89387
PlayStation3
-
Jimanszky #13653 kolléga!!!ez nagyon ott volt real FPS,több százezer,kivégzés:D:Dte egy komikus vagy:)))nagyon bírom mikor ilyeneket írsz!!! -
#13652 Engem is érdekel, valszeg bejelentik, hogy az MGS4 X-re is kijőn, de a nagyobb szenzáció az lesz hogy Moore melyik testrészére tetováltatja a játék logo-ját;)))
Bemutatják az új X360-at, a Farcsont, ami ugyan úgy fehér lesz mint a mostani X, ugyan olyan zajos, és az alaplapja is ugyan úgy néz ki. Ezenkívül a kompatibilitás biztosítása érdekében egy csomó hardveres emulációt kénytelenek beiktatni, ami "minimálisan nagyobb meghibásodási arányt okozhat". Minekután 1.5 év múlva már a Fehérházat akarják elsöpörni az elégedetlen vásárlók, személyesen Steeve Balmer az Amerókai Egybesült Álmok akkori elnöke fog bocsánatot kérni, és elmondja, hogy a kompatibilitás fenntartása érdekében olyan tökéletesen emulálták a 65nm-es csipekkel a 90nm-eseket, hogy azok gyakorlatilag megegyeznek. A látszólagos átverésért az egész világtól elnézést kér, és bejelenti, hogy hónapokon belül áttérnek a 45nmes csíkszélességű csipekre, és kompenzálásul életfogytiglani garanciát is vállanak (ami korai elhalálozás esetén a következő életbe is átvihető). Viszont a cseregépeket csak a Guanomanó-i támaszponton lehet majd átvenni és a speciális tápegység miatt csak ott lehet használni. A támaszponton tudvalevőleg reklamációnak helye nincs és jogsegély sem vehető igénybe, amennyiben a cseregépek is meghibásodnának az amerikai hadsereg és az alkaloida közös realtime FPS-ébe is bekapcsolódhatnak, amiben egyszerre több százezer játékos vehet részt.
A Sony-hoz hasonlóan, az emberiség javát szolgáló programba kezdenek a Folding mintájára, aminek célja az amerikai börtönviszonyok javítása lesz. Mivel több esetben okozott halálesetet Xbox készülék ezért a siralomházakban az elitéltek kérhetik az Xbox általi halált, ami a statisztikák szerint sokkal gyorsabban véget vethet a sanyarú sorsú elitéltek lelki megpróbáltatásainak, mintha a hosszadalmas fellebbezési procedúra alatt örlődnek fel és jutnak el a végső állomásig. Moore elmondja, hogy habár az X emberi élettel összeegyeztethetetlen tulajdonságának kihasználása etikailag bizonyos szempontból megkérdőjelezhető, viszont felmérések szerint, azok akik az X megoldását választják elégedett ügyfelek és soha nem panaszkodnak a játék ellátottságra, ami a konzolok között a legjobb. -
Jimanszky #13651 én is gondoltam,hogy kamu.csak nem ismerem amazon-t:)gondoltam egy kis életet lehelek a topikba;)) -
Noitulover #13650 LOL amazonon mindig is nevetséges preordek voltak ,ez sem külömb , mindig kiírnak valami hasra ütés által generált idő pontot azta a naív kicsávó készpénznek képzelik , egyfajta lehúzás negyed-fél-évre előre pénzekete beszedni preorder néven
pl Assassin's Creed-nél "This item will be released on September 25, 2007" valószínű ... novemberre "jósolják" jobb helyeken -
Jimanszky #13649 fúúú emberek!!!
PS3 TÁSKA -
Jimanszky #13648 Assassin's Creed
nem úgy néz ki..
