64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Miért van az, hogy ha új catalystot akarok felrakni, nem rakja fel kicsomagolja, aztán egy villanás és áll a kép, ha újraindítok akkor meg marad minden a régiben, mi a fene lehet, a drivert fel tudom rakni a vezérlőpulton keresztül, de a control panelt nem villanás és nem rak fel semmit. -
Nem igazán hardware téma de, Csepelen van egy MSM2000 Kft nevű Thomson-Sony mintabolt vásárolt ott valaki? -
http://www.memtest86.com/
Egy floppy (és oprendszer sem kell). -
sok miatt lehet fagyás/restart.
ha mindkettő van felváltva, akkor vszínű memória tré valóban.
memtest86 -ot ajánlanám... -
Hali! Nagy az én problémám. A gép állandóan lefagy vagy újraindul random időközönként. Vagy bootolás közben fagy meg, vagy az XP loginképernyőjénél, vagy csak simán menet közben. Én memóriahibára gyanakszom, de ilyen szinten nem értek hozzá. Van valami tippetek?
Esetleg tudnátok ajánlani valami progit, amivel xp alatt "végig skennelhetném" a memót, hogy azzal van-e a gond vagy valami mással.
ASUS A7N8X Deluxe - Athlon XP 2100+ - 2x512Mb PC3500-as Kingston - IBM Deskstar 80Gb - WinXP Pro SP2 -
LOL!:)jaja!
Megnéztem,hogy mit reagáltok rá! -
PDAt hogy lehet modemmel összekötni, hogy lehessen vele netezni?
Van egy USB modemem + egy iPaq-m és a kettőt vhogy össze kéne hozni, hogy ha megyek vhova akkor ne kelljen vinni a laptopot és lehessen netezni
Van még egy USBs infraportom is, ezeket kellene összehozni
Valaki help!!!! -
Hát ez nagyon nagy lol!
Nemondd, hgy nem poénból kérdezted! -
na a képpel már rendben vagyok,csak ki kellett húzni az antennát a tévéből,mert az zavart be...
a hang az még mindig gáz.alapzaj és hasonló a helyzet mint PETER-nek(#5480),fel kell húzni a hangerőt maxra hogy halljak is valamit.ennyire kicsi lenne a jele az alaplapnak?(abit nf7) -
ja megvan 1.1-es framework vagy mi:D -
Valaki nemtudja hogy mi annak a proginak a neve amit ugye akkor kér ha atihoz felteszek control centeres catalystot és kér valami progit
valami Nat vagy nemtom mi a neve?:D meg honnét tom leszedni mert nem indul anélkl a control center...
thx -
lol egyértelmű ati .... -
Hi mindenki!
Szerintetek melyik jobb videókártya?
Az inno3D Geforce 3 Ti200 128MB vagy a ATI RADEON 9600Pro 128MB
Előre is kösz! -
Hát formázd újra Linux alatt, az biztos segít -
hawaii
tv kartyaval lenne egy kis problemam. minden mukodik rendessen de a hang az borzalmas. mindenhol majdnem max. -on van a hang de meg igy is nagyon halk. hi-fi -re van rakotve a gep de ha az 30 -as hangeron van akkor olyan mint a rendes zenek 10 -es hangeron. mi a rakot tudok csinalni vele ? csak az integralt hangkartya van a gepben. a bekotes meg ugy van megcsinalva, hogy a kartya meg az integralt hang kozott van egy kis atjatszo kabel, kartya -> line in. de mar ugy is probaltam, hogy kozvetlenul a kartyaba. semmi valtozas.
mit tudok ezzel csinalni ? (tul gyenge a bejovo jel ? - kene egy kangkartya ?)
ha tud valaki valami okosat mondani, akkor legyszi!
PeeTeR -
#5474???Valaki please help me!!! -
Mochee bemész az Everest-be és ott van a "számítógép"-ben hogy érzékelő:na ott vannak az adatok. -
#5464? #5464? #5464?
+ van infraport a PDAn, USBs irdám is, és ezeket kéne vhogy összekötni
plz help!!! -
ha régi az alaplapod akkor lehet, hogy nem tudod megnézni -
mochee #5475 Felraktam ezt a Everest Home-ot, de nem látom hogy hőmérsékletet kiírt volna valahol. Tehát a kérdésemre továbbra is várom a választ. -
Bazze tud valaki nékem segíteni egy olyan dologban hogy:
van egy Quantum Fireball 30GB-os vinyóm meg egy Maxxtor 80 GB-os.Naszóval a Fireballall semmi baj nincs amióta megvan.De ez a Maxxtor beszart.Apám telepítgetett rá Linuxot(szerinte jobb mint a WINFOS,sztem is csak nem elterjedt) és nem ismer meg csak 32 GB-ot a vinyóból az egész gép!!Nemtom értitek mi a gondom??PLEASE HELP ME!!!! -
Aida-val hogy lehet hőmérsékletet mérni??Sztem sehogy! -
mochee #5472 Egyébként meg kösz a segítséget, Msi alaplapom van. -
mochee #5471 Szerintetek érdemes ilyen cuccost venni? Creative Inspire P-580 hangfalszett 18 rugóért -
Ha Asus alaplapod van akkor van hozzá Asus PCProbe. Az figyeli a hőmérsékletet és a venti fordulatszámot. -
Roll #5469 Például Aida-val vagy everesthome-al. -
mochee #5468 Szevasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan lehet megnézni a processzorom hőmérsékletét? Ha más alkatrészeknek is meg lehet nézni, akkor plíz azt is irja meg valami, sokat segítene. -
Borg #5467 Jah, adj meg egy kamu IP-címet a hálózati ikonodnál. Meg fogja oldani ezt a kérdést.
Btw, SP2-es XP-vel már nincs ilyen gond. Legalábbis én tegnap installtam újra, és igen pozitiv meglepetésként ért. -
Már le volt írva asszem, IP-t kér a gép. -
Az XP felállása után kb 1 perc kell mire az adsl csatlakozási abalka bejön, meg egyéb hálózattal összefüggő feladatokra is várni kell az elején, hiába kattintok rá pl az ikonra semmi nem történik kb egy percig, mi lehet ennek az oka. -
Van egy USB modemem + egy iPaq-m és a kettőt vhogy össze kéne hozni, hogy ha megyek vhova akkor ne kelljen vinni a laptopot és lehessen netezni -
Van egy USB modemem + egy iPaq-m és a kettőt vhogy össze kéne hozni, hogy ha megyek vhova akkor ne kelljen vinni a laptopot és lehessen netezni -
jobb esetben tudod progival is winfosból,
rosszabb ha biosban állítgatsz,
szívás ha csak jumperrel tudsz.
-
Hali!
Segitseg kene.
Hol lehet felhuzni a procimat? Mert mar mindent tudok a p.felhuzasrol, csak azt nem , h hol/mivel/hogyan kell.
Elore is thx -
Palomino a mag tipusát jelenti, az AMD széria, talán 2200+ os volt a legutolsó kiadás. Gyengébb mint ha másfajta!! Jobban melegszik, nagyobb feszültség kell neki! -
Vazze, én a slient towerre a házat hittem
Van vmi olyasmi nevű házban is -
64bites vazze :) -
Okkaayy -
HITMorpheus #5456 Mint írtam: Te tudod..... -
HITMorpheus #5455 Olvasd el az AMD topicban