64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#5214 mindennek van köze mindenhez...:)
Amúgy ha csak nincs integrált VGA a deszkán, akkor sztem nem sok. Miért? -
steweee #5213 az alaplapi csipszetnek van vmi köze a grafikai számításokhoz és egyebekhez? -
#5212 Hú na azt nem tudom, de előtte egy a gyári termaltake házho tartozó táp volt benne és azzal azt csinálta, hogy hátul a tápon bekapcsol ventik pörögnek de a gép nem indul el, de gombra, se úgy ha a powergombos kábel le van húzva az alaplapról se sehogy, szóval ... -
#5211 Palomino??? Ezt ki találta ki???
A Palomino legnagyobbja az a 2200+ volt -
#5210 ilyen proci nincs.
2600+ osból van Barton magos, T-bred ill Thorton magos, és Sempron is. De Palomino magos az nincsen, azok a régebbiek voltak. -
Vegas #5209 Amd 2600++ Palomino magos
Ez mien proci?? -
#5208 másik vinyóval esetleg, másik táppal kizárt hogy ki tudnám próbálni...
Amúgy hallottam már ilyenről, FX ekkel volt ilyen próbléma, hogy állandóan cerregtek akár mi volt...
De VGA -t már eladtam, most S3 Virge szolgál ideiglenesen, de cerregés még mindíg van ha bootol a gép...
-
#5207 próbáld ki másik táppal és másik vinyóval
esetleg olajozd meg a ventiket -
#5206 gris=garis...na! -
#5205 Az a gáz, hogy nem tudom pontosan honnan jön, pedig nagyon füleltem...baromi furcsa ,hogy miután megjelenik a winXP töltés képe többet nem cerren...
vinyó 80 gigás Maxtor sata, táp meg 350W codegen. Sajna már 1ik sem gris...:(
-
#5204 vinyó, táp? -
#5203 Hell!
Mostanában mielőtt betöltődne a win XP, fura cerregő hangot ad vmi a gépben, kb 3 másodpercenként cerren egy halkat.
Ez mitől lehet?
Lehet hogy vmi nagyobb baj elő szele?
Deszka még garis...(nf7-s) -
Roll #5202 #5191
? -
#5201 Elírtam,de érted! -
#5200 Ha lehúzod a power gombot a lapról akkor is elindul? Mert akkor kapcsoló hiba. -
#5199 Beszereltünk egy Thermaltake házba egy alaplapot meg ami kell, azonban a gép csak úgy indul el, ha hátul a tápot bekapcsoljuk, elvileg azonban minden jól van összekötve, power gomb, ledek, power gomb kábelje az alaplapra jól van rádugva, stb stb. szóval van vkinek ötlete mitől lehet ez? -
#5198 Ráadásul Sis... -
#5197 szvsz az Asrock rém szar -
Vegas #5196 mi a véleményetek erről a lapról??
Asrock K7S8X Socket A, SiS746FX, 333FSB, DDR400, 6ch hang, 8xAGP,LAN -
#5195 Rambusos ? Abba rohatt drága lesz 2 Giga memót kitöltened :))
Vegyél sima DDr es lapot, sokkal jobban jársz. Akkora sebességtöbbletet nem igazán nyújt. -
#5194 mostmár minden memóriához odaírják hogy Brand, mert samsung vagy hynix gyárból kerülnek elő, csak éppen gyengék. Régebben még volt hitele a Brand jelzésű memóriának, jobban lehetett hűzni, sokkal stabilabb volt. Mostanában csak alapból brandet írnak. Igaz annyi memória hiba sincsen mint régebben. -
#5193 Ha a VPU recovert kikapcsolod akkor megy a kártya? Mert az a funkció csak a 4.6 tól jött be aszem, szal nem olyan lényeges hogyha van rajta hűtés..
A másik hogy Fast Writes legyen kikapcsolva, biosban, vidkártyán ...
Frissíts alaplapi biost, ha találsz hozzá. -
ERIK #5192 Úgy gondoltam hogy az alaplap AGP foglalata 4x-es!De azért köszi a segítséget! -
Roll #5191 Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy nem hajlandó egy lg combo meghajtó a dvd-t 2-3x sebességnél gyorsabban olvasni, pedig 16x dvd olvasó.
Emiatt lemezről lemezre 4x-esen kb 24 percig tart az írás, mert egyfolytában ugrál a tároló.
