64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • CoolStuff
    Nm, az a legtuttibb!;)
  • Bret
    Sziasztok!
    ADSL-re linuxos routert használok, utána vannak a gépek.
    Az asztali gépeken Windows98SE van.
    MSN-en nem működik a beszéd kapcsolat.
    Milyen beállítást javasoltok, hogy működjön?
    Köszi a segítséget!!
    LEGYETEK JÓK ÉS ADJATOK VALAMIFÉLE TIPPET, HOL KERESSEM A MEGOLDÁST
    [email protected]
  • Narancs
    kösz, kipróbálom!
    Aztán winXP reinstall lesz mégiscsak...
  • CoolStuff
    Ne idegeskedj!;)
    Ez mind winfos hiba, kivéve a gémé, a többit meg a vinyó öregedése okozza...
  • CoolStuff
    Az NFSU beállításainál az egyik light-el kezdődő beállítást nyomd off-ra, ez a játék hibája...
    Belassulni, meg nálam is belassul, ez is a játék hibája...
    Ja és sztem is a VGA feküdte meg a winfos gypmrát, szal reinstall és nincs több gond!:)
  • barret
    Nekem a 4.7-es Catalyst van,meg vagyok vele elégedve!
  • HUN Thomas
    Sziasztok, az lenne a kérdésem/problémám, hogy van nekem egy SB Live 5.1 és néhány játéknál recseg/zúg a hang, ezt néha abbahagyja egy idő után néha nem, mi lehet a probléma? (új driver nem segített, bár lehet, hogy csak rosszal próbáltam mert creativnál rengeteg van)
  • Narancs
    neked megy?
    Nekem ez most 4.8 catalyst, de ezekszerint tré...
    Az a gáz, hogy most pl pattog a gép mint állít, de van amikor csak úy magától kurrog-kerreg a vinyó össze-vissza, szal vmit ír / olvas, amit nem kéne...
    mintha rendezgetné az adatokat, vagy nemtom...
    Amúgy prof + sp2 van nekem is...
  • barret
    Ntfs-t nem kell töredezettség mentesíteni!!!
    Video kártyád driver hibás!
    Xp nekem is szokott"gondolkozni" Pl Totalcommander,vagy nagyobb fileszámú mappák beolvasása. 7-8 másodpercig szokott szöszmötölni.
    De csak a Home. Professional jó.
  • Zetorg
    nemtom.
    az van fönt amit a kártyához adtak
  • Narancs
    még 1 kérdés:
    töredezettség mentestés segítene vmit?
    Egyáltalán NTFS nél szükséges ilyesmi?
  • Narancs
    Ja, még 1 érdekes dolog:
    letöröltem csomó filmet, játékot a D meghajtóról, de a szabad terület mérete nem változott...ez hogy lehet?
  • Narancs
    milyen driver van fönt nálad?
  • Narancs
    szóval akkor vszínű catalyst vagy játék hiba...
  • Zetorg
    ez a hiba nekem is van
  • Narancs
    Ja igen. Még1 érdekes dolog:
    NFSU2 demonál, nem látok semmi mást, csak a fényeket...semmit sem rajztol meg a kártya...minden fekete, és a fénypontok látszanak csak...
    Eddig kb 4-5 játékkal játszottam, de egyikel sem volt semmilyen gond...
  • Narancs
    Hell!
    Nekem is kéne egy kis help:
    Egy ideje fura dolgokat művel a winXP.
    Sokszor baromira belassul a vinyóm, legalább 25mp mire elindít egy win commandert, vagy egy winampot, annyit kerreg-kurrog össze-vissza...volt hogy föl akartam tenni NFSU2 demoját, és minden egyes NEXT után fél percet kellett várni, hogy bejöjjön a következő ablak, mert közben a winyó folyamatosan csinált vmit.
    Aztán van, hogy leállításánál kiírja, hogy winampot / bcdc++ nem válaszol, nem tudja bezárni. A vicc az hogy kb 4 órával a leállítás parancs előtt bezártam őket, és semi hibát nem is írt ki, csak 4 órával utána aleállításnál...
    A harmadik dolog, hogy minden egyes indításnál leellenőrzi a konzisztenciát a D: meghajtón...
    Mi lehet a bibi?
    Format C: aztán reinstall winXP megoldá sztem, de 2 hónapos a rendszer, nem megint újratenni...
    Amúgy VGA ki lett cserélve, lehet hogy ez feküdte meg a gyomrát? (nem hinném...)
    Előre is kössz a segítséget!
    2*256mb ram
    9800SE
    Maxtor 80GB 7200rpm sata vinyó 2 ntfs partícióval
  • Bret
    Sziasztok!
    Köszi a segítséget!!
    LEGYETEK JÓK ÉS ADJATOK VALAMIFÉLE TIPPET, HOL KERESSEM A MEGOLDÁST
  • nemcsakfeel
    cd meghajtót mivel tudok letesztelni? ami ekzaktan megadja hogy szar az író vagy h tökéletesen jó.,
    újraírhatót ír nromálisan, viszont r-et meg már elb*szott párat.. na???
    4 féle író programmal próbáltam.
  • [Jakuza]
    A megjenitok tulajdonsagaiban.
    Ha NTSCn van akkor tuti az itteni TVken fekete-feher keped lesz, ha PAl-on van es megis fekete-feher a kep, akkor atalakito hiba.
  • Serpa
    azt a PAI modot hol tudom megnézni ?