Stranglehold Collector's Edition -
Jimanszky #13647 jeheheeee:D.szerinted meddig fog tartani a Sony konferencia holnap?azt tudom csak h magyar idő szerint fél 8kor kezdődik.21ig vége lesz?mert akkor már mennem kell melózni:(( -
zottyantas #13646 Nem elővételbe? -
zottyantas #13645 Még mindig vennék obliviont:) -
Jimanszky #13644 ezt nem értem...az amazon.com-on már árulják 70dolcsiért a Stranglehold-ot meg az Assassin's Creed-et 60ért... -
#13643 Nosztalgiából, annak készült akinek előtte X360-a volt!;)
Jó zajos, és egy éven belül garantáltan kinyírja a gépet is. -
Jimanszky #13642 téényleg,igazad van:)))holnap hajnali fél 6kor lesz az MS konferencia,ha esetleg érdekel valakit.én megnézem,igaz 6:20-ra érek haza,de érdekel a konkurencia.titeket nem?adják szerintetek élőben valahol?esetleg MS hivatalos honlap? -
Jimanszky #13641 PS3 INTERCOOLER
ezt meg minek?így is faja a hűtése!!na jó,oké,hogy néha elég meleg,de ez nem azt jelenti,hogy meghal:))) -
#13640 Én csak azt az egy-két linket olvasom a gémsztárból ami ide is bekerül, de mindíg feldobják a napomat!;)))
Tiszta jó ez az E3, mintha csak karácsony lenne! A Storet már bezárták, amikor kinyit megtudjuk, hogy mit tojt a jézuska.;) -
Jimanszky #13639 a Gamestar-on mennyi okos ember van/tisztelet a kivételnek/:D:D:D.hát ez kész!!ilyet írt valaki,hogy a Ps3-mal több a baj,mint az XBOX360-nal.az XBOX tulajok is nagyon jól tudják,hogy ez nem így van:))).most magára a gépre gondolok.mert olvastam,hogy az X karcolja a lemezeket és volt már belőle per is,de az MS még nem foglalt állást.pedig mindenki jól tudja,hogy vmi gond van a DVD meghajtóval.azt is mondták,hogy állítólag hiányzik belőle egy alkatrész/de lehet csak a régiekből hiányzott,nem tudom/. -
Jimanszky #13638 valami 2-2,5 órás prezentáció lesz!:O -
Jimanszky #13637 bocsi!!!akkor nem értem a cikket:S -
partizan182 #13636 Rosszul olvastad.
EU gépek már rég szoftveresek.
Része a "Később-Drágábban-Kevesebbet Erópának" elvnek (nem csak a Sony-ra jellemző mentalitás mielőtt fröcsögésbe fordulna a dolog). -
feki25 #13635 Az EU-s gépek szoftveresen emulálnak.Csak a Japán és az USA gépekben van benne a chip ami hardveresen emulál.
Az idézet is megerősíti:"A 80Gbyte-s verzióból kikerül a PS2 chip, amit az európai változatba már alapból be se tettek." -
Jimanszky #13634 a mostani gépünk az hardveresen emulál.legalábbis én ezt olvastam .ITT. -
#13633 Nem tudom, hogy a Konami fejese miért aggódik, amikor 1-2 nap alatt 2800%-os növekedést ért el a PS3 eladás az amazon.com-on, ráadásul a Sony konferencián prez is lesz belőle méghozzá állítólag elég erőteljes. -
#13632 Egy szinten már becsaptak bennünket, hiszen annakidején a videókra azt mondták, hogy in-game. Ha ezt az 1 képet nézem, akkor ennek a minősége nem éri el azt a szintet. Persze még nem kell megijedni, nyilván a show-t fel fogják pörgetni, de azért elég lentről indítanak.
A falcon ha minden igaz jelenleg tesztelés alatt van, szal ősznél korábban nem igazán várható.
A Ps2 emulációról meg annyit, hogy hiszen a jelenlegi géped is így működik!!!!;))))
Az MGS meg egy csomó platformra eddig is megjelent, pl PC-re. Ha ki tudják adni pl Xboxra, az azt jelenti, hogy nem igazán használták ki a PS3 lehetőségeit. A Lairt pl. biztos nem tudnák átírni! -
Jimanszky #13631 hát már én is nagyon kíváncsian várom!!!remélem nem csaptak be minket a videókkal..
állítólag az XBOX kiadta a Falcon-ra keresztelt változatát,amiben már 65nm-es chip van.de ez holnap hajnalban kiderül,mert akkor lesz az MS konferenciája.meg jön majd az új PS3,amiben szoftveresen emulálja a PS meg a PS2 játékokat.van már egy csomó hír.JAAAA!!!!LEHET,HOGY NEM LESZ EXKLÚZÍV AZ MGS4:(( -
#13630 Igazából ez akép nem sokat mutat. A katona viszonylag sok poligonból áll, de a textúrák nem tűnnek túl nagy felbontásúnak, bár mintha az egész képet is felskálázták volna egy kisebb képből.