Mitől lehet ez? Rossz az olvasó?(még garis)
-
#5190 4x alaplap??? Nehogymán! De a 2x az már azért visszavesz a teljesítményből
Vegyél egy 8Xosat, lehet hogy ott is ez lesz, akkor ott visszaveszed 4X re, és akkor már minden ok
Egyébként fogalmam sincs mitől lehet -
ERIK #5189 Visszavettem 2x-re,és semmi gond!Mi a fasztol van ez???????? -
#5188 Ecs K7SEM alaplapom van...toom hogy xar,le is akarom cserélni csak nincs zsé rá...nah mind1 ebbe minden fajta videókártya belemegy?mert most egy geforce 2 mx 400-as van benne és venni akarok bele egy ati radeon 9200-at..és hogy bele megy -e....
üdv. -
ERIK #5187 Hát én is gondoltam rá hogy ilyen jellegű gond lehet mert ezek a karik 8x os agp-sek viszont az alaplap csak 4x-es! -
#5186 Megmondom én neked afrankót! Nekem is ez volt 9600Pro val. (ASUS alaplap)
Vedd vissza 4X AGPre! Nálam ez segített, remüljük nálad is -
ERIK #5185 Sziasztok!
Olyan jellegű problémám van,hogy volt egy ti4200-es kártyám 64mb 4xagp!Tökéletesen Működött!Vettem egy radeon 9600xt-t,bele a gépbe WinXP nem indul el!Néha elindul de kiírja hogy a gpu recover alaphelyzetbe állította a kártyát mert nem válaszolt az illesztőprogram utasításaira!Herce hurca,kártya vissza a boltba csere!Tünet ugyanaz!Mondják a kártya nem kompatibilis az alaplappal/Abit KG7/!Beleraknak egy Geforce FX5700U-t,Windows elindul!Hazaviszem Windows reinstal detonátor fel!Tünet:3DMark tiszta vörös a kép+akadozik mint állat,Doom 3 el sem indul!Már a hajam is égnek áll!Valaki légyszi adjon tanácsot!Köszi -
#5184 Alaplap ára nagykerben nettó 37.xxx, a ram 20.xxx körül van szintén nagyker nettó, a proci 30.xxx körül mozog.
A brand azt jelenti, hogy egy fokkal jobb mint a gagyi de rosszabb mint a MÁRKÁS pl. Kingstone. -
#5183 Márkás,azt jelenti!Nem gagyi. -
#5182 "brand" nem márkát jelent véletlenül ?! -
#5181 Na hali!
Tudna adni valaki linkeket ahol meg lehet nézni az árlistát,hogy mi mennyibe kerül?
Mert ezt a gépet szerteném megveni,szerintetek mennyi pénzből jövök ki?:Alaplap:Asus p4p800E-Deluxe S478 DDR400,Ram:512MB DDR Ram pc3200 400MHz Brand DDR400 és egy Proci:Intel Pentium 4 2.4GHz!
Kérdéseim:1.Mennyibe kerülnek ezek?2.Mit jelent az a Ram-nál,hogy Brand?3.És tudna valaki adni linkeket?4.Kombatibilis-e amit leírtam? -
#5180 Fiúk!! Mi az irodalom házziii?? nem tom kiollvasni amit felírtam :(((( -
#5179 És ez?
Gigabyte GA-7VA (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) -
#5178 hali!
ez mien alaplap?:
asus P4T- E (rambus- os)alaplap. 2400Mhz- ig és 2Gb memoriáig bővíthető... -
#5177 PowerMax progi nem ismeri fel a vinyót az ide buszon!!!
Win felismeri, de így nem tudom Low level formatálni a vinyót, pedig ráférne... -
#5176 csak egy kosza gondolat az ...
amióta beraktam egy rackes winyót(sec mas), azóta lassaban jön be az XP ami a pri mas winyón van; pri mas mellett 1 CD olvasó van, az lassítja, ha jól értem a #5169et.
-
chadi #5175 Hi
Van egy NEC ND1300A tipusú dvd íróm.
Dvd írással még nem volt gondom de amikor bizonyos fajta üres cd-t rakok bele (pl:tdk philips )akkor ezek nagy százalékánál kattog és nem ismeri fel a benne lévő cd-t.Ha ennek ellenére írni szeretnék rá akkor a néro többnyire a power calibration error üzenetet írja ki,vagy csak egyszerűen kéri továbbra is az üres lemezt.(10 ugyanilyen lemezből kb 1 ha megír de azt gond nélkül)
Firmware frissítés megtörtént a lehető legfrisseb van fent.
Mi lehet a baj?
üdv