89387
PlayStation3
-
#13573 ok, köszi -
#13572 Szerintem egy szóközzel el kéne választani a szögletes zárójeltől a dolgokat. -
#13571 nem tudjátok hogy a linkem elé miért teszi ezt ki? =2&data[cat_id]=14] -
#13570 Pontosabban :) -
#13569 Itt 14900,- :) -
Since #13568 Én is az Obliviont keresem, 16kért nem szeretném megvenni :-) -
zottyantas #13567 Lehet nem itt kéne, de én megkérdezem, hogy nem akar-e esetleg megválni valaki az oblivionjától, mert azt mondják nagyon jó és nekem a pc-m meg nem igazán bírkózna meg vele, de szeretném végigjáccani. Ha van ilyen szólhatna nekem. -
Jimanszky #13566 PLAYSTATION MAGYARORSZÁG
NA MÁR HALADUNK;))) -
#13565 Kraptor-t kéne megkérdezni, hogy szállítanak-e mo-ra...
-
Since #13564 Mo-ra is szállítanak? -
Jimanszky #13563 de jó,hogy éjjeles leszek:((( -
Lorienel #13562 UK-ban csak a cenzúrzott Ninja Gaident forgalmazzák amennyire én tudom (15+).
Ha a véresebb verziót szeretnéd, akkor itthon vadd meg vagy USA-ból rendelj. Ha jól tudom nálunk nincs cenzúrázva, de ettől még kaphatjuk a végott verziót. -
#13561 www.game.co.uk
elég jó árak vannak! 15k átszámolva (35-40 font, és PAL a game, szal jó), banki eladási árfolyamon, természetesen fontban:
A card type-nál, van visa is külön, meg electron is külön, de nekem visa electron kártyám van, melyiket írjam be? vagy buktam mi? akkor kéne egy visa kártya
card number gondolom a kártya száma és nem a számlaszámom...
amit még kér mindenképp az a név, az rendben van, ékezet nélkül beírom, meg van a lejárat dátuma, az is egyértelmű...
szállítási ktg: 3 font
tehát 372ft-os otp-s banki eladási árfolyamon 14120-on akárhány ft a call of duty 3.
Ninja gaiden sigma 16k szállítással, de akkor meg ugyanott vagyok nem? bár egy ezrest spóroltam, van egy ugyanolyan pal fóliás game-em + házhoz hozták...
motorstorm 12276 mondjuk... hát majd meglátom -
Since #13560 Nekem a Darkness R6V megvan, bár igazóbál még csak a Darknessel játszottam. Szerintem a Darkness abszolut nyerő, nagyon jó a single része. -
#13559 rainbow six vegas: töltsd le pc-re és jácc vele ott :)
darkness: ja, elég rövidke, nem nagy szám multi, de hangulatos
Ningja gaiden sigma: nehéz, iszonyat hosszú, számomra kicsit fura a világ, meg nem eccerűek a kombók, de szép és jó, ez megéri!
viszont itthon 17 ropi röhej, amcsiba 12 ropi, postával is 13ért itthon van... :/
de gyanítom junior max OTP-s visa kártyámmal lemondhatok róla... -
Jinchuu #13558 ÁÁá nem tudok dönteni, hogy melyik gamet is vegyem meg.
3 jelölt van per pillanat:
Ninja Gaiden Sigma - elég jónak tűnik, demo bejött, kombózás is, kérdés hogy ha tényleg annyira nehéz mint azt mondják mennyi idő kell az agyvérzésig :) Na meg remélem hosszú.
Darkness - ezt egyszerűen látnom kell, meg végig akarom tolni, de elég rövidkének tűnik és az online multija se valami nagy szám ahogy hallom
Rainbow Six Las Vegas - na ez nagyon komoly kis fps 1 playerben gondolom nem rossz, de a lényeg a multija lenne, co-op online, stb. Elég hosszú szórakozásnak tűnik.
Help! :D -
#13557 onnan csak 1et tudok most, és sajna egyszeri... -
Since #13556 Amerikából nem olcsóbb a játék? -
#13555 :P azért azt nem kockáztatom meg...
hát jó lenne azért egy MM-ben dolgozó ismerős, biztos tudna gémeket szerezni :D -
Since #13554 Egyébként a Darknesst csak ajánlani tudom. -
Since #13553 Szerintem felmosórongyal simán letörölheted :-) -
#13552 amúgy nem rossz ez a járólapos módszer, anno mondtam, hogy a parkettára raktam 2 megmaradt járólapot egymás fölé és ezen van a gép, szal még hűti is, az igazi egy márványlap lenne :) -
#13551 hol szerzed? vagy amúgy hol lehet ócsóé venni a játékot?
