64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#5334 Nm, az a legtuttibb!;) -
Bret #5333 Sziasztok!
ADSL-re linuxos routert használok, utána vannak a gépek.
Az asztali gépeken Windows98SE van.
MSN-en nem működik a beszéd kapcsolat.
Milyen beállítást javasoltok, hogy működjön?
Köszi a segítséget!!
LEGYETEK JÓK ÉS ADJATOK VALAMIFÉLE TIPPET, HOL KERESSEM A MEGOLDÁST
[email protected] -
#5332 kösz, kipróbálom!
Aztán winXP reinstall lesz mégiscsak... -
#5331 Ne idegeskedj!;)
Ez mind winfos hiba, kivéve a gémé, a többit meg a vinyó öregedése okozza... -
#5330 Az NFSU beállításainál az egyik light-el kezdődő beállítást nyomd off-ra, ez a játék hibája...
Belassulni, meg nálam is belassul, ez is a játék hibája...
Ja és sztem is a VGA feküdte meg a winfos gypmrát, szal reinstall és nincs több gond!:) -
#5329 Nekem a 4.7-es Catalyst van,meg vagyok vele elégedve! -
HUN Thomas #5328 Sziasztok, az lenne a kérdésem/problémám, hogy van nekem egy SB Live 5.1 és néhány játéknál recseg/zúg a hang, ezt néha abbahagyja egy idő után néha nem, mi lehet a probléma? (új driver nem segített, bár lehet, hogy csak rosszal próbáltam mert creativnál rengeteg van) -
#5327 neked megy?
Nekem ez most 4.8 catalyst, de ezekszerint tré...
Az a gáz, hogy most pl pattog a gép mint állít, de van amikor csak úy magától kurrog-kerreg a vinyó össze-vissza, szal vmit ír / olvas, amit nem kéne...
mintha rendezgetné az adatokat, vagy nemtom...
Amúgy prof + sp2 van nekem is... -
#5326 Ntfs-t nem kell töredezettség mentesíteni!!!
Video kártyád driver hibás!
Xp nekem is szokott"gondolkozni" Pl Totalcommander,vagy nagyobb fileszámú mappák beolvasása. 7-8 másodpercig szokott szöszmötölni.
De csak a Home. Professional jó. -
#5325 nemtom.
az van fönt amit a kártyához adtak -
#5324 még 1 kérdés:
töredezettség mentestés segítene vmit?
Egyáltalán NTFS nél szükséges ilyesmi? -
#5323 Ja, még 1 érdekes dolog:
letöröltem csomó filmet, játékot a D meghajtóról, de a szabad terület mérete nem változott...ez hogy lehet?
-
#5322 milyen driver van fönt nálad? -
#5321 szóval akkor vszínű catalyst vagy játék hiba... -
#5320 ez a hiba nekem is van -
#5319 Ja igen. Még1 érdekes dolog:
NFSU2 demonál, nem látok semmi mást, csak a fényeket...semmit sem rajztol meg a kártya...minden fekete, és a fénypontok látszanak csak...
Eddig kb 4-5 játékkal játszottam, de egyikel sem volt semmilyen gond... -
#5318 Hell!
Nekem is kéne egy kis help:
Egy ideje fura dolgokat művel a winXP.
Sokszor baromira belassul a vinyóm, legalább 25mp mire elindít egy win commandert, vagy egy winampot, annyit kerreg-kurrog össze-vissza...volt hogy föl akartam tenni NFSU2 demoját, és minden egyes NEXT után fél percet kellett várni, hogy bejöjjön a következő ablak, mert közben a winyó folyamatosan csinált vmit.
Aztán van, hogy leállításánál kiírja, hogy winampot / bcdc++ nem válaszol, nem tudja bezárni. A vicc az hogy kb 4 órával a leállítás parancs előtt bezártam őket, és semi hibát nem is írt ki, csak 4 órával utána aleállításnál...
A harmadik dolog, hogy minden egyes indításnál leellenőrzi a konzisztenciát a D: meghajtón...
Mi lehet a bibi?
Format C: aztán reinstall winXP megoldá sztem, de 2 hónapos a rendszer, nem megint újratenni...
Amúgy VGA ki lett cserélve, lehet hogy ez feküdte meg a gyomrát? (nem hinném...)
Előre is kössz a segítséget!
2*256mb ram
9800SE
Maxtor 80GB 7200rpm sata vinyó 2 ntfs partícióval
-
Bret #5317 Sziasztok!
Köszi a segítséget!!
