64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • juhi01
    tudnátok segíteni?
    milyen programokat érdemes leszedni egy ati radeon kártyához?
  • Glpetyus
    Köszönöm,hát maximum kicserélem a tápot ha nem lesz jó :)
    Vagy addig lehúzom a kábelt a CD-iró-ról
  • Falconer
    Füstölni nem fog, csak ha fagy a cucc meg hülyeségeket csinál, akkor kell lecserélni, de jó lesz 99%
  • Falconer
    Hát szeritnem bőven ráfér a tapasztalataim alapján, de mindenféle tápfanatikusok ugyis az ellenkezőjét fogják mondani

Láttam 2.6os P4et, 2db CDíró kombóval, rekkel és 235ös Vargáné (!!!) táppal menni gond nélkül
  • Glpetyus
    Ja a hang integrált meg van benne 1.44 is ^.^
  • Glpetyus
    Hi :)
    Egy kicsit laikus lehet a kérdés =
    Adott egy gép 300 vagy 3 valahanyas táppal....
    "Tartalma"=
    Intel 865 mittoménhanyas' alaplap
    P4 2.4 proc.
    9600xt
    Belső vinyó + egy mobil rack
    Cd iró-dvd olvasó combo

Namost erre ráfér még egy DVD iró,vagy akkor már lehet,hogy füstölne a cuccos?? :)
    Kössz a helpet :)
  • [Jakuza]
    Amugy nbem artana egy friss telepites es utana kiderul minden.
  • [Jakuza]
    Igy csak meg homalyosabba teszed a dolgokat.
    Esetleg a Midi Port megmaradt a 330H-n, a kartya BIOSban torteno lekapcsolasakor ? Nezd meg a BIOSban hatha azt kulon kell lekapcsolni.
  • bazza
    Tehát a probléma fele eltűnt(régi kari), a probléma másik fel megmaradt(???)...Így már lehet világosabb.
  • bazza
    Most próbáltam ki, pont tesóm SB Live-jával, de a probléma ugyan az...Illetve, mostmár nem írja ki a hibaüzit Windows indulás után, de mostmár a régi kártyával sem írja ki. A Játékok FPS csökkenése ugyanúgy megtörténik, de mostmár nem minden játéknál, és mostmár a régi kártya is jól működik. Tehát valszeg nem a hangkárty volt a hiba, valami más...Olvastam, h valakinek a Joystick zavart be. ez nem lehetséges? :)
  • Met
    Vegyél egy SB Live-ot és ha nem jó akkor féláron megveszem, elvégre használt cucc:DD
  • Rafaelo
    ok köszi megnézem
  • HITMorpheus
    Az Omegát ajánlom...
  • HITMorpheus
    Nem feltétlenül. Nézz körül előbb itt, meg a driver után szükséged lehet egy ati catalistra, vagy egy omega-ra is.
  • Rafaelo
    lenne egy kérdésem

van egy club3d 9600 kártyám ahoz az ati.com ról kell levenni neki drivert? mert amit adtak hozzá driverrel szaggat az xp
  • [Jakuza]
    Attol fugg mid van.
    HA mukodo kepes kisebb AMD konfigod van akkor szvsz iden mar nem erdemes fejleszteni.
    Vagy esetleg meg jo alternativa lehet az ha nem akarsz semmi aron varni egy 754es platform. Bar en mar a helyedben nem vasarolnek mert lassan elkezdenek lefele menni a 939-es cuccok.
    Igaz nem az iden lesz ez de feb/marciusban mar jo aruk lesz.
  • Narancs
    Abit nF7-S vagy AN7 deszkának, mindkettő nforce2 -es lap.
    40K körül van már 9800PRO, és mindent beszerezhetsz a
    PH! hardverpiacon...
  • Lazarus
    Hali!
    Szeretnék beújítani egy új SocketA alaplapot 20 alatt, +512 ramot (már van 512) 333as elég és egy videókártyát 40K alatt
    Szal mit javasoltok és melyik netes boltban vegyem meg? Köszi :)
  • CS@
    Üdv !

