89387
PlayStation3
-
Since #13453 Akartam még kérdezni...Nemtudjátok hogy kell használni a browsert a ps3on? Mert nekem csak a ps3 oldal jön be, nemigazán tudom szerkeszteni..Egyáltalán van rá lehetőség? Köszi -
Jimanszky #13452 komolyan???
-
#13451 hoppá, sony konferenciát úgy néz ki lehet majd nézni networkön O_o -
Jimanszky #13450 jólvanna.csak egy ötlet volt:) -
#13449 oblivion... motorstorm egynek jó, árkád bohóckodás, oblivion pedig vérbeli szerepjáték egy óriási világban -
#13448 igen jó és melyik chat szobában leszünk? :D -
Since #13447 Szerintetek melyik játék a jobb? Motorstorm vagy Oblivion? -
Jimanszky #13446 miért?rossz ötlet? -
#13445 :D -
#13444 UK accal megy a resistance multi? thx -
#13443 beszéltünk erről az ACC-os dologról.
szóval magyar acc saját címmel azért érné meg, mert ha rendelsz vagy nyersz valamit ide jön a számla meg minden. viszont nincs store és gondolom home se lesz szeptemberben... úgy hogy külföldi acc-al kell játszani is, hát hogy fogom én mutogatni ősszel a Lair trófeáimat? :) -
Jimanszky #13442 egyébként nem értem,hogy sokan miért plazmát vesznek...szvsz az LCD-k elég jók!!!főleg az újabb Jaguar scaleresek. -
Jimanszky #13441 jaaa,hogy te is ilyenekkel foglalkozol?régebben írtad is privin ugye?:) -
Jimanszky #13440 amúgy kéne szervezni egy fórumtalálkozót!!!mit szóltok?:)) -
#13439 Bagoly mondja...
;))) -
Jimanszky #13438 jó,nem vagyok egy erős alkat,meg műanyag a rögzítője,de nekem tökéletes.amint rádugtam a GTHD demójára,egyből felimerte és már nyomtam is:) -
Jimanszky #13437 szerintem elég stabil!!fórumokon olvastam h ált-ban ilyenen is nyomják Richard Burns rally-ban bajnokságokon.na jó,nem cak ezt,meg nem is alegjobb,de ilyen áron ajándék!!!!mi az a BMV:)? -
#13436 Tényleg jó árban van. Amúgy mennyire stabil? Valami olyan kormányt szeretnék én is venni ami nem nyikorog, ropog, amikor kézbeveszem.
(Na ez a monitoros dolog akkor egy kicsit BMV volt ;))) -
Jimanszky #13435 nekem ilyen kormányom van és tökéletes a GTHD-hoz!!nagyon frankó kis kormány ennyiért!! -
Jimanszky #13434 nekem mondod cimbi?:))ezekkel dolgozom nap mint nap:)) -
Jimanszky #13433 nem csak BD-knél!!ez tévedés!!!DVD-ben is van HDCP-s.de lehet csak nálunk a gyárban?!van egy DVD amivel tudjuk ellenőrizni a másolásvédelmet.ha lejátssza a disc-et,akkor HDCP-s:)) -
zottyantas #13432 Azt szeretném én kérdezni, hogy kormányt milyet érdemes venni, illetve hnogy mit fogadnak el a játékok, mert a GT HD-nál csak logitech van. Akkor az azt jelentené hogy gran turismot nem is tudnék mással, illetve a forma egy meg hasonlókatr lehetne e kormánnyal? -
#13431 Én is úgy tudtam, hogy csak BD film lejátszásnál fontos, de valamiért a Sony szigorúbban kezeli a témát, így más fórumokon is írták, hogy el sem indul annélkül.
A Samsung tényleg király ebben a műfajban, elég sok más gyártó is az ő paneljeit használja;) -
Jimanszky #13430 Samsung 931BW,kedves kolléga a monitoron típusa:)igen,ez HDCP-s.ez is feltétel?ezt nem tudtam.kibírom ezzel karácsonyig,aztán veszek egy HD tv-t.vagy előbb;)),elég szép képe van amúgy! -
#13429 Biztos írtad már, de milyen tipusú monitorod van?
Mert ha minden igaz HDCP kompatibilisnek is kell lennie. Monnyuk a Samsungnak pl elég sok széles monitora az. -
#13428 Baj eddig is volt, csak most uborkaszezon van.
Szerintem ha a M$ nem áll elő rövid idő alatt egy új konstrukciójú Boxal, akkor tök fölösleges az egész. Akár most bezárhatja a boltot.
Az első évben a gépek kb 30%-a meghibásodott, és lehetséges, hogy 3 év alatt ez az arány akár közel 100%-is lehet. Ez azt jelenti, hogy ua pénzért minden vásárlónak 2 boxot kell adnia. Szal az az álom, hogy a Box ebben a generációban nyereséges lehet álom is marad.
De a nagyobb gond, hogy amíg csak suttogtak a problémáról az emberek addig nem volt akkora jelentősége a box rossz hardverének. Az átlagvásárló hallott ezt is azt is, de most hivatalosan bejelentetten szar gépet kéne vásárolnia. -
BJB #13427 De akár sima SDTV-n is játszhatsz vele. -
Jimanszky #13426 amúgy nekem is így van,amíg nem jön össze egy normális HD tv-re:) -
Jimanszky #13425 helló!
tudod monitorra is kötni HDMI-DVI kábellel,de ahhoz mindenképp egy DVI-os digitális monitor kell. -
7Ryan7 #13424 Hy all! Most kezdtem tervezgetni hogy veszek egy playstation 3-mat mert a ps2-öm már kezd elavulni és a pc-met meg nem akarom fejleszteni mert már igy is nagyon sokba van. Azt szeretném meg kérdezni hogy ps3-t csak HDTV-re lehetrá kötni vagy monitoron vagy simaTv-én is tudok vele játszani? Mert az xbox360nál azt olvastam hogy azzal monitoron is lehet játszani ezért gondoltam hogy lehet a ps3-mal is tudok monitoron játszani. -
Jimanszky #13423 eddig is tudtuk,hogy nincs rendben. -
zottyantas #13422 Na csak nem jó ott valamiaz Xbox háza táján, ha már az origón is foglalkoznak vele. -
Jimanszky #13421 megoldódott a probléma:))áramtalanítanom kellett.húú de megijedtem!!! -
Jimanszky #13420 nem kell hozzárendelni a joy-hoz 1 számot?mert ilyet is olvastam a használati útmutatóban.. -
Jimanszky #13419 hát ez marhajó,mert csak a joy-on villog az a 4 LED:( -
Noitulover #13418 ha idle (világit a piros led) simpla egyszeri nyomás a ps gombon bekellene hogy kapcsolja a gépezetet (ha felvan töltve a joy persze) vezetékkel vagy vezeték nélkül az mindegy -
Jimanszky #13417 vagy csak akkor kapcsol be így,ha össze van kötve az USB-vel? -
Jimanszky #13416 kollégák!!
nekem miért nem kapcsol be a szerkezet,ha a joy közepén megnyomom a Ps logót??folyamatosan nyomom,akkor se,ha 1x akkor se kapcsol be.valami gond lehet a joy-jal??!! -
Jimanszky #13415 szép napot mindenkinek!!!
Item!ez micsoda?HD lejátszó?és miket tud?sajna angolom nem vmi jó:( -
#13414 Edit: Xploder HD Player for PS3