89387
PlayStation3
-
#13413 Street Address 1: Sunset boulevard
City: Los Angeles
California
Postal code: 90001
-
Since #13412 tudtok adni egy us címet? Az istenért se tudok regelni us countryból. köszi -
#13411 Xploder fejlestő gyártó oldala : Xploder HD Movie Player
-
#13410 és való igaz, teljesen más "így" beülni fórumozni :)
- bemutatják a HOME-ot az E3-on
- [URL=http://kotaku.com/gaming/clips/everybodys-golf-5-tv-spot-275872.php]hot shot golf 5 rövid japán reklám, BÜNTETÉS ^_^[/URL]
- -
#13409 köszi, most már béke
igazad van sokat hezitáltam, pedig rég eldöntöttem hogy veszek, de így voltam a tévével, hangfaszettel, stb. :) sure player, ahogy mondani szokás :)
szóval egyszerűen lenyűgöző mit tud a kép + első konzol "hatás", mikor megtapasztalja az ember, hogy nem kell állítgatni a cuccot, árnyékot levenni pl. hogy ne szaggasson a cucc, szal berakom és megy :) -
Jinchuu #13408 Igen, az a jel erősség, hogy mennyire veszi jól az adást. 22% nemtudom mit tud nekem nincs túl messze a wifi a géptől így 100% nállam. :)
Ahhoz hogy tudj usa store-ra menni csinálni kell egy másik felhasználót a géphez, ott a menü legelején csinálj egy új nevet és ilyenkor újra tudsz csinálni a ps-networkre felhasználót, itt meg adj meg usa címet és annyi. -
Jinchuu #13407 Thx, usa-ról tényleg gond nélkül lejobb a flow. Holnap lehet megnézem ezt a Stardust HD-t, az is egész jónak tünt. :) -
#13406 Gratula a géphez. Őszintén. -
Since #13405 Sziasztok! Nagy nehezen sikerült belőni a wifit...A signal strenght az 22% de pontosan nemtudom hogy mit jelent :-) Ez azt jelenti hogy a PS3 veszít a sávszélességből? Vagy ez olyan mint mobiltelefonoknál a téererő? Remélem nem veszítek adatot mert akkor nagyon lagos lenne az internetes játék.
Következő kérdésem..Létrehoztam egy master accountot de nemtudom elérni a storet. Lehet valahogyan módosítani a country mezőt us-re hogy igénybevehessem eme szolgáltatást? Vagy csesztem az egészet és nem mazsolázhatok a storeból. Ha át lehet valahogy hidalni eme problémát írjatok légyszives. Köszi. -
Jimanszky #13404 HIVATALOS:NEM LESZ PS3 ÁRCSÖKKENÉS! -
#13403 Papesz nézd végig a topicot , és számold meg mennyi az a hozzászolás ami értelmes , és hasznos. Ami a ps3hoz köthető tényleges információ.
A forum fele minimum flame. Ami szerintem nem kellene. Igaz Sony sem tesz rola hogy izzanak a forumok a sok hasznos info és játék tapasztalat által kreált hozzászolásoktól. Én elégedett vagyok a gépem képességeivel, igaz a szoftver ellátotsággal nem. De ez a jobbik eset , mert programot írni egyszerübb mint hibás hardvert helyerhozni.
És a másik ami dühit , divat lett a Ps 3 szapulni. Főleg "hozzáértő" cikkirók között, akik 2 napra kapnak egy gépet vagy még azt sem , de ők szakértők a témában. Na mindegy nem csépelem tovább az időt, megyek egyet wowzni ,aztán go egy pár kanyar a brit nagydíjon. Szép estét , és kellemes napot minden Ps3 és Xbox360 tulajdonodnak. -
#13402 így is köszönöm, majd holnap csekkolom! -
Kraptor #13401 Aszem semmi különöset csak mintha ott acc menegelnél aktiválni kell a konzolt vagy mi és utána küldik az adott címre, már nem emlékszem pontosan és most nem otthon vagyok meg se tudom nézni... -
#13400 elsőre magyar acc-al regeltem.... de csak a reget csináltam meg hogy sign-in meglegyen, kell még valamit csinálni? -
#13399 UK-val még nem próbáltam -
Kraptor #13398 Ha elsőre nem magyar accal reggeltél és jelentkeztél be akkor nem. Ezt én is elcsesztem az elején, mert jobban izgatott a store és nem nagyon izgultam a bond BDre. Mert ugye elsőnek magyart kell csinálni szépne bereggelni, stb majd küldik a Bond BDt utána meg kell a többi acc. -
#13397 ja bocs :) lehet törlöm magyart... viszont usa acc-al bejelentkezve nem engedett fel resi multira :/ -
Kraptor #13396 Mármitn úgy értettem, hogy nincs magyar accom, hanem UKr hasnzálom mint fő acc. Mellette van US és JP:) -
Kraptor #13395 Akkor lehet, hogy teljesen kimaradt a lefejezés. Akkor meg minek a 2 verzsőn. En eddig csak demoval játszottam de ott nagyon könynen lehetett lefejezni emberkéket, sőt még volt egy olyan move is a menuben ami azt taglalta, hogy milyen kombot kell csinálnod, hogy lefejezd:):) -
#13394 csak és egyedül UK acc? érdekes... mondjuk letöltés gyorsabb, mint USA store-ből, de USA-n kicsivel több cucc van fenn...