Szerváltam egy új alaplapot(DFI) a régi(A7A) helyett.
    A régi alaplapban agy SBlive om volt a mostanin pedig szeretném használni a rajta lévő soundstorm -ot.
    A problémám a következő : a win indítása után amikor először hangerőt növelek vagy csökkentek bárhol(bill ,vagy mixer) akkor kék halált kapok a következő kóddal :
    VMCPD(01) + 0000051c Hiba : 00 : 0028 : C0058358
    Ezt kizárólag csak egyszer csinálja meg közvetlen az indítás után ,ha a kék halált elnyomom akkor onnantól hibátlanul müxik.

Kipróbáltam már jónéhány drivert : az alalplaphoz adottat az nvidia oldaláról letölthetőt ,de mindegyikkel ugyanez a helyzet. Végignéztem az eszközkezelőt ,szerinte nincs ütközés és minden megfelelően műxik.
    Próbáltam a hibakódra a neten rákeresni ,ahol több megoldást is írtak :
    VMPCD.VXD -t bemásolni a VMM32 be majd beleírni a system.ini -be(nem segített).
    Numerikus processzor letiltása (ekkor el sem indul a win).

Konfig : DFI lanparty NF2 ultra, 2000XP, 2x256/266DDR, FX5600XT
    WinME, DX9c, Det61.76

Ha bárkinek van használható ötlete az OPrendszer cserén kívűl azt szívessen venném.
    Köszönöm.
  • CoolStuff
    Küldj árat priviben...
  • CoolStuff
    Bazz, lehet tok rá vevőt!:D
  • CoolStuff
    Tedd azt, de sztem nem éri meg eladni...:)
  • Narancs
    vki másnál...:) asszem elpasszolom...
  • CoolStuff
    Nem, a partition magic véglg eldugja...
    Nyugi, lehet fő vinyó!
  • Narancs
    most pedig műxik szépen, fölment rá a winXP is hiba nélkül...de ezekszerint jobb, ha megmarad csak tároló vinyónak...
  • bazza
    Most indulok venni hangkártyát, ha nem lesz jó a gépem, akkor kifizettetem veletek! :DDDDDD
  • Borg
    Jah, formázás elsimítja. Egészen addig, amig valami nem akar irni oda... Na akkor majd megint jön a badsectorozás...
    Szal a format csak tüneti kezelés, sajnos.
  • CoolStuff
  • Narancs
    király, leformáztam és eltűnt a bad...zsír, akkor végülis második vinyónak jó lesz még...
  • Narancs
    totál elrejti? utána semmi sem fog arra utalni, hogy bad sectoros volt?
  • Narancs
    ja, király!
    Amúgy a C -n már 32K rossz szektort talált...:(
  • CoolStuff
    Magűtól elrejti!:)
  • Narancs
    nem találom sehol azt bad sector elrejtő dolgot...:(
  • CoolStuff
    Hú nem tom így fejből, de kurva könnyű kezelni...
    Én régebben úgy particionáltam meg vele egy win95-el megáldott vinyót, hogy nem omlott össze, szal marha pontos és jó progi!
  • Narancs
    Ha a part magiccel le akarom formázni és úrapartícionálni a vinyót, majd eltüntetni a hibákat, mit kéne csinálnom pontosan?
  • CSOCSO
    imation dvd kkel csinalja ezt.. de dvd olvaso siman viszi oket.. csak az irott nem... de mukodik jol... ir olvas mindent.. csak a sajat altalam irt DVD ket nehezen olvassa...
  • Dr DeViLKiNG
    régi quantumok nagyon jók... nálam egy 5-6 éves 10gb-s még üzemel ^^
  • CoolStuff
    Töltsd le a partition magic-et és abban lehet beállítani...
  • Narancs
    Nem lehet szar!
    összevissz 1 éves a vinyó, 3 hete járt le a garancia...:(
    Öcsém 20gigás Quantumja 4 éves, és semmi baja!
    Sose volt bad sectoros vinyóm!
    Amúgy hogyan rejtsem el a hibás részt?
  • [Jakuza]
    Valoszinuleg fizikai serules van a vinyon (Bad Block).
    Szepen tedd be egy jo mukodo gepbe mint 2. vinyo ellenorizd le valamilyen programmal (pl Scandisk), hogy hol van a serules.
    Kijavitani mar ugysem tudod a hibat, viszont ha leparticionalod es elrejted a hibas reszt a Partition Magiccal, akkor meg a tobbi reszt egy ideig tudod hasznalni.