89387
PlayStation3
  • Ioles
    ok, köszi
  • NEXUS6
    Szerintem egy szóközzel el kéne választani a szögletes zárójeltől a dolgokat.
  • Ioles
    nem tudjátok hogy a linkem elé miért teszi ezt ki? =2&data[cat_id]=14]
  • Ioles
    Pontosabban :)
  • Ioles
    Itt 14900,- :)
  • Since
    Én is az Obliviont keresem, 16kért nem szeretném megvenni :-)
  • zottyantas
    Lehet nem itt kéne, de én megkérdezem, hogy nem akar-e esetleg megválni valaki az oblivionjától, mert azt mondják nagyon jó és nekem a pc-m meg nem igazán bírkózna meg vele, de szeretném végigjáccani. Ha van ilyen szólhatna nekem.
  • Jimanszky
    PLAYSTATION MAGYARORSZÁG
    NA MÁR HALADUNK;)))
  • EmThor
    Kraptor-t kéne megkérdezni, hogy szállítanak-e mo-ra...

• Since
    Mo-ra is szállítanak?
  • Jimanszky
    de jó,hogy éjjeles leszek:(((
  • Lorienel
    UK-ban csak a cenzúrzott Ninja Gaident forgalmazzák amennyire én tudom (15+).
    Ha a véresebb verziót szeretnéd, akkor itthon vadd meg vagy USA-ból rendelj. Ha jól tudom nálunk nincs cenzúrázva, de ettől még kaphatjuk a végott verziót.
  • EmThor
    www.game.co.uk

elég jó árak vannak! 15k átszámolva (35-40 font, és PAL a game, szal jó), banki eladási árfolyamon, természetesen fontban:

A card type-nál, van visa is külön, meg electron is külön, de nekem visa electron kártyám van, melyiket írjam be? vagy buktam mi? akkor kéne egy visa kártya

card number gondolom a kártya száma és nem a számlaszámom...

amit még kér mindenképp az a név, az rendben van, ékezet nélkül beírom, meg van a lejárat dátuma, az is egyértelmű...

szállítási ktg: 3 font

tehát 372ft-os otp-s banki eladási árfolyamon 14120-on akárhány ft a call of duty 3.

Ninja gaiden sigma 16k szállítással, de akkor meg ugyanott vagyok nem? bár egy ezrest spóroltam, van egy ugyanolyan pal fóliás game-em + házhoz hozták...

motorstorm 12276 mondjuk... hát majd meglátom
  • Since
    Nekem a Darkness R6V megvan, bár igazóbál még csak a Darknessel játszottam. Szerintem a Darkness abszolut nyerő, nagyon jó a single része.
  • EmThor
    rainbow six vegas: töltsd le pc-re és jácc vele ott :)

darkness: ja, elég rövidke, nem nagy szám multi, de hangulatos

Ningja gaiden sigma: nehéz, iszonyat hosszú, számomra kicsit fura a világ, meg nem eccerűek a kombók, de szép és jó, ez megéri!

viszont itthon 17 ropi röhej, amcsiba 12 ropi, postával is 13ért itthon van... :/
    de gyanítom junior max OTP-s visa kártyámmal lemondhatok róla...
  • Jinchuu
    ÁÁá nem tudok dönteni, hogy melyik gamet is vegyem meg.
    3 jelölt van per pillanat:

Ninja Gaiden Sigma - elég jónak tűnik, demo bejött, kombózás is, kérdés hogy ha tényleg annyira nehéz mint azt mondják mennyi idő kell az agyvérzésig :) Na meg remélem hosszú.

Darkness - ezt egyszerűen látnom kell, meg végig akarom tolni, de elég rövidkének tűnik és az online multija se valami nagy szám ahogy hallom

Rainbow Six Las Vegas - na ez nagyon komoly kis fps 1 playerben gondolom nem rossz, de a lényeg a multija lenne, co-op online, stb. Elég hosszú szórakozásnak tűnik.

Help! :D
  • EmThor
    onnan csak 1et tudok most, és sajna egyszeri...
  • Since
    Amerikából nem olcsóbb a játék?
  • EmThor
    :P azért azt nem kockáztatom meg...

hát jó lenne azért egy MM-ben dolgozó ismerős, biztos tudna gémeket szerezni :D
  • Since
    Egyébként a Darknesst csak ajánlani tudom.
  • Since
    Szerintem felmosórongyal simán letörölheted :-)
  • EmThor
    amúgy nem rossz ez a járólapos módszer, anno mondtam, hogy a parkettára raktam 2 megmaradt járólapot egymás fölé és ezen van a gép, szal még hűti is, az igazi egy márványlap lenne :)
  • EmThor
    hol szerzed? vagy amúgy hol lehet ócsóé venni a játékot?