meg mire jön a HOME mondjuk addig itthon nem lesz store :(
ja, Bond filmre már nem vagyok esélyes mi? :( -
Kraptor #13393 Szerintem felesleged magyar accot csinálni, egyedül csak a Bond BD miatt érdemes más miatt nem. Én UK accal nyomulok. -
Kraptor #13392 EUbol nem tudsz vásárolni csak USAbol, mindegy, hogy mi a cím:) Pontosabban EUstorebol csak AMexel tudsz a többivel nem. -
Jinchuu #13391 Vásárolt már vki valamelyik storebol játékot?
Ha a credit card-nál ugye beütöm a kellő adatokat, jön egy billing information is, ami ugye egy fake cím és nem nagyon egyezik meg a kártya adataival, ezt írjam át vagy maradjon így és szarjam le?
Valamint melyik streoból érdemes vásárolni? Én most az EU-t próbáltam, de előbb megkérdezem itt inkább hátha tudja a választ vki a fennti kérdésre. -
#13390 - the invasion trailer nem tudom mennyire új, de full hd-ban odab@sz, úgy kb konkrétan beállította a hajamat :D
- genji demo egy kalap sz@r!
- ridge racer meg fura, túl árkád nekem..
- gt hd concept isten, mennyi mindent belepakoltak O_O
- resi full is nagyon tetszik, csak ne felejtsetek letöltés után visszaváltani magyar acc-ra a multihoz (érdemes egyáltalán vagy elég az angol? mert usa acc-al nem engedett fel...) kezdhetem előről, de csak pár pályát toltam még :) -
Sund #13389 okés, varjút visszaszívtam! -
Papesz #13388 Ezt nem értem, hiszen HAF Rigel volt az, aki általánosított.
De ezt itt és most fejezzük is be, hiszen nem ebbe a topicba tartozik. -
Sund #13387 Látom Neked sem megy parttalan általánosítás nélkül. -
Papesz #13386 Látom Neked sem megy személyeskedés nélkül. -
Noitulover #13385 Na de az eddigi "Jó" tapasztalat: a játék jobban nézki minta bejátszások , komolyan
ha sikerül felülkerekedni a frusztráltságon akkor marha jó egy gáma , (hardcore/mazoisták előnyben)
ha ember nincs tisztában a játék mehanikáival akkor hamar nehézkessé válik a haladás föleg chapter 4 től (normál szintről van még szó), de maga játék harcrendszere egyszerűen elsajátítható , a játékos idővel egyre több féle fegyverrel onthatja az ellen vérét ,
De a hangsúly végig a megfelő védelmen van ha nem szánékozunk állandóan low hpval potikat kersgélni/venni , kék esszenstért fohászkodni a csaták során.
Mivel az ellenfelek mindig 3-5 létszámú csoportokban , olykor hullámokban támadnak , célszerű kiki asaját módján valami hatékony módszerrel minnél előbb ölni , a karma rendszer is erre bíztat mivel ha adott időn belül megölsz mindent bonus ként 10000 pont jár , persze ez eleinte nehézkesen fog menni amint már említettem -
Sund #13384 "hogy nagyon drága"
neked, te károgó varjú. -
#13383 Hát nem azért de például én egy "boxos köcsög" vok és mégis én voltam az első aki belinkelte hogy lesz rumble a sixaxsisban amikor megjelent egy hivatalos magyar cikk. -
Papesz #13382 Szerintem ez egy nyilvános fórum, mindenki oda ír, ahova akar. A "boxos köcsög" ellenben elég erős kifejezés, kimeríti a szabályzatban tiltott személyeskedést és sértegetést. Most akkor ki basztat és piszkálódik?