szerinted IN re kell kapcsolnom azt #5305ben, ha TV -re megy a jel ?
  • [Jakuza]
    Sajnos erre nem tom a valaszt de valoszinuleg.
    Ha nem az a gaz, hogy a VGA kartya driverenel PAl mod van kijelolve, akkor valoszinuleg atkell kotni az atalakitot.
    talan abban a topicban amit bejeloltem neked bent vannak milyen atalakitoknal kell a muveletet elvegezni.
  • Serpa
    #5305 ben lévő készüleken babrálnom kell ?
  • [Jakuza]
    Itt megtalalhato minden ami az osszekoteshez kell.
    http://www.prog.hu/kbase.php?kbid=4211
  • [Jakuza]
    Na vagyok. A labak osszekotese szokott gaz lenni.
    A foglalaton belul nem mindegy hogy a csatlakozokat hogy kotik.
    Nem akarok most hulyeseget mondani, hogy melyik labak vannak osszekotve mert nem emlexem de van egy megoldas, majd a neten megkeresem, hogy melyik labaknal kell osszekotni a tuskeket, hogy szines legyen a kep, van ahol meg egy ellenallast is betesznek.
  • WOW
    bekapcsol magátolt úgy érte,hogy teszem azt kikapcsolás után 2 vagy 3 óra mulva egyszer csak bekapcsol.De tössze vissza volt,hogy 10 perc elteltével indult el.
  • Serpa
    hmmm ?
  • smith17
    ok thx a segitséget
  • Falconer
    Hát ha olyan VGAd van amin van hőmérő ahhoz adtak alapból
    Ha nem olyan, akkor semmivel meg nem nézed
    Marad a fogdosós módszer
  • Serpa

ide csak egy helyre lehet a video RCA kábelt dugni.
    hogy lehet ezt elrontani ?
    INPUT ra kell állítani, igaz ?
  • smith17
    Hi all! Tudtok mondani olyan progit amivel a videokártya homérsékletét meg tudnám nézni Elore THX!!!
  • ibrik
    Olyan nincs, hogy rosszul van bekötve.
    Ellenben - mint már többször is említettem itt - SCART-okból létezik csak egy irányú is, méghozzá kétfajta.
    Az egyik arra az besetre van, ha pl. a videon csak RCA-s vagy SVHS videokimenet van és a TV-n meg csak SCART, erre van olyan, hogy RCA vagy SVHS -> SCART irányú.
    És persze arra az esetre is van egy másik fajta átalakító, ha a videon csak SCART kimenet van, a TV-n pedig csak RCA-s bemenet.

Abból lehet észrevenn, hogy a két kábelt valaki összetévesztette, hogy a TV-n egyáltalán nincs kép vagy csak fekete-fehér a képernyő.
  • [Jakuza]
    Csak ha rosszul van kotve a Scartban az SVHS atalakitoja.
    Elofordul ilyesmi, de asszem a neten fellelheto a helyes bekotes.
  • Serpa
    ha svideo kábellel kötöm össze a TV -t a videókarival (scart csatlakozóval), akkor fekete-fehér lesz a kép a TV -n?
  • Bret
    Sziasztok!
    Köszi a segítséget!!
  • Gabesz amd64
    Elöfordulhat!ilyenkor kell ezt csinálni gépel:
  • ZaJanga
    SKYNET vazz....
  • Gabesz amd64
    Hogy hogy magától bekapcsol?
    Jah nekem is szokot olyat csinálni hogy ha a főkapcsolot lenyomom a hosszabíton amikor még ment a gép és hirtelen visszanyomom a kapcsolot akkor nekem is elindul a gép!Erre a magától indulásra gondoltál?

A lefagyás az sokmindentől függhet...
  • WOW
    Hi!A következö a problémám.Néha a gépem kifagy.Nem kékhalál csak lefagy. másik,hogy csak ugy magátol bekapcsol.Mi lehet a gond?Tudna valaki segiteni,
    Elöre is köszönöm
  • Laalee
    az everest 40c je elég jo érték, elvileg ugyanabbol a regiszterböl olvas adatot mint a bios.