LEGYETEK JÓK ÉS ADJATOK VALAMIFÉLE TIPPET, HOL KERESSEM A MEGOLDÁST -
#5316 cd meghajtót mivel tudok letesztelni? ami ekzaktan megadja hogy szar az író vagy h tökéletesen jó.,
újraírhatót ír nromálisan, viszont r-et meg már elb*szott párat.. na???
4 féle író programmal próbáltam. -
#5315 A megjenitok tulajdonsagaiban.
Ha NTSCn van akkor tuti az itteni TVken fekete-feher keped lesz, ha PAl-on van es megis fekete-feher a kep, akkor atalakito hiba. -
#5314 azt a PAI modot hol tudom megnézni ?
szerinted IN re kell kapcsolnom azt #5305ben, ha TV -re megy a jel ? -
#5313 Sajnos erre nem tom a valaszt de valoszinuleg.
Ha nem az a gaz, hogy a VGA kartya driverenel PAl mod van kijelolve, akkor valoszinuleg atkell kotni az atalakitot.
talan abban a topicban amit bejeloltem neked bent vannak milyen atalakitoknal kell a muveletet elvegezni. -
#5312 #5305 ben lévő készüleken babrálnom kell ? -
#5311 Itt megtalalhato minden ami az osszekoteshez kell.
http://www.prog.hu/kbase.php?kbid=4211 -
#5310 Na vagyok. A labak osszekotese szokott gaz lenni.
A foglalaton belul nem mindegy hogy a csatlakozokat hogy kotik.
Nem akarok most hulyeseget mondani, hogy melyik labak vannak osszekotve mert nem emlexem de van egy megoldas, majd a neten megkeresem, hogy melyik labaknal kell osszekotni a tuskeket, hogy szines legyen a kep, van ahol meg egy ellenallast is betesznek. -
#5309 bekapcsol magátolt úgy érte,hogy teszem azt kikapcsolás után 2 vagy 3 óra mulva egyszer csak bekapcsol.De tössze vissza volt,hogy 10 perc elteltével indult el. -
#5308 hmmm ? -
smith17 #5307 ok thx a segitséget -
#5306 Hát ha olyan VGAd van amin van hőmérő ahhoz adtak alapból
Ha nem olyan, akkor semmivel meg nem nézed
Marad a fogdosós módszer -
ide csak egy helyre lehet a video RCA kábelt dugni.
hogy lehet ezt elrontani ?
INPUT ra kell állítani, igaz ? -
smith17 #5304 Hi all! Tudtok mondani olyan progit amivel a videokártya homérsékletét meg tudnám nézni Elore THX!!! -
#5303 Olyan nincs, hogy rosszul van bekötve.
Ellenben - mint már többször is említettem itt - SCART-okból létezik csak egy irányú is, méghozzá kétfajta.
Az egyik arra az besetre van, ha pl. a videon csak RCA-s vagy SVHS videokimenet van és a TV-n meg csak SCART, erre van olyan, hogy RCA vagy SVHS -> SCART irányú.
És persze arra az esetre is van egy másik fajta átalakító, ha a videon csak SCART kimenet van, a TV-n pedig csak RCA-s bemenet.
Abból lehet észrevenn, hogy a két kábelt valaki összetévesztette, hogy a TV-n egyáltalán nincs kép vagy csak fekete-fehér a képernyő. -
#5302 Csak ha rosszul van kotve a Scartban az SVHS atalakitoja.
Elofordul ilyesmi, de asszem a neten fellelheto a helyes bekotes. -
#5301 ha svideo kábellel kötöm össze a TV -t a videókarival (scart csatlakozóval), akkor fekete-fehér lesz a kép a TV -n? -
Bret #5300 Sziasztok!
Köszi a segítséget!! -
#5299 Elöfordulhat!ilyenkor kell ezt csinálni gépel:
-
#5298 SKYNET vazz.... -
#5297 Hogy hogy magától bekapcsol?
Jah nekem is szokot olyat csinálni hogy ha a főkapcsolot lenyomom a hosszabíton amikor még ment a gép és hirtelen visszanyomom a kapcsolot akkor nekem is elindul a gép!Erre a magától indulásra gondoltál?
A lefagyás az sokmindentől függhet...
-
#5296 Hi!A következö a problémám.Néha a gépem kifagy.Nem kékhalál csak lefagy. másik,hogy csak ugy magátol bekapcsol.Mi lehet a gond?Tudna valaki segiteni,
Elöre is köszönöm -
#5295 az everest 40c je elég jo érték, elvileg ugyanabbol a regiszterböl olvas adatot mint a bios.