem 1080ban vannak hanem csak 720ban. Bár nem értem miért nem ismeri fel a játék felbontását :-) Transformers tényleg jó lesz :-) -
Kraptor #13337 Ha így ki-be kell huzogatnod akkor ott valami bibi van az biztos. Pár embernek még régebben a Playstation3.com on volt hasonló problémája Thomson LCDkel. Valamiért nem tudott "kezetrázni" a PS3 és az LCD és ilyenkor ki-be dugdosással megoldódott a probléma. Még azt próbáld meg, hogy nem automatikusra állítod, hanem manuálisra és ott maxnak ki pipálod a 1080it és 1080pt szürkén pipálatlanul hagyod. -
Since #13336 Hmmm automatic-ra van beállítva a hdmi csatlakozás, szóval nemértem...Majd jobban belenézek az este folyamán. Köszi. -
Kraptor #13335 Még sehol nem lehet nagy tételben, de szerintem majdnem jobban jársz amazon.co.uk val. Párnak még lehet, hogy van is magyar felirat/szinkronja. Mindenesetre én a Transformerst megveszem mjad BDn az tuti:):) -
Kraptor #13334 Ha ilyen problémád van akkor itt valami bibi van. Nállam mindig automatikusan vált felbontást, pl ha 1080i re van beállítva akkor BDt azon játsza le játékokat amig 720pk azokat azon, stb és nem kell ki-be huzogatni semmit.