a resi-t 14990-ért vettem Cd galaxisban (kellett fóliásan, bocsi Kraptor), amúgy mindenhol 17.000... fólia nélkül meg ki tudja mennyire használt gémet adnak arcomba... gondolom MM meg Saturn is ilyen árakkal operál, bár 15k-s nagyátlag jobb lenne :/

BTW, mivel töröljem a masinát? mert fogja a port... kis lyukakat ecsettel tisztítom, meghajtóba remélem nem megy annyi por, de a teteje nem szép, tudom csak esztétika...

pézsével gondolom ne essek neki :D
  • Foxhound1980
    Ha minden jól megy ma beújjitok egy Darkness-t, kiváncsi vagyok a stuffra.
  • Foxhound1980
    MP orientáltsága volt a kezdetek óta.
  • EmThor
    22 perc Heavenly Sword
    spoileres!

éljen Gollum! :)
  • EmThor
    by Davidus:

Magyar idő szerint minden szerdán lesz

MS conf
    05:30

Killzone prezentáció(2 és fél órás:O)
    06:30

Nintendo conf
    18:00

Sony conf
    20:30
  • EmThor
    reggelt!

- a sony megerősítette a 100$-os árcsökkenést 599$->499$
    - ÉSZAK-AMERIKA (csak és kizárólag) kap 80 GB-os PS3-at, Motorstorm Bundle pack-ban, 599$-ért...

hát ez van. a gépet így is olcsóbban vettem, többit meg az amik kapják szokás szerint. na, délután vissza játszani, addig work work :)
  • Jimanszky
    na jó hajnalt mindenkinek!!!még 2 nap és itt van az E3!!!!
  • Jimanszky
    meg itt
  • DarkSector
  • DarkSector
    Erre tessék:
    Új videó a NFS legújjabb részéről....NFS ProStreet......videó
  • Jimanszky
    nem nem nem!!!!én is úgy tudtam de nem.itt a bizonyíték:))háháháháááá:)))
  • DarkSector
    Én is úgy tudtam eddig, hogy PS3-at kerülni fogja...
  • Jimanszky
    basszus!!!úgy tudtam,hogy nem lesz Turok Ps3-ra...de leeeesz!!!!!fúú de hülye vagyok:p
  • Noitulover
    hát nem is tudom , a csiri-biri grafikákon kívül nem nagy szám az E3 felhozatal ,

példának okáért:
    Grand Theft Auto IV (PS3, X360) graf + pár "újabb" bűnözési lehetőség , fuu nagy szám ...
    Halo 3 (X360) itt senkit , egyébként meg graf + single story akit érdekel
    Super Smash Bros. Brawl (Wii) graf meg, új karik , wohoo agyatlan button massing
    The Legend of Zelda: Phantom Hourglass (DS) hopp valami új , mégse mintha új dolog lenne a point and click
    Fallout 3 (PS3, X360) graf + valami elcseszett rendszerű gagyi folytatásra számítok
    Star Wars: The Force Unleashed (PS3, X360) hát érdekes lehet ha olyan "erőket" lehet majd használni amitől elszényelné magát az összes eddigi jedi mester XD
    Killzone (working title) (PS3) graf ...

kész a többi 12 egytucat de van tán remény

Assassin's Creed (PS3, X360) az állítolag igazán minden szinten "next gen" game (tán erre vagyok a leginkább kiváncsi)

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3) többség ezért(is) vette meg a gépét előre (többek közt én is XD), szal mocskos bejövősnek kéne majd lennie

Final Fantasy XIII (PS3) kb mint MGS jrpg szilusban :)

Metroid Prime 3: Corruption (Wii) legalább olyan előre lépre "kell" számítani mint mikor a sorozat 2d ról 3d re váltott

Heavenly Sword (PS3) hát ránézésre god of war egy nő vel vagy mégse , remélem ...

LittleBigPlanet (PS3) forradalmi multiplayer , majd elválik

The Eye of Judgment (PS3) eye toy marhaság talán érdekes lesz

NiGHTS: Journey of Dreams (Wii) hát az egy útán valami nagy durránásra számítanak sokan

• NEXUS6
    Én meg mostanában ezt nézegettem a Heavenly Swordról. LINK Jó hosszú de a lődözős részek nagyon teccenek.

Nagyon namberván lesz ez a játék!;)))
  • Jimanszky
    hát ez meg mi:D:D?ez h jött:D?
  • DarkSector
  • Jimanszky
    nagyon köszi!!!komolyan hobbim lett az ilyen oldalak órékon keresztüli nézegetése.pl stage6.com-on fent van egy komplett 50perces System of a down koncert,meg a teljes Mortal kombat film:))sorozatokról nem is beszélve.