64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
dieselG #5614 Thx, megoldottam már a problémát, kiderült h a memória nem volt igazán összhangban a procival.. "Optimal"-ra volt állítva, de azt átállítottam az "Agressiv" módra, azóta tökéletesen futnak a gamek :) -
#5613 "Linux alól hogy tudom a Winfosos partícióról elérni a zenéket.??(hallgatni akarom)"
mondjuk elindítod az xmms -t, ott fájl hozzáadása, belépsz a /mnt jegyzékbe, ott a partícióid lesznek feltüntetve a vinyó típusával megadva pl: "Samsung SP1604N-part5" kb ilyen formában
ez jelenti a samsung vinyón az 5. partíciót. -
#5612 juj, de rég hallottam már ezt a "hibát". :)
ÖÖ az a baj, hogy már a megoldás is ködös, így hogy nincs előttem a panel neheten fog menni, der az a lényeg, hogy át kell állítani pl. PAL-B-re a ..... azt, azu egyik monitornál valamit. Sorry, ennyit tudtam összeszedni a lyukas agyamból, de ennyivel is menni fog sztem. -
kingke #5611 A procit tedd vissza alapba és úgy probáld meg.
Ha nem is oldodik meg, de ritkábban lép ki.
Nekem a Beyond Good and Evil csinálta ezt. -
kingke #5610 Üdv van egy olyan probléma, hogy a atis 8500-ös kareszt kitenni a számítógépes képet tv-re fekete fehér valami ötlet?
Gyári kábel.
Gyári szoftver. -
dieselG #5609 Nincs valami tippetek arra, hogy miért lépnek ki a gépemen a játékok (pl. NFSU2, DOOM3, Splinter Cell:PT stb..)
Procimmal szerintem nincsen baj, először arra gyanakodtam énis, hát kicseréltem rajta a zsírt, most is csak 53c-os a procim..
A gépem: ASUS a7n8x-x, barton 2600+@2900, sapphire radeon 9800pro Omega 2.5.90 driver), 512mb ddr, sb live!value, 300w codegen táp, 80GB maxtor..
Thy előre is a segítségeket, javaslatokat! -
#5608 mit nem értesz? -
#5607 bocs de nem igazán értem ez mit jelent?
elmondanád? -
HellBurner #5606 Bocsi,de csak 2 percem van -
HITMorpheus #5605 Szerintem elég lett volna ezt egy topicba megkérdezni.
egyébként: Printed Circuit Board (nyomtatott áramköri lap, alaplap) -
HellBurner #5604 Vettem egy 2600+ os sempron-t, de az alaplaphoz (Asus A7N8X) BIOS frissítés kell. Viszont az meg azt írja hogy csak a 2.0 PCB-hez vagy régebbihez jó.
Mi a fasz az a PCB??? -
HITMorpheus #5603 LOL
Akkor olyat vegyél gyick, amijet jónak látsz.... -
#5602 nálam 1 év alatt meghalt két asus a7n8xx lap:D -
HITMorpheus #5601 De ha rám halgatsz, nem veszel Abitot, hanem inkább egy Asus-t. 1 év alatt nálam 2 halt meg, és úgy döntöttem, soha többet. -
HITMorpheus #5600 Nekem is ezt csinálta. Alaplap csere. -
gyick #5599 hi all!
tapasztalt már valaki ojat hogy bekapcsolja a gépét és kb 10mp mulva a gép leáll?Nem ir ki semmit mert a monitor egyszerüen nem is kap jelet..
Szerintetek mi lehet a probléma
(Abit An7,Amd2800+,9600pro Radeon) -
#5598 na belámulok nekem magyar van és hol vannak ezek pontosan?:D -
#5597 mért nem reagál az F8 billentyűm amikor az xp-t akarom telepíteni és kéri hogy nyomjam meg az F8-at ha elfogadom a licencet???
hiába nyomom semmi!!! -
Xanyi #5596 Hi!
Segítséget szeretnék kérni!
