89387
PlayStation3
-
#13533 Igen azt megnézem majd, de jó minőséget...
www.dailymotion.com-ról is szoktam nézni....
Meg a www.psu.com-ot is nagyon szeretem, mert ott minden van ami csak kell...:D -
Jimanszky #13532 a stage6.com-ot vágod?ott elég jó videók vannak,sokszor HD minőségben.csak regelni kell,ha jól tudom. -
Jimanszky #13531 ja ééértem.nekem sajna nem nagyon megy a google-özés:(de próbálgatom:)témafüggő,hogy mennyire megy:)) -
#13530 Háát U3-as oldal van, de jobbára videókat nézegetek, meg youtube-on is sok van....
U3-as játéknak ott van még a Brothers in Arms HH.....:D -
#13529 Gamestar, meg 576...és ha hallok egy címet, vagy egy hírt, akkor google-ban megnézem a hivatalos oldalakatt...vagy amiket kidob...:D -
Jimanszky #13528 ezekhez a forrást netről szerzed?adhatnál pár linket.szeretnék én is elemezni:)) -
#13527 Nem tudok sokat, de a grafikus motorokról szeretek tudni ezt azt, mert lenyűgözi az embert, hogy mire képesek a játékok mostanság!!!!!!!!!
-
Jimanszky #13526 merre van az az itt-ott;)?hol néztél videókat?engem is érdekelne.csak jönne már a GT5... -
#13525 Jah és itt ott néztem a GT5-ről videó bejátszásokat, és nagyon sirály lesz....:D
Valszeg a legszebb autós játék...
Max a NFS-ben látok némi ellenfelet, de valszeg csak megfélemlítés az egész....
De azé Kurvára odabasz a PRO....:
-
Jimanszky #13524 basszus honnan tudsz ennyi mindent?csak nézek miket nem tudsz,nameg Nexus,valamint Item!ha valakit kihagytam volna bocs.ja meg Guardian hero.engem is érdekelnek nagyon ezek a fogalmak.azt vettem észre ,hogy valamit kezdek konyítani a videójátékokhoz.egy újabb hobby:).persze van még mit fejlődni,de jó érzés:) -
#13523 Igen ezek lehetnek az ütőkártyái a PS3-nak, de ugye pl a resi 5-ről még semmit sem mutattak...
MGS4 meg sirály lesz, mert ott ugye nem a grafika a fontos...:D -
#13522 Nem azt mondom, hogy becsapták az embereket, mert azt azért gondolhatta mindenki, hogy egy Hype-olásnál a videóban azért nem minden lehet igaz...
És ugye még ki sem adták....
Én inkább azt mondanám, hogy a többi versenytársukra nem számítottak, hogy ennyi idő alatt hová fejlődnek....
Ez a Turok pl olyan mint ha egy filmben lennél!!!!!!!!
És ez még a Crysis szeptemberi kiadása előtt készült el, mire bemelegszik a Crysis, addig az U3-as motor szinte legyalázza majd....
Nem véletlen, hogy szinte az összes jobb játék konzolra az U3-at használja....
Gears of War-DarkSector-Assasin Creed-Blacksite Area51- csak hogy néhányat mondjak és még vagy több tucat, amiről senki sem tudja, hogy valójában eme híres motor fut alatta....
Igazságszerint egy kis odafigyeléssel meg lehet állapítani egy játékról, hogy U3-as, vagy nem... -
Jimanszky #13521 öööö,MGS4,RE5?:S.netán Heavenly sword? -
Jimanszky #13520 egy kis OFF:
nézitek a Spo..klubon a Copa amerikát?:Dvan egy közvetítő,az valami eszeveszett új stílusban közvetít:Dhallgassatok bele!!!kibajóóóó!!!!
ON -
#13519 Az a gáz, hogy az Unreal 3-as engine eleve jó a Textúrákban.....
Például a fémes anyagokat kegyetlen vágja a motor, meg a fény-árnyékokat....
Ha a Killzone-hoz is jó motort használnak akkor nem lesz gond, de ennek én 25% eséjét látom....
Szerintem a Cryteck2 motor egyeltalán nem olyan über, mint azt jósolták....
Szerintem a harc az U3 és a Tech5 között lesz majd az első helyért....
Gondolom nem kell mondani, hogy melyik a Tech5 motor?!...:D -
Jimanszky #13518 de azokon a videókon elég durván nézett ki,nem?te mikor veszel gépet;)))?mondhatni,hogy leendő kolléga vagy:))? -
Jimanszky #13517 csak beszédítették a népet szerinted?ebben is lehet vmi...lehet kidobtak egy dx10es videokarit és azt valahogy el akarták adni?magyarul,becsapták a videokari vevőket?... -
Jimanszky #13516 a GOW-nak valami csodálatos a grafja!!jó lenne már lepipálná egy Ps3-as játék..mondjuka Killzone2;)))?amúgy nem ismerem a Killzone-t:Sde biztos jó lesz!!! -
#13515 Fogják majd .....:D -
#13514 Igen, de az élő prezentáció és az újjabb mostani videók már nem olyanok, mint a kezdetekben, mikor ment a Hype....
