64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • ZaJanga
    Telepítsd a raspppoe -t és tádáám!
  • tyro
    nem hiszem mer nem a C-t akarja ellenőrizni, hanem a D-t amin csak a játékok vannak
  • ibrik
    Ez egy jel a windows újratelepítésére...
  • tyro
    Nah szóval az a problem-em hogy bekapcsolás előtt valamiért mindig elkezdi benyomtani azt a chtdisket vagy mi a faszt. és annyira idegesítő. már csomószor végigvártam, azóta töredezettségmentesítetem is de mégis minden bekapcsoláskor bejön az a szar és ha 10 mpig nem nyomom el akkor várhatok 1 órát
    Nem lehet ezt a dolgot valahol a registryben letiltani?

• Gabyee
  • ibrik
    ECS K7SEM Socket A Motherboard - itt mindent megtudhatsz arról az alaplapról. Egyébként maximum 1 GB-nyi SDRAM-ot rakhatsz bele.
  • Hulk
    Ecs K7SEM
    ebbe az alaplapba mennyi memóriát lehet rakni??vagy is úgy mennyi hogy hány MB-ig...
  • Shep
    win98 alatt hogyan tudom beállítani az adsl szolgáltatást?
  • Gabyee
    Jónapot mindenki!

Van egy Jazz-9902 5.1 hangrendszerem a géphez.Ezt egy Audigy2 hangkártya kelti életre,csakhogy:hallodtam már más emberkéktől hogy ezzel a kártyával gyengén szól a mély(sub:),pedig az összes ide vonatkozó csúszka fullra vagyon állítva.A többi már üvölt,sikít meg minden.Van a mélyládán hangerő meg bass állító,de minden csutkán van és sajna nagyon erőtlen:(
    A következő a kérdésem:ha veszek egy erősítőt(jó volna a használt is) és hozzákötöm a rendszerhez akkor elvileg erősebben fog szólni a mély(és itt nem csak a hangerőre hanem a dinamikára is gondolok,házimozi feeling)vagy nem változna semmit és csak szimplám a rendszer a szar?Ha érdemes erősítőt venni akkor esetleg milyet(egyszerű Videoton is megteszi vagy komolyabbat)
    Ja és muszály olyan amelyik tudja az 5.1 mivel csak a mélyet akarom erősíteni!
    Bocs a kérdésekért,de nem vagyok otthon az erősítőzésben.Akinek van ezügyben tapasztalata kérem ossza meg velem.
    Köszi!
  • grebber
    Nekem 512MB ramom van.

Az okozhatja a kékhalálokat ha rettentő töredezett a vinyó??
    Nem tók másra gondolni.De nagyon idegesit már.
  • Vlala #5244
    Ctrl+Alt+Del, Feladatkezelő (task list), ott megnézheted, mi fut a gépen.

ent: mi a kérdés?

Hentes Bill: Windows újratelepítés megoldja a problémádat, mint általában...

Grebber: (majdnem Arsenalt írtam) : nekem ezt akkor művelte (XP) amikor szegényt megfojtotam 128 mega memóriával. megy, egyszercsak kék halál, aztán reboot.
  • Antromorph
    Megtudja valaki mondani, hogy hogyan tudom megnézni azt a gépemben, hogy melyik szolgáltatás, vagy program használja folyamatosan a vinyómat? Mert hogy most már 3 napja megy a gép, és ma reggel vettem észre, hogy olyan mintha swappelne?
  • ent
    Szevasztok! Van egy haverom akinek van egy 5950ultrája!
    A problémája: ha bekapcsolja a gépét, a képernyőn több fehér hosszirányú csík jelenik meg, ilyenkor a Sata vinyókról sem, cdről sem egyszerűen semmiről sem képes bootolni, hanem újraindul.
    Amikor viszont a csíkok nem jelentkeznek bebootol, de nincs piros szín a képernyőn, a hiba véletlenszerűen jön bootolásról bootolásra elő.
  • Hentes Bill #5241
    hú segítsen valaki plz, mert vmi nincs rendben a gépemen... pár perc után egszerűen nem reagál semmilyen programra, ha rákattintok, nem lehet vele semmit csinálni. még újraindítani, kilépni, kijelentkezni se. csak a restart gomb. alccontroldelete se jön be. semmi
  • grebber
    Szokásos kékhalál szöveg hogy miba lépett fel de nem irja hogy miben.
    Procim 48-54°c-os.
  • TheZsenyka
    PL. kipróbálhatnád, hogy ledörren-e:

- csökkentett módban
    - új userként belépve (gyorsan feltolsz egy új accountot)
    - VGA mode-ban
  • Borg
    Köthető valami eseményhez?
    Mit ir ki egyátalán?
  • Gabesz amd64
    Nekem is csinált ilyet,de nekem szörnyűség lett a vége!Kb fél óráig normálisan ment a windows azt újraindult fél óra eltelt ismét restart..

