64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#5454 Karácsonyig még biztos kapható nem tűnnek el ezek olyan gyorsan. -
#5453 Milyen az a 64-es proci?? -
HITMorpheus #5452 ezért vedd meg 30 alatt, mert aztán meg drága lessz, mert nem lehet kapni. Az AMD mostmár inkább a 64-es procikra koncenrál, mert abban van a biznic. De te tudod... -
#5451 EZT A MÁKOT A B&L COMPUTER A SULIM MELLET VAN EGY PÁR UTCÁNYIRA!!ELIS MEGYEK MEGNÉZEM!! -
#5450 Ja ezt a Silent Tower-t(nagyon jól néz ki) fel lehet szerelni Abit NF7-es alaplapra??(FONTOS) -
#5449 Köszi az infokat mindenkinek!!!!!!!
DE:lehet várok vele egy picit mer itt a karácsony és az árak ugyebár -10->20%!!!!! -
HITMorpheus #5448 Itt megkapod 30k alatt -
HITMorpheus #5447 Tévedtem, mert a lordosok felemelték az árat. kb két héttel ezelőtt még bruttó 27700-ért vettem náluk a 3000-es bartont, de most nettó 28400. Érdemes egyébként egy kis időt rászánni, és megnézni néhány honlapot hol-mi olcsóbb, mert szédületes árkülönbségek vannak. -
HITMorpheus #5446 TT Silen tower 6400+fa a BL-nél (gyengébbek kedvéért: www.blcomputer.hu) de nem tom, hogy itt-e a legolcsobb. Szerintem nem olyan drága ahoz képest, hogy erre a hőerőműre noname gagyi bruttó 6000 körül van, és lássuk be: olcsóbbat nem is érdemes venni, mert lehet, hogy hosszútávon csak drágább lessz. -
#5445 Betyarr nekem is ilyen karim van(9600SE :) TV-out)mind1 lényeg a tv kimenet nekem is a gyári kábellel hullámos a kép a tv-n.A kártya biztos hogy jo csak a kábel gagyi!!! -
#5444 Árnyékolt a kábel? -
#5443 sziasztok!a probléma a következő lenne:
mi a frászkarikáért lehet az hogy az alaplapom az erősítőmre kötve egy alapzúgást produkál???ennyire szar az abit nf7?vagy mert 10 méteres kábellel van összekötve,és azért lenne ilyen?
a másik problem,hogy valamelyik nap vettem észre hogy ha összekötöm a tévével,akkor a tévén vibrál a kép.próbáltam már a frissítést állítani,a színfelbontást,de semmi.a videokártya lenne a hibás vagy én?(ati 9600xt) -
stormnet #5442 Mi a kulobseg az AG8 3rdEye, az AG8 és az AG8-V kozott? -
#5441 Néha azért egyszerűbb lenne a böngésző URL mezőjébe beírni hogy www.lord.hu, mint ide írogatni, hátha bejön ;) -
#5440 hát én is elhiheted, de boltokban még nem -
#5439 Ja a vízhűtéssel kapcsolatban:nem csak vizes megoldás van.Én már láttam folyékony nitrogénes megoldást!(ugyebár ez k***a hideg) -
#5438 Kösz falco!!A lord-nak van netes oldala??Az a Tower kütyü ilyen drága lenne??Én kb max 15-öt nézek ki belőle!Kösz mindent!!
-
Caine #5437 ÁÁÁ ... de vak vagyok -
#5436 Kicsit olvasgass arrafele, ahol megnyomod a Mehet! gombocot. :P -
Caine #5435 Külső tv tuner. Nek kell a pc ahhoz, hogy tv-t vagy videot nézz a monitoron, de akár egy konzolt is rá lehet kötni. Szerintem hasznos kis kütyü.
http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_tvtunerbox_avertvbox9.asp
Ha tudnám hogyan lehet linket beszúrni ... -
#5434 a Lord az egy computerüzlet -
#5433 Ja, a gyári ati driverek azok kalap szarok
Uninstalláld és rakd föl a Catalyst 3.9-et, vagy az omegát -
#5432 Na ez sok kérdés, de azért megpróbálok válaszolni
-a vízhűtés az kb. bruttó 25-30 és köze sincs anitrogénhez, de mindegy
-a slient tower meg ilyenek azok ugy 50e fölött mentek, és mivel mondtad hogy nem akarsz sokat költeni ezért kilőve
-léghűtésből én a Spire Falconrock II-t ajánlom, mert halk is, de mindemellett jól hűt--> br.2-2500Ft, szal nem nagy összeg
-prociból Barton magosat vegyél -
HoTDoG #5431 Csak nekem tűnt el a Programok beszerzése fórum?
Ha már törlik, legalább kitehették volna hírnek........ -
#5430 Most olvastam vissza és látom hogy ati-hoz driver??Mi az az omega nekem gyári driverrel penge minden csak a catalyst van frissítve!! -
#5429 Ja ilyen vizes meg folyékony nitrogénes megoldásokat nem szeretnék mer kiba***tt drága,meg nem egy darabból áll az egész kütyü. -
#5428 most nézem csak ezt a hőcsöves "Giant Mutant" Silent Towert.Ez mennyibe kerül.(gondolom nem 20 forint 50 fillér) -
#5427 Kösz az infokat!!DE: Morpheus mondtad hogy a lordnál 28.Mi az a lord.
más akkor most melyik magos a jobb.Egyébként próbálok kevesebbet szánni rá mer a fater veszi.A hűtés kb. menyiből jön ki?? -
#5426 Hűtés meg spire falconrock II, az halk is, meg jó 3200+ ig
Ha meg sok pízed van, akkor meg víz -
#5425 az mi? -
#5424 Az a magnak a típusa
Már régi elavult szar, nehogy olyat vegyél
A Palomino után jött a T-Bred utána meg a Barton -
Caine #5423 Hali!
Tudja valaki esetleg, hogy kis hazánkban hol lehet beszerezni AverMedia TvBox 9-est? Még az 5 is ritkaságnak számít ...
Vagy esetleg valami európai online-shopban?
Hülye amcsik nem küldenek ide műszaki cikkeket
köszi -
HITMorpheus #5422 Én úgy tudom, hogy elbírja. Ha AMD-t veszel, akkor a 3000-t vegyél, ha lehet, barton magosat. A lordnál olyan 28k körül van, és egy ilyen kazánhoz mindenképpen hőcsövesvagy rézből készült hűtést ajánlok (nem rézmagos alu). -
Vegas #5421 mit jelent az a procinál hogy Palomino??? -
#5420 Helló!A gépem rövid info-ja:Amd 1200,512MBmemória,ATIRADEON9600Pro,Abit NF7-alaplap....
A kérdésem:uj procit szeretnék venni mert ez már kicsi.Az alaplap 3Ghz-ig bővíthető.Namost melyiket érdemes venni AMD 3000+(lehet hogy nem bírná???) vagy 2800+??Mert az ár viszonylag egyforma.Más: hűtést tudnátok(a 3Ghz nagyon fűt) hozzá ajánlani,mert ebben sem vagyok otthon. -
juhi01 #5419 na felraktam és az a kérdésem hogy egy ati radeon 9250 es kártyát meddig érdemes húzni a magot meg a memóriát az omegával? -
juhi01 #5418 thx!ja 4.10 alapú béta -
#5417 Omegát ajánlanám, 4.10 alapú van most kint asszem... -
juhi01 #5416 thx mégis melyiket érdemes használni?melyikkel lehet többet kihozni a kártyából? -
#5415 ATi Catalyst vagy Omega.
(www.ati.com II www.omegadrivers.net)