Adott egy MSI K7N2 Delta alaplap, egy AMD Sempron 2500+ processzor és egy MSI GeForceFX5200 vidkártya! A BIOS-ba mit kell beállítani ehhez a konfighoz? (FSB, stb...) Illetve mennyi ennek a procinak a valós órajele! Légyszi ha tudtok segítsetek! Köszi! -
#5595 Semmi koze a open es execute beallitasoknak a frissiteshez. -
#5594 sappire ati radeon 9800 pronak mekkorák az orajelei? -
#5593 nekem is szokta tölteni de akkor kiis irja hogy pár másodperc szaggatás utána hogy leszedte és frisitettette a nod magát de utána is szedi állandoan vagy mi? -
#5592 Akkor menj be szepen a Nod32 Amon beallitasi reszebe es kapcsold ki probakent az Open es execute beallitasokat.
Utana nezd meg.
Mondjuk nalam is csak a create van bekapcsolva , hogy ne lassuljon a gep le nagyon az allando fajlellenorestol. -
#5591 új? avgy perwollal mostad? -
#5590 ati 9600 pro 128 mb-s -
#5589 kézzel is megtapperolhatod, mint mondtam, a ventijét nézd meg meg a bordát..., amúgy attól függ milyen kari. Van amiben van a Vezérlőpultban, valahol nincs... -
#5588 és azt hol tom megnézni hogy mennyi?:D -
#5587 GPU-t mondtam, nem CPU-t! -
#5586 -
Garrett10 #5585 dobd ki -
#5584 nod32 van fent nálam meg outpost szel nemtom éjjel lefutattam a tökredezettségmentesitot ma még nem probáltam amugy ma...
nemtom mitől van de pl felteszek egy másik drivert ujrainditom a gépet akkor jo de kis idő mulva nemjo
de volt olyan is hogy feltettem másik drivert és utána pl moha2 egyszerre ezt csinálta..szal nemtom mi lehet -
#5583 Virusirto is lehet, serult vinyo fajlszerkezet, sok kis adat az NTFS particion stb.
Kismillio oka lehet fel se tudnam sorolni a lehetosegeket. -
#5582 bár pár hete volt 60-70 fokos is de akor meg mentek a játékok
de rohadt idegesito játszhatatlan minden ilyen másodperce megáll a képő....:( -
#5581 nincs huzva a proci amugy 2100+os amd és biosba meg winbe is irja hogy 42 fokos kb -
#5580 ez inkább a GPU melegedésére utal, tapasztalat :)
nem húzod? Ha nem akkor nézd meg a ventit, meg hasonló okosságok, futass le egy 3D markot, hogy akkor mit csinál, stb. -
#5579 de rohadt idegesito hogy minden jateknal meg all a kep masodperce ...........................jadsléfjasdélfsmdf -
#5578 grafot birja régen is ezekkel a beállitásokkal ment, ram is elég 512 ddr van amugy cpu 40-42 fokos, vga drviert meg már 5.et rakom fel ebbe az orába kb
vinyo töredezett az viszont lehet....de attol ilyen akadás? -
#5577 túl magas a graf részletesség, kevés a ram és swap-el, melegszik a cpu, töredezett a vinyó, rossz vga driver stb.
lehet egy pár oka -
#5576 hm olyan problémám van hogy játékok elkezdtek akadni de nem az a szaggatás hogy szar a konfigom a játékokhoz hanem
egyszerüen pl nfsu2be megyek és emgáll közbe a kép ilyen egy két másodpercre ...vagy pacific assaultba de mi mitől lehet ez?
és ezeknél jo volt amugy ati9600 prom van -
#5575 Erre én is gondoltam, de azt a cd-t amit kipróbáltam nem én írtam, ezért fogalmam sincsen, hogy le van-e zárva. Van még egy újraírható cd-m, azt sem ismeri fel, de azt hiszem ez így természetes, hiszen az újraírható cd-t elég sok korábbi cd olvasó nem ismeri fel.
Ettől függetlenül a biosban nincsen valamilyen beállítás a cd olvasónak?