Meghalt a procim.Előtte azt hittem hogy az alaplap kinlodik de azt kiprobálgatunk más procit és azzal működött normálisan..

Ellenőrizd szerintem a proci hőmérsékletét azért.
  • Roll
    Lehet hogy összekuszálódott a registryben valami. Futtas le valami registry ellenőrzőt. pl regsupreme.
    Vagy lehet memória is rossz.
    De még egy csomó minden okozhatja.
  • grebber
    Hali mindenkinek!

Lenne egy hatalmas problémám.Kb 15 percenként kékhalállal leáll a gépem.Mi okozhatja ezt minden lehetséges megoldást irjatok le hol lehetne megnézni ezeket???
  • steweee
    vki tudna mondani olyan zeneátalakító progit, amivel midibe tudok EGYSZERŰEN konvertálni más típusú zenefájlokat?
  • steweee
    na már ügyködtem vele. kellett egy Symantec könyvtárat nyitni a c:\program files-ba, oda bemásolni a s32evnt1.dll -t, így már telepíthető volt. de hamar örültem, mert indítás után internal error 33400. lehet hogy a betűtípusok miatt nem megy? mert ezt a régi progit win 3.0 / win 3.1-hez írták
  • Falconer
    nézzed meg a driverguide.com on
    név: driver (vagy drivers)
    psw: all
  • steweee
    van egy régi, de nagyon jó szótárprogram a complex for windows. ez angolul magyarázza angol szavak jelentését, kicsi, tömör, nagyon használható kis angol tudással. megint fel akartam tenni egy évekkel ezelőtti cdm-ről, de nem megy, mert összetevőket keres.
    s32evnt1.dll - vmilyen symantech belső tömörítő fájl, ezt megtaláltam keresővel, beraktam a progi könyvtárába, de akkor jött a másik
    XWI321.dll - amit nem találok sehol letölthetőt. ez is kellene az indításhoz. tud vki segíteni?
  • Hulk
    nekem csak azért kéne hogy elinduljon rajta a HL2..
    tudnátok olyan konfigot mondani hogy ne akadozzon rajta a hl2...
  • M@TriX
    Asrock-ot vegyél az olcsó, gondolom mivel Sd-ben is gondolkodsz az ár is lényeges...
    és elég tűrhető...

most raktam egy olyat össze...
    D Cel-lel
  • MasterJay
    nekem volt olyan egy Mercury kob kt266 fdsx de egy nagy xar volt és mihamarabb megszabadultam tőle
  • barret
    Azon belül,nem tudom melyik havernak olyan volt.
  • Hulk
    azonbelül???vagy mindeggyik?
  • barret
    Pl Asus!
  • Narancs
    van. bár ritka eléggé.
  • Hulk
    Van olyan alaplap amibe belelehet rakni SDRAM-ot meg DDRAM-ot is??
  • steweee
    paszz, sima vagy SP1/SP2-es? a simával nem találkoztam, a service pack 1et mindenki dicséri, az sp 2 is jó mint rendszer, csak néhány felhasználói progi nem megy vele meg játék, de a sima xp-t sokan szidták.lehet hogy az a baj, vagy pont meghalt vmi hardver
  • maximus1
    Halli!
    Lenne egy nagy problémám, remélem tud valaki segíteni!
    Fel raktam 2 hete a Win XP- t, majd egy hét után nem volt hajlandó ujra induli. Ha be akarom kapcsolni a gépet előbb teljesen áramtalanitani kell. Utána ha újra be kapcsolom bootoláskor ki írja "újra instaláljak" vagy "save load default", majd utána minden gond nélkül elindul a Windows.
  • Roll
    A héten viszem vissza, mert ez így nem igazán tetszik.
  • Narancs
    nem tom...lehet vissza kéne vinni garba...
  • Roll
    Sziasztok!
    Még mindig küzdök ezzel a problémával.
    Már frissítettem a firmware-t a legújabbra, így valamivel gyorabb lett, de még így is messze van a 16x-os sebességtől.

Mi lehet a gond vele?

• Narancs
    és ha softveres a hiba? vagy azt is kizártad?
  • Hulk
    ez lehet hüle kérdés de a memória az mire jó???
  • steweee
    mert 3d-s játékoknál fagy,úgy hogy a vidkarinak, a memóriának és a procinak bizti semmi baja.az alaplapra gyanakszom