89387
PlayStation3
  • Since
    Akartam még kérdezni...Nemtudjátok hogy kell használni a browsert a ps3on? Mert nekem csak a ps3 oldal jön be, nemigazán tudom szerkeszteni..Egyáltalán van rá lehetőség? Köszi
  • Jimanszky
    komolyan???
  • EmThor
    hoppá, sony konferenciát úgy néz ki lehet majd nézni networkön O_o
  • Jimanszky
    jólvanna.csak egy ötlet volt:)
  • EmThor
    oblivion... motorstorm egynek jó, árkád bohóckodás, oblivion pedig vérbeli szerepjáték egy óriási világban
  • EmThor
    igen jó és melyik chat szobában leszünk? :D
  • Since
    Szerintetek melyik játék a jobb? Motorstorm vagy Oblivion?
  • Jimanszky
    miért?rossz ötlet?
  • DarkSector
    :D
  • EmThor
    UK accal megy a resistance multi? thx
  • EmThor
    beszéltünk erről az ACC-os dologról.

szóval magyar acc saját címmel azért érné meg, mert ha rendelsz vagy nyersz valamit ide jön a számla meg minden. viszont nincs store és gondolom home se lesz szeptemberben... úgy hogy külföldi acc-al kell játszani is, hát hogy fogom én mutogatni ősszel a Lair trófeáimat? :)
  • Jimanszky
    egyébként nem értem,hogy sokan miért plazmát vesznek...szvsz az LCD-k elég jók!!!főleg az újabb Jaguar scaleresek.
  • Jimanszky
    jaaa,hogy te is ilyenekkel foglalkozol?régebben írtad is privin ugye?:)
  • Jimanszky
    amúgy kéne szervezni egy fórumtalálkozót!!!mit szóltok?:))
  • NEXUS6
    Bagoly mondja...

;)))
  • Jimanszky
    jó,nem vagyok egy erős alkat,meg műanyag a rögzítője,de nekem tökéletes.amint rádugtam a GTHD demójára,egyből felimerte és már nyomtam is:)
  • Jimanszky
    szerintem elég stabil!!fórumokon olvastam h ált-ban ilyenen is nyomják Richard Burns rally-ban bajnokságokon.na jó,nem cak ezt,meg nem is alegjobb,de ilyen áron ajándék!!!!mi az a BMV:)?
  • NEXUS6
    Tényleg jó árban van. Amúgy mennyire stabil? Valami olyan kormányt szeretnék én is venni ami nem nyikorog, ropog, amikor kézbeveszem.

(Na ez a monitoros dolog akkor egy kicsit BMV volt ;)))
  • Jimanszky
    nekem ilyen kormányom van és tökéletes a GTHD-hoz!!nagyon frankó kis kormány ennyiért!!
  • Jimanszky
    nekem mondod cimbi?:))ezekkel dolgozom nap mint nap:))
  • Jimanszky
    nem csak BD-knél!!ez tévedés!!!DVD-ben is van HDCP-s.de lehet csak nálunk a gyárban?!van egy DVD amivel tudjuk ellenőrizni a másolásvédelmet.ha lejátssza a disc-et,akkor HDCP-s:))
  • zottyantas
    Azt szeretném én kérdezni, hogy kormányt milyet érdemes venni, illetve hnogy mit fogadnak el a játékok, mert a GT HD-nál csak logitech van. Akkor az azt jelentené hogy gran turismot nem is tudnék mással, illetve a forma egy meg hasonlókatr lehetne e kormánnyal?
  • NEXUS6
    Én is úgy tudtam, hogy csak BD film lejátszásnál fontos, de valamiért a Sony szigorúbban kezeli a témát, így más fórumokon is írták, hogy el sem indul annélkül.

A Samsung tényleg király ebben a műfajban, elég sok más gyártó is az ő paneljeit használja;)
  • Jimanszky
    Samsung 931BW,kedves kolléga a monitoron típusa:)igen,ez HDCP-s.ez is feltétel?ezt nem tudtam.kibírom ezzel karácsonyig,aztán veszek egy HD tv-t.vagy előbb;)),elég szép képe van amúgy!
  • NEXUS6
    Biztos írtad már, de milyen tipusú monitorod van?
    Mert ha minden igaz HDCP kompatibilisnek is kell lennie. Monnyuk a Samsungnak pl elég sok széles monitora az.
  • NEXUS6
    Baj eddig is volt, csak most uborkaszezon van.

Szerintem ha a M$ nem áll elő rövid idő alatt egy új konstrukciójú Boxal, akkor tök fölösleges az egész. Akár most bezárhatja a boltot.
    Az első évben a gépek kb 30%-a meghibásodott, és lehetséges, hogy 3 év alatt ez az arány akár közel 100%-is lehet. Ez azt jelenti, hogy ua pénzért minden vásárlónak 2 boxot kell adnia. Szal az az álom, hogy a Box ebben a generációban nyereséges lehet álom is marad.

De a nagyobb gond, hogy amíg csak suttogtak a problémáról az emberek addig nem volt akkora jelentősége a box rossz hardverének. Az átlagvásárló hallott ezt is azt is, de most hivatalosan bejelentetten szar gépet kéne vásárolnia.
  • BJB
    De akár sima SDTV-n is játszhatsz vele.
  • Jimanszky
    amúgy nekem is így van,amíg nem jön össze egy normális HD tv-re:)
  • Jimanszky
    helló!
    tudod monitorra is kötni HDMI-DVI kábellel,de ahhoz mindenképp egy DVI-os digitális monitor kell.
  • 7Ryan7
    Hy all! Most kezdtem tervezgetni hogy veszek egy playstation 3-mat mert a ps2-öm már kezd elavulni és a pc-met meg nem akarom fejleszteni mert már igy is nagyon sokba van. Azt szeretném meg kérdezni hogy ps3-t csak HDTV-re lehetrá kötni vagy monitoron vagy simaTv-én is tudok vele játszani? Mert az xbox360nál azt olvastam hogy azzal monitoron is lehet játszani ezért gondoltam hogy lehet a ps3-mal is tudok monitoron játszani.
  • Jimanszky
    eddig is tudtuk,hogy nincs rendben.
  • zottyantas
    Na csak nem jó ott valamiaz Xbox háza táján, ha már az origón is foglalkoznak vele.
  • Jimanszky
    megoldódott a probléma:))áramtalanítanom kellett.húú de megijedtem!!!
  • Jimanszky
    nem kell hozzárendelni a joy-hoz 1 számot?mert ilyet is olvastam a használati útmutatóban..
  • Jimanszky
    hát ez marhajó,mert csak a joy-on villog az a 4 LED:(
  • Noitulover
    ha idle (világit a piros led) simpla egyszeri nyomás a ps gombon bekellene hogy kapcsolja a gépezetet (ha felvan töltve a joy persze) vezetékkel vagy vezeték nélkül az mindegy
  • Jimanszky
    vagy csak akkor kapcsol be így,ha össze van kötve az USB-vel?
  • Jimanszky
    kollégák!!
    nekem miért nem kapcsol be a szerkezet,ha a joy közepén megnyomom a Ps logót??folyamatosan nyomom,akkor se,ha 1x akkor se kapcsol be.valami gond lehet a joy-jal??!!
  • Jimanszky
    szép napot mindenkinek!!!
    Item!ez micsoda?HD lejátszó?és miket tud?sajna angolom nem vmi jó:(
  • item
    Edit: Xploder HD Player for PS3