a resi-t 14990-ért vettem Cd galaxisban (kellett fóliásan, bocsi Kraptor), amúgy mindenhol 17.000... fólia nélkül meg ki tudja mennyire használt gémet adnak arcomba... gondolom MM meg Saturn is ilyen árakkal operál, bár 15k-s nagyátlag jobb lenne :/
BTW, mivel töröljem a masinát? mert fogja a port... kis lyukakat ecsettel tisztítom, meghajtóba remélem nem megy annyi por, de a teteje nem szép, tudom csak esztétika...
pézsével gondolom ne essek neki :D -
Foxhound1980 #13550 Ha minden jól megy ma beújjitok egy Darkness-t, kiváncsi vagyok a stuffra. -
Foxhound1980 #13549 MP orientáltsága volt a kezdetek óta. -
#13548 22 perc Heavenly Sword
spoileres!
éljen Gollum! :) -
#13547 by Davidus:
Magyar idő szerint minden szerdán lesz
MS conf
05:30
Killzone prezentáció(2 és fél órás:O)
06:30
Nintendo conf
18:00
Sony conf
20:30 -
#13546 reggelt!
- a sony megerősítette a 100$-os árcsökkenést 599$->499$
- ÉSZAK-AMERIKA (csak és kizárólag) kap 80 GB-os PS3-at, Motorstorm Bundle pack-ban, 599$-ért...
hát ez van. a gépet így is olcsóbban vettem, többit meg az amik kapják szokás szerint. na, délután vissza játszani, addig work work :) -
Jimanszky #13545 na jó hajnalt mindenkinek!!!még 2 nap és itt van az E3!!!! -
Jimanszky #13544 meg itt -
#13543 -
#13542 Erre tessék:
Új videó a NFS legújjabb részéről....NFS ProStreet......videó -
Jimanszky #13541 nem nem nem!!!!én is úgy tudtam de nem.itt a bizonyíték:))háháháháááá:))) -
#13540 Én is úgy tudtam eddig, hogy PS3-at kerülni fogja... -
Jimanszky #13539 basszus!!!úgy tudtam,hogy nem lesz Turok Ps3-ra...de leeeesz!!!!!fúú de hülye vagyok:p -
Noitulover #13538 hát nem is tudom , a csiri-biri grafikákon kívül nem nagy szám az E3 felhozatal ,
példának okáért:
Grand Theft Auto IV (PS3, X360) graf + pár "újabb" bűnözési lehetőség , fuu nagy szám ...
Halo 3 (X360) itt senkit , egyébként meg graf + single story akit érdekel
Super Smash Bros. Brawl (Wii) graf meg, új karik , wohoo agyatlan button massing
The Legend of Zelda: Phantom Hourglass (DS) hopp valami új , mégse mintha új dolog lenne a point and click
Fallout 3 (PS3, X360) graf + valami elcseszett rendszerű gagyi folytatásra számítok
Star Wars: The Force Unleashed (PS3, X360) hát érdekes lehet ha olyan "erőket" lehet majd használni amitől elszényelné magát az összes eddigi jedi mester XD
Killzone (working title) (PS3) graf ...
kész a többi 12 egytucat de van tán remény
Assassin's Creed (PS3, X360) az állítolag igazán minden szinten "next gen" game (tán erre vagyok a leginkább kiváncsi)
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3) többség ezért(is) vette meg a gépét előre (többek közt én is XD), szal mocskos bejövősnek kéne majd lennie
Final Fantasy XIII (PS3) kb mint MGS jrpg szilusban :)
Metroid Prime 3: Corruption (Wii) legalább olyan előre lépre "kell" számítani mint mikor a sorozat 2d ról 3d re váltott
Heavenly Sword (PS3) hát ránézésre god of war egy nő vel vagy mégse , remélem ...
LittleBigPlanet (PS3) forradalmi multiplayer , majd elválik
The Eye of Judgment (PS3) eye toy marhaság talán érdekes lesz
NiGHTS: Journey of Dreams (Wii) hát az egy útán valami nagy durránásra számítanak sokan
-
#13537 Én meg mostanában ezt nézegettem a Heavenly Swordról. LINK Jó hosszú de a lődözős részek nagyon teccenek.
Nagyon namberván lesz ez a játék!;)))
-
Jimanszky #13536 hát ez meg mi:D:D?ez h jött:D? -
#13535 -
Jimanszky #13534 nagyon köszi!!!komolyan hobbim lett az ilyen oldalak órékon keresztüli nézegetése.pl stage6.com-on fent van egy komplett 50perces System of a down koncert,meg a teljes Mortal kombat film:))sorozatokról nem is beszélve.