Szerintem a környezet nem olyan lesz mint amire sokan számítanak...de majd meglátjuk...:D -
#13513 Én is bízom benne, de egyenlőre csak a kész és működő játékokat vehetem számításba... és a Turok igenis így néz ki játék közben....
Azok az extra támadásos animációk egyszerűen tökéletessek.....
U3-as motor azé viszi valamire....
GearsOfWar-DarkSector-Turok a lényegessebb U3-as játékok....mind tökéletes vizuális szempontból.....:D -
Jimanszky #13512 akkor sok programozó licencelje Ps3-as játékokhoz:)) -
Jimanszky #13511 vaaaa!!elég durva!!!na de a Crysis se piskóta dx10ben!láttam videókat hd minőségben.én olyan grafot még életemben nem láttam.a növények megszólaltak a dzsungelben.elképesztő volt!! -
#13510 Nem a készítők azt mondták, hogy a konzolok is simán viszik a crysis-t, de nem fogják átportolni, hanem a grafikus motorját adják majd bérbe a fejlesztőknek....
Magyarul aki akarja az licenszelheti a Cryteck 2. motorját a konzolos fejlesztéséhez...
Ezt egy riportban nyilatkozta az egyik csapattag a Crysis fejlesztői közül... -
Jimanszky #13509 ha a Killzone2 nem fog robbantani,akkor semmi.köszi,megnézem.állítólag olyan lesz a Killzone2 grafja mint a videókon.azt mondták addig nem mutatják meg,amíg nem lesz olyan.kíváncsian várom!!! -
#13508 Lazán....
Ne hogy azt gondold, hogy az akkora nagy játék....
Közel nem olyan szép, mint amiket a régi videókban mutogattak...
Élesben még a környezet sem egetverő....
A fegyverek és azok animációi esetleg...
Nézd meg pl a Turok nevű játékot....
Ezt lazán leadja magából az x360.... Na ez szép....!!!!!!!!!!!
Turok ingame videók....
Nálam grafikára eddig ez a mérce!!!!!!!!!!! -
Jimanszky #13507 szerintem is.egy másik fórumon olvastam,hogy állítólag "rinyáltak" a programozók,hogy nem tudná.egy ilyen hardver sztem egy dx11-es/tudom nem lesz ilyen:))/grafot is simán megjelenítene!!!:))) -
#13506 Miért ne tudná ? Programozás kérdése. -
Jimanszky #13505 szerintetek a Ps3 hardvere meg tudná jeleníteni a Crysis-t??a nap kérdése:)) -
#13504 valaki játszott itt PS3-on Call of Duty 3-al? érdekelne a szavatossága, egyjátékosban (10 óra? sok ? kevés ?) meg multiban milyen?! (ha van multija)
resistance mellé megéri megvenni? thx
vagy inkább NGS? :D -
#13503 Az már megtörtén, de még így sem tudok olyan pontosan célozni, mint egérrel! :) -
Kraptor #13502 Boxon is már arrol volt híres a Ninja, hogy nem egy könnyű játék és néha fusztráló is tud lenni mert nehéz:):) -
Papesz #13501 Nem egyszerűbb megfordítani? Állítsd az Y axis-t reverse-re. Ha azon van, akkor meg normal-ra. -
#13500 ez csak egy szélsőség volt persze, van nyilván normális árban BT egér meg bill, de csak böngészni, meg szöveges dolgokat bevinni egyenlőre felesleges.
angol fórumokon emlegetnek valami K betűs márkájú bill.etet állítólag nem rossz -
#13499 40 az nagyon sok érte, akkor inkább gyakorlok, majd csak rááll a kezem. -
#13498 játék alatt még egy sem támogatja a bill + egeret, jó ha tudod!
még csak a menüben. amúgy van BT bill + egér egyben (tapipad a bill oldalán, cserébe nincs numerikus bill), potom 40 ropi -
#13497 Nekem az volt nehéz, főleg a célzás, mert eredetileg forditva volt minden.Lefelé nyomtam és felfelé ment a célkereszt! Be kellene szerezni valami billentyűzetet és egeret a masinához! -
#13496 ja, de nekem valahogy bonyolult az irányítás, még szoknom kell a konzolt/kontrollert... bár a Resistance-ba már belejöttem :) -
#13495 Igen pc-n próbálkoztam vele én is,de 82cm-es képernyőn jobb lenne játszani vele! Nagyon tetszenek a színek a ninjás játékban, főleg a demó elején ,amkior hullanak a sárga falevelek! -
#13494 aha, az jó!
oblinak nincs demója, de kijött pc-re is rég ugye, én itt toltam le.
mondjuk jó nagyon a ninja gaiden szigma szavatossága, de még gyűröm a demót egy kicsit, mert annyira nem jött be, nem mennek még a kombók :D