89387
PlayStation3
-
#13613 azért alakul az ára :)
Még egy 20.000-el olcsóbb lesz, és már veszem is. :D -
#13612 na mi van gyerekek? mindenki behalt, játszik ebben a jó időben, vagy meló? :D -
Jimanszky #13611 nekem is szokott fagyni HD nézésénél. -
#13610 Resident Evil 4. PS3-ra is! -
Foxhound1980 #13609 Köszi! (15-ösben nincs fejezés) -
Noitulover #13608 a life of the gods(LTG) bol 9 kell ,hogy 1 szer növelje az hp bart , a life of the "thousand" gods (LTTG) aza ami azonal növeli a hp-t de ezt a menüben is írja (a 9ediket a chapter 8-9 fele lehet meg találni ha addig mindet össze szedted és 4-5 LTTG -t találhatsz addig (célszerű guide-ot kerseni ahol levannak írva hogy mit és hényat érdemes keresgetni chapterenként
hmm most nézem hogy a lemezen tényleg ott van aza a 15 os karika de miért van "mature" 18+ os outside uk only dobozban az rejtény , piszkosul lehordok ezért valakit a media martban XD -
Foxhound1980 #13607 Hallod, NG-ben vannak ilyen life of god gömbök. Namost azt irja, hogy incrase-eli (növeli) a health baromat rányomok és b@xik növelni. Mire jók ezek vagy, hogy kell használni? -
#13606 láttam, de elég rövid. látványos, de nem derül ki belőle semmi...
ellentétben a Heavenly Sword 22 perces videóval :D arra látszik hogy kölöttek, ilyen emberek + motion capture!! vááááá :D -
Foxhound1980 #13605 VLC lenyomja, a többivel kifagy. -
#13604 ez az ami:
balra alul ott az M betű: MATURE, tehát ez a véresebb
ez az angol:
15-ös karika, nincs lefejezés
-
Kalozoner #13603 a 8 days című játék előzetest láttátok már? egyik haverom mutatta és az államat kerestem... jótubén van fent... aki már látta az tudja milyen:D -
Noitulover #13602 a media marktban vettem az NGS 16000 környék volt vagy hogy 18+ a doboz on meg distribut only outside of uk , de embert még nem sikerült lefejeznem a zombiknak (szinte ember csak 3 fejjel magasabb meg nincs bőre , meg fejnélkül is működnek) fiendeknek csak úgy röpköd a feje
marha hosszú egyébként , mostanában tartok félidőnál (guide szerint XD)aztán ez csak anormal , hard/very hard on büntet , master ninja szinten meg félisteni reflexek szükségesek szal replay value minimum 400% (500% ha ninja dogrol indulsz lol) -
Kraptor #13601 4 font -
#13600 Hopp!!!!!!!!
Új Haze videó is felkerült a GameStar oldalára!
Gyerünk töltögetni...:D -
#13599 Egy videóhoz?????????
:D
wmv kiterjesztésű a fájl, úgyhogy ps3-hoz nem áll túl közel.... -
#13598 "lehet másfajta codec kell" -> igen, úgy hívják ps3 :D -
#13597 Még megvagyok egyenlőre...
De amúgy gamestar oldaláról szdtem, csak egy pár másodperc után lefagy a lejátszóm...
Lehet hogy valami másfajta codec kell ezeknek a HD-s cuccoknak....:D -
Jimanszky #13596 linket!!!:))mi a helyzet veled?mikor újítasz egy Ps3-at;))?már szerintem itt mindenki erre vár:D.na jók legyetek,vár a meló!!szép estét kollégák!!! -
#13595 Sirály az új Timeshift...!!!!!!!!! -
Foxhound1980 #13594 Na gyerekek... Sigma odab@x rendesen, végre egy must have cim! -
Jimanszky #13593 na sikerült beizzítani:))? -
#13592 Kiváncsi leszek idehaza mikorra lesz érezhető az áresés . Amint megtörténik , szerintem beujjitok egyre. -
partizan182 #13591 Ez így kis csúsztatás.
8-10 óra a fősztori +5-6 óra a mellékküldik. Plusz a Ps3 verzióban is vannak Achievmentek, azokat leeht gyűjtögetni meg ilyen kis gagyi multi is van.
NGS tiszta játékideje is kb 15 óra, de a stuff annyira nehéz, hogy tényleg hetekig lehet vele szenvedni míg végigtolod + van egy olyan 4-5 órás Rachel kveszt. -
#13590 még annyi, hogy az ign.com review-i elég jók!
szóval a darkness-re is 8-10 óra játékidőt írnak, a NGS-ra meg heteket! -
#13589 de fogsz venni ugye? :) -
partizan182 #13588 Ja, árscökkenés azonnali, Eu persze később (mint mindig...) -
#13587 jaja, okosan csinálják, fenn vannak fórumokon is, csak nem tudom mekkora bolt, nehogy egyszer túlvállalják magukat azt redőny :)
na megyek, beizzítom a masinát -
#13586 Jó háát ezt csak átvitt értelemben mondtam....:)
A pontos dátumot nem tuom, de az árcsökkenés tudtommal már megvolt a napokban... -
Jimanszky #13585 huh,jó neked..az Überkonzol elég korrekt!még msn címet is megadtak.múltkor beszélgettem is az eladóval.tök normális volt. -
#13584 büfében van :)
hardwired-en Foxhound PS3 kolléga most vett NGS-át 15ért überkonzolban, fóliás és 18-as karika van rajta, nem 15ös :D -
Jimanszky #13583 melóba???van neted munkahelyen? -
partizan182 #13582 "És most 599-ért már 80GB-ost árulnak.... "
Augusztustól.
" It also confirmed that an 80GB PS3 will be launched in the States in August."
Szorsz:Next-gen.biz -
#13581 én melóba, itthon, mindenhol fenn leszek ha tudok :D -
#13580 csütörtökön nagy EU-PS3 bejelentés, biztos árcsökkenés -
#13579 Csökkent a PS3 ára....
599-ről 499-re mármint dollárban...
És most 599-ért már 80GB-ost árulnak.... -
Jimanszky #13578 jaja testvér:))valahogy túlélem.ha tudtok vmi konkrétat E3-ról azonnal ide beírni ám!!! -
#13577 testvér, maga is műszakos? keblemre :D -
#13576 Akkor shopto.net-en mennyi a postaköltség?
Bocs, de nem találtam :$ -
BJB #13575 A Sony Európában is csökkenteni fogja az árakat de itt még nem ismertek a részletek. A 60 GB-s árat levitték ugye 100$-al DE ezért a pénzért már lehet venni egy 160GB-s HDD-t ami duplája a 80GB-snek és árba egyformák így.
Még továbbra is a 60GB-s modellt érdemes megvenni.(Nekünk mind1 mert EU nem kap 80 GB-st) -
Kraptor #13574 VAgy ezen a forumon vagy hardwireden írta valaki, hogy az ő Eu verziója (nem UK, hanem 18-as karika) is cenzúrázva van mert abba sem tud fejeket vágni, pedig nem olyan nehéz komob a fejlevágás. Valaki aki játszott az EU (nem UK) verzsönnel tud ebben nyilatkozni pontosan?
game.co.uk-nál már találtam jobbat:) shopto.net ugyanúgy angol de az áraik 6-8 fonttal olcsóbbak és a posta csak 1 fontal kerül többe mint game.co.ukrol.
Ha meg amerikai cucc kell, akkor:
www.videgameplus.ca posta az olyan 5-6 euro, mondjuk ez egy kicsit tovább tart míg ideér és ha nem rendesek a vámosok akkor mág vámot és áfát is kell fizetned, mondjuk az nem olyan vészes 1-2000 ft és a játék max annyira jön ki mint itthon, mármint árban.