A falra vetült árnyék jónak mondható, igaz elég alacsony felbontásúnak tűnik. Viszont nem simán levetített poligón árnyékról van szó, hanem a kontúrokat a valósághoz hasonlóan elmossák.
A képről azt mondanám, hogy az elvárható minimum. Monnyuk nem estem hasra tőle.
A Killzone első részében is viszont már nagyon jól mozogtak az ellenfelek, szal a garfika nem rossz, ha pedig az első részhez képest azokat a dolgokat javítják, amiben az nagyon jó volt, akkor ez még egy világcsúcs játék lehet.
Én azért rögtön elsőre mellbe ütős dolgokat várnék, nem olyat amin lehet fogást találni. -
Jimanszky #13629 még el se kezdődött az E3,de már ITT egy csomó hír van róla!!ezt is érdemes megnéznetek!!! -
Jimanszky #13628 A SONY KONFERENCIÁJA ÉLŐBEN!!!!
AKI TEHETI,ANNAK KÖTELEZŐ A NÉZÉSE!!:) -
Jimanszky #13627 ha ilyen lesz ingame-ben a játék az jó?:D:Dúgy kell majd összekaparásznom a hajamat!!! -
#13626 Hol van az a sehol? -
#13625 UT3-mal kapcsolatban már voltak arról infók, hogy a Sony nagyobb mennyiségű pénzmagot fizetett azért, hogy a PS3 verzió nagyobb promóciót és figyelmet kapjon. -
#13624 Közben kiszivárgott egy Killzone ingame kép is: LINK
Nem rossz, de azért nem mutat tul sokat.
A sajtótájékoztatóval kb. egyidőben anyagok lesznek fenn a PSN-en. (Na ettől biztosan összeomlik a szerver;)))
Ja és egyre több pletyi, hogy a Haze tényleg exluzív lesz, de most már az UT3 is szóba került!!!(???;))) -
#13623 Jah, szóval sehol. Ezt én is tudtam. -
#13622 Google.... -
#13621 hol? -
#13620 Egy idézet a GAMESTAR oldaláról!
"Mennyire számít a PS3 ára?
[2007. július 10. @ 11:51 - Alwares] (kommentek: 26)
Tegnap kaptuk a hírt, hogy a Sony csökkenti a méregdrága PS3 árát, a Nintendo szerint ennek nincs jelentősége, a valóság ezzel szemben mást mutat.
A PS3 még így is nagyon drága, a Nintendo szerint legalábbis. Aki eddig Playstation 3-at az ára miatt nem vett, annak ez a 100 dollár igazán nem számít, mert annak még így is drága lesz a konzol. A Nintendo szerint ha 200 dollárral csökkentenék az a PS3 árát, az már érne valamit. A valóság persze teljesen mást mutat. Ugyanis a népszerű amazon.com-on a PS3 az árcsökkentésnek hála, a legkeresettebb konzol lett a piacon. 2800 (!) százalékos növekedést ért el, megelőzve mind a Wii-t, mind az Xbox360-at. A Ps3-al talán eddig is, csak annyi lett volna a gond, hogy drága lett volna?"
:D -
#13619 Már olcsóbb itt is.... -
#13618 aki játszani akar, az már most megveszi úgyis :)
nagyon remélem hogy lesz a héten Heavenly Sword demo!! -
#13617 remélem minnél elöbb érezhető lesz a dolog -
#13616 sziasztok
amerikába olcsóbb lett ps3
itt mikor lesz olcsóbb?:) -
#13615 Még egy ezressel olcsóbbért is láttam.;) -
#13614 Várom már nagyon ezt az E3-at.
A Killzoneról már több fórumon is nagyon állat dolgokat írtak. Nem tudom, hogy ki lehet az aki a készítőkön kívül bármit is látott, mert valahogy a Sony nagyon ért ahhoz, hogy semmi ne tudjon kiszivárogni (lásd Home).
Amúgy meló.;(