Nem értem a "jártok át", a "tietek" és a "titeket" szavakat sem. Én speciel nem járok át sehová, lévén gyakorlatilag csak ide járok, meg a PS2-es topicba. Ha esetleg arra célzol, hogy én az Xbox 360 tulajok közé tartozom, akkor nagyot lőttél mellé, mert soha nem volt Microsoft konzolom. Ez van, ha az ember dühből válaszol. Szerintem máskor gondold át, amit írsz.
Ugyanakkor nem láttam még olyan "boxos köcsög"-öt ebben a topicban, aki azt írta volna, hogy a PS3 szar. Ez megint csak flamekeltés a részedről, teljesen feleslegesen. A PS3 nem szar, azok viszont vitathatatlan tények, hogy nagyon drága, nincsenek rá játékok és messze elmarad az online rendszere a LIVE-tól. Én nem tehetek róla, hogy ez neked (meg másoknak fáj), de attól még így van.
A legutóbbi kárörvendésről még annyit, hogy ha szerinted rossz dolog történt azzal, hogy a Microsoft megháromszorozta a garancia élettartamát, valamint visszafizeti az eddigi szervízdíjakat, akkor ezt rosszul gondolod. Megerősödött a support, ami az X-tulajoknak csak jó, tehát akkor a kárörvendő mivoltodat figyelembe véve ez neked inkább rossz, nem?
Az adatlapodon megadtad a korodat, ami alapján komolyabbnak gondoltalak, dehát nem vagyunk egyformák. -
#13381 -
Noitulover #13380 Említették már korábban hogy legalább 2 féle eu verzió van NGS -böl , aza UK gondolom aza 15+ meg a nem UK 18+ os , de fura módon eddig valamiért még nem sikerült embert lefejeznem hiába van a dobozon hogy 18+ meg csak az UK-n kívül terjeszzék stb , a demoban csak ugy röpködtek a fejek a dual kataná val , de itt hát vagy feljebb kell fejleszeteni (kétlem) , vagy valami csak poénból 18 +os
Más az első Rachel chapter (ch5 ,monestary) valami ritka gagyira sikerült , nem értem miért nem ryu mapját kapta meg , tökre levan butitva pl ocska texturák , leg ratyibb fény a szobában ,
nem is értem ugy nézki mintha valami amatör mapmaker csinálta volna pár óra alatt ,
Nem értem miért nem Ryu map-t rakták be az olyan gizda amiennek lennie kell , majd valamódón screen shotolok vagy fényképezek tán holnap , szörnyű
egyenlőre chapter 8 körül járok ... Doku-t probáltam egész nap tegnap este megölni XD (utcsó 10% hpjánál mindig elcseszek valamit aztán *Stabbed* >_< )
-
#13379 Ámen!
-
#13378 Nem rosz dolog a kárörvendés.
És azért írom copizom be ide ezeket az infokat ,hogy mikor átjön egy boxos köcsög hogy milyen jó az ő gépe és a miénk milyen szar , akkor mindenki aki itt tagnak számit el tudja mondani neki hogy mi a helyzet.
Mert Xboxos embertől itt a Ps3 topicban , értelmes infot nem láttam. Mindig csak "basztatni, piszkálodni" jártok át amit én személy szerint nagyon unok ,hogy egy forum fele arrol szol hogy a mi gépük szar az övék a király. Értelmetlen nekük a miénk , nektek a tietek . Úgy sem tudok minket meggyőzni , mi sem titeket. -
BJB #13377 Két érdekes cuccot láttam PS3-hoz!
Egy Media Player:
http://www.hardstore.com/default.asp?cmd=getProd&cmdID=8952&idC=911&pType=-1
és egy Modichip(állítólag PS3-hoz is jó)
http://www.hardstore.com/default.asp?idA=35&idC=909&cmd=searchProd -
Jimanszky #13376 amely játékok biztosan ott lesznek az E3-on!!! -
#13375 Elhiszem, mert ha nem hibásodik meg, akkor persze hogy jó gép, és én is tartanék egyet... -
#13374 Hát igen. Erröl a részröl. Viszon az Xbox-al teljesen